Dodaj do ulubionych

wiosny mi sie chce...

16.02.05, 12:41
a tu zima przyszla, snieg a za pare dni moze plucha...ble..
wsiadloby sie do samolotu byle jakiego ale wszedzie przeciez tak
samo...zima...ble...a mnie sie wiosny chce.

poprobowalam lyzew dlugodystansowych w tym roku, swietna zabawa, polecam ;)
ale i tak wiosny mi sie chce.
Obserwuj wątek
    • maja92 Re: wiosny mi sie chce... 16.02.05, 12:46
      Zima????????? Gdzie??????????? ;-))))))))))))))))

Bylejaki Ryanair lata do Dublina, a tu wiosna pelna para: zakile kwitna, wisnie
      tez maja piekne barwy od kwiecia - rozowobiale. Przebisniegow pelno i dzisiaj
      +12 w powietrzu

Lyzwy - a co to takiego???;-)))))))))))))))))))))))
      • szfedka Re: wiosny mi sie chce... 16.02.05, 12:47
        maja92 napisała:

> Zima????????? Gdzie??????????? ;-))))))))))))))))
        >
        > Bylejaki Ryanair lata do Dublina, a tu wiosna pelna para: zakile kwitna,
        wisnie
        >
        > tez maja piekne barwy od kwiecia - rozowobiale. Przebisniegow pelno i dzisiaj
        > +12 w powietrzu
        >
        > Lyzwy - a co to takiego???;-)))))))))))))))))))))))

Maja, ty mnie kurcze nie prowokuj ;)
        • don2 Re: wiosny mi sie chce... 16.02.05, 12:49
          Mi tez i nie tylko.............
    • lalka_01 Re: wiosny mi sie chce... 16.02.05, 12:59
      te lyzwy to chyba byly baaardzo dlugodystansowe. Dlugo Cie nie bylo...:-)
      • szfedka Re: wiosny mi sie chce... 16.02.05, 13:25
        lalka_01 napisała:

> te lyzwy to chyba byly baaardzo dlugodystansowe. Dlugo Cie nie bylo...:-)

taaaaa
        wiosny szukalam, ciepla...
        nie znalazlam
    • wkrasnicki Re: wiosny mi sie chce... 16.02.05, 14:30
      Mieczysław Wiosna jestem. A o co się tak dokładnie rozchodzi? ;-)
      • don2 Re: wiosny mi sie chce... 16.02.05, 15:16
        :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • szfedka Re: wiosny mi sie chce... 16.02.05, 15:24
        wkrasnicki napisał:

> Mieczysław Wiosna jestem. A o co się tak dokładnie rozchodzi? ;-)

pfi, mezczyzni, nigdy nic nie rozumieja ;-)
        • maria421 Re: wiosny mi sie chce... 16.02.05, 15:50
          i mnie sie chce wiosny! Co z domu wychodze to sprawdzam, czy sie juz jaki
          krokusik niesmialo przez zmarznieta ziemie przebija a tu nic...

Wiosna nie chce przyjsc do nas- to my sobie wiosny poszukamy! Pod koniec
          miesiaca lecimy do Wenecji.
    • szfedka lalka, basia 16.02.05, 18:33
      ogladalam fotki dzis z naszego rajdu i...
      nostalgicznie mi sie zrobilo :(
      buuuuu....
      • basia553 Re: lalka, basia 16.02.05, 19:25
        no wiesz! sama ogladasz a my? kiedy cos podeslesz? ja nie mam ani jednego
        zdjecia z tej wycieczki, a chcialabym bo milo wspominam. Moze kiedys znowu....
        • lalka_01 Re: lalka, basia 16.02.05, 19:44
          na smierc zapomnialam o zdjeciach! No zesz Ty!
          • szfedka Re: lalka, basia 16.02.05, 21:33
            no dobra, kajam siem...ale...to to...to owamto...
            zima, troski, problemy, pierdoly, chorobska, doly, nory...itp. itd
            basiu...wlasciwie to wiesz, podrozowac mi zawsze malo, i Szwarzwald byl
            wspanialy, Twoje okolice tez i chetnie...i to wino!!! tego czewonego seka (jak
            to siem pisze?) wspominam ciagle :)
            Napomniec muszem zem siem zapisala, w ramach poznawania swiata ktorego
            zapomnialam w mojej poprzedzniej bytnosci, na kurs poznawania win ;)
            Do kangurow przeciez jedziemy z siestra a jak wiadomo kangury slyna z produkcji
            win...a ich czerwone to niebo w gebie.
            Poza tym inne plany i projekty wyjazdowe, ino pieniedzy i urlopu
            Lalus - tutaj przyjedzcie ;)
            • luiza-w-ogrodzie Szfedka, kiedy przyjezdzasz do kangurow? 17.02.05, 00:34
              szfedka napisała:

> Do kangurow przeciez jedziemy z siestra a jak wiadomo kangury slyna z
              produkcji win...a ich czerwone to niebo w gebie.

Szfedka, kiedy przyjezdzasz do kangurow?

Pozdrawiam
              Luiza-w-Ogrodzie

><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º>
              .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º>
              • basia553 Re: Szfedka, kiedy przyjezdzasz do kangurow? 17.02.05, 09:39
                tak, tez sie zgubilam, bo przeciez najpierw musi wyjechac maly szfedek, skoro
                szfedzica ma go odwiedzic?
                • szfedka Re: Szfedka, kiedy przyjezdzasz do kangurow? 17.02.05, 11:13
                  basia553 napisała:

> tak, tez sie zgubilam, bo przeciez najpierw musi wyjechac maly szfedek, skoro
                  > szfedzica ma go odwiedzic?

Tak, prawda. Ze on pojedzie to jest pewne ale gdzie sie osiada to zalezy gdzie
                  ona dostanie prace.
                  W grudniu pojedziemy pewnie. Tak gadalysmy z siestra. Ino pieniadz teraz
                  oszczedzac trzeba.
                  Moja podroz nie bedzie tylko odwiedzinami ich ale rowniez Australii. Z Sydney
                  jestem zawodowo "zwiazana".
                  A jak dobrze pojdzie (znaczy zle) to na drugi rok na wesele znow pojade :(
                  • don2 Re: Szfedka, kiedy przyjezdzasz do kangurow? 17.02.05, 11:52
                    > A jak dobrze pojdzie (znaczy zle) to na drugi rok na wesele znow pojade :(

I badz tu madry czlowieku,o co jej chodzi :)))))))))))))
                    • don2 Re: Rewelacyjna prognoza na www.twoja pogoda.pl 17.02.05, 12:21
                      KONIEC ZIMY WRAZ Z NADEJSCIEM MARCA. niesamowite,jak oni to wyliczyli :)))
                      • wkrasnicki Re: Rewelacyjna prognoza na www.twoja pogoda.pl 17.02.05, 14:47
                        don2 napisał:

> KONIEC ZIMY WRAZ Z NADEJSCIEM MARCA. niesamowite,jak oni to wyliczyli :)))

Zaraz tam wyliczyli. Górale im powiedzieli za litra z zakąską.
                        Górale zawsze wiedzą bo starego Gąsiennicę w gnatach łupać przestaje.
                        • don2 Re: Rewelacyjna prognoza na www.twoja pogoda.pl 17.02.05, 16:00
                          Kras zajdz na te strone i po prawo masz artykul o zimie w Korei-I tam wyraznie
                          pisze ,ze zla pogoda to kara za komunizm :))))))))))))))
                          • szfedka kara hahaha 17.02.05, 16:04
                            don2 napisał:

> Kras zajdz na te strone i po prawo masz artykul o zimie w Korei-I tam
                            wyraznie
                            > pisze ,ze zla pogoda to kara za komunizm :))))))))))))))

Ostatnio slyszlam ze jakis pastor w LA wypowiedzial sie ze tsunami oraz sztormy
                            w poludniowej szwecji to kara ze w Szwecji jest tak duzo homoseksualistow hehehe
                            i ze takich roznych rzeczy zdarzy sie wiecej tutaj.
                            Czas zwiewac stad Don ;-)
                            • don2 Re: kara hahaha 17.02.05, 16:09
                              Homoseksualistow sie nie boje.Ale sasiad wysterylizowal swoja suke(
                              yorkshire,taka malutka)Gdy przeczytal ,ze bzykanie zwierzat nie jest
                              karalne.lata piesek czasami po okolicznym lasku,bez opieki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka