iwannabesedated
15.11.13, 12:27
Ostatni Snulon zakończyły Marysi sny o wyższych sferach oraz brodzeniu w liściach, ten ostatni trafnie i ciekawie zinterpretowany Pytonem.
XIII Snulon inauguruję niniejszym, i myślę, że zewnętrzna niekorzystność pogodowa mogła by nam zostać wynagrodzona kolorowymi, ekscytującymi snami.
Mnie się śnił dzisiaj sen z kategorii "obcy w domu". Polega on na odkryciu, że albo w nocy jest otwarte okno, a nie było. Albo drzwi, albo że okno nie ma szyby. Oraz na przeczuciu bardzo niepokojącym, że ktoś do domu po nocy wchodził, pałętał się, i że w każdej chwili może wejść znowu. Tym razem śniło mi się, że okno w sypialni jest strzaskane, w domu mam zaś jakichś gości, którzy zaczynają sprawdzać swoje bagaże czy im nic nie zginęło zaś ja lecę do szuflady z dokumentami, gdzie nagle, epifanio! przypomina mi się, że pokaźny plik gotówki na czarną godzinę tak zwaną - trzymam. No i plik ten jest a dodatkowo jeszcze, niewiadomo skąd, jakiś plik eurosów. Ciekawe w tym śnie jest to, że w ogóle się mało przejmuję owym włamem, zaś o gotówce na czarną w ogóle nie pamiętałam! I dzięki włamowi mi się ona przypomniała! Obudziłam się myśląc gorączkowo GDZIE??? są te pieniądze co o nich nie pamiętam :)