szkorbut-lumbago 02.12.15, 19:23 Jakieś spotkanie mikołajkowo-świąteczne? Z prezentami czy bez? Teoretycznie sierotka Krzysia wylosowała literę "t" z tym, że pozostaje pytanie czy będą chętni i czy uda nam się zgrać termin. Macie jakieś propozycje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minerwamcg Re: Świąteczne? 02.12.15, 22:23 Czemu nie? Ja chętnie. Literka T jest bardzo inspirująca Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Świąteczne? 02.12.15, 23:21 Ja jestem bardzo "za" i bardzo za z prezentami Następna sobota? Odpowiedz Link
szkorbut-lumbago Re: Świąteczne? 03.12.15, 20:38 Trochę się bałam jak sierotek losował czy jednak na "k" nie padnie . Przyszła sobota to 12.12? Ja chyba wstępnie nie mogę, ale jeszcze muszę niemoc potwierdzić. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Świąteczne? 03.12.15, 23:23 Ty powiedz, kiedy możesz, a nie kiedy nie I intryguje mnie sierotek i okoliczności losowania... Musi tajne było? Odpowiedz Link
szkorbut-lumbago Re: Świąteczne? 07.12.15, 12:28 W związku ze wszystkimmi atrakcjami szkolno-przedszkolnymi (ktore w naszym wypadku odbywają się tez w weekendy) oraz dodatkowymi zajęciami zorganizowanymi przez rodziców moich osobistych, to ja bym sie chyba chciała po świętach spotkać tudzież w piątek tylko piątki, chyba dla odmiany są dla Was mniej atrakcyjne. Ktoś? Coś? Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Świąteczne? 09.12.15, 18:26 Też bym się chętnie z wami spotkała, ale obawiam się, że w tym roku to już same niedasie... Odpowiedz Link
szkorbut-lumbago Re: Świąteczne? 10.12.15, 08:21 To może zrobimy takie lekko przesunięte świąteczno-mikołajokow-nowo roczne. Kto nam zabroni . Jak u Was z powrtoami po 6 stycznia? Czy śliczna data 8 lub 9 stycznia A.D. 2016 bedzie odpowiednia? Literka tak czy inaczej pozostaje ta sama. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Świąteczne? 10.12.15, 18:55 Dziewiąty bardzo proszę, razem ze śliczną literką Odpowiedz Link