baba_harpia 24.08.10, 14:41 Jako fanka książek Joanny Chmielewskiej pragnę powitać to zacne towarzystwo i proszę o przyjecie mnie do Waszego grona i piję w tym właśnie miejscu Wasze Zdrowie..Chlup A ludzi tu mrowie i mrowie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocio_pierzaczek Re: powitanie 24.08.10, 15:05 Cześć, cześć, a skądżeś Ty? Określ się, proszę, w wątku "Skąd jesteśmy". Czytaj, pisz i baw się tu dobrze. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: powitanie 24.08.10, 16:31 HejHej! Witaj A czy Ty jesteś bardziej baba, czy bardziej harpia? Odpowiedz Link
baba_harpia Re: powitanie 25.08.10, 08:57 chyba harpia- choć babowatości i głupot z tym związanych (takich jak uczucia itd) nie mogę się wyprzeć.... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: powitanie 24.08.10, 16:31 Toc Harpia nie czuje jak jej sie rymuje. Toc ladnie z twojej strony nam za zdrowie chlupnac, po kolezensku. Witaj Babo. Traz ide obadac, ktora sekcje zasilisz. Odpowiedz Link
minerwamcg Re: powitanie 25.08.10, 00:43 Witaj i czuj się jek w domu, pamiętając jednak, że jest to dom bez klamek zbudowany przez szalonych architektów z Sampracarchbudpepeblok, kolorystykę oczywiście robił Lesio Odpowiedz Link
baba_harpia Re: powitanie 25.08.10, 08:59 taki dom bez klamek to dla mnie najlepsze miejsce... z włosem rozwianym i szaleństwem w oczach mogłabym jeszcze komus krzywdę zrobić... a tak to sami swoi..rozumujące podonie jak ja... Odpowiedz Link