mzrr21 21.01.07, 09:04 Goonia, wszystkie go najlepszego z okazji imienin. Tak mi wychodzi z remanentu, że to imieniny. Ja z okzji urodzin zyczeń sie nie domagam. Wszystkim Agnieszkom i babciom wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lylika Re: Życzenia 21.01.07, 09:22 Ale mamy wysyp imprez dzisiaj. Chyba się nie wyrobię na wszystkie, bo to i Kanada i Kraków i Praga. A więc kochane solenizantki: Gooniu i Bumbecko a także jubilatko Emzerrio, pozwólcie, że złożę Wam serdeczne życzenia i choć korespondencyjnie to hucznie i z fanfarami. Tratatata, tratatata. Słoneczka, radości, miłości i ZDRUFFFKA!!! Forsy takoż. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Życzenia 21.01.07, 16:21 Wszystkim solenizantkom i jubilatce wszystkiego, czego tylko by sobie życzyły oraz jeszcze duuużo zdrowia, uśmiechu oraz radowania się z kolejnych spełniających się marzeń )) Odpowiedz Link
goonia Re: Życzenia 22.01.07, 19:04 Bardzo dziekuje) I rowniez zycze wszystkiego co najlepsze, a przde wszystkim zdruffka Jubilatce a takze mojej wspolsolenizantce. Bawcie, sie dobrze. Odpowiedz Link