lylika 07.05.07, 07:45 Wiecie co grozi tym, którzy nie wypełnili Rankingu? Nieoczekiwana zmiana miejsc! www.humor.serfer.pl/fotki/komiks/48.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edeka5 Re: Uwaga zagrożenie! 07.05.07, 10:03 I po co ja ten Ranking wypełniłam? Przy takich fajnych perspektywach niewypełnienia. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Uwaga zagrożenie! 07.05.07, 10:58 bardzo mi przykro, ale nie mam aż tak dużo czasu w pracy. Kopiować, zaniesć do domu, tam odpędzić syna od komputera i abarot kopiować, to też jednak za dużo. A ranking zaczyna mi odbierać przyjemość z odwiedzin tego forum. Myślę, że już za długo. Kto chciał to wypełnił. I tyle Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Uwaga zagrożenie! 07.05.07, 22:04 Ooo! znalazl sie pasujacy cytat z REjsu: Yyyy... Każdy może prawda krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki panie to nikomu... Mmmm... Tak nie... Nie podoba się. Więc dlatego z punktu mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić żeby tej krytyki nie było. Tylko aplauz i zaakceptowanie. Tych naszych prawda punktów, które stworzymy Odpowiedz Link
groha Re: Uwaga zagrożenie! 07.05.07, 19:53 Aha, myślałby kto, że tu same strachliwe mimozy, ha ha ha. Srutu tutu, za przeproszeniem. Owieczki, to na halach paso, się pasooo... Nie tutaj. Gdzie, jak gdzie, ale tu właśnie powinny być w cenie odważne, chmielewskie, cudownie awanturujące się harpie. Obojga płci, rzecz jasna. Więc jeśli ktoś się spłoszył, to lepiej niech się do tego nie przyznaje i niech szybko się odpłasza Odpowiedz Link
eulalija Re: Uwaga zagrożenie! 07.05.07, 21:50 Łoooo matkoooo Poprosiłam Szefową, żeby mnie nieco wsparła w rankingowaniu, bo mi się drogi życiowe nieco za bardzo zasupłały, choć to ponoć nie kłębek wełny, a tu Szefowa z takim straszakiem ... no no no, ja bym się nie odważyła. Ale zegar tyka ... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Uwaga zagrożenie! 07.05.07, 22:09 > Ale zegar tyka ... Eulalijo, znalazlam Mariken na innym forum i tak jej kota toba popedzilam, ze pewnie sie do rankingu zgrosi albo zupelnie przepadnie...teraz okaze sie jaka mam wydajnosc w lapaniu migaczy. Odpowiedz Link
eulalija Re: Uwaga zagrożenie! 07.05.07, 22:11 asia.sthm napisała: > znalazlam Mariken na innym forum i tak jej kota toba popedzilam, Ale mam nadzieję, że Kociowie nie straszą mną Puchatka jak nie chce jeść kaszki Odpowiedz Link
lylika Re: Uwaga zagrożenie! 07.05.07, 22:35 eulalija napisała: a tu Szefowa z takim straszakiem ... no no no, ja bym się nie odważyła. ... Boisz się myszy??? ))) Odpowiedz Link
abere8 Re: Uwaga zagrożenie! 09.05.07, 06:25 No ja sie na przyklad przestraszylam i mozliwe, ze jeszcze dzis ranking wypelnie. Albo jutro. A najpozniej w weekend Tak sie do niego zabieram jak sojka za morze albo pies do jeza... Odpowiedz Link
lylika Re: Uwaga zagrożenie! 09.05.07, 07:16 Przestraszyłaś się? No widzicie, nie ma to jak mała myszka. )) Ale nie bój się i zaglądaj częściej - nie tylko do Rankingu. Odpowiedz Link
eulalija Abere8 09.05.07, 21:22 Czekam cierpliwie. Będzie mi miło jak weźmiesz udział w zabawie. A pies do jeża to mały pikuś, widziałaś jak młody kot do jeża?? Ja widziałam jak cztery młode, takie mniej więcej ćwierć roczniaki skradały się do jeża, wszystkie pieniądze świata za jeszcze jeden raz do popatrzenia. Odpowiedz Link
eulalija Uwaga zagrożenie! 09.05.07, 21:31 Abere8 się zadeklarowała, poczekam. Ale była tu gdzieś niedawno Klarisa pączkująca, mignęła Aggie9, obiecywała coś Zławróżka i Floridahistoryczna, i CO???? I psinco! Nie widzę nie słyszę. A na antenę satelitarną mnie nie stać. Odpowiedz Link