Dodaj do ulubionych

Smutna prywata

10.08.20, 23:29
Dziewczyny, pozwalam sobie tutaj plakat związany z zaginięciem mojego syna. Udostępniajcie, gdzie się da - bardzo proszę.
Obserwuj wątek
    • m.y.q.2 Re: Smutna prywata 11.08.20, 00:05
      A na fejsie udostępniłaś?
      • toanita Re: Smutna prywata 11.08.20, 00:19
        Tak i wiele fundacji również. Ale możecie puszczac dalej na fejsie i wszędzie, gdzie można.
        • m.y.q.2 Re: Smutna prywata 11.08.20, 10:56
          Bardzo to przykre, wyobrażam sobie, co przeżywacie! Być w zawieszeniu, w niepewności, to ogromnie wyniszczające, destrukcyjne przeżycie, zwłaszcza, kiedy dotyczy dziecka!
          Udostępnię na mojej osi czasu i w grupach, do których należę.
          A Tobie, Wam wszystkim, wysyłam mnóstwo dobrych myśli i uczuć, tradycyjnie fluidy krzepiące, pełne specjalnie dobranych komponentów i pufffam!
          PUFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!
          Trzymajcie się! kiss
          • ewa9717 Re: Smutna prywata 11.08.20, 13:19
            Puszczone! Z całej siły trzymam kciuki i pufffam!
            • balamuk Re: Smutna prywata 11.08.20, 13:32
              Kochana, masz to po angielsku?
            • m.y.q.2 Re: Smutna prywata 11.08.20, 13:45
              Udostępniłam na moim profilu, na Forum Inspiracji Kulturalnych, wysłałam wszystkim znajomym! Idę zamieszczać w innych grupach. 💙
              • czekolada72 Re: Smutna prywata 11.08.20, 15:01
                Trzymam kciuki za powodzenie 🍀
        • asia.sthm Re: Smutna prywata 11.08.20, 16:40
          O Jezu, sen mara. Niech już się skończy.
          Nie mam nikogo w Holandii a holederskie fora już bardzo nieaktywne.
          Trzymaj sie dzielnie. Przytulam
          • m.y.q.2 Re: Smutna prywata 11.08.20, 17:27
            Anito, udostępniłam na wielu grupach na FB i uczestnik forum Miłośników Agnieszki Osieckiej, przysłał mi przed chwilą posta z taką radą:
            Mary Maria skoro chłopak zaginął na terenie Holandii, to dobrze by było powchodzić na strony typu "Polacy w Holandii" i tym podobne i tam umieścić post o jego zaginięciu. Są też strony lokalne polonii holenderskiej i tam też to dać.
            Myślę, że to bardzo dobra rada, podziękowałam mu serdecznie!
            • m.y.q.2 Re: Smutna prywata 11.08.20, 18:11
              Zrobiłam zrzuty ekranu.
              • toanita Re: Smutna prywata 11.08.20, 21:22
                Bardzo wszystkim Wam dziękuję. Za udostepnianie, pufanie i wsparcie. Na wszystkich stronach w Nl jest udostepniony post, współpracuje z policją polską, holenderska i niemiecką. Na razie cisza. Tracę nadzieję...
                • m.y.q.2 Re: Smutna prywata 11.08.20, 21:43
                  Zięć mojej znajomej, kilkanaście lat temu, zniknął. Pojechał do Francji i przepadł, kamień w wodę! Jego matka była wzywana przy każdym znalezionym NN,
                  Żona rozpaczała, bo dziecko dopiero się im urodziło. Koszmar!
                  Po 10 - 12 latach, facet odnalazł się cały i zdrowy, we Włoszech! Podobno ktoś mu łomot sprawił i facet doznał amnezji, na szczęście, przejściowej! A później, nie chciało mu się nikogo zawiadamiać - chciał się sprawdzić, czy coś!
                  Ale co matka przeżyła przez te lata - to jej!
                  Bardzo, bardzo Ci współczuję! Nie ma nic gorszego, niż taka niepewność!
                  Miejmy nadzieję, na pomyślne rozwiązanie. Życzę Ci tego z całego serca!
                  Trzymam kciuki, wysyłam fluidy i puffam z całej siły!
                  PUFFFFFFFFFFFFFFF! 💙
                  • se_nka0 Re: Smutna prywata 11.08.20, 21:50
                    Trzymam kciuki i przesyłam chmielewskie pufffff...
                    • balamuk Re: Smutna prywata 12.08.20, 14:14
                      Przekazałam Młodszemu, a on porozsyłał do kumpli z Holandii. Trzymaj się mocno.
                      • toanita Re: Smutna prywata 12.08.20, 23:36
                        Dziekuję za wsparcie
                        • asia.sthm Re: Smutna prywata 22.08.20, 12:45
                          Boje sie zapytac, ale musze bo nie moge przestac myslec. Czy juz cos wiecie?
                          I serdecznosci przesylam.
                          • balamuk Re: Smutna prywata 22.08.20, 13:05
                            Z internetu wyszło mi, że Michał się znalazł, ale że fb nie mam i się nie znam, nie wiem,
                            czy wyszukałam jak trzeba. A też się bałam pytać.
                            Ściski.
                            • se_nka0 Re: Smutna prywata 22.08.20, 13:24
                              smile
                              ms-my.facebook.com/zaginiecia/posts/663286287616120
                              • balamuk Re: Smutna prywata 22.08.20, 13:30
                                To samo znalazłam. smile
                                • asia.sthm Re: Smutna prywata 22.08.20, 14:30
                                  No to juz duzo wiemy. Byleby tylko dzieciak caly i zdrowy.
                                  Potrzymajmy jeszcze troche.
                                  • ewa9717 Re: Smutna prywata 22.08.20, 15:22
                                    O, to był nas cały tłum bojących dudków! Jaka ulga! Z radości bym mu chyba nogi z dudy powyrywała!
                                    • m.y.q.2 Re: Smutna prywata 22.08.20, 20:40
                                      Wiadomosc, ze caly i zdrowy i ma kontakt z rodzina! Hurrraaaa! smile
                                      • m.y.q.2 Re: Smutna prywata 22.08.20, 20:45
                                        Zrobilam zrzut ekranu z FB.
                                        • ewa9717 Re: Smutna prywata 27.08.20, 10:44
                                          Toanita, jak już mamy happy end, powiesz, co się właściwie stało, że nastapiła taka fatalna przerwa komunikacyjna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka