mzrr21 24.03.07, 11:35 Na forum Książki pokazał się wątek "CzChmielewska naprawdę pisała kiedyś lepiej" chyba trzeba się tam udać w obronie Gurui Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkeicam Re: Na forum "Książki.." 24.03.07, 11:47 Hm hm... w obronie oczywiście, tylko że patrząc po wynikach rankingu na najwyżej ocenianą książkę, to nowych w czołówce nima... Czyli sami tak uważamy... Ale miłość jest ślepa Odpowiedz Link
eulalija Re: Na forum "Książki.." 24.03.07, 11:56 Jestem z tym na bieżąco, niestety tak to wygląda, jeden "Las Pafnucego" z późniejszych rzeczy, średnią ocen będzie przystawał do czołówki, wprawdzie nie doliczyłam jeszcze trzech ostatnich głosów bo mi oczki się zmęczyły, ale na 4 czytające zebrał trzy szóstki i piątkę, więc w średniej będzie się klasyfikował obok WC. Odpowiedz Link
lylika Re: Na forum "Książki.." 24.03.07, 12:18 mzrr21 napisała: > Na forum Książki pokazał się wątek "CzChmielewska naprawdę pisała kiedyś > lepiej" chyba trzeba się tam udać w obronie Gurui ................... W obronie Guruy, przy tak postawionym pytaniu, nie mamy co występować. Możemy tylko odpowiedzieć na to pytanie. Odpowiedz Link