ada296 27.08.04, 01:38 wiec mówię Dobranoc wszystkim :-)) miłych snów :-)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: DOBRANOCNY WĄTEK 27.08.04, 22:25 Odklikowywuje sie niedlugo.. Czas na sen, najwierniejszego z towarzyszy... Do jutra albo pojutrza. eeee, do jutra!! :-)))))) Odpowiedz Link
maria421 Re: DOBRANOCNY WĄTEK 27.08.04, 22:28 jutka1 napisała: > Odklikowywuje sie niedlugo.. > Czas na sen, najwierniejszego z towarzyszy... > > Do jutra albo pojutrza. eeee, do jutra!! :-)))))) Ach spij, kochanie, Jesli gwiazdke z nieba chcesz, dostaniesz... Odpowiedz Link
jutka1 Re: DOBRANOCNY WĄTEK 27.08.04, 22:30 maria421 napisała: > Ach spij, kochanie, > Jesli gwiazdke z nieba chcesz, dostaniesz... ********* ... ksiezycowi bedzie wstyd ze on zasnal, a nie ty .... :-))))))))) nightie-night, Mary oh so bright.. ;-) Odpowiedz Link
lucja7 Re: DOBRANOCNY WĄTEK 27.08.04, 22:35 Oh! Jak tu przyjemnie! Gwiazdy swieca, woda szumi, rozszalale koty odczesane i uperfumowane nareszcie sie uspokoily.... Pachnie tu jakims salonem. Puciu puciu. lucja Odpowiedz Link
jutka1 Re: DOBRANOCNY WĄTEK 29.08.04, 01:42 Dobry wieczor i dobranoc. Goscie wyszli, cicho. ostatni papieros na dzis, i sen. J. Odpowiedz Link
jan.kran Re: DOBRANOCNY WĄTEK 30.08.04, 00:56 Niestety wymiana ciosow miedzy kolegami adwersarzami sie skonczyla , a tak ladnie szlo :-))) Liczylam , ze dzisiejszej nocy dojdziemy do 50 000 i sie zalapie. A tak to musze isc do domu , nie chce mi sie , bo zimno i ciemno. I musze jeszcze kol. Szwedke z nocnej zmiany poprosic o wylaczenie alarmu w celu wyjscia z fabrylki. Mecza mnie rozmowy z Nia , bo jest towarzyska a ja tepa do jezykow i idzie mie ten szwedzki jak krew z nosa. Ona mnie rozumie ale w druga str. gorzej:-))) K. Tepy. Odpowiedz Link
jutka1 Re: DOBRANOCNY WĄTEK 31.08.04, 00:39 nightie night.... don't let the bed-bugs bite... lozko wzywa, i dobranoc ;-) Odpowiedz Link
jutka1 Re: DOBRANOCNY WĄTEK 01.09.04, 00:03 Dawno juz nie spedzilam tylu swietnych minut-godzin na czacie. Jak milo. A teraz czas na objecia morfeusza, jutro zajety dzien.. ale o tym pwenie obok. A moze i nie? :-)))) Dobranoc. Szczegolne dobranoc dla przyjaciela, ktory zrozumial i rozgrzeszyl. Gracias, jiho. J. Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOCNY WĄTEK 07.09.04, 01:16 Jako niesmialy "czytacz" tez mowie dobranoc! ml Odpowiedz Link
ani-ta Re: DOBRANOCNY WĄTEK 07.09.04, 01:18 dobranoc... czytaczom!:)))) i jutce... i wujkowi... i donowi;) a.:))) Odpowiedz Link
jan.kran Re: DOBRANOCNY WĄTEK 07.09.04, 01:20 ani-ta napisała: > dobranoc... czytaczom!:)))) > i jutce... i wujkowi... i donowi;) > > > a.:))) A ja i maria ludwika to pies !!!!! K . Rozzalony :-)))) I zaspany.... Odpowiedz Link
chris-joe Re: DOBRANOCNY WĄTEK 07.09.04, 02:16 BONNE NUIT, MARIE-LOUISE ET JEAN ROBINET. Zadowolone:) Odpowiedz Link
jan.kran Re: C.J )))))) 07.09.04, 02:27 Dzieki... Boje sie wrocic do domu wiec siedze zasypiajac nad kompem :-PPPP Cos o dzieciach wspominales ? Porozmawiajmy w wolnej chwili... gorsze niz maz i tesciowa zusammen do kupy :- (((( K Sterroryzowany Odpowiedz Link
jan.kran Re: DOBRANOCNY WĄTEK 07.09.04, 02:31 chris-joe napisał: > BONNE NUIT, MARIE-LOUISE ET JEAN ROBINET. > > Zadowolone:) Czy problem z kapsami ogarnal c a le f o r u m ( mnie spacja np. strajkuje ) K. Odpowiedz Link
jutka1 Re: DOBRANOCNY WĄTEK 08.09.04, 00:09 Zegnam sie dobranocnie. Tez mam kaszane w glowie, z roznych powodow. Nightie night. jutka Odpowiedz Link
lucja7 Re: DOBRANOCNY WĄTEK 08.09.04, 00:11 Ja sie juz pozegnalam na watku nocy poslubnych, Caluje, lucja Odpowiedz Link
jutka1 Re: DOBRANOCNY WĄTEK 08.09.04, 00:14 lucja7 napisała: > Ja sie juz pozegnalam na watku nocy poslubnych, > > Caluje, lucja ********* a co mi po TWOJEJ (caps...) kolejnej nocy poslubnej, jesli moge zapytac? dobranoc :-) Odpowiedz Link
jutka1 Re: DOBRANOCNY WĄTEK 08.09.04, 00:15 jutka1 napisała: > a co mi po TWOJEJ (caps...) kolejnej nocy poslubnej, jesli moge zapytac? > dobranoc :-) ********* w znaczeniu: a co ja z tego mam? :-) dobranoc :-) Odpowiedz Link
lucja7 Re: DOBRANOCNY WĄTEK 08.09.04, 00:21 Jutka, przestan sie handryczyc, w koncu twoja noc tez jest juz poslubna. Ach, nie ze mna, nie ze mna, ale zawsze. Bonne nuit chère Yuyu, lucja Odpowiedz Link
jutka1 Re: DOBRANOCNY WĄTEK 08.09.04, 00:30 lucja7 napisała: > Jutka, przestan sie handryczyc, w koncu twoja noc tez jest juz poslubna. Ach, > nie ze mna, nie ze mna, ale zawsze. > > Bonne nuit chère Yuyu, ********* ja sie nie handrycze tylko konstatuje fakty... dzisiejsza noc ani przed- ani po-slubna w drugi temat nie wchodze, bo znowu wyjdzie, zem zlosliwa aboco ;-)))))))))) Bonne nuit :-) Yuyu (mignon :-) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Dobranoc Jutko :-))) 09.09.04, 01:08 Zegnam , Cie poznonocno i czekam na zakrety :-))) Jutro mam dzien bezkompowy , bo nie pracuje tylko sie bede tarzac na lonie stesknionej Rodziny. Ale wpadne i poczytam niebawem Cmok dobranocnie :-))) K. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dobranoc Kranie :-))) 09.09.04, 01:14 Zakrety przemysle jeszcze raz... spisze.... niektore zapodam na najzakrentniejszym forumie :-))))))))))))) Dobranoc :-) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Dobrej nocy 12.09.04, 00:43 Dobranoc Morsuniu i Jutuniu:-))) Ide zazadac wylaczenia alarmu i czolgam sie nach Hause. Policja domowa wydzwania i czeka ze znakomitym obiadkiem :-))) Sciskam. K. Nocny. Odpowiedz Link
morsa Re: Dobrej nocy 12.09.04, 00:45 Tym zmeczonym Sfrustrowanym Zlym Rozczrowanym Smutnym Zadowolonym Agresywnym Spokojnym Luznym Napietym Szczesliwym Wolnym i.............. DOBRANOC milych snow i DOBREGO DNIA zyczy morsa ------------- Carpe diem!!!! Odpowiedz Link
ani-ta Re: DOBRANOCNY WĄTEK 12.09.04, 23:25 dobranoc;) zazalenia w sprawie moich wypowiedzi na P2 prosze skladac na skrzynke GW. a.:) Odpowiedz Link
ani-ta Re: DOBRANOCNY WĄTEK 15.09.04, 00:02 wieczor nalezy uznac za udany:) jedna sztuka poznana, a wraz z nia forum nastrajajace przyszlosciowo:) jutka zalana pytaniami... znaczy norma wykonana;) kadzenie i wchlanianie ponad norme! na dluuuuuugo mi starczy:) reszcie wybaczam, dzez i metryke;)))))) a.:) Odpowiedz Link
jan.kran Re: DOBRANOCNY WĄTEK 15.09.04, 00:06 Anita..ja Cie jeszcze tego dzezu naucze sluchac. Co do metryki..mam pomysl na nowy watek. Dziwnie sie czuje wiekowo. Ni pies ni wydra cos na ksztalt swidra... Ale na razie sciskam dobranocnie wszystkich wszedzie...i obiecuje nie powodowac exesow muzycznych na SLUBIE. Przyznam sie...myslalam tyz o Requiem Amadeusa. Ale to chyba zbyt smiale:-))))) K. Odpowiedz Link
jutka1 Re: DOBRANOCNY WĄTEK 15.09.04, 00:09 jan.kran napisała: > Przyznam sie...myslalam tyz o Requiem Amadeusa. > > Ale to chyba zbyt smiale:-))))) ********* ja ci kurna dam requiem!!!!!! Mru mi ma zapewnic szczescie i raj na ziemi, a nie jakies pogrzebowe paniedzieju androny!!!! NIO!!!! Odpowiedz Link
jutka1 Re: DOBRANOCNY WĄTEK 15.09.04, 00:10 dobranoc, ide do horyzontalnej pozycji.... sama, niestety.... ;-))))))))) czyli spac :-)))))))))))))) nightie night!! Odpowiedz Link
jan.kran Re: DOBRANOCNY WĄTEK 15.09.04, 00:13 www.lyricsfreak.com/b/beatles/14523.html Dobranoc :-)))) K. Nocny... Odpowiedz Link
jan.kran Re: DOBRANOCNY WĄTEK 17.09.04, 00:11 Przepraszam za kolejna linke...ale to takie ladne :-)))) Dobranoc... K. www.mickiewicz.art.pl/text/teksty/utwory/dobranoc.htm Odpowiedz Link
morsa Re: DOBRANOCNY WĄTEK 15.09.04, 00:13 Dobranoc. Na marginesie - horoskop sie pomylil. Ni zagubienia, ni rozkojarzenia, a i demony gdzies uciekly. Ide przytulic sie m.in. do poduchy. Trzeba sie wyspac, bo rozpoczynam o 6.30. Odpowiedz Link
morsa Mickiewicz... 24.09.04, 22:28 Dobranoc! już dziś więcej nie będziem bawili, Niech snu anioł modrymi skrzydły cię otoczy, Dobranoc, niech odpoczną po łzach twoje oczy, Dobranoc, niech się serce pokojem zasili. Dobranoc, z każdej ze mną przemówionej chwili Niech zostanie dźwięk jakiś cichy i uroczy, Niechaj gra w twoim uchu; a gdy myśl zamroczy, Niech się mój obraz sennym źrenicom przymili. Dobranoc, obróć jeszcze raz na mnie oczęta, Pozwól lica. - Dobranoc - chcesz na sługi klasnąć? Daj mi pierś ucałować. - Dobranoc, zapięta. - Dobranoc, już uciekłaś i drzwi chcesz zatrzasnąć. Dobranoc ci przez klamkę - niestety! zamknięta! Powtarzając: dobranoc, nie dałbym ci zasnąć. -- ----------------- Zycze wszystkim spokojnych, dobrych snow. morsa Odpowiedz Link
jutka1 Re: DOBRANOCNY WĄTEK 28.09.04, 23:33 Dobranoc wszystkim. Snijcie przyjemnosci. Na jawie wprowadzajcie je w zycie. Nie ma przeszkod, sa tylko urojone przeszkody. Naprawde. Jutka w drodze do Lozkowni :-))))))))) Odpowiedz Link
jan.kran Re: DOBRANOCNY WĄTEK 04.10.04, 01:25 Dobranoc, miych snow, milego dnia jutrzejszego i zebyscie sie na Forum pojawili :-)))) Sciskam. K. Odpowiedz Link
morsa Mickiewicz - "Dobranoc" 15.10.04, 23:48 Wrzucam wiersz wieszcza: "Dobranoc! już dziś więcej nie będziem bawili, Niech snu anioł modrymi skrzydły cię otoczy, Dobranoc, niech odpoczną po łzach twoje oczy, Dobranoc, niech się serce pokojem zasili. Dobranoc, z każdej ze mną przemówionej chwili Niech zostanie dźwięk jakiś cichy i uroczy, Niechaj gra w twoim uchu; a gdy myśl zamroczy, Niech się mój obraz sennym źrenicom przymili. Dobranoc, obróć jeszcze raz na mnie oczęta, Pozwól lica. - Dobranoc - chcesz na sługi klasnąć? Daj mi pierś ucałować. - Dobranoc, zapięta. - Dobranoc, już uciekłaś i drzwi chcesz zatrzasnąć. Dobranoc ci przez klamkę - niestety! zamknięta! Powtarzając: dobranoc, nie dałbym ci zasnąć." -- Dobranoc i milego weekendu - morsa Odpowiedz Link
morsa OOOOOOOOps 15.10.04, 23:52 I did it again......Admin, prosze wykasowac. Dwa razy ten sam wieszcz! Ech, ide spac. Odpowiedz Link
jan.kran Re: DOBRANOCNY WĄTEK 20.10.04, 00:55 Zycze Wam milych snow na tryskajacym forum. Podobno sie duzo dzieje .. Chyba mi cos umknelo , ale ja widze tu stagnacje. Milych snow i lepszych dni :-)))) K. Odpowiedz Link