chris-joe 08.06.05, 06:53 kurcze, umarlo sie kobiecie... Ledwo dwa tygodnie temu odswierzylem sobie "Absolwenta". A lubilem ja -i cenilem- w wielu rolach. Moja ulubiona? Chyba rola matki w "Torch Song Trilogy". Ale to ja. Widzial kto? Wielka szkoda. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
don2 Re: Anka Bancroft :( 08.06.05, 08:48 Pania Italiani.widzialem w wielu filmach.Ano sie zmarlo Odpowiedz Link
swiatlo Re: Anka Bancroft :( 08.06.05, 09:03 O dziwo moj syn sie graduowal dzisiaj, wiec z tej okazji razem obejrzelismy Absolwenta. A przy okazji i Ann Bancroft. Film ogladalem po raz setny, ale oczami syna to jak by od nowa. Syn zachwycony. W ogole charakter syna troche podobny do Bena z filmu. Bardzo sie z Hoffmanem zidentyfikowal. No ale, mowimy o Bancroft, nie o Hoffmanie. Trzeba przyznac ze filmie byla straszna jedza. Ale to wlasnie dlatego byla dobra aktorka. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Anka Bancroft :( 08.06.05, 17:09 don2 napisał: > Ale meza miala wesolego. Rzeczywiście , bardzo Go lubię. Przeżyli razem 41 lat... Kran. Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: Anka Bancroft :( 09.06.05, 08:03 To ja sobie poslucham dzisiaj Mrs Robinson. Kan Odpowiedz Link
bird_man Re: Anka Bancroft :( Swiatlo 09.06.05, 10:13 swiatlo napisał: > O dziwo moj syn sie graduowal dzisiaj, wiec z tej okazji razem obejrzelismy > Absolwenta. A przy okazji i Ann Bancroft. > Film ogladalem po raz setny, ale oczami syna to jak by od nowa. > Syn zachwycony. W ogole charakter syna troche podobny do Bena z filmu. Bardzo > sie z Hoffmanem zidentyfikowal. ************************** Oj chyba cos nie w porzadku z twoim synem jak sie dzisiaj potrafi identyfikowac z tamtejszym bohaterem.. Dla mnie juz 30 lat temu byl on idiota i zyciowa ofiara..smutnym prawiczkiem. Jestes naprawde przekonany, ze z nim jest wszystko w porzadku? A moze to dlatego tak atakujesz Chrisa bo podswiadomie masz obawy, ze Twoj syn moglby byc homoseksualista? Swiatlo, wyslij chlopaka samego do tajlansii poki jeszcze czas, uwiez mi (teraz nie zartuje) ze jest to naprawde sygnal alarmowy !! (zakladam ze piszesz prawde) pozdrawiam Odpowiedz Link
don2 Re: Anka Bancroft :( Swiatlo 09.06.05, 10:29 Swiatlo,Ptaszek ma racje.Sa takie sygnaly ,ktore odbieramy podswiadomie.Nie chcemy ich zauwazac,boimy sie sprawdzac by sie o tym przekonac.wszystko wskazuje na to ,ze twoj syn to pedal.Nawet jak sam sobie nie zdaje jeszcze w zupelnosci sprawe z tego.Sa osobniki ,ktore nawet bedac zonatymi i majac dzieci,po jakims czasie,zalamuja sie i wybieraja powrot do swojego prawdziwego ja.Swiatlo ,twoj syn chyba jednak jest pedalem,najczesciej to sprawa genetyczna. Czy czasami w rodzinie nie masz /miales kogos o takich preferencjach? Ja na twoim miejscu bym sie zastanowil........... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Anka Bancroft :( Swiatlo 09.06.05, 10:33 Ptaszku, oj chyba przesadzasz. Ben nie byl nieudacznikiem, tylko normalnym mlodym czlowiekiem. Prawiczkiem tez nie byl :-) Nie wszyscy mlodzi ludzie wioda bujne zycie seksualne od wczesnych lat, niektorzy zaczynaja pozniej, normalka A juz z tym homoseksualizmem... Na marginesie, nawet gdyby byl, to co z tego? Tragedia jakas czy jak? :-))) Odpowiedz Link
bird_man Re: Anka Bancroft :( Jutka 09.06.05, 10:52 jutka1 napisała: > Ptaszku, oj chyba przesadzasz. > Ben nie byl nieudacznikiem, tylko normalnym mlodym czlowiekiem. > Prawiczkiem tez nie byl :-) > Nie wszyscy mlodzi ludzie wioda bujne zycie seksualne od wczesnych lat, > niektorzy zaczynaja pozniej, normalka *************************** no i widzisz Jutka, znowu generalny problem z niemozliwoscia dojscia do porozumienia pomiedzy kobieta i mezczyzna. Ten sam przeciez film odbieramy zupelnie inaczej.. Oczywiscie, ze byl smiesznym nieudacznikiem jak na chlopaka (oczywiscie nie mezczyzne ) 18-19 letniego - jego cale zachowanie pasowalo by do 14- latka nawet w owczesnych czasach. No i oczywiscie, ze byl prawiczkiem, w koncu miss robinson byla jego pierwsza kobieta .. Przy pojeciu "prawiczek" chodzilo mi o jego doswiadczenia sexualne przy pojeciu "nieudacznik" chodzilo mi o jego PODEJSCIE do kobiet i do zycia. > A juz z tym homoseksualizmem... > > Na marginesie, nawet gdyby byl, to co z tego? Tragedia jakas czy jak? ************** oczywiscie, ze nic, przynajmniej jezeli chodzi o mnie, ja naprawde mam bardzo nieskomplikowany stosunek do homoseksualistow - generalnie taki jak do wszystkich innych - po prostu moga sobie robic co chca podobnie jak kobiety, muzulmanie czy eskimosi.. > :-))) ***** rowniez :-))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Anka Bancroft :( Jutka 09.06.05, 11:03 Ptaszku, kiedys rozprawiczylam owczesna milosc, mial 23 lata, i uwierz mi, byl baaaardzo pojetnym uczniem, i od pierwszego razu wiedzial co i jak :-)))) A ze w tym wieku byl dziewica, to byl tylko zbieg okolicznosci :-) Podejscie do kobiet i zycia mial tez ok Do dzis jestesmy w kontakcie, i podejrzewam, ze w jego zyciu mam specjalny piedestal, i do konca zycia bede miec specjalne traktowanie... Przepraszam za scurvienie na sprawy osobiste :-))) Odpowiedz Link
don2 Re: Anka Bancroft :( Jutka 09.06.05, 11:51 taka Florence N. dla prawiczkow.Zlitowala sie nad soba i go rozprawiczyla.Egoistka innemi slowy :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Anka Bancroft :( Jutka 09.06.05, 12:00 To o mnie czy o Mrs. Robinson? ;-))))) Egoistka w kazdym calu - chlopak byl przystojny, fajny i smieszny... no i pojetny uczen ;-))) Niestety, za daleko mieszkal, a ja potem do Stanow pojechalam, to juz w ogole daleko bylo... Odpowiedz Link
don2 Re: Anka Bancroft :( Jutka 09.06.05, 12:08 To zawsze problem ,gdy odleglosc przekracza dlugosc (Radio Erevan) Odpowiedz Link
chris-joe Re: Anka Bancroft :( Jutka 09.06.05, 14:39 Swiatle znow sie pojecia pomylily- jak yupie z redneckiem, homofob z ksenofobem. Tym razem absolwent z absolwentem. Ben byl absolwentem college'u, syn Swiatly zas jedynie gimnazjum poki co... wiec od Bena jest mlodszy o lat 4-5. A Mrs. Robinson ojcu by sie raczej przydala, niz synowi... Odpowiedz Link
swiatlo Re: Anka Bancroft :( Jutka 10.06.05, 09:26 chris-joe napisał: > Swiatle znow sie pojecia pomylily- jak yupie z redneckiem, homofob z ksenofobem > . > Tym razem absolwent z absolwentem. Ben byl absolwentem college'u, syn Swiatly > zas jedynie gimnazjum poki co... wiec od Bena jest mlodszy o lat 4-5. > > A Mrs. Robinson ojcu by sie raczej przydala, niz synowi... Wysluchalem rozmow idiotow i doszedlem do wniosku ze wystarczy tego. Bawcie sie. Odpowiedz Link
swiatlo Poza tym.. 10.06.05, 09:38 .. proponuje wam aby Birman z CJ razem sobie pohasali i potaplali sie w waszej spermie. Obaj juz macie sperme zamiast mozgow od dawien dawna, sperma juz wam i na oczy sie wylewa, wiec poza sperma juz niewiele widzicie i niewiele poza sperma w zyciu rozumiecie. Spermujcie sobie nawzajem, powodzenia, ja sie wylaczam z tego waszego burdelu. CJ, mialem cie wyzej niz spermowanie sie z tym imbecylem. Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Poza tym.. 10.06.05, 10:06 Swiatlo, luz! Opiniami Ptaka sie przejmujesz? Myslisz, ze gdyby spotkalo go szczescie posiadania syna wyslalby go na tajskie dziwki? A nawet gdyby - to niech jada na zdrowie! Ktos musi tym biednym dziewczynom dac zarobic na chleb... Poza tym wyglaszanie opinii nt. cudzych dzieci przez osoby wlasnych nie posiadajace...moze byc tylko smieszne, pamietaj o tym! pozdr. Odpowiedz Link
chris-joe Re: Poza tym.. 10.06.05, 11:01 Swiatlo, za co ty mnie mniales, dawales do zrozumienia jasniej, coraz jasniej od dluugiego czasu. Adieu. Odpowiedz Link
chris-joe ADMIN! 10.06.05, 11:05 czy mozna by usunac ten wpis Swiatla? Robi sie niedobrze... Odpowiedz Link
jutka1 niesmaczne.... 10.06.05, 11:34 ... zgadzam sie W sumie rzutuje li-tylko na odbior nicka Swiatlo, a nie na opinie o Tobie, nie uwazasz? Lawjumacz J. Odpowiedz Link
lucja7 Re: Poza tym.. 10.06.05, 11:36 Swiatlo podoba mi sie gdy jest soba, czyli gdy pisze serio :)) np: "...poza sperma juz niewiele widzicie i niewiele poza sperma w zyciu rozumiecie." Odpowiedz Link
don2 Re: Poza tym.. 10.06.05, 12:21 zaczynam czuc sie olewany ! O mnie swiatlo nie wspomnial :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
bird_man Re: Poza tym..Swiatlo 10.06.05, 12:21 swiatlo napisał: > .. proponuje wam aby Birman z CJ razem sobie pohasali i potaplali sie w waszej > spermie. Obaj juz macie sperme zamiast mozgow od dawien dawna, sperma juz wam i > > na oczy sie wylewa, wiec poza sperma juz niewiele widzicie i niewiele poza > sperma w zyciu rozumiecie. > Spermujcie sobie nawzajem, powodzenia, ja sie wylaczam z tego waszego burdelu. > CJ, mialem cie wyzej niz spermowanie sie z tym imbecylem. > ******************************* co cie ugryzlo dzisiaj? maasz chandre? moze dotarla wreszcie do ciebie brutalny prawda? Prawda, ze nie zgadzamy sie w wielu pogladach na zycie, ale przeciez nie musimy, nieprawdaz? O czym mozna i nalezy na tym forum pisac? ja sie tu udzielam, gdy tematy poruszane mie interesuja, poza tym staram sie nie wypowowiadac na tematy polityki, kosciola, religii itp. tzn. tematy ktore najczesciej nie prowadza do porozumienia, a jedynie do zacietrzewienia i zaogniania wymiany zdan. Jestesmy ludzmi doroslymi z odpowiednia rola doswiadczen zyciowych i kazdy znalazl swoja droge zycia. Przeswiadczenie, ze mozna kogosc na "swoja droge" nawrocic swiadczy o naiwnosci lub fanatyzmie i juz przez to dyskwalifikuje sie jako podstawa do dyskusji. Popatrz: Don, ja czy SP spelnoamy czasami na tym forum role "wbijacza szpilki" lub blazna forumowego - no i co z tego. fakt ze ja czesto pisze o seksie i moich lub "kolegow" doswiadczeniach wynika z tego, ze ja po proszu wiem, ze sa to tematy interesujace.. Byc moze forma jest dla forumowiczow czasami "nie do przyjecia", ale dla ciebie najczesciej nie forma lecz tresc. I to robi cie smiesznym i godnym pozalowania.. twoja krucjata przeciwko inaczej myslacym - czytaj: muzulmanom, homoseksualistom, kurwiarzom (jak mnie) jest nie tylko zalosna, jest rowniez swiadectwem nastawienia umyslowego ktore ja osobiscie uwazam nie tylko za godne politowania lecz rowniez niebezpieczne. Poza tym bierzesz wszystko chorobliwie osobiscie do siebie, nie baczac na to, ze to przeciez wlasnie z Twoich wypowiedzi wynikaja nasze riposty lub "dobre rady" jak ostatnia moja dotyczaca Twojego syna.. Do tej pory myslalem ze to toska jest specjalistka od niesmacznych postow (przypomnij sobie jej krucjate antyzydowska - wtedy nawet ja nie wytrzymalem i obrzucilem ja blotem chociaz sam zydem nie jestem) Teraz widze, ze Ty masz nie tylko cienka skore, ale jestes po prostu prostakiem ktoremu sloma z butow wychodzi.. I to by bylo na tyle ptaszek Odpowiedz Link