jutka1 03.12.03, 18:48 Pierwsza sroda miesiaca miedzy 12:00 a 12:15 Twojego czasu .... I nic :((( Buuuuuuuuuu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ertes Re: Akawill!!!! :(( 03.12.03, 18:57 9.56am - adoruje Jutke :) W zastepstwie Akawilla z ktorym poczuwam sie do wspolnoty jako osobnik tego samego rodzaju w wyraznej mniejszosci na P2. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Akawill!!!! :(( --- ertes kochany jestes :) 03.12.03, 20:24 ertes napisał: > 9.56am - adoruje Jutke :) > W zastepstwie Akawilla z ktorym poczuwam sie do wspolnoty jako osobnik tego > samego rodzaju w wyraznej mniejszosci na P2. ******* Muchas gracias, grazie, danke, merci, tak, hvala lepa, spasiba, i.. thank you oczywiscie :))))) dygam wdziecznie i plonie sie, jak przystalo ;) Odpowiedz Link
akawill Jutko... 03.12.03, 19:45 ...nie byłem pewien że czekasz. Teraz wiem. Nadrobię. Poza tym ja Cię pozagodzinowo po cichu adoruję :))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Jutko... -- Akawillu............ 03.12.03, 20:28 akawill napisał: > ...nie byłem pewien że czekasz. Teraz wiem. Nadrobię. ******* Akawillu, to znaczy to byl test?? ufff.... chociaz raz w zyciu jakis test zdalam :))))))) i czekam nieustajaco, bo Twoje adoracje uwielbiam jak wiesz, a poza tym na duszem mniem to dobrze zrobi... > Poza tym ja Cię pozagodzinowo po cichu adoruję :))) ******* Ja Ciem tysz, tylko ciiiiii... sza..... bo siem Xurek obrazi ze z kims telepatyzuje, znaczysia, siem adorujem za jego plecoma ;)))))))))))))) Jutka - Lady-in-waiting ;))))))) Odpowiedz Link
xurek wszstko widzem i slyszem, 04.12.03, 15:47 ale dopoki siem nie rozchodzi o telepatyzacje, to siedze cicho :))) Xurek Odpowiedz Link
akawill Re: Akawill!!!! :(( BUUUUUUUUUUU :( ntxt 04.12.03, 15:22 ?????????????????????????????? :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Akawill!!!! :(( gdzie watek adoracyjny??? 04.12.03, 15:26 miales wczoraj, a tu nic... no trudno, odkladam do przyszlego miesiaca - Jutka Nieadorowana Raz-W-Miesiacu (aczkolwiek miedzy pierwszymi srodami miesiaca zdarza sie czasem :))) Odpowiedz Link
akawill Re: Akawill!!!! :(( gdzie watek adoracyjny??? 04.12.03, 15:36 jutka1 napisała: > miales wczoraj, a tu nic... no trudno, odkladam do przyszlego miesiaca - > > Jutka Nieadorowana Raz-W-Miesiacu (aczkolwiek miedzy pierwszymi srodami > miesiaca zdarza sie czasem :))) Naprawdę miałem wczoraj? :)) Nie, nie odkładaj do przyszłego miesiąca. Ale troszkę cierpliwa bądź proszę. Odpowiedz Link