maria421 Re: Zabawa na motorze 24.02.15, 19:44 Co sie stalo? Przeciez droga prosta jak nitka. Odpowiedz Link
ertes Re: Zabawa na motorze 24.02.15, 19:55 Nie, tutaj nic sie nie stalo :) Po prostu gleboki piach, chila nieuwagi i sie lezy :) Ale zabawa jest na 102! Odpowiedz Link
ewa553 Re: Zabawa na motorze 24.02.15, 20:32 a jakim tempem poruszasz sie na tej prostej drodze i jaka predkosc jest dozwolona normalnie w Stanach? Odpowiedz Link
swiatlo Życie, życie... 24.02.15, 20:41 Fajna rzecz. Sam o tym myślałem. Boję się tylko że kupię sobie tego motora, pojeżdżę trochę, znudzi mi się i będzie mi stał na drivewayu i zawalał miejsce. Bo jest on fajny jako hobby, ale kwestionuję jego długofalową praktyczną funkcjonalność. Miałem też zapał na kupienie sobie broni. W ramach mojej kontestacji cywilizacji wykatrowanych facetów. Ale niestety rodzina powiedziała NIE. Tak więc zamiar wylądował w koszu... Odpowiedz Link
maria421 Re: Życie, życie... 24.02.15, 20:47 Gdybym miala wybierac miedzy motorem a bronia dla mojego meza, to bym zdecydowanie motor wybrala :) Odpowiedz Link
swiatlo Re: Życie, życie... 24.02.15, 20:51 maria421 napisała: > Gdybym miala wybierac miedzy motorem a bronia dla mojego meza, to bym zdecydowa > nie motor wybrala :) > Najlepiej jedno i drugie! :) Odpowiedz Link
iwannabesedated Re: Zabawa na motorze 24.02.15, 21:27 Auć. No wypieprzył się. Przynajmniej już jestem jednak spokojna, że się w głowę nie walnął. Nie było o co. Odpowiedz Link
blues28 Re: Zabawa na motorze 24.02.15, 21:51 No, skoro troska o Twoje zdrowie juz zostala wyrazona, to ja sie spytam gdzie ten pustynny krajobraz jest? W Twoim rejonie? Odpowiedz Link
roseanne Re: Zabawa na motorze 24.02.15, 22:03 wizytowalam san diego kilka razy, samo wybrzeze zielone, z poranna mgla noisaca wilgosc w glob ladu, ale as pomiedzy oceanem a gorkami jest waski, zaraz dalej juz suco i upalnie w Julian podobno nawet snieg bywa a w marcu padaja deszcze, sa gwaltowe krociutkie powodzie - bo woda tylko spywa, a pustynia zakwita M z Mloda odwiedzali w czasie kwitniecia, podobno super Ertes, cykniesz zdjecia kwitnacych kaktusow? Odpowiedz Link
ertes Re: Zabawa na motorze 24.02.15, 23:13 Pustynia jest w miare niedaleko. W zasadzie to ja mieszkam na pustyni mimo ze do oceanu mam niedaleko. Akurat to miejsce to okolo 220km. Niestety kwiatow w tym roku raczej nie bedzie gdyz prawie wogole nie padal i nadal nie pada deszcz. Choc pustynia byla dosc zielona ku naszemu zdziwieniu. Tak czy inaczej mysle ze sie w marcu gdzies wybierzemy wiec moze jakies kwiatki sie znajda. Snieg byl w tym roku nawet u nas w okolicznych gorach. Znajomi ktorzy mieszkaja w poblizu byli zasypani. Obecnie snieg zaczal sypac w troszke dalszych gorach, niecale 200km stad. Odpowiedz Link
roseanne san diego, prywata 24.02.15, 23:40 czy turquise lady w Lajolla wciaz ma sklepik? rosjanka, sprzedajaca bizu z kamieniami polszlachetnymi, srerbem, czestio native style wiem, ze chorowala, miala operacje ile razy jestem to odiwedzam i dostaje super dyskonty, jak mam na sobie co z poprzedniego zakupu chce odwiedzic jesienia Odpowiedz Link
ertes Re: san diego, prywata 25.02.15, 00:09 W La Jolla bylem ostatnio w sierpniu a i to krotko. Ode mnie to jakies 100km. Kiedys gdy mieszkalem w Oceanside bywalismy tam czesciej. Odpowiedz Link
ertes Re: Zabawa na motorze 25.02.15, 06:38 Tutaj troszke wiecej jezdzenia. Podejrzewam ze dla wiekszosci to jest tak samo nudne jak Ida dla mnie... Husky Monument Ride Feb 21 2015 Odpowiedz Link
jutka1 Re: Zabawa na motorze 25.02.15, 08:16 De gustibus..., i każdemu swoje pasje. :-) Odpowiedz Link
blues28 Re: Zabawa na motorze 25.02.15, 10:15 A ja sobie chetnie obejrzalam pustynie. Niby niezmienna a bardzo zmieniajaca sie :-) Odpowiedz Link