Dodaj do ulubionych

10-te urodziny

27.08.13, 17:59
Jakos umknelo ale ojciec pamieta wiec sklada najlepsze zyczenia urodzinowe:

forum.gazeta.pl/forum/w,14420,7602080,7602080,Witamy.html
10 lat! Kto by pomyslal? Ach te dyskusje, klotnie, zlosliwosci, przyjemnosci, znajomosci. I te wszystkie madrosci, ktore tu wypisywalismy a potem zycie je zweryfikowalo w jedna lub w druga strone.
Super Was wszystkich bylo poznac i jednego tylko zaluje ze w "prawdziwywm" zyciu nie ma sie tyle czasu zeby Was wszystkich poznac osobiscie choc dzieki fejsowi z kilkoma osobami mam blizszy kontakt.
Obserwuj wątek
    • jutka1 Re: 10-te urodziny 27.08.13, 18:13
      Wiedziałam, że mozna na Ciebie liczyć. :-)))
      10 lat! A nawet dłużej, biorąc pod uwagę bisy-srysy-primy-dupimy, bez obrazy dla nikogo oczywiście. KJAP.
      Życzenia ode mnie też dla wszystkich. Chyba na GW jesteśmy ewenementem. :-)
      • maria421 Re: 10-te urodziny 27.08.13, 19:00
        Jak ten czas leci...

Forumowi szanownemu nastepnych owocnych 10 lat zycze ! :)
    • chris-joe Re: 10-te urodziny 27.08.13, 21:45
      I jacy bylismy wtedy mlodzi! I piekni! :)
      • blues28 Re: 10-te urodziny 28.08.13, 09:13
        No ba! :-)
        Jubileuszowe congraty od (chyba) ośmiolatki :-)
        • nicolle Re: 10-te urodziny 28.08.13, 14:27
          No jest to forum wyjatkowe...Po ilus tam latach wchodze i widze:
          -kurze poscierane
          -kwiatki podlane
          -swieze gazety na stole
          -gorzolka sie chlodzi w lodowce

no i wszystko sie kreci -jestescie the best - toast toast toast!
          • jutka1 Re: 10-te urodziny 28.08.13, 16:32
            nicolle napisała:

> No jest to forum wyjatkowe...Po ilus tam latach wchodze i widze:
            > -kurze poscierane
            > -kwiatki podlane
            > -swieze gazety na stole
            > -gorzolka sie chlodzi w lodowce
            ... a rękawice bokserskie zawsze na podorędziu, hehehe :-)))))
            • nicolle Re: 10-te urodziny 29.08.13, 00:50
              Sport to zdrowie ;-)))))
    • ewa553 Re: 10-te urodziny 28.08.13, 22:57
      i ja wychylam kielicha za urodziny forumowe. Moich 10 lat tutaj bedzie chyba we wrzesniu. A spadlam z nieba, bo nie bylam na zadnym innym forumie przed tym. i fajnie:)))
    • ewa553 Re: 10-te urodziny 29.08.13, 21:09
      a moze poloniaii opowie przy okazji, jak doszlo do rozlamu i zalozenia tego forum? przeciez nie znaliscie sie jeszcze wtedy osobiscie, wiec jak sie namawialiscie? Czy oficjalnie na bisie? i tamtejszy admin nie wycinal? Oj, jakie fascynujace!!
      • ertes Re: 10-te urodziny 29.08.13, 23:25
        Po tylu latatch zupelnie nieistotne.
        • ewa553 Re: 10-te urodziny 30.08.13, 09:43
          nieistotne ale interesujace dla kogos, kto nie "organizowal"
          • iwannabesedated Re: 10-te urodziny 30.08.13, 19:31
            Do żadnego rozłamu nie doszło. Po prostu Polonię 2 założył ertes. Bo taki kaprys mniał. I dał hasła do admina komu się tam mu spodobało. Ja tu przyszłam z prima. Chociaż mnie tu wypominają, że niby pisałam na bisie. Ja tam nie pamiętam, zresztą to było w innym milenium, pewnie po pijaku, dziewczyna nie żyje a poza tym nie była dziewicą (cycat na cycacie). Apropos, w końcu się dowiedziałam, że cytat który uważałam za Miłoszowy de facto pochodzi z Żyda z Malty Christophera Marlowe. Dlatego człowiek powinien czytać dobre kryminały. Bo się poza whudunnit dowiaduje masy innych ciekawych faktów ;)
            • chris-joe Re: 10-te urodziny 30.08.13, 21:18
              Na legendarne jatki pierwszej polonii sie nie zalapalem. Swiatlo mnie przymusil do prima wreszcie, z ktorego wkrotce dobilem do niniejszego. Wyszukiwarka wyplula mi moj wpis z lutego 2004. Ale musialy byc wczesniejsze.
              • jutka1 Re: 10-te urodziny 31.08.13, 23:50
                Pierwsza Polonia to Prim właśnie, gapo jedna. Światło Cie do Bisa zaciągnął.
                • ewa553 Re: 10-te urodziny 01.09.13, 08:44
                  a ja sie pytam, jak mysmy zyli zanim sie fora pojawily? :))))
    • ewa553 Re: 10-te urodziny 30.08.13, 22:04
      nonie! jak mozna pomylic Milosza z Zydem i to z Malty? Nie rozumiem. a wogole to prosze zacycowac cycat
    • luiza-w-ogrodzie Re: 10-te urodziny 02.09.13, 07:11
      Dziękuje Ojcu Założycielowi za przypomnienie jubileuszu. Człowiek się dobrze nie rozejrzał, a tu życie wirtualne zaczęło się liczyć na dekady... Doceniam stałość grona i to, że jeszcze nam się nie znudziło ;o)

Na forach GW zadebiutowałam na publicznym forum Polonia, potem zrobił się tam tłok zdziczałej tłuszczy, wypączkował się stąd odłam Ro-berta, czyli forum prywatne Polonia Bis, okazało się jednak, że gospodarz prowadził podwójne życie i trzeba było się ewakuować na forum Polonia 2. Część uczestników pozostała jednak na Bisie.

Ściskam wszystkich współjubilatów

Luiza-w-Ogrodzie
      .¸¸><((((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º>¸¸.
      Jak gadać z królikami
      • chris-joe Re: 10-te urodziny 03.09.13, 00:36
        Aaaa, to stad moje zamieszanie. Czyli, w istocie, zaczalem od Bis skad zostalem przessany tutaj. Dzieki za rozjasnienie, Lu.
      • ertes Re: 10-te urodziny 03.09.13, 03:58
        Cholera, 10 lat minelo... Przeciez nie popelnil przestepstwa zeby takie bzdury pamietac i przypominac. Czas zapomniec i wybaczyc. Lubic nie trzeba bo nikt nikogo nie zmusi.
        • chris-joe Re: 10-te urodziny 03.09.13, 05:00
          Mi nadal brakuje kilku fajnych osob z bisa, ktorych po schizmie stracilismy ;(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka