stara.gropa 26.07.04, 13:39 Wszystkim naszym Aniom - Smitte, Anmanika -życzę samych przyjemności w życiu. Oraz bujnej działalności w TWCh Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smitte Re: Imieniny Anny 26.07.04, 21:59 Jestem pod wrażeniem pamięci Szanownej Szefowej, ale gwoli sprostowania, wtedy na spotkaniu miała się pojawić moja siostra i to jej się należą życzenia. Nie wyszło jej wtedy z nawału obowiązków, ale czyta forum z sympatią regularnie. Ja poproszę 25 listopada ))))) Wszystkie Anie ściskam serdecznie. Odpowiedz Link
anmanika Re: Imieniny Anny 27.07.04, 09:33 Bardzo serdecznie dziekuje za zyczenia i sle buziaki)) Kiedy nastepne spotkanie? Ostatnio jestem w Wawie bo dziecko deportowalam na kolonie a co niech inni sie mecza Odpowiedz Link
stara.gropa Spotkanie sierpniowe 27.07.04, 12:56 Następne spotkanie wypada w piątek 13-ego(!). Ale może zorganizujemy 14-ego wyjazd do Grójca, to nie wiem, czy wtedy zaliczymy go jako spotkanie sierpniowe. Jeszcze to przedyskutujemy jak wróci z wakacji sekcja wyjazdowa, czyli Edeka i Bumbecki. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Spotkanie sierpniowe 27.07.04, 13:06 Bumbecki wróciły, ale nadrabiają zaległości w pracy... a 14-go wypad może być chyba ... jak tam wasze terminarze ??? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Imieniny Anny 27.07.04, 12:52 Zapamiętane, zapisane. Dobrze zgadałam - Katarzyna? Odpowiedz Link