kanna 24.01.13, 22:15 Pewnie wszyscy już wszystko mają od dawna, ale jakby ktoś - przypadkiem - chciał na cd, to są w Carrefourze (w koszach z tanimi książkami). Dużo tytułów, z 15. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salam_ji Re: Słuchowiska w Carrefour po 3,99 25.01.13, 01:13 A to bardzo dobrze wiedzieć, bo mi się jedna spsuła i chciałabym dokupić. Generalnie ja je wszystkie znam już na pamięć. Codziennie sobie zapodaję przy gotowaniu obiadu Uwielbiam! Choć im dłużej ich słucham tym więcej widzę niedoróbek i braku konsekwencji. Np wkurza mnie jak w "Kocich workach" Joanna tłumaczy Alicji co to są licytacje wyżej wymienionych. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Słuchowiska w Carrefour po 3,99 25.01.13, 12:41 Najgorsza to jest zła interpretacja. Marek i Diabeł, obaj spokojni i zimni, zwłaszcza ten pierwszy, wykrzykują, złoszczą się, piszczą nawet. Niektórzy aktorzy intonują zdania zupełnie nie tak, jakby to wynikało z kontekstu - widać, że książki w życiu w ręki nie mieli, tylko od razu scenariusz. I to POTWORNE mówienie z pełnymi ustami!!! Niedobrze się robi. Ale nie powiem, kilka jest udanych: Lesio, Wszystko Czerwone, Boczne Drogi. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Słuchowiska w Carrefour po 3,99 09.01.15, 11:20 Komplet słuchowisk oddam w dobre uszy. Użyłem raz i na więcej się nie zanosi. Jak ktoś zadeklaruje, że będzie używał, to proszę bardzo - zgłoszenia na pocztę gazetową, nie decyduje kolejność. Odpowiedz Link
franula Re: Słuchowiska w Carrefour po 3,99 09.01.15, 13:37 Napisałam, ale nie wiem czy doszło, nie ufam gazetowej poczcie. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Słuchowiska w Carrefour po 3,99 09.01.15, 13:49 Doszło. Odpiszę po kilku dniach, bo mówiłem, że stempel pocztowy nie decyduje. Ale waży. Odpowiedz Link
salam_ji Re: Słuchowiska w Carrefour po 3,99 09.01.15, 20:23 G0p0sie a masz może na zbyciu Kocie Worki i Wszystko czerwone? Zajechałam w odtwarzaczu i cierpię... Bo ja je naprawdę bardzo lubię te słuchowiska Jak działam w kuchni to zawsze słucham sobie. (Gotować nie lubię więc chociaż tak sobie umilam te niemiłe chwile) "Oddźwięczę " się Odpowiedz Link
balamuk Re: Słuchowiska w Carrefour po 3,99 09.01.15, 15:37 Wiecie, jakoś mnie słuchanie nie nęci, czy to znaczy, że nie pasuję do współczesności? Cy co? Odpowiedz Link
salam_ji Re: Słuchowiska w Carrefour po 3,99 09.01.15, 20:26 Kontakt z żywą książką to jest zdecydowanie najlepsza rzecz pod słońcem. Ale na ten przykład w ciemnym środku lokomocji, w którym się spędza 1,5 dziennie to nie ma jak audio. Sytuacja ekstremalna jest jednak Odpowiedz Link
balamuk Re: Słuchowiska w Carrefour po 3,99 10.01.15, 17:41 Czyli wszystko jasne - po prostu życie mnie jeszcze nie zmusiło. Odpowiedz Link
kanna Re: Słuchowiska w Carrefour po 3,99 25.03.15, 11:38 w ciemnym środku lokomocji, w którym się spędza 1,5 dziennie to nie ma jak audio Lub kindelk z podświetleniem ;D Odpowiedz Link