Dodaj do ulubionych

Sylwester 2010

28.07.10, 09:01
Czy to nie ostatni gwizdek, żeby zacząć się umawiać?
Obserwuj wątek
    • kocio_pierzaczek Re: Sylwester 2010 28.07.10, 09:06
      Ostatni to może nie, po ostatnim to już tylko baloniki trzeba będzie dmuchać,
      ale pora chyba już cekiny odkurzyć, boa wywietrzyć, szpilki naostrzyć, lakierki
      wypolerować, szampana nabyć.
    • g0p0s Re: Sylwester 2010 28.07.10, 11:24
      A coś wiemy kiedy Sylwester w tym roku?
      • kocio_pierzaczek Re: Sylwester 2010 28.07.10, 11:26
        Miał być 21.08.
        • g0p0s Re: Sylwester 2010 28.07.10, 11:40
          Nic nie wiedziałem, a teraz znam(?) datę.
        • kocio_pierzaczek Re: Sylwester 2010 28.07.10, 11:47
          Ustalano pod moją nieobecność, do tablicy należy wezwać Orale, jak wróci z krzy
          nadmorskich, oraz przede wszystkim Szkorbut-Lumbago, już ona wie, dlaczego. smile
          • szkorbut-lumbago Re: Sylwester 2010 28.07.10, 16:54
            Ja niestety z powodów losowo-zdrowotnych odpadach - a ze mną raczej także mój
            lokal. Także data jest, ale miejsca brak. Ale z tego co pamiętam to była jedyna
            możliwa data, ponieważ wcześniej nie było rożnych ważnych osób. No w grę może
            wchodzić jeszcze chyba 28 sierpnia.
            • goonia Re: Sylwester 2010 28.07.10, 17:14
              No, to po Sylwestrze tongue_out Jeszcze nigdy tak szybko umawianie sie nie odbylosmile
              • szkorbut-lumbago Re: Sylwester 2010 28.07.10, 19:46
                Dlaczego po? Ja mocno wierzę, że skoro jest kiedy i kto, to gdzie też się
                znajdzie smile. Bo cóż mi innego zostało poza nadzieją smile
              • minerwamcg Re: Sylwester 2010 28.07.10, 20:03
                Hm, a to musi być prywatka? Nie nadaje się na lokal np. Brama? Mam wrażenie, że
                jak o północy zaczniemy na Rynku Nowego Miasta wznosić szampanem "Szczęśliwego
                Nowego Roku", to na drugi dzień o nas w gazetach napiszą smile
                • papuga_ara Re: Sylwester 2010 28.07.10, 21:09
                  Właśnie! Też myślałam o "Bramie"! To fajny pomysł! Jeśli są możliwe
                  negocjacje, to ja bardziej optuję za 28-ym. Jeśli nie są możliwe, to
                  piszę się też na 21-ego, jakkolwiek wtedy z większym przydechem, bo
                  gości mam dzień później i szykować dania jadalne będę. Ale do
                  wieczora się sprężę smile
                  A Gurua będzie? big_grin
                  • kocio_pierzaczek Re: Sylwester 2010 28.07.10, 21:20
                    > A Gurua będzie? big_grin

Nie sądzę.
                    Co do Bramy - macie doskonały pomysł, to lokal zdecydownaie lepiej
                    przystosowany do imprez grupowych niz czyjeś mieszkanie, nawet
                    tańczyć jest gdzie, prawda, Papugo? smile

Wstępnie ustalano 21.08, ale jeśli większej liczbie osób pasowałby
                    28 - czemu nie.
                    Ale! Minerwo - ja chcę z tobą wnosić noworoczne okrzyki na rynku!
                    Mam już balony i serpentyny!
                    • papuga_ara Re: Sylwester 2010 29.07.10, 00:12
                      kocio_pierzaczek napisała:

> nawet
                      > tańczyć jest gdzie, prawda, Papugo? smile

Prawda!! Harce z Tobą w "Bramie" to zawsze duża przyjemność i robię
                      sobie apetyt na następne wink
                    • minerwamcg Re: Sylwester 2010 29.07.10, 13:12
                      Z przyjemnością! Obawiam się, że fajerwerków nie będzie można, ale
                      gdyby tak cichcem odpalić chociaż jeden...
                      • dorka_31 Re: Sylwester 2010 02.08.10, 14:08
                        Obawiam się, że cichcem to się nie da, fajerwerki to chyba zawsze z
                        hukiem wink

Ja jeszcze nie wiem czy dam radę uczestniczyć. Zwłaszcza 21-szy jest
                        dla mnie wątpliwy, 28-go bardziej by pasowało, ale wszystko i tak
                        okaże się pewnie w ostatniej chwili.
                        • konopika Re: Sylwester 2010 02.08.10, 16:30
                          A ja już wiem, że w tym czasie będę na wywczasie.
                          Ale Wam sylwestra zazdroszczę, tak jak i innych spotkań.
                    • the_dzidka Re: Sylwester 2010 02.08.10, 20:23
                      Jestem za! Nawet tańczyć mogę (żeby nie było, że nie ostrzegałam).
                      W końcu należy hodować nową świecką tradycję.
                      • papuga_ara Re: Sylwester 2010 03.08.10, 11:32
                        Hura, hura!! smile Dzidka, to ja Cię proszę do drugiej pary, bo w
                        pierwszej już tańczę z Kociem smile A 28. jest OK?
                        • dorka_31 Re: Sylwester 2010 10.08.10, 16:37
                          Do Sylwestra coraz bliżej a tu żadnych ustaleń, umawiania się, nawet
                          termin jeszcze ostatecznie nie przedyskutowany. Co tak ucichło, małe
                          zainteresowanie czy co?
                          Drążę temat, bo 21-go wyjechana bedę (i raczej bez internetu) i tak
                          bym chciała wiedzieć czy mam Wam noworoczne życzenia słać z oddali
                          czy mogę się zastanawiać nad uczestnictwem 28-go...
                          • eulalija Re: Sylwester 2010 10.08.10, 20:00
                            Na razie jest regulaminiowe 13-tego. Sylwester się wykluwa powoli.
                            Może Ci przypasi w piątek do bramy wpaść.
                            • dorka_31 Re: Sylwester 2010 10.08.10, 21:49
                              No niestety, w piątek już wyjechana będę. Ale może coś Wam się na
                              tym spotkaniu wykluje. Tyle, że ja juz potem poza internetem bedę,
                              więc ewentualnie sms-owo bedę się dowiadywać.
                              Miłego spotkanka życzę smile
                              • orale Re: Sylwester 2010 11.08.10, 08:01
                                Dorka, data sylwestra ustalona i wisi na forum jak byk, chyba od
                                tygodnia. Za karę za nieuważne czytanie forum nie podam gdzie,
                                musisz się trochę wysilićsmile
                                • dorka_31 Re: Sylwester 2010 11.08.10, 16:36
                                  Dzięki, już znalazłam smile Regulaminowe wiedziałam, że mi przepadnie
                                  to tam już nie zaglądałam, tym bardziej że od kilku dni mam mocno
                                  utrudniony dostęp do internetu i permanentny brak czasu. A nad
                                  Sylwestrem mam jeszcze trochę czasu by pomyśleć smile
                                  • 36krzysiek Re: Sylwester 2010 18.08.10, 10:33
                                    No i ? I proszę mi nie imputować, że gdzieś tam w watku kulinarnym
                                    albo książkowym ktoś coś napomknął między śledziem a setką.
                                    Konkretnie poproszę, jest albo go nie ma, ten czy inny termin, kto
                                    będzie, jakie menu i wogóle! Przecież ja się muszę przygotować!
                                    • orale Re: Sylwester 2010 18.08.10, 11:02
                                      PP właśnie dopina szczegóły, jak dopnie założy stosowny wąteksmile
                                      Termin póki co 28 sierpnia. Info w wątku o spotkaniu sierpniowym
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka