the_dzidka 27.04.07, 14:22 Już za chwileczkę, już za momencik Zacznie się kręcić Długi Łikencik Będę pływała, pedałowała, spacerowała, jadła, biegała. Proszę o ciąg dalszy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eulalija A proszę bardzo cdn 27.04.07, 14:30 Z całą pewnością odpocznę mile Wypełnię relaksem wszystkie chwile. Z psicą pochodzę, z mężem pogadam Może na forum nowy ranking zadam? Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: A proszę bardzo cdn 27.04.07, 14:45 "Jakiś rankinżek, może ankietka - a to dopiero będzie orgietka! Trzeba każdemu założyć teczkę i już z tych mam kartoteczkę!" Furda IPN, furda Kurtyka, gdy Eulalija swój nosek wtyka, każdego dorwie, wszystkich wyśledzi, każdego zmusi do odpowiedzi! Ta Eulalija taka jet bystra, niechaj zastąpi nam i ministra - od służb specjalnych. Nasza kochana - Ty się nadajesz na Wassermana! ))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Prosze nie zmieniać tematu! :) 27.04.07, 14:53 Oj, taka dygresja.... Ja postanowiłam jak pani E. - nie do końca na temat. Długi łikencik, łikend majowy ponoć nam deszczyk spadnie na głowy I parasole wszyscy pochwycą, przynajmniej dobrze będzie dżdżownicom. Odpowiedz Link
eulalija Re: Prosze nie zmieniać tematu! :) 27.04.07, 14:55 Czy jakiś wątek na tym forum szedł cały czas na temat? Bo ja nie pamiętam. A porządki dziś robiłam w domu to tu mogę zacząć bałaganić. Odpowiedz Link
eulalija Re: A proszę bardzo cdn 27.04.07, 14:54 Lepiej być chyba KobietąWodną I zgodzić się nawet na kąpiel błotną Niż w oględnie rządem zwanym gronie Narazić na posiwienie skronie. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: A proszę bardzo cdn 27.04.07, 15:00 Szkoda, Eulalio, Twego talentu, ten rząd już zgrał się nam do imentu, świeżutkiej krewki wpuścić tam trzeba, bo jeszcze gorsza grozi nam bieda. Lecz jednakowoż i po namyśle poprzedni wniosek uotpię w Wiśle. Szkoda Eulalii na zmarnowanie Kto by prowadził rankingowanie? Odpowiedz Link
groha Re: Już za chwileczkę, już za momencik 27.04.07, 15:02 Świtem popatrzę, jak żuraw leci, Asię Pobudkę głasknę w berecik, a kiedy noc mnie wygna z dworu, ogarnę się i - lu! Na forum. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Już za chwileczkę, już za momencik 27.04.07, 15:10 A ja pojadę sobie do lasu By wśród zieleni zażyć wywczasu, wąchać czeremchę do upojenia, może się uda zoczyc jelenia... Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Już za chwileczkę, już za momencik 27.04.07, 15:16 Zostaję w domu jak ta niecnota dobrze,że nie mam nic do roboty poczytam sobie lekturę miłą oby nam wszystkim tak się trafiło... Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Już za chwileczkę, już za momencik 27.04.07, 15:18 A kiedy z lasu juz powrócimy Małą imprezkę sobie strzelimy, taką majowo-imieninową, I z chłopakami poszaleję zdrowo! Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Już za chwileczkę, już za momencik 27.04.07, 15:21 A do lasu tego zabierzcie ze sobą coś ciepłego może być Misio,może być książka i niech ten łikendzik trwa bez końca Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Już za chwileczkę, już za momencik 27.04.07, 15:26 E, tak bez końca, nudno by było gdyby się tylko wciąz łikendziło. Kiedy robota czasem dołuje, wtedy łikendzik lepiej smakuje. [odezwała się spracowana,ostatni raz w pracy - koniec listopada...] Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Już za chwileczkę, już za momencik 27.04.07, 16:10 A że robota jest na okrągło Czasem poleżeć do góry trąbą i się należy i chyba trzeba a potem huk roboty-jak stąd do nieba (też spracowana,od marca w domu) Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Już za chwileczkę, już za momencik 27.04.07, 17:19 O, słuchaj, to my wybitnie powinnyśmy 1 maja świętować... )))))))) Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Już za chwileczkę, już za momencik 27.04.07, 17:26 No nie tylko 1-szego,ale i 2-giego i 3-ciego i wszystkie kolejne,aż do uśmiechniętej...! Ty to masz powód-Puchatka,ja niestety ten powód straciłamno i staram się dojść do siebie. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Już za chwileczkę, już za momencik 27.04.07, 18:43 Żabka dla Ciebie img444.imageshack.us/img444/8315/img2590akn6.jpg Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Już za chwileczkę, już za momencik 27.04.07, 19:39 Na szczęście,jak mniemam? Pomogła już? Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Już za chwileczkę, już za momencik 27.04.07, 22:58 A ja jutro w puszczę jadę, może żubra gdzieś dam radę spotkać? Ponoć piękna Białowieża, nie tylko z powodu zwierza Więc rowerki i masaże i co jeszcze się zamarzy.... Potem wrócę tu do Wawy by chmielewskie wszelkie sprawy znów na oku mieć, nie przestając chrztu chcieć)) Odpowiedz Link
grazyna10 Re: Już za chwileczkę, już za momencik 27.04.07, 23:56 A ja pedzelek wezme w lapeczke i pomaluje sobie laweczke a potem siade na niej wygodnie aby z Chmielewska smiac sie bede zgodnie. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Żabka 28.04.07, 00:13 Żabka - na szczęście - jak najbardziej. Mnie natomiast ta akurat o zawał serca omal nie przyprawiła. Bo to - jesteśmy na wczasach, w tych iławskich lasach, i cóż że deszczowo, grzyby rosną jak złoto - a tam takie lasy, że rosną same prawdziwki. Oraz tuż nad jeziorem kozaczki, jak kto lubi. Jak chciałam podgrzybków - bo żadne tak koloru potrawom nie dają - chała. No i śpię ja sobie w noc deszczową, na parterze, drzwi na tarasik uchylone. Mąż też śpi, ino twardziej. Coś mi się śni - budzę się - włączam lampkę - wstaję - na ścianie nad łóżkiem rzeczona żabka. Lubię zwierzatka, ale jak pomyślałam o czymś mokrym i zimnym takim w łózku - brr. Do końca pobytu zamykaliśmy szczelnie balkon. A żabka humanitarnie w plastikowym kufelku po piwie zostala wyniesiona na trawnik pod drzewko. Rano nie było śladu ani po niej ani po kuflu. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Żabka 28.04.07, 19:28 Z tymi kuflami alias szklankami do piwa to skonsultuj się Bbbzytą,jej też jakiś przyrząd do picia piwa zaginął,jakiś czas temu. Może trzeba wici rozpuścić z pytaniem czy komuś szkła nie przybyło Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Żabka 29.04.07, 11:02 Wszystko się wydało! Oskarżałam niewinnie potwora pralniowego, a to mój dobry mąż leczył był poimieninowego kaca piwkiem o poranku. Następnie rzeczoną szklankę zostawił na półce z książkami za łóżkiem. Znalazła się po dwóch dniach A poniższe, aby podtrzymać temat: Kwietniowe słonko za oknem świeci, cieszą się długim weekendem dzieci. Choć żem nie dziecko, lica me płoną Radością także nieogarnioną Balkonik w słonku! Piwko w lodówce! Film w telewizji! Sianko w makówce! No i "Zapalniczka"! Odpowiedz Link