lalka_01 12.03.04, 19:38 osiagniemy poziom Bisa! (jesli dobrze policzylam :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akawill Re: za 8 wpisow 12.03.04, 19:43 Też zauważyłem. Wyciągam szkło i przygotowuję wirtualny toaścik za zdrowie bisiaków i dwójkarzy ;) Zdrówko Wam! Odpowiedz Link
jutka1 oooooooo 12.03.04, 19:49 akawill napisał: > Też zauważyłem. Wyciągam szkło i przygotowuję wirtualny toaścik za zdrowie > bisiaków i dwójkarzy ;) Zdrówko Wam! ********** Ja az wino otworzylam! :))))) A czy pozwolicie mi zlapac ten numerek? please please please pretty please with a cherry on top? :)))) Odpowiedz Link
akawill Re: oooooooo 12.03.04, 19:52 jutka1 napisała: > A czy pozwolicie mi zlapac ten numerek? please please please pretty please > with a cherry on top? :)))) Jak z cherry on top to ja siedzę cicho, ale za innych nie ręczę :) Odpowiedz Link
akawill Re: no toooooo........ hurrraaaaa!!!!!!!! 12.03.04, 19:56 Tylko pamiętaj: nie pij dużo bo jutro wyjeżdżasz :) Odpowiedz Link
jutka1 Re: no toooooo........ hurrraaaaa!!!!!!!! 12.03.04, 19:59 akawill napisał: > Tylko pamiętaj: nie pij dużo bo jutro wyjeżdżasz :) ********* yes, Daddy... ;)))))))) wlasnie piore, potem wysusze i spakuje, a w miedzyczasie poklikam :) A jak sie zapomne to mnie doporowadz do porzadku :))))))))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 yeah !!!! zlapalam!!!!!!!!!! :)))))))))))) 12.03.04, 19:55 talalalala............ na zdrowie Biasiaki i Dwojkowicze!!!!!!!! :))))))))))) w pol roku, nonono :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link
ertes Re: za 8 wpisow 12.03.04, 20:13 Lalka, kurna, wykapowala. A ja sie przymierzalem. Ale z krokodylem numerkow nie ma szans. Odpowiedz Link
jutka1 Re: za 8 wpisow 12.03.04, 20:41 ertes napisał: > Lalka, kurna, wykapowala. > A ja sie przymierzalem. Ale z krokodylem numerkow nie ma szans. ********* :)))))))) podoba mi sie :)) Odpowiedz Link
ertes Re: za 8 wpisow 12.03.04, 20:38 W zasadzie od 10.07.02 do 08.23.03 czyli 10.5 miesiecy. P2 od 08.23.03 do 03.15.04 czyli niecale 7 miesiecy. Odpowiedz Link
basia553 Re: za 8 wpisow 12.03.04, 20:41 A z tego co zrozumialam, pisalo tam wiecej osöb? To by znaczylo, ze na P2 zostaly gaduly (nie mylic z gadupami):))))) Odpowiedz Link
dead_skunk no, no, no... czyli samotnosc ertesa 12.03.04, 21:09 widze, za jak na kogos, kogo za wyjatkowe chamstwo wywalono (kilkakrotnie, bo pod roznymi nickami) z bisa (troche czasu przed jego likwidacja) , to swietnie pamietasz daty i dane. musialo bolec... Odpowiedz Link
basia553 Re: no, no, no... czyli samotnosc ertesa 12.03.04, 21:21 ide spac. cos tu zaczyna dzisiaj smierdziec:)))) Odpowiedz Link
dead_skunk Re: no, no, no... czyli samotnosc ertesa 12.03.04, 21:36 basia553 napisała: > ide spac. cos tu zaczyna dzisiaj smierdziec:)))) moge tobie podeslac troche "historii" i oryginalnych watkow pane e. dopiero wtedy zobaczysz basiu, jak ktos potrafi cuchnac. Odpowiedz Link
jutka1 Do zdechlego skunksa 12.03.04, 21:48 dead_skunk napisał: > moge tobie podeslac troche "historii" i oryginalnych watkow pane e. dopiero > wtedy zobaczysz basiu, jak ktos potrafi cuchnac. ******** sam sobie wybrales cuchnacy nick, to masz. a swoja droga ciekawa jestem Twoich innych nickow i nie wiem co ma na celu Twoja antyertesowa kampania i tutaj i na primie, i co ma wspolnego bis z tym forum bo raczej niewiele, ale wydaje mi sie, ze wpadles w dziwne towarzystwo i dajesz sie nakrecac. ale to moje tylko i wylacznie prywatne przypuszczenie bo nawet nie zdanie - nie znam Cie na tyle zeby sobie jakies zdanie wyrabiac, za rzadko tu bywasz, a jak bywasz to w celach kampanii a nie konstruktywnego uczestnictwa w forum. I tyle. Jutka Odpowiedz Link
szfedka Re: Popieram Jutke 12.03.04, 21:52 Czyzby chodzilo o to zeby pod roznymi nikami od czasu do czasu macic na tym forum???? Dzisiejsze natarcia na Ertesa byly naprawde dziwne i nie sprokowane! O co tu chodzi i kto za tym stoi - jakby Gierek powiedzial hehehe Odpowiedz Link
dead_skunk Re: Popieram Jutke 12.03.04, 22:08 szfedka napisała: > Czyzby chodzilo o to zeby pod roznymi nikami od czasu do czasu macic na tym > forum???? wielonikowosc ertesa jest dla ciebie ok??????? > Dzisiejsze natarcia na Ertesa byly naprawde dziwne i nie sprokowane! nie sprowokowane???????????????????????????????????????? ha, ha ha!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
dead_skunk Re: Do zdechlego skunksa 12.03.04, 22:05 jutka1 napisała: > Twoja antyertesowa kampania ... na primie na primie ??????????????????????????????????????????? :-oooo ??????????????? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Do zdechlego skunksa 12.03.04, 22:10 dead_skunk napisał: > na primie ??????????????????????????????????????????? :-oooo ??????????????? ******** ja prima czyli forum Polonia czytam pasjami mimo ze rzadko tam pisze, i pamiec mam dobra i wzrokowcem jestem... rzucila mi sie w oczy Twoja wymiana z pewnym nickiem na temat wielonikowcow, po ktorej nastapila wymiana maili. i zgadnij czy trudno bylo sie domyslic, o czym/o kim to bylo z Twojej strony... Jutka Odpowiedz Link
dead_skunk Re: Do zdechlego skunksa 12.03.04, 22:33 jutka1 napisała: > rzucila mi sie w oczy Twoja wymiana z pewnym nickiem na temat wielonikowcow, > po > ktorej nastapila wymiana maili. i zgadnij czy trudno bylo sie domyslic, o > czym/o kim to bylo z Twojej strony... jutka, latwo kogos oskarzasz (widac sama bez winy jestes). Czy mozesz mi powiedziec gdzie i kiedy podalem CZYJKOLWIEK nik na primie???????????????? Latwo szukac, bo w ostatnich miesiacach nie wiecej jak 5 razy tam pisalem. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Do zdechlego skunksa 12.03.04, 22:43 dead_skunk napisał: > jutka, latwo kogos oskarzasz (widac sama bez winy jestes). Czy mozesz mi > powiedziec gdzie i kiedy podalem CZYJKOLWIEK nik na primie???????????????? > Latwo szukac, bo w ostatnich miesiacach nie wiecej jak 5 razy tam pisalem. ********* Na oko - forumowe - to nie masz urody Greka.... :))))) (taka piosenka czerwonych gitar czy innych trubadurow nie pamietam) Ja nikogo nie oskarzam bo nie ma o co, tylko podalam fakty przeczytane. wymiana postow, Twoj mail do tropiciela, po czym wpis tropiciel odezwij sie czy cos tam. BTW, tropiciel pomieszal osoby w tym swoim spisie nickow ze niby to ta sama osoba, no ale to juz jest na marginesie,... Nika nie podawales, to prawda, i w ogole co ja wiem ja tylko czytam i kontempluje, Glab jestem itp. A teraz musze zaczac sie zbierac do snu bo jutro bladym switem na lotnisko. Ciesze sie na mily weekend w otoczeniu milych ludzi i milych miejsc, czego i Tobie Skunku zycze - Jutka :) Odpowiedz Link
jan.kran Re: za 8 wpisow 17.03.04, 20:54 lalka_01 napisała: > osiagniemy poziom Bisa! > (jesli dobrze policzylam :-) Jak chodzi o poziom wpisow tak. Jak chodzi o tresc.... mam mieszane. K. Sentymentalny. Odpowiedz Link
lalka_01 Re: za 8 wpisow 17.03.04, 21:06 Wiesz co, dla mnie to forum jest kontynuacja tamtego. Gdybysmy tam zostali dzisiaj pisalibysmy to samo co tu. Odpowiedz Link
jan.kran Re: za 8 wpisow 17.03.04, 21:09 Pewnie masz racje. Ale Bis mial troche inna atmosfere. Nie znaczy ze lepsza czy gorsza. Po prostu bylo inaczej. K. Odpowiedz Link