dawidutd 29.10.06, 16:49 czy ktos z was uzywal albo ma jakies doswiadczenie z tymi tarczami. co myslicie o takim zestawie : tarcze nawiercane mikoda i klocki EBC greenstuff do 156 2.0 . prosze o opinie . dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maliek Re: tarcze mikoda 30.10.06, 07:45 Kupiłem te tarcze ale nie zdażyłem założyć bo moja Alfa pojechała do serwisu i nie wiem kiedy wróci. Jak założę to podziele się uwagami. Odpowiedz Link
aquarius01 Re: tarcze mikoda 30.10.06, 09:17 dawidutd napisał: > czy ktos z was uzywal albo ma jakies doswiadczenie z tymi tarczami. co > myslicie o takim zestawie : tarcze nawiercane mikoda i klocki EBC greenstuff > do 156 2.0 . prosze o opinie . dzieki Na temat tarcz made by Mikoda wypowiadałem się co najmniej trzy razy w przeciągu ostatnich dwóch miesięcy. Czy naprawdę tak trudno zdobyć się na choć odrobinę wysiłku i wpisać w pole odpowiednie hasło i użyć klawisza "szukaj". Jaki według Ciebie jest sens powielania po "stokroć" tego samego wątku ? ;) Odpowiedz Link
dawidutd Re: tarcze mikoda 30.10.06, 17:47 nie jest trudno. czytalem twoje wypowiedzi ale nie jestes sam na tym forum a ja liczylem na opinie innych uzytkownikow Odpowiedz Link
aquarius01 Re: tarcze mikoda 31.10.06, 10:58 dawidutd napisał: > nie jest trudno. czytalem twoje wypowiedzi ale nie jestes sam na tym forum a > ja liczylem na opinie innych uzytkownikow Jak widziałeś sam przy kolejnych wątkach nie pojawiły się opinie kolejnych użytkowników, więc logiczne jest, że niewiele nowych opinii się "urodziło". Jeżeli są odpowiednie wątki to dopisuj swoje pytania do tych wątków. W przeciwnym wypadku zrobi się kolejny bałagan - podobny do tego z wariatorem. EOT Odpowiedz Link
selespeed1 Re: tarcze mikoda 30.10.06, 18:57 > czy ktos z was uzywal albo ma jakies doswiadczenie z tymi tarczami. co > myslicie o takim zestawie : tarcze nawiercane mikoda i klocki EBC greenstuff > do 156 2.0 . prosze o opinie . dzieki klocki EBC greenstuff właśnie dzisiaj założyłem i zobaczymy co bedzie jak się dotrą. A tarcze niebawem kupie też EBC Turbo Groove GD363 w cenie 324 zł (te nacinane i nawiercane. Myslę, żę to dobry wybór. A odnośnie tarcz Mikoda... nie miałem z nimi do czynienia Odpowiedz Link
nicolaromeo Re: tarcze mikoda 31.10.06, 13:03 Greenstuffy są bardzo dobre, szczególnie jak sie zatrzymuje z dużej prędkości Odpowiedz Link