goonia 23.06.11, 23:52 Bry wieczor. Mialam sie przywitac rano, ale zapomnialam. Peonie przekwitly i nie zdazylam im zrobic zdjecia, podobnie miniaturowym irysom. A teraz juz nic ladnego mi nie bedzie kwitlo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
se_nka0 Re: II edycja Czerwca 24.06.11, 06:27 Wszystko co kwitnie jest ładne - do góry głowa Gooniu. Zakwitną znów... w przyszłym roku Jak ładnie pada , jak ładnie podlewa suchą działkę! Dzień dobry w świętojankowy dzień Odpowiedz Link
eulalija Re: II edycja Czerwca 24.06.11, 08:11 Międzynarodowy dzień przytulania ... Orale już pewnie ostrzy sztylety oczu. Witam. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: II edycja Czerwca 24.06.11, 08:35 Hi hi, tuli tuli. Witam ciepło, jakie rześkie powietrze. Chyba pierwszy raz w życiu udała mi się maciejka. Odpowiedz Link
orale Re: II edycja Czerwca 24.06.11, 09:24 obrzydliwość, na szczęście Bumbecka uprzedziła mnie o tym wczoraj i już się przygotowałam. Zauważyliście, że zawsze najpierw z łapami i jakimiś buziaczkami lecą osoby, ktorych nie macie ochoty dotknąć nawet za milion dolarów? dzień dobry poza tym, oby dobry Odpowiedz Link
czekolada72 Re: II edycja Czerwca 24.06.11, 09:40 JEST PIEKNIE< SLONECZNIE I TRUSKAWKOWO _ WSZYSTKIM MIŁEGO Odpowiedz Link
asia.sthm Re: II edycja Czerwca 24.06.11, 11:21 My tez mamy tu nasz wlasny cieply chwyt. dzis Midsommarafton. Co prawda ciut oszukany bo swietowanie przeklada sie na najblizszy piatek po najkrotszej nocy aby ludzie zdazyli sie naswietowac przez caly weekend. W jedna, te najkrotsza noc nawet nic sie nie zdazy przysnic, za krotka. www.youtube.com/watch?v=Lbh3uAZ4WUM Uwaga, dla tych co jeszcze nie widzieli: Zawiera elementy tylko dla doroslych. Wesolych Swiat! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: II edycja Czerwca 24.06.11, 14:10 O matkoscórko! Udało się! Czytam, ale przewracanie strony trwa na starutkim rzęsiu trwa od kilkunastu sekund do kilku minut, najgorzej chodzą strony Gazety, a zalogowanie się graniczy z cudem. Już raz pisałam, ale mnie wylogowało w trakcie. Więc krótko pozdrawiam wszystkich, a Orale ciumkam, niech ma Odpowiedz Link
bumbecki Re: II edycja Czerwca 24.06.11, 14:47 oooo Ewa się pokazała dzień dobry przytulam wszystkich mocno, a szczególnie Orale, niech ma Odpowiedz Link
goonia Re: II edycja Czerwca 24.06.11, 16:59 Sie macie. Wcale nikogo nie sciskam Mzy i mzy, i mzy. Czy ja mieszkam a Londynie? I zimno jest na dodatek. Wiedzialam, ze Ewa dlugo bez nas nie wytrzyma. Cierpliwosci Ewus Odpowiedz Link
balamuk Re: II edycja Czerwca 24.06.11, 17:21 Nikogo nie sciskam, bo mam ze 40 w cieniu, na glowe nie upadlam. Ewentualnie moge przytulic komputer Ewy. Czy ja wiem?... Dzien dobry. Odpowiedz Link
woloduch1 Re: II edycja Czerwca 24.06.11, 20:56 Dzien dobry. Zas tam ale zimno. Ja sobie tuptam w T-shircie i szortach i wcale nie narzekam. Gooniu, rozbestwilas sie. Widze kandydata na... Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
goonia Re: II edycja Czerwca 24.06.11, 21:19 bohaterke powiesci kryminalnej? ; U mnie zimno, skoro w swetrze marzne. Odpowiedz Link
woloduch1 Re: II edycja Czerwca 24.06.11, 21:29 Musi gdzie indziej mieszkamy... Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
minerwamcg Re: II edycja Czerwca 24.06.11, 23:13 Dzień był pioruńsko senny. Przespałam jedenaście godzin i chciałam jeszcze - niby normalny objaw, ale coś mnie tkło. Rzuciłam życia los na stos na stos i poszłam się potykać z uspołecznioną służbą zdrowia w mieście poza stałym adresem zameldowania. I nawet, wystawcie sobie, udało się. Ukłuli mnie w palec i powiedzieli, że mam cukier na najdolniejszej z możliwych granicy normy. Nie zdziwiło mnie to, bo zawsze byłam taka więcej cholera i naturalnej słodyczy szukać by u mnie ze świecą. Jedno co zyskałam, to alibi na żarcie czekoladek Odpowiedz Link
se_nka0 Re: II edycja Czerwca 25.06.11, 08:35 Cichutko, żeby nie obudzić śpiących, odpoczywających, urlopujących - dzień dobry Odpowiedz Link
bumbecki Re: II edycja Czerwca 25.06.11, 14:01 dzień dobry dziś się spotkałam z koleżanką ze studiów co ją z 8 lat już nie widziałam, ale fajnie Odpowiedz Link
papuga_ara Re: II edycja Czerwca 25.06.11, 18:46 Witajcie Szanowni! Wyskoczyliśmy w czwartek nad Zalew Zegrzyński. Cudnie było, woda pływalna była, szumiało, falowało i w ogóle brakowało tylko węgorzy, a byłoby jak na Mazurach. Fotkę miłą dla oka załączam! Odpowiedz Link
szkorbut-lumbago Re: II edycja Czerwca 25.06.11, 21:20 Po powrocie na łono ojczyzny i odespaniu wszelkich niedospań witam cieplutko. Odpowiedz Link
minerwamcg Wzruszyliśmy Teścia! Kolejny sukces Gurui! 25.06.11, 22:01 Postanowiliśmy z okazji Dnia Ojca dopieścić jedynego tatę jaki nam pozostał, tj. ojca Arthura a mojego teścia. Nawiasem mówiąc mamę też mamy tylko jedną na spółkę, dla odmiany moją. Teść przebywa na letniakach pod białostocką granicą, więc wysłanie mu czegokolwiek nie było łatwe. Ale od czego UPS? Zakupiliśmy w Realu "Kolekcję kryminałów", mocno wybrakowany komplet dzieł Gurui, zawierający jednakowoż i "Klin", i "Lesia" i "Wszystko czerwone" i "Całe zdanie nieboszczyka" i inne perły, po czym tymże UPSem posłaliśmy mu do rąk własnych. Ubawiliśmy się przy tym niemożebnie, a kurier naklął za wszystkie czasy, bo trafić było niełatwo, oj, niełatwo... Puszcza Knyszyńska jest słabo opisana, a i GPS tam głupieje. Arthur pilotował go przez telefon "a wedle tych trzech buczków trzeba skręcić w prawo, potem pół kilometra żwirówką i będzie chałupa, pan się zapyta którędy do Warszawianki, to panu powiedzą" - w każdym razie tata dzieła Gurui dostał i wzruszył się wielce! Odpowiedz Link
minerwamcg Errata, geografia mi się pochrzaniła 25.06.11, 22:04 Granica oczywiście nie jest białostocka tylko białoruska, białostockie owszem dawniejsze województwo. Niedaleko od opiewanego w filmach Bromskiego Królowego Mostu Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Errata, geografia mi się pochrzaniła 26.06.11, 17:12 Dzień dobry. Państwo baronostwo raczyło wrócić z krzy. Święta Cecylio, jak tam pięknie! A najpiękniej o szóstej rano na środku wieeeelgachnej łąki, gdy pierwszy skowronek i słońce delikatne. No po prostu bosssko! Z wyczynów zaliczyliśmy w końcu Łysicę. Do tej pory podziwiałem jej landszaft oraz spożywałem różne takie u jej stóp. Tym razem wpłynięto mi na ambit no i Bunia musiała zdobyć odznakę taternika. Na Królewnie nie zrobiło to większego wrażenia, na mnie wręcz odwrotnie, chciałem zejśc na amen w połowie drogi, powstrzymała mnie jedynie myśl, że tu nie ma gdzie wylądować helikopter po mój zewłok, a ściągany w dół za nogę sobie nie życzyłem być. Wracamy za tydzień w to samo miejsce Dla zainteresowanych będzie minifotorelacja. Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Errata, geografia mi się pochrzaniła 26.06.11, 18:26 Sobie życzę zobaczyć w fotorelacji Barona na Łysicy ! Nad gołoborzem! Wyczyn?? Górka to ledwie co 612 m. npm. Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Errata, geografia mi się pochrzaniła 26.06.11, 18:29 Zaszokowana wyczynem Barona, zapomniałam się przywitać - dzień dobry Odpowiedz Link
orale Re: Errata, geografia mi się pochrzaniła 26.06.11, 18:49 Brawo Baronie, w sobotę możemy to powtórzyć jak chcesz Znaczy masz już zaliczone dwa najwyższe szczyty świętokrzyskie, bo na Łysą Górę osobiście Cię zawlokłam, nawet uważam to za większy wyczyn, bo kac był wtedy przeogromny ps. chęci mi na Łysicę narobiłeś, dawno nie byłam na górze, zawsze tylko pijemy i pijemy pod Odpowiedz Link
orale Re: Errata, geografia mi się pochrzaniła 26.06.11, 18:50 Senka, przypominam bo mogło umknąć, w sobotę w Katarzynie się widzimy Odpowiedz Link
se_nka0 Re: II edycja Czerwca 27.06.11, 08:48 Urlopy również Przyloty, wyloty, wyjazdy - tak to się będzie działo w najbliższym czasie. Dzień dobry. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: II edycja Czerwca 27.06.11, 21:17 ż trzeci raz mi się udaje napisać! Tak tu zacichło dziwnie... Odpowiedz Link
szkorbut-lumbago Re: II edycja Czerwca 28.06.11, 08:46 Czekoladko, chyba wszystkich gdzieś wybyło skorom ja druga . Miłego dnia wszystkim, my dzisiaj na działkę. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: II edycja Czerwca 28.06.11, 09:47 Dzień dobry. S-L, ale ci dobrze! Jak ja chciałabym mieć własny kawałeczek ziemi, żeby podłubać przy roślinkach! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: II edycja Czerwca 28.06.11, 10:13 Wakacje cala geba. Wczoraj w nocy mialam przygode nie wychylajac nosa z wlasnego domu. Maz po ciezkim turnieju smacznie juz spi w sypialni, ja zas ogladam sobie nocny film. W przerwie na reklame postanowilam zapalic. Drzwi na taras otworzyly sie dziwnie, jakos tak na dwa razy po lekkim popchnieciu. Papierosa wypalilam , wracam , a tu drzwi nie chca sie zamknac. E tam , najpierw film doobejrze, potem popatrze co im dolega. Odpadl mechanizm od blokady, klamka nie dziala, domknac sie nie da , ja chce spac, do pracy musze. Styranego chlopa budzic? E tam, do rana poczeka. Mieszkam na parterze, w tzw miescie wiec glupio tak spac przy rozdziawionych drzwiach. No i w srodku nocy ustawilam pulapke na ewentualnego zlodzieja . Dwa debowe krzesla, jedno na drugim, metalowy stolik z dwoma szklanymi blatami, duzy kwiat w donicy i karton z nieuzywana porcelana na czubku. Zabraklo mi tylko sloja z sokiem malinowym. Dla pewnosci polozylam sie spac na sofie zaraz obok pulapki. D.c.n Odpowiedz Link
se_nka0 Re: II edycja Czerwca 28.06.11, 10:55 Całą noc pułapki pilnowałaś ?! Dzień dobry. Odpowiedz Link
eulalija Re: II edycja Czerwca 28.06.11, 12:21 Oblatywał dom w drodze do łazienki? Asia, co Ci się złapało? Witam. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: II edycja Czerwca 28.06.11, 13:10 Witam! Asia, też czekam na c.d., a może d.c. Męża obstawiam najbardziej, a w drugiej kolejności Ciebie! Odpowiedz Link
g0p0s Re: II edycja Czerwca 28.06.11, 13:16 Jeszcze może być zapalenie oskrzeli, czego oczywiście nie życzę. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: II edycja Czerwca 28.06.11, 13:25 Nic sie nie zlapalo. Przyjechala POLICJA. Trzezwy sasiad przyjechal nad ranem (a u nas i noc jasna a ranki jeszcze jasniejsze) i rzucilo mu sie w oczy. A z zewnatrz wygladalo bardzo imponujaco, wcale mu sie nie dziwie. Policja akurat jechala wiec im zamachal. Policja w naszej okolicy czatuje aktywnie, bo pare tygodni temu byla smiertelna strzelanina . Wojna gangow, czy cus. Miny policjantow, sasiada i meza niezapomniane kiedy im tlumaczylam , zaspana i niedospana, koniecznosc ustawienia pulapki. Oni chyba porzadnych kryminalow nie czytaja. PS Drzwi zamkneli i teraz otworzyc sie nie daja. Drugi dzien czekamy na speca od nowoczesnych mechanizmow. Do wlasnego ogrodka latam przez klatke schodowa. Odpowiedz Link
minerwamcg Re: II edycja Czerwca 28.06.11, 13:17 Ech, nie wytrzymam, żeby się nie zacytować Gdy księżyc srebrem dachy przystrajał Przez okno wpół uchylone Joanna wlazła w cały ten fajans I wszystko było czerwone... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: II edycja Czerwca 28.06.11, 13:30 Minerwo, cymes jak zwykle. Pewnie jestescie rozczarowani koncem. Lecz ja nie. Zdaje sie ze zrobilam sie slawna wsrod miejscowej policji. Potrzebowali troche rozrywki. Sasiad nadal mowi: hej, a maz troche sie boczy za to ze go obejrzeli w szlafroku krzywo zalozonym, tak z pol metra krzywo. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: II edycja Czerwca 28.06.11, 13:48 Brawo Asia! To jest ątre pełną gębą na nowej dzielni A swoją drogą taki spokojny kraj a gangi mają. Pewnie nasi się zorganizowali Odpowiedz Link
papuga_ara Re: II edycja Czerwca 28.06.11, 13:51 Ja wcale ale to wcale nie jestem rozczarowana. Wręcz przeciwnie! Bosssski koniec, nie domyślałam się nic a nic, że rozrywka przyjdzie z zewnątrz Odpowiedz Link
konopika Re: II edycja Czerwca 28.06.11, 15:23 Uwielbiam takie historie, niby nic się nie stało, a śmiesznie było. Witam serdecznie. Odpowiedz Link
heniulaa Re: II edycja Czerwca 28.06.11, 17:49 Brawo Asia! Wyjątkowo praktyczne podejście do ponurej rzeczywistości. Aż żałuję, że sama na parterze nie mieszkam Odpowiedz Link
stara.gropa Re: II edycja Czerwca 28.06.11, 18:04 Asiu, mogłaś im na poczekniu przetłumaczyć odpowiedni kawałek Wszystkiego czerwonego, na dowód, że wzory czerpiesz z wielkiej literatury Odpowiedz Link
asia.sthm Re: II edycja Czerwca 28.06.11, 19:04 Dzieki wam kochane ludzie za docenienie widowiskowosci mojego poniedzialkowego poranka. Nie mialam glowy do cytowania wielkiej literatury, za wczesnie bylo. Ledwo usnelam , a tu ludzie, trzy osoby, pukaja mi prawie kolo glowy w otwarta szybe. Wszystkiego sie spodziewalam, ale nie pukania i takiego zbiegowiska. Po czym musialam rozmontowac pulapke, aby im sie dalo do mnie dostac. Do tego jeszcze wychynal z sypialni moj maz w szlafroku bardzo na bakier. Im bardziej o tym mysle tym bardziej podziwiam policje - zlote chlopaki , jak slowo honoru. Sasiadowi tez uczciwie podziekowalam - pomimo nadgorliwosci. Maz chcial sie mnie wyprzec....a teraz sie wypiera. Odpowiedz Link
goonia Re: II edycja Czerwca 28.06.11, 19:23 ) alez sie usmialam Asiu. Ja w takiech sytuacjach "czuwam", a o ile prosciej byloby zasatwic pulapke i isc smaczniespac? Inna sprawa, ze najczesciej przylapuje meza, jak w srodku nocy podjada z lodowki Odpowiedz Link
goonia Re: II edycja Czerwca 28.06.11, 19:24 Z tej radosci zapomnialam sie przywitac. Witam zatem. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: II edycja Czerwca 28.06.11, 20:40 Coraz bardziej inryguje mnie ten krzywy szlafrok Twojego męża. Co on miał zasłonięte krzywo? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: II edycja Czerwca 28.06.11, 21:20 Gropciu, zlap szlafrok, szybko w niego wskocz na goly, sliski kadlub i zawiaz sie paskiem. Jedna polowa wyjdzie ci w polowie lydki, druga grubo nad kolanem. Wcale nie trzeba sie starac. I pasek wyladuje ci z tylu w polowie tylka, z przodu w okolicy splotu slonecznego. Powinnas byc przy tym wyrwana ze snu i ciezko zaintrygowana dochodzacymi dzwiekami we wlasnym domu. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: II edycja Czerwca 28.06.11, 21:26 Przyzwoici ludzie nie śpią z gołymi śliskimi kadłubami Odpowiedz Link
asia.sthm Re: II edycja Czerwca 28.06.11, 21:39 Nie? Sprobuj w upalna, letnia noc na barchany albo pasiasta pizamke. Tez ci sie szlafrok omsknie. No krakowskim targiem - kobiecie sie uda rowno, facetowi nie. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: II edycja Czerwca 28.06.11, 21:42 No dobrze, już nie będę się dopytywać co facetowi przeszkadza Odpowiedz Link
asia.sthm Re: II edycja Czerwca 28.06.11, 21:51 Poddaje sie! A moze bysmy tak o pogodzie porozmawialy? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: II edycja Czerwca 28.06.11, 22:15 A ja się dopiero zaczęłam rozkręcać No dobrze. Co tam pani w polityce? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: II edycja Czerwca 28.06.11, 22:57 Chinczycy trzymaja sie mocno! I co tam panie w Watykanie? Odpowiedz Link
czekolada72 Re: II edycja Czerwca 29.06.11, 07:59 Brrrrrrrrrrrrrrrr ziiimnoooooooooooo Ale miłego wszystkim Odpowiedz Link
36krzysiek Re: II edycja Czerwca 29.06.11, 08:30 Cześć pracy. Coś dla warszawiaków www.byczo.pl/index.php?LOAD=pokazywaczka&ID=2175 Odpowiedz Link
szkorbut-lumbago Re: II edycja Czerwca 29.06.11, 09:16 Witajcie zaspanie. Muszę dospać, chociaż nie wiem po czym. Ta nadmierna senność mnie otumania, a tutaj pełną świadomość trzeba zachować. Ponoć padać ma dzisiaj. O co cho z tymi biletami? Jestem żywo zainteresowana, bo boję się że może chodzić o komunikację tzw. miejską. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: II edycja Czerwca 29.06.11, 10:07 To się bój, z 2,80 do 5,60. No w końcu w Unii jesteśmy, a w takim Rzymie jednorazowy 1 euro Ale za to autobusy i tramwaje będą jeżdzić co 15 sekund, maksymalna ilośc osób w pojeździe 10, dla wygody, wszędzie klimatyzacja i zapach bzu. No i metro, podziemne, naziemne i gondole powietrzne. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: II edycja Czerwca 29.06.11, 10:12 Acha , i jeszcze jezdnie rozgrzebia i zagrzebia w ciagu kwadransa. Odpowiedz Link
szkorbut-lumbago Re: II edycja Czerwca 29.06.11, 19:33 Ty mówisz poważnie? To jest już PEWNE? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: II edycja Czerwca 29.06.11, 10:10 Czesc, u nas upaly, od zoltej mordy az mozna zoltaczki dostac. Roboty od cholery, bo kwartal mi sie konczy. Dzis narazie bez przygod. Czekamy na speca od drzwi, bo z konewka przez klatke nie bede latac. Odpowiedz Link
bbbzyta Re: II edycja Czerwca 29.06.11, 13:53 Cześć. No co z tym czerwcem??? Już się kończy? Ja PROTESTUJĘ. Z całą stanowczością. Odpowiedz Link
bbbzyta Re: II edycja Czerwca 29.06.11, 14:03 Asiu! Dopiero teraz przeczytałam Twoje nocne przygody z drzwiami i pułapką, no pięęękne! Biedni zszokowani Szwedzi (a ja myślałam, że w Szwecji to się klamki nie psują ) Odpowiedz Link
se_nka0 Re: II edycja Czerwca 29.06.11, 16:45 Dzień dobry. Dla Piotrów najlepszego, jeśli są i obchodzą imieniny Czasu mi brakuje, co robić droga redakcjo? Odpowiedz Link
goonia Re: II edycja Czerwca 29.06.11, 17:13 Pocieszyc sie, ze jestes w dobrym towarzystwie Redakcja Kto ukradl czerwiec?! 17C to temperatura dobra dla pingwinow. Uprasza sie o cieplo. Balamuku, poczta u nas strajkuje zatem slij cieplo kurierem. Asia tez ma za duzo, prosze sie podzielic. Dzien dobry wszystkim. Odpowiedz Link
balamuk Re: II edycja Czerwca 29.06.11, 19:09 U mnie chlody nastaly, raptem 30' w cieniu, ale i tak sie chetnie podziele. Wysylam dehaelem z zaleceniem NATYCHMIASTOWEJ dostawy, jak nie, przemebluje im lokal! Asiu, czy twoj asymetryczny maz wie, ze my go sobie tutaj wyobrazamy?... A przynajmniej ja wyobrazilam sobie niechcacy cala sytuacje i poprawilo mi sie uderzeniowo. Przy okazji ucieszylam sie, ze mieszkam na dziewiatym pietrze, bo zadne z nas nie ma szlafroka i byloby glupio. Dobry wieczor. Odpowiedz Link
minerwamcg Re: II edycja Czerwca 29.06.11, 22:55 se_nka0 napisała: > Dla Piotrów najlepszego, jeśli są i obchodzą imieniny No pewnie, że są. Piotrze, sto lat! Baronie, przekaź Odpowiedz Link
36krzysiek Re: II edycja Czerwca 30.06.11, 08:07 O! To Piotrek miał imieniny? Przekażę i dziękuję w imieniu. Odpowiedz Link
czekolada72 Re: II edycja Czerwca 30.06.11, 08:41 I Piotrek i Paweł, a dzis Lucyna Miłego wszystkim! Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: II edycja Czerwca 30.06.11, 08:44 Oraz Marcjal. Czy jest jakiś na sali Marcjal? Najlepszego. Bry. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: II edycja Czerwca 30.06.11, 08:44 No zgadza sie, wczoraj i unas Peter i Petra obchodzili. Piotrusiowi najlepszego...po czasie tez sie liczy. Dzis Elof i Leif. Mamy jakiego? Czesc, nadal nie mam drzwi. Ja tego zamowionego speca udusze i dopiero policja porzadnie przyjedzie z kajdankami. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: II edycja Czerwca 30.06.11, 08:58 Cud! Jeszcze mam logina! Asiu, fachowcy szwedzcy prawie jak nasi! Panopiotrusiowe pozyczki! Rodzinnemu Piotreku zdążyłam tylko dzięki reklamie z panem Kondratem. Kiedyś mówił mi telefon, ale od trzech miesięcy na na prowizorce lecę, dopiero w lipcu znormalnieję. Ludzie, miało padać, a upał do zdechnięcia. Jadę samiwieciegdzie Pozdro! Odpowiedz Link
36krzysiek Re: II edycja Czerwca 30.06.11, 09:38 Jak ktoś wrażliwy, niech nie ogląda. Właśnie nos wycieram. deser.pl/deser/51,111858,9867747.html?i=0&bo=1 Odpowiedz Link
eulalija Re: II edycja Czerwca 30.06.11, 10:30 Baronie! Jak można tak człowiekowi?? Wszystkich witam, oprócz Barona! Odpowiedz Link
se_nka0 Re: II edycja Czerwca 30.06.11, 11:59 Dzień dobry.Ogłaszam koniec czerwca. Kiedy on zleciał???? Odpowiedz Link
konopika Re: II edycja Czerwca 30.06.11, 13:31 Odebrałam wyniki egzaminów maturalnych mojego syna-starszego. Matko kochana, jakie to dziecko jest mądre, jestem z niego niezwykle dumna. No i oczywiście witam się serdecznie. Odpowiedz Link
minerwamcg Re: II edycja Czerwca 30.06.11, 22:57 Gratulacje! Fajnie mieć mądre dziecko... I takie duże Odpowiedz Link
stara.gropa Re: II edycja Czerwca 30.06.11, 14:10 Kilka dni temu znajomi znaleźli w lesie psa przywiązanego do drzewa. I teraz szukają dla niego, a właściwie dla niej, bo to suczka, domu. Sunia jest młoda, spora, czarna, kudłata i ma w sobie troszkę krwi collie. Wieczorem wkleję jej zdjęcie. Może słyszeliście o kimś, kto akurat rozgląda się za psem? Odpowiedz Link
goonia Re: II edycja Czerwca 30.06.11, 17:39 Czesc. Baronie, najbardziej zachecajacym zdjeciem, jest to, ze zjedzona kanapa. Bardzo, bardzo zachecajace Cos mi dzis odbija, chyba z zimna. Prosze o wybaczenie i zmykam zanim cos jeszcze glupszego przyjdzie mi do glowy. Ps. A myslalam, ze czasy wiazania psow do drzewa daaawno minely, oj ja naiwna Odpowiedz Link
szkorbut-lumbago Re: II edycja Czerwca 30.06.11, 19:49 Faktycznie dzisiaj już ostatni lipiec. To powinnam jako ostatnia zgasić światło i zamknąć drzwi czy jeszcze może ktoś przyjdzie? Dobry wieczór wszystkim. (a propos, czy można mówić dobry wieczór jak za oknem jasno? To raczej kwestia godziny czy aury?) Odpowiedz Link
embepe Re: II edycja Czerwca 30.06.11, 21:18 Proszę jeszcze nie zamykać, jeszcze ja! Brywieczór SzanPaństwu! Wróciłam z Piasków i okolicy, było cudnie, choć nie tak cicho i spokojnie, jak w marcu czy listopadzie. Ale za to ptactwa wszelkiego obfitość wielka - nawet orła bielika udało się zobaczyć. Ryby z patelni pani Jagody G. niezmiennie pyszne, a na deser należy udać się do lasu (uprzednio wysmarowawszy się mazidłem przeciwkomarowym!) - jest całe mnóstwo poziomek! Asiu! Dopiero dziś przeczytałam o Twoich przygodach z drzwiami, pułapką etc - cudność! Aż żałuję, że widziałam to wszystko oczami duszy mojej, a nie osobiście! To musiały być piękne sceny . Fajnie, że wszystko skończyło się dobrze, choć obsuw fachowca od drzwi wprowadza drobny niesmak. Dobrej zabawy życzę wszystkim wybierającym się w sobotę w świętokrzyskie krze! Pomyślcie choć przez ułamek sekundy o tych, co wtedy muszą iść do pracy... . Dziękuję! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: II edycja Czerwca 01.07.11, 09:34 Mam funkcjonujace drzwi na taras!!! MAM MAM ! Maz dwoch specow przyjal, jako ze ja jeszcze urzedowalam w poscieli, podsluchiwalam troche z musu. Naprawa mechanizmu i wymiana malej wajchy trwala krociutko. Potem chichotali jak chichotliwe baby, a niech tam. Mam drzwi! Dzieki wam za wsze podziwy i wsparcie. Fajnego lipca wszystkim, fajnych krzy czyli cudnych wakacji , nawet jesli parodniowe beda. Odpowiedz Link
eulalija Re: II edycja Czerwca 01.07.11, 10:12 Bez drzwi to jednak jakoś głupio jest. Dobrze jak są otwarte ale żeby tak całkiem nie móc zamknąć to już do bani. O! Balkon sobie otworzę, zamknę, otworzę, zamknę, otworzę ... Nie, jeszcze nie zwariowałam, proszę mi łóżka w Tworkach nie rezerwować. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: II edycja Czerwca 30.06.11, 20:37 Zdjęcie znalezionej suczki: fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2779826,2,1,DSC00756.html Odpowiedz Link
szkorbut-lumbago Re: II edycja Czerwca 01.07.11, 00:21 No to teraz już mogę gasić światło i zamykać. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: II edycja Czerwca 01.07.11, 07:47 Chętnie bym przytulił właściciela, rok by ze szpitala nie wychodził. Oby zdechł. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: II edycja Czerwca 01.07.11, 08:30 Na taką ważną okoliczność przetrzymałam rząsia i zdołałam się zalogować. OBY, Baronie! Odpowiedz Link
kizuk Re: II edycja Czerwca 01.07.11, 12:49 Zgodnie z biblijną zasadą "oko za oko" przywiązałabym go do drzewa.Miłosiernie,na niedługo,wystarczyłaby 1 doba. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: II edycja Czerwca 01.07.11, 13:51 1 doba to za mało! Nie pisałam przedtem, że inni moi znajomi 3 tygodnie temu także znaleźli psa w lesie przywiązanego do drzewa. Pies już nie mial siły stać, tak był wycieńczony. Na szczęście dla niego pomoc przyszła na czas, a na dodatek psina zostanie u nich. Ale ile psów nie miało takiego szczęścia? Odpowiedz Link
groha Re: II edycja Czerwca 01.07.11, 14:05 Mnóstwo. Dlatego o żadnej litości mowy być nie może, uważam. Do bestii pozbawionej wszelkich uczuć przemawiają jedynie pierwotne instynkty: głód, pragnienie, strach, ból... Odpowiedz Link
stara.gropa Re: II edycja Czerwca 01.07.11, 14:08 Z przyjemnością wiązałabym do drzew takich zwyrodnialców. Na długo bym ich wiązała, aż nie mogliby ustać na nogach. Odpowiedz Link
groha Re: II edycja Czerwca 01.07.11, 14:37 O to to. Za ja... No, te... za najboleśniejsze miejsca w dodatku. We dwie dałybyśmy radę, nie? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: II edycja Czerwca 01.07.11, 14:42 Może jakąś grupę operacyjną założymy? Odpowiedz Link
groha Re: II edycja Czerwca 01.07.11, 14:48 Aha, już to widzę. Przeczeszemy wszystkie lasy, założymy zasadzki na zwyrodnialców i zrobimy im bolesne kuku? To ja bardzo chętnie. Odpowiedz Link
embepe Re: II edycja Czerwca 01.07.11, 17:57 Uważam, że w takich przypadkach właściwy byłby jedynie kodeks Hammurabiego, czyli zrobimy ci takie dokładnie takie samo kuku, jakie ty zrobiłeś zwierzakowi! Do kogo się składa cv i podanie o przyjęcie do grupy operacyjnej??? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: II edycja Czerwca 01.07.11, 18:09 To ja się zapisuję, a jak podziałamy metodą Grohy, to padalce zwyrodniałe do konca nędzarnego zywota będą cienko spiewać. Odpowiedz Link
balamuk Re: II edycja Czerwca 01.07.11, 18:44 Ano tak. Mocie recht, oczywiscie, ale moze temu Hammurabiemu najpierw dac do obrobki to, co w kk ludziow dotyczy? Jakos mi sie cienki spiew z tytulem nowej ksiazki skojarzyl. Ewo, dalej trzymac kciuki za Szanownego Komputra? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: II edycja Czerwca 01.07.11, 19:16 Nowy laptok to dopiero kole sierpnia, bo wtedy domowy geniusz znajdzie chwilę, żeby mu coś tam powgrywać. Ale rząś dziś rewelacyjny - wczoraj pokazywał 57% sprawności, a dziś skoczył jak tygrys na 76!!!! Wprawdzie teraz musiałam się dwa razy logować, ale wszystko najdalej w 6 minut Odpowiedz Link
groha Re: II edycja Czerwca 01.07.11, 19:17 balamuk napisała: > Ano tak. Mocie recht, oczywiscie, ale moze temu Hammurabiemu najpierw dac do ob > robki to, co w kk ludziow dotyczy? Pytanie, czy ci, o których mówimy, to na pewno jeszcze ludzie... Odpowiedz Link