lucja7 10.09.04, 15:14 Apeluje do wszystkich czepiaczy zeby sie odczepili od Jutki!! mojej narzeczonej, ale to nie ma nic do rzeczy. I otwieram ksiege do wpisywania wylacznie hymnow na temat jej obecnosci tutaj i jej chwalebnych wpisow. mru lucja Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szfedka a moze stworzysz... 10.09.04, 15:19 forum adoracyjne i bedziesz wpuszczac jedynie tych z brazowym jezykiem? Odpowiedz Link
jutka1 Lucja i Szfedka 10.09.04, 15:23 Mru, dzieki za wstawiennictwo, ale powinnam sobie chyba dac rade. jesli ten watek jest sarkazmem pomieszanym z ironia, pomine to milczeniem. Szfedka. To co napisalas moze bylo skierowane do lucji7, ale uderzylo we mnie. Moze razem z donem stworzycie odpowiedni watek, widac dzisiaj jest dzi9en dojebywania jutce. niech wam bedzie. pozdrawiam. jutka. Odpowiedz Link
szfedka Re: Lucja i Szfedka 10.09.04, 15:27 jutka1 napisała: > Szfedka. To co napisalas moze bylo skierowane do lucji7, ale uderzylo we mnie. > Moze razem z donem stworzycie odpowiedni watek, widac dzisiaj jest dzi9en > dojebywania jutce. niech wam bedzie. > > pozdrawiam. > jutka. zle zrozumialas kochana ;) Odpowiedz Link
sabba judys no 10.09.04, 15:30 nie ma sie co przejmowac, mysle ze szwedzia nie chciala powiedziec nic co by ci zrobilo przykrosc, nie szwedzia? no kurcze nie degraduj dnia, jest tyle innych fajniejszych rzeczy ktore na pewno sie jeszcze wydarza..albo juz wydarzyly...:) Odpowiedz Link
starypierdola Jutka, TY sie ciesz zyciem poki co ... 10.09.04, 16:42 ... bo jak Cie zaczne straszyc to dopiero zobaczysz jakie zycie trudne! :))) SP Odpowiedz Link
jan.kran Re: Skolowanie. 10.09.04, 16:57 Brazowy jezyk, front szfedkadon contra Jutka.. Niczewo nie panimaju :-((( A tak wszystko kurna czytam porzadnie. Ino jeden wontek ominelam tzn. zostawilam sobie na potem , bo musze isc zapalic. I w ogole nie jestem w kursie dziela :-(( K. O soooo chodzi. K. Oglupialy. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Skolowanie. 10.09.04, 17:47 Kranie, spoko. jakby czlek chcial wszystko rozumiec, to by mu glowa eksplodowala. Dlatego nic nie rozumiem. szfedzia zartowala, a ja nie zrozumialam. Glab1 Odpowiedz Link
jan.kran Re: Skolowanie. 10.09.04, 17:56 jutka1 napisała: > Kranie, spoko. > jakby czlek chcial wszystko rozumiec, to by mu glowa eksplodowala. Dlatego nic > nie rozumiem. > szfedzia zartowala, a ja nie zrozumialam. > > Glab1 Badz czlowiekiem i powiedz gdzie szwedzia zazartowala a Ty nic :-pppp K. Zaintrygowany. Odpowiedz Link
tos.ka Re: Skolowanie. 10.09.04, 22:32 > Badz czlowiekiem i powiedz gdzie szwedzia zazartowala a Ty nic :-pppp > K. Zaintrygowany. a moze nazwac rzeczy po imieniu? szfedce sie wydaje- ze jak jest wulgarna jest bardzo dowcipna. a to nie calkiem to samo. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Skolowanie. 10.09.04, 22:38 tos.ka napisała: > a moze nazwac rzeczy po imieniu? > szfedce sie wydaje- ze jak jest wulgarna jest bardzo dowcipna. > a to nie calkiem to samo. ***** usilujesz znalezc rysy, a sie nie udaje od szfedki sie odpindol to bylo miedzy nia a mna i tobie nic do tego Jutka Odpowiedz Link
tos.ka Re: Skolowanie. 10.09.04, 22:44 wybacz ale to jest forum. jelsi macie prowadzic rozmowy priveta- to do tego jest mail. moej zdanie nt szfedki (i paru innych osob tutaj) jest takie- ze im sie nieco pomylil- dowcip ze zwyklym prymitywizmem. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Skolowanie. 10.09.04, 22:52 tos.ka napisała: > wybacz ale to jest forum. > jelsi macie prowadzic rozmowy priveta- to do tego jest mail. > moej zdanie nt szfedki (i paru innych osob tutaj) jest takie- ze im sie nieco > pomylil- dowcip ze zwyklym prymitywizmem. *********** nie wiem co to jest "priveta" czasem zdarza sie, ze rozmowa prywatna trafia na forum potem sie kontynuuje n mailu. i nic nikomu do tego. wyjasnilo sie, i zawiadamiam ze to ja bylam glabem. I nikomu nic do tego post factum zna sie te jezyki obcobrzmiace. - Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wasza Zabka, skok skok, цмок цмок Odpowiedz Link
tos.ka Re: Skolowanie. 11.09.04, 12:43 > nie wiem co to jest "priveta" > czasem zdarza sie, ze rozmowa prywatna trafia na forum potem sie kontynuuje n > mailu. i nic nikomu do tego. i dobrze. ale- moze ja jestem jakas glupia- ale gdy czytam gdy szfedka pisze "czy tu bija krana" (a w stylu takim- tylko ostatnio- szfedka wyrazal sie co najmniej kilka razy; nie bronie tu krana-jako osoby)- to jest mi najormalniej w swiecie nie milo. i w moich glupich i ograniczonych oczach osoba tak piszaca nie jest ani inteligentna ani dowcipna. i w swej wielkiej ograniczonosci nie moge zrozumiec ze ktos boi sie- ze jak cos napisze - to czekaja go pseudodowcipne uwagi dona. coz. najwidoczniej glupiam. Odpowiedz Link
szfedka Re: autocenzura? nie...dodatki tylko 11.09.04, 16:19 a autocenzure to Ty powinienes wprowadzic Ty tez macisz Odpowiedz Link
szfedka Masz racje Tesca 11.09.04, 16:17 glupias i wperd... sie w nie swoje sprawy po drugie pokazujesz chore zboczenie aby caly czas pisac na temat innych forumowiczow, obgadywanie, macisz. A robisz to w szczegolnie perfidny, wyrachowany sposob bo nie zwracajac sie bezposrednio do tej osoby ale...do osob trzecich. Na dokladke szkaloujesz mnie do mojej (wszyscy to wiedza) przyjaciolki. Sorry, to jest dopiero prymitywizm, totalny ;) Nic dobrego do tego forum nie wnosisz, kompletnie NIC tylko niesnaski i chora atmosfere. Jestes cancer na tym forum. Odpowiedz Link
szfedka te Teska czy jak ci tam dano...powiedz mi... 10.09.04, 23:06 kto na tym forum liczy sie z Twoim zdaniem? a gdzie my bedziemy prowadzic rozmowy to gowno (na dokladke wielkie) ci do tego, paniala??? Ilu ludzi juz Ci to powiedzialo? Do ciebie tylko prymitywnie mozna gadac bo normalnej rozmowy nie rozumiesz. Nadal uwazam ze powinni Cie sprawdzic zanim wpuscili cie na to forum Ty tu najwiekszego smrodu robisz, rzygac sie chce. Odpowiedz Link
don2 Re: tak cos mi sie przypomnialo. 11.09.04, 00:23 Alaskanka to byl aniol w porownaniu do.......... Odpowiedz Link
ertes Re: tak cos mi sie przypomnialo. 11.09.04, 00:35 No kurde chyba zadna laska mnie jeszcze tak nie wsciekala jak tamta. Te tutaj to tylko kociaczki pokazujace pazurki. Ale wiesz jak to z babami jest. Nie wygrasz, mozesz tylko oblaskawic. Mojej poprezedniej horpynie mowilem przepraszam nawet jak nie miala racji dla swietego spokoju. Najlepsza metoda. Wszystkie dadza sie nabrac ;) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Jutka, TY sie ciesz zyciem poki co ... 10.09.04, 17:44 Johan mnie obroni!!!! W odroznieniu od wielu mezczyzn jest wierny i oddany. Hawk!!!! ;-) Odpowiedz Link
swiatlo ???? 10.09.04, 18:04 jutka1 napisała: > ... widac dzisiaj jest dzien dojebywania jutce. niech wam bedzie. Kto, co, gdzie?? Na którym wątku? Co się stało? Odpowiedz Link
jan.kran Re: ???? 10.09.04, 18:39 swiatlo napisał: > jutka1 napisała: > > > ... widac dzisiaj jest dzien dojebywania jutce. niech wam bedzie. > > Kto, co, gdzie?? Na którym wątku? Co się stało? Tyz nie rozumiem ???? K. > Odpowiedz Link
don2 Re: ???? 10.09.04, 19:14 ja mialbym dojebac? Nie mam za co.Czyzbys oslepla lub wyczucie tracila? A polecenie (prosbe )z innego watku spelniam. Odpowiedz Link
jutka1 Re: ???? 10.09.04, 22:29 don2 napisał: > ja mialbym dojebac? Nie mam za co.Czyzbys oslepla lub wyczucie tracila? > A polecenie (prosbe )z innego watku spelniam. ******** Osleplam i wyczucie stracilam. Najwyrazniej. I w ogole wszystko na swiecie to moja wina. Amen. Odpowiedz Link
jan.kran Re: ???? 10.09.04, 20:26 Czy ja bym sie mogla dowiedziec gdzie Don Jutce dojebal i dlaczego??? Nie moge czytac Forum , bo musze wycierac komputer w ramach oplucia :-))) K. Odpowiedz Link
jan.kran Re: ???? 10.09.04, 20:51 Wiem , ze mi zle zyczysz , ale kawa o tej porze??? Czy wiesz o ktorej musi wstawac polski rolnik ??? Baba z LPR. Odpowiedz Link
don2 Re: ???? 10.09.04, 21:17 jan.kran napisała: > Wiem , ze mi zle zyczysz , ale kawa o tej porze??? > Czy wiesz o ktorej musi wstawac polski rolnik ??? > > Baba z LPR. --Kranie !! znowu wykazalas sie ignorancja :)) polski rolnik zawsze wstaje za pozno i zawsze sie spoznia jak glosi legenda.Albo sie spozni na siew albo go zima zaskoczy .Albo sie spozni na skup i zboze mu w stodole gnije.Podobno sie zmienilo:)) -------------------------------------- Odpowiedz Link
starypierdola Co, gdzie, kiedy ... 10.09.04, 22:41 Poniewaz lubie plotki wiec .... 1. Birdman napisal ze sciaga zdjecia z Gelerii i ze bedzie je uzywal ro szantazowania / zastraszania forumowiczow 2. Na to Jutka go "zawiesila" tz, zawiesila jego dostep do galerii 3. Na to Don napisal ze Jutka zrobila Birdmanowi swinstwo, czy cos w tym rodzaju. 4. Na to Jutka ze moze Don nie ten tego... A co ja na to? Ze jak Don popiera szantazyste to chyba mu sie na stare lata juz wszystko podupcylo. :))) SP Odpowiedz Link
jutka1 Re: Co, gdzie, kiedy ... 10.09.04, 22:44 z gory przepraszam adminow odpindolta sie ode mnie amen. Odpowiedz Link