emre_baran 03.07.04, 22:51 Dla wszystkich ktorzy nie zauwazyli, lub ciagle uzywaja konia trojanskiego AKA M$ internet explorer. Szef kuchni poleca: www.mozilla.org/products/firefox/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ertes Re: firefox is here 03.07.04, 22:55 :) Juz dawno uzywam. IE to kupa szmelcu a ostatnio wydano ostrzezenie ze browser o najwiekszych dziurach. Odpowiedz Link
emre_baran to zacnie 03.07.04, 22:56 ze choc w tej kwesti jestesci w szpicy czyli awangardzie. Odpowiedz Link
swiatlo Re: firefox is here 03.07.04, 23:34 emre_baran napisał: > Dla wszystkich ktorzy nie zauwazyli, lub ciagle uzywaja konia trojanskiego AKA > M$ internet explorer. Szef kuchni poleca... A używam, używam. I to od czasu kiedy różne robactwo tak mi napadło na komputer że musiałem go całkowicie od zera przeformatować i przeinstalować. Odpowiedz Link
ma_teusz Re: firefox is here 04.07.04, 10:59 Rozumiem ze sie bawilas do bialego rana Jutko ;-)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: firefox is here 04.07.04, 11:02 ma_teusz napisał: > Rozumiem ze sie bawilas do bialego rana Jutko ;-)) ******** Poszlam spac wczesnie. Koszmary obudzily mnie o 2:30 :(( цмок цмок :))))))))))))) Odpowiedz Link