chris-joe 23.01.04, 20:55 jest kolejne zgloszenie do galerii. Do urn! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpus-sadelko Re: galernicy- znow glosujemy 23.01.04, 21:11 chris-joe napisał: > jest kolejne zgloszenie do galerii. Do urn! Starypierdoła pisał o głosowaniu ( dziękuję ), więc ślicznie się uśmiecham i proszę o tak :-) mru, mru . Odpowiedz Link
moore_ash Re: galernicy- znow glosujemy 23.01.04, 21:16 chris, a gdzie ta urna, co?:P pozdr. tb poszukiwacz zaginionej urny Odpowiedz Link
chris-joe Re: galernicy- znow glosujemy 23.01.04, 21:19 w galerii- kliknij na "polls". Odpowiedz Link
alaskanka3 Re: galernicy- znow glosujemy 23.01.04, 23:39 Ja nie glosuje bo nie naleze, ale bardzo jestem ciekawa jak wyglada ten mily kotek Sadelko, czy ktos zechcialby mi napisac, czy jest w butach, ze sztucznym ogonem czy w kapeluszu ? i czy to dachowiec czy rasowy ? .... mru mru ? :-))) Odpowiedz Link
pimpus-sadelko Re: galernicy- znow glosujemy 24.01.04, 00:29 o św. Jacku jaka ty jesteś ciekawa :-) złóż podanie o ponowne przyjęcie to zobaczysz moje lico piękna dziewico mru, mru Odpowiedz Link
basia553 Re: galernicy- znow glosujemy 24.01.04, 08:32 Ja glosuje za tym, zeby Pimpusia najpierw nauczyc wysylania postöw. To przeciez katastrofa z jego pustymi kartkami !!! A potem moze umiescic swoje zdjecie w dziale "Koty" :)))) Odpowiedz Link
pimpus-sadelko Re: galernicy- znow glosujemy 24.01.04, 10:07 Przepraszam ale wydaje mi się że jesteście okropnymi biurokratami :( To ja jak widzicie nie jestem potworem, szkoda... myślałem że zostaniemy przyjaciółmi powiedziawszy to mruczuś udał sie na zasłużony odpoczynek. mru, mru Odpowiedz Link
szfedka Re: galernicy- znow glosujemy 24.01.04, 10:15 pimpek, nie badz taki obrazalski... pozdrawiam Odpowiedz Link
basia553 Pimpusiu, 24.01.04, 12:32 jestem oburzona! Wdarles sie do mojego serca jako kotek-mruczek, a teraz udajesz Pania Od Sprzatania! Nono, wskakuj spowrotem w futerko i nie bujaj. Ale widze, ze robisz postepy: nie wyslales teraz pustej kartki, tylko obrazek :))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Pimpusiu, 24.01.04, 12:35 a ja nic nie widze w tych linkach pimpusia... tylko strona yahoo mi sie pokazuje i nie mam wejscia dalej czujem siem dyskryminowana???? :) Odpowiedz Link
don2 Re: Pimpusiu, 24.01.04, 12:40 Pimpus taki i pimpus sraki,jutro bedzie krolowa sniezka a pojutrze kubus puchatek.niepowazne te zabawy. Odpowiedz Link
chris-joe Re: galernicy- znow glosujemy 25.01.04, 00:32 do zakonczenie glosowania brakuje kilku glosow... ruszcie sie riebiata! Odpowiedz Link
basia553 propozycja 25.01.04, 08:30 c-j. album sie rozrösl - moze bys usunal dwa puste na "a"? jeden z nich zostal chyba przez pomylke zalozony i jest od poczytku pusty. Odpowiedz Link
don2 Re: propozycja 25.01.04, 18:02 Ciekawe ,kto wkleil Basi i moje zdjecie z lat mlodosci ? Odpowiedz Link
basia553 Re: propozycja 25.01.04, 18:24 Co to za niesmaczne zarty, Donie? Igrasz z damska ciekawoscia? Pedze do albumu, a tam nic. Uprzejmie zauwazam, ze 1 kwietnia bedzie za trzy miesiace :)))) Odpowiedz Link
basia553 Do Ziutka 26.01.04, 12:54 Ziuteczku, voll daneben, jak möwia moi rodacy :)))) Ksztalty tej brunetki odpowiadaja moim, röwniez jej zamilowanie do jedzenia. Niestety mimo regularnych odwiedzin w solarium, nie udalo mi sie jeszcze uzyskac tego koloru sköry. Poza tym jestem przewaznie blondynka. Drugie zdjecie: Domyslam sie, ze Don to ten z lewej - wspominal kiedys, ze ma brzuszek :))) Ale ta blondyna? Daj spoköj! Ja mam wiecej biustu a mniej brzucha. Jak tylko kupie nowy aparat to zamieszcze aktualne zdjecie, zeby mi jakis paparazzi nie psul opinii na forum :)))) Odpowiedz Link
starypierdola Re: Do Ziutka 26.01.04, 15:09 Jestem tylko odpowiedzialny za Ciebie opalona i z ciemnymi wloasami. Taka Cie wyobrazam sobe ... :))). Jak nie Ty to juz usuwam. Inne produkcje to nie moje. Zbyt niewyrazne na moj gust. SP Odpowiedz Link
basia553 Lobuzy!!!! 26.01.04, 15:46 Kto zamiescil mnie z takim duzym brzuchem!!!! Czekajno, nie cie dorwe urwisie!! Odpowiedz Link