kielbie_we_lbie_30 27.01.15, 08:12 Facebook nie dziala!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Tragedia! 27.01.15, 08:30 Instagram też nie działa. Na razie nie wiadomo, czemu i kiedy naprawią. hype.my/newsdesk/socialmeltdown2015-facebook-instagram-outage/ Odpowiedz Link
blues28 Re: Tragedia! 27.01.15, 09:47 No wezciez nie straszcie ludzi, no! Otwieram przestraszona wrecz, co to za tragedia, a to fejsbuki!! Diagnozuje glebokie uzaleznienie :-)) Odpowiedz Link
iwannabesedated Re: Tragedia! 27.01.15, 13:00 Qva, nie straszcie ludzi... Aż słabo mi się zrobiło... :D Odpowiedz Link
ewa553 Re: Tragedia! 28.01.15, 09:19 e tam, fejsik, ja mialam gorzej: nie moglam wczoraj wejsc na Forum!!!! Odpowiedz Link
xurek Re: Tragedia! 28.01.15, 09:58 wszystkie powklejane przez ludziska Videos na facebooku u mnie nie dzialaja. Otwiera sie okno jak do ogladania zdjec w ktorym jest czarne tlo i ta falujaca strzalka i dalej nic. Wie kto jak to naprawic? Odpowiedz Link
blues28 Re: Tragedia! 28.01.15, 13:18 Apeluj do CJota! On sie na takich rzeczach zna. Juz mi zdalnie naprawial mojego smartphona :-) Odpowiedz Link
ewa553 Re: Tragedia! 28.01.15, 21:03 a propos smartfona: bylam dztisiaj juz po ciemku umowiona na ogladanie mieszkania w zupelnie mi nieznanym miejscu. Z mapki widzialam, ze to poprzeczna ulica znanej mi ulicy S. Jade, jade, na koncu ulicy stwierdzilam ze cos chyba zle popatrzalam. Wyjelam smartfona i wlaczylam nawigacje. A ta mnie poprowadzila prawie do sasiedniego miasteczka, ale przed mostem na Renie skapowalam sie ze navo mnie ciula, zawrocilam przy pierwszej okazji i znalazlam ulice na wlasna reke. Od dzis bede pamietac zeby wozic wlasciwa nawigacje w aucie, a nie klasc do szafki w domu.. Odpowiedz Link
kielbie_we_lbie_30 Re: Tragedia! 29.01.15, 05:33 Zresetowac komp proponuje jako pierwsza rzecz. Odpowiedz Link
blues28 Re: Tragedia! 29.01.15, 08:26 Kielbiu, wszelki duch! A co Ty robisz o tej porze na kompie? Ty wlasnie wrócilas czy wychodzisz juz? Mozesz mi dac po lapach za pytactwo, of course :-)) Odpowiedz Link