heniulaa 03.12.10, 18:46 kiedy kiedy prezesowo bo tak naprawdę to z nami nigdy nic nie wiadomo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorka_31 Re: Regulaminowe w grudniu 04.12.10, 11:59 Heniula, wyprzedziłaś mnie. Własnie usiadłam, co by spytać o grudniowe Odpowiedz Link
orale Re: Regulaminowe w grudniu 04.12.10, 18:46 a co ma być, normalka chyba drugopiątkowa osiemnastowa bramowa Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Regulaminowe w grudniu 05.12.10, 15:58 No ba. tradycyjnie, 10 grudnia, 18.00 brama, zamówienia do 20.00 w czwartek. Nie wiem czy dotrę, na 18.10 mam medyka zamówionego. Migos będzie. Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Regulaminowe w grudniu 05.12.10, 22:00 I tę o małej krówce, i tę ulubioną przez niemowlęta ("Dzisiaj w bet lejem")... Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Regulaminowe w grudniu 05.12.10, 22:40 O małej krówce to która? Ja znam o pandzie Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Regulaminowe w grudniu 05.12.10, 22:59 Śpiewajmy i grajmy muuuu, małe mu, małe mu... Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Regulaminowe w grudniu 06.12.10, 13:27 Mnie prawdopodobnie nie będzie - Wołomin, ach Wołomin - ale kolędowanie zapowiada się pysznie... Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Regulaminowe w grudniu 06.12.10, 19:23 Będę i już się cieszę! Co do konsumpcji to się waham w trzech kierunkach,jak się zdecyduję na coś to bezzwłocznie o tym doniosę. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Regulaminowe w grudniu 06.12.10, 08:41 Z kolęd to ja poproszę o rzepie i o Panu niebiosów, co nie ma żony. A, no i koledę emerycką (podnieś rentę, Boże Dziecię) Przywlokę się zniszczona straszliwym roboczotygodniem. Marzę o tym, żeby wytrwać. Jeśli się upije, prosze mnie łaskawie zataszczyć do domu. Czyjegokolwiek Odpowiedz Link
the_dzidka Hm. Czuję się zignorowana w tym wątku? 06.12.10, 19:43 I tak się zastanawiam, co nabroiłam. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Hm. Czuję się zignorowana w tym wątku? 06.12.10, 20:24 Ależ dlaczego??? Chętnie Ci potowarzyszę a i zaległą lekturę doniosę i już wiem skąd te wieczka jogurtów,a nurtowało mnie to przez dłuższą chwilę Jeśli chcesz się obudzić sobotnim rankiem na rubieżach miasta stołecznego to chętnie służę. Serio,serio! Odpowiedz Link
migos Re: grudniowe 2010 06.12.10, 22:11 "...w tych dniach nieodmiennie osobą naszą wyruszamy..." Ekhm. Przybędę zatem. Gwoli wygody Karczmarek menu przypominam: - sałatka z kurczakiem - sałatka z tuńczykiem - placki ze śmietaną - placki z łososiem - carbonara - tagiatelle z łososiem - quesadilla z kurczakiem i TU bezczelnie poprosił o CARBONARĘ... Odpowiedz Link
the_dzidka Psitulić Dzida? [OT] 07.12.10, 23:32 Dzid ma przed sobą - w środę i czwartek - dwa ciężkie służbowo dni. Nie samą pracą Dzid żyje, ale chciałby dobrze wypaść, więc niniejszym pięknie płosi Memłono o wyjątkowo ciepłe i czułe przygarnięcie do. PRZED spotkaniem!!! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Psitulić Dzida? [OT] 08.12.10, 10:12 Moze być do bujnego? Żeby tylko Amarcord z tego nie wyszedł ... Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Psitulić Dzida? [OT] 08.12.10, 18:22 the_dzidka napisała: > Dzid ma przed sobą - w środę i czwartek - dwa ciężkie służbowo dni. > Nie samą pracą Dzid żyje, ale chciałby dobrze wypaść, więc niniejszym pięknie p > łosi Memłono o wyjątkowo ciepłe i czułe przygarnięcie do. PRZED spotkaniem!!! > Tuli tuli Dzida,tuli,tuli. Utuli dokumentnie w piątek. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Regulaminowe w grudniu 07.12.10, 13:19 Kilkanaście postów i już? Żadnego dramatycznego zwrotu akcji? Czy Brama ma wyznaczone miejsce dla palaczy (a może wg wcześniejszych planów cała jest wydzielona)? Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Regulaminowe w grudniu 07.12.10, 23:30 g0p0s napisał: > Kilkanaście postów i już? Żadnego dramatycznego zwrotu akcji? > Czy Brama ma wyznaczone miejsce dla palaczy (a może wg wcześniejszych planów ca > ła jest wydzielona)? O, jak chitrze zwrócił akcję! Odpowiedz Link
orale Re: Regulaminowe w grudniu 08.12.10, 13:05 Będę - przybędę. Jeść zamierzam tagiatelle z łososiem (dam ostatnią szansę niegdyś ulubionej potrawie) Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Regulaminowe w grudniu 08.12.10, 17:45 I ja będę. Najpewniej w charakterze pół-zewłoka, ale promienna perspektywa regulaminowego, na tle ciężkiej charówy i ponurości za oknem ponadto, potrafi zdziałać cuda. Zatem przybędę posuwistym krokiem, nucąc w takt: "Umarł Maciek, umarł, już leży na desce. gdyby mu zagrali, podskoczyłby jeszcze!" Takoż i ja jeszcze podskoczę, na hasło: "Grudniowe regulaminowe!" Howgh. Upraszam o placki ze smietaną. Da zdrawstwujet golestierol'! Czem bol'sze, tiem luczsze! Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Regulaminowe w grudniu 08.12.10, 17:53 No to się zdecydowałam,poproszę o placki ze śmietaną. Duuużo placków i duuuużo śmietany Dziękuję,do zobaczenia. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Regulaminowe w grudniu 08.12.10, 19:20 Ja też placki ze śmietaną w takim razie poproszę Odpowiedz Link
heniulaa Re: Regulaminowe w grudniu 08.12.10, 21:35 bbbzyta napisała: > I ja będę. Najpewniej w charakterze pół-zewłoka, > ale promienna perspektywa regulaminowego, > na tle ciężkiej charówy i ponurości za oknem ponadto, > potrafi zdziałać cuda. > Zatem przybędę posuwistym krokiem, nucąc w takt: > "Umarł Maciek, umarł, > już leży na desce. > gdyby mu zagrali, > podskoczyłby jeszcze!" > Takoż i ja jeszcze podskoczę, na hasło: "Grudniowe regulaminowe!" Howgh. > Upraszam o placki ze smietaną. > Da zdrawstwujet golestierol'! Czem bol'sze, tiem luczsze! To ja ci bbbzytko przyniosę tą obiecaną książkę o hemoroidach Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Regulaminowe w grudniu 09.12.10, 15:32 Dzięki za hemoroidy, heniulo, przebieram nóżkami niecierpliwie Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Regulaminowe w grudniu 09.12.10, 13:20 Do dwudziestej dam odpowiedź. Ale mam nadzieję, że tak. Jakby co, to poproszę tagliatelle z łosiem, jedne, nie łosiem. Odpowiedz Link
jotka13 Re: Regulaminowe w grudniu 09.12.10, 13:57 Postaram się przybyć, tym razem bez jedzenia. Odpowiedz Link
szkorbut-lumbago Re: Regulaminowe w grudniu 09.12.10, 14:54 Ja też będę, bo mam dość wszystkiego i muszę odsapnąć. Przyniosę książki dla Orale, kwiatka dla Dzidki (chociaż nie wiem, bo skoro zamierzasz się upić) i oddam się Eulaliiji (tylko muszę sprawdzić czy potwierdziła swą obecność. Jeść nie cę. Odpowiedz Link
minerwamcg Szkorbucie-Lumbago! 09.12.10, 18:57 Zwróć oczy swoje a czytaj! Obwieszczam Ci albowiem co następuje: Eulalija nie. Ja tak. Pafnucego mnie. Eulaliję zmogło zapalenie oskrzeli. Łagodne, acz wymagające. Pafnucego przejmę ja, bo nie doczytawszy. Odpowiedz Link
minerwamcg Minerwa. Ja tak. 09.12.10, 18:59 Potwierdzam się. Ja tak. Za to Eulalija nie Odpowiedz Link
anja_p_s Re: Minerwa. Ja tak. 10.12.10, 15:18 ja się dziś nie dowlokę wrrrrr może bym się nawet ledwo dowlokła, ale z powrotem już mogłoby być kiepsko, o konieczności mycia przesiąkniętych fajami włosów nie wspominawszy... owocnego kolędowania życzę, zalewając się łzami, że tej, o małej muu nie usłyszę/zanucę Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Minerwa. Ja tak. 10.12.10, 16:08 Fajnie Miniusiu, że będziesz Ja to nawet w pracy dłużej dziś zostaję, żeby do domu nie wracac, tylko prosto na RNM lecieć Odpowiedz Link