g0p0s 12.06.07, 15:13 Poszukując w archiwach śladów relikwii natrafiłem na odnaleziony przez forum konkurs czytelniczy poświęcony Gurui. Są tam pytania i odpowiedzi. Konkursujemy się? I czy to jest legalne wykorzystać cudze opracowanie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: Konkurs? 12.06.07, 15:25 Nie pamietam o ktory chodzi....ale co do legalnosci nie mam ani jednego skrupula. Przeciez piszesz ze cudzy a nie nasz, to kradziezy tu radnej nie widze. Pozyczka i tyle.Oddamy po uzyciu. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Konkurs? 12.06.07, 15:38 To lepiej że nie pamiętasz) Chodzi o ten dla gimnazjalistów. Krótkotrwały zabór mienia chyba z KK wykreślony Tymczasem i tak brak frekfencji. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Konkurs? 12.06.07, 15:47 Wiedziałem, no wiedziałem, że pytanie o nagrody padnie) Myślę, że będą takie jak ustalimy. Zgłoszenia na prowadzącą osobę można składać wraz z wadium w tym wątku Odpowiedz Link
goonia Re: Konkurs? 12.06.07, 16:07 Goposie, Ty chyba w moich myslach czytasz. Od kilku dni zastanawiam sie nad propozycja konkursu z ......nagrodami oczywiscie No, moze nad nagrodami bardziej a pytaniami mniej. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Konkurs? 12.06.07, 16:20 Pierwsza nagroda - napisanie kroniki TWCh? Od dawna nagroda się nam marnuje) Ma tę zaletę, że nie trzeba być w kontakcie bezpośrednim Odpowiedz Link
groha Re: Konkurs? 12.06.07, 22:50 Konkursujmy się, co nam zależy. W ramach podnoszenia kwalifikacji oraz wydajności z hektara, chociażby. Lubię takie konkursy, w których są pytania i odpowiedzi Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Konkurs? 12.06.07, 22:55 moga byc i takie gdzie dostaje sie odpowiedzi i nalezy samemu zadac dobre pytanie . Mnie wsio rawno, moze cos wygram Odpowiedz Link
goonia Re: Konkurs? 12.06.07, 23:11 Czyli konkurs uznajemy za rozpoczety. O szczegoly bedziemy sie martwic pozniej. Proponuje pytanie pierwsze, latwe. kategorie moga byc rozne tematycznie mam na mysli. W czym Groha chciala gotowac bob na pierwszy zlot bobozercow? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Konkurs? 12.06.07, 23:15 w wannie ! Moje pytanie: Co zostalo zastapione nawozowa herbatka od Gooni? Odpowiedz Link
groha Re: Konkurs? 12.06.07, 23:28 Słoński nawóz! Moje pytanie: kto jest jedynym i najlepszym kandydatem na Króla Bobusia I i po czym powinien być ciumkany przez poddanych? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Konkurs? 12.06.07, 23:36 boje sie odpowiedziec. Niech ktos inny odpowie. Odpowiedz Link
groha Re: Konkurs? 12.06.07, 23:51 Asiu, chodziło mi tylko o niedoszłego króla I festiwalu bobożerców, który wcale nie po brzuszku miał być ciumkany, tylko po rękach. Ale dobra, odwołuję pytanie. Klik, klik, nie było go. No, ale teraz, to ja jestem zbita z pantałyku i chyba boję się znów zapytać Odpowiedz Link
g0p0s Re: Konkurs? 13.06.07, 11:39 Halo, to co pośrednio znalazłem, to konkurs o twórczości Gurui, a nie o forumowiczach)) Poczekamy na chętnych. Odpowiedz Link
groha Re: Konkurs? 13.06.07, 12:00 Goposie, to była tylko rozgrzewka przedkonkursowa dla zawodników. Wiesz, coś takiego, jak robią bokserzy przed ringiem, zanim zaczną się naparzać. Walka z cieniem się to nazywa, czy jakoś tak, żeby ducha bojowego nabrać ) Odpowiedz Link
g0p0s Re: Konkurs? 13.06.07, 12:19 Zawodowcy to robią konferencję i się nawzajem obrzucają brukowanymi słowami No i ważą się w szlafrokach. Nie mam szlafroka Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Konkurs? 13.06.07, 12:25 > No i ważą się w szlafrokach. Nie mam szlafroka A ja mam! Z doskonalym paskiem do duszenia. Brukowane slowa tez znam i strasznie mi sie marnuja, wlasciwie czas nadszedl je wykorzystac. Grohus, gotowas ? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Konkurs? 13.06.07, 12:22 Wlasnie wlasnie , rozgrzewke piekna rozganizowalysmy... a tu taka niewdziecznosc Mam nastepne pytanie z cyklu rozgrzewka: Kto sni sie z pejsami, a kto na prawym boczku ? Odpowiedz Link
groha Re: Konkurs? 13.06.07, 13:04 Obawiam się, że dzisiaj to nawet w samym pasku od szlafroka może być za gorąco... Ale jak mus, to mus. Goposie, czyń swoją powinność. Machaj ręcznikiem i wal w gong. Uwaga, będziem się naparzać. Konkursowo! ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Konkurs? 13.06.07, 13:10 A nie mozecie troche poczekac. Mam przerwe , pojde sie posilic.. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Konkurs? 13.06.07, 13:22 Kategorię wagową stracisz) Trener będzie musiał na Twoich oczach cytrynę wcinać) Odpowiedz Link
eulalija Re: Konkurs? 13.06.07, 13:27 A może by go tak przełożyć na następny tydzień, do tego czasu więcej osób o nim przeczyta i się przygotuje (54 pozycje przeczytać to duża rzecz jest) Ja tak z prywatą, dziś owszem jestem przy komputerze ale wg wszelkich znaków na niebie i ziemi, jutro, w piątek i sobotę i niedzielę raczej mnie nie będzie lub będę po pięć minut. A w konkursie bym chciała wystartować. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Konkurs? 13.06.07, 13:39 Na razie trwają zapisy, rozgrzewki, sparingi, ważenia, znieważania, parada w paskach od szlafroka itp. ) Pytnia, które znalazłem, dotykają: 1. „Całe zdanie nieboszczyka” 2. „Krokodyl z Kraju Karoliny” 3. „Lesio” 4. „Najstarsza prawnuczka” 5. „Nie)boszczyk mąż” 6. „Pech” 7. „Romans wszechczasów” 8. „Studnie przodków” 9. „Wielki diament” 10. „Wszyscy jesteśmy podejrzani” 11. „Wszystko czerwone” 12. „Złota Mucha” Aby się chętni wyrobili, to po jednym na tydzień? Moja propozycja jest taka, żeby odpowiedzi wysyłać mailem do Elaliji, która z dokładnością do 8 miejsc po przecinku nas oceni Tylko jeszcze nie wiemy co na to Eulalija? BUM! Można się sparingować kto z kim chce Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Konkurs? 13.06.07, 15:14 > BUM! > Można się sparingować kto z kim chce Mnie sie po lunchu odekcialo sparingow. Grohciu , zostawmy sobie na inna okazje, jak sie znow zakce. Odpowiedz Link
groha Re: Konkurs? 13.06.07, 13:51 O matko... To ja idę jeszcze się trochę wypocić na osobności. Aha, czy w trakcie rozgrywki wolno jeść bób? Żeby potem nie było, że na dopingu jedziemy, czy coś Odpowiedz Link
edyta95 Re: Konkurs? 13.06.07, 14:38 bo po bobie czereśniach człowiek bardzo "poci się" i to lepiej w samotności klasyczną głupawkę mam Odpowiedz Link
goonia Re: Konkurs? 13.06.07, 16:52 Ja sie tak nie bawie. Jak moge wziac udzial w konkursie, skoro mam Pecha, bo nie mam Meza, a Podejrzane Muchy wylecialy mi z pamieci? Okazuje sie jednakowoz, ze posiadam szlafroczek, od ktorego ktos podprowadzil mi pasek. Moge sie zatem rozgrzewac i brac udzial w konferencji przed konkursowej. Odpowiedz Link
april02 Re: Konkurs? 13.06.07, 18:37 A ja chętnie wezmę udział w konkursie, choćby po to żeby przkonać się jak dużo zapomniałam i z czystym sumieniem zasiąść do ponownego czytania Szlafroki z paskami mam dwa, mogę pożyczyć Czy koktajl z truskawek jest dozwolony? Na czereśnie czekam do soboty, bo jak wracam z pracy to na pobliskim targu są już resztki Odpowiedz Link
biurallistka Re: Konkurs? 13.06.07, 20:33 Ja właściwie już się zaczęłam rozgrzewać, bo niedawno zaczęłam czytać starsze pozycje seryjnie. Znowu mnie naszło i czytam jedną książkę za drugą. Zgłaszam się do konkursu, ale chciałabym wiedzieć, czy odpowiedzi trzeba będzie przesyłać o jednej godzinie ustalonej dla wszystkich, czy może ten termin będzie może nieco elastyczny? Bo to nie zawsze można na forum wejść A tak na prawdziwą rozgrzewkę to zdałoby się odnależć w archiwum forum dawne wątki zagadkowe Odpowiedz Link
groha Re: Konkurs? 13.06.07, 20:22 Kurczę, a ja Wam mówię, że jak będziemy tak przeciągać ten sparing, to się przetrenujemy i potem nie wystarczy nam siły i zapału do decydującej rozgrywki. Cała para pójdzie w gwizdek. To podobno nawet dobra metoda na psychologiczne wykończenie przeciwnika, he he. Więc najlepiej szybko - albo, albo. Wóz, lub przewóz. I odważnie. Kto nie ryzykuje, ten nie jedzie. A ostatnich gryzą psy. I pełny spontan oraz improwizacja, proszę państwa Odpowiedz Link
eulalija G0p0s 13.06.07, 22:08 Kości zostały rzucone, zawodnicy w blokach, szał ciał i uprzęży. Jak to ma być? Ja też chcę się pościgać. Nagrodę już odebrałam, mogę i chcę uczestniczyć, pro publico bono. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Konkurs? 14.06.07, 11:47 To może na rozgrzewkę test przygotowany przez Asię i Wołoducha? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Konkurs? 14.06.07, 13:08 Na rozgrzewke sie swietnie nada. Nawet pan Tadeusz sie na nim wylozyl )) Wklej tekst i niech sie rozgrzewaja. A Eulalija wyliczy do dwunastego miejsca po przecinku. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Konkurs? 14.06.07, 13:45 Pan Tadeusz ściągał przez komórkę od Marty Węgiel) Gurua z Pawłem test rozwiązywała, ale swojego wyniku nie podała) Odpowiedz Link
eulalija Re: Konkurs? 14.06.07, 13:23 Znaczy się ma to być jak? Małpy do mnie będą leciały? To może najpierw by się same pytania pokazały i ja bym sobie też odpowiedziała, w czarnej skrzynce zamknęła i dopiero potem dostawszy odpowiedzi sprawdziła swoją niewiedzę. Wiem, że nic nie wiem w temacie konkursu czytelniczego, z rankingiem było zdecydowanie łatwiej ) Odpowiedz Link
g0p0s Re: Konkurs? 14.06.07, 13:47 Jeżeli się zgodzisz, to tak. Gdyby odpowiedzi uczestników były na forum, to każdy kolejny miałby łatwiej. Do przyszłego tygodnia jakoś się pouzgadniamy Odpowiedz Link
g0p0s Test Asi&Wołoducha cz. I 14.06.07, 13:37 Proszę zaznaczyć (w dowolny sposób) prawidłowe odpowiedzi: 1. Co zagrażało Janeczce i Pawełkowi na mierzei? a. dziki b. przestępcy c. dom poprawczy d. wszystko wymienione 2. Z czym przegrały promienie kosmiczne, te które potrzebowały dna. a. z niewydarzonym półgłówkiem Maciusiem b. ze śmierdzielem Roberta c. z zielonym peugeotem Gawła d. z typowaniem ofiar do rabowania 3. W celu wykopania róży Pawełek przekroczył granicę. Jak daleko? a. 1m b. 1.5m c. 2m d. 2.5m 4. Z jakiej dziedziny pochodzą wyrażenia "wywał" i "zalew" a. medycyna b. ogrodnictwo c. połów bursztynu d. daktyloskopia 5. Na którym przejściu granicznym Rafał dogonił TIRa? a. Medyka b. Kołbaskowo c. Cieszyn d. Brześć 6.Co miała zobrazować następująca scena z wstrząsającego knota autorstwa Półgłówka Strzelczyka: "A ona stała, blada na twarzy i wszyscy patrzyli ciekawie, co tam jej się marzy " a. zrozpaczoną damę dającą do zrozumienia, że ma zamiar popełnić samobójstwo. b. hrabiankę Madzię przed popisami połykaczy ognia c. panią Kryskową, szykującą się do kupienia radzieckiego brylantu, cztery i osiem dziesiątych karata. d. Melbę marzącą o dziecku 7. Ilu złotych monet nie wygrzebała Kasia z gruzu? a. jednej b. dwóch c. trzech d. czterech Odpowiedz Link
g0p0s Test Asi&Wołoducha cz. II 14.06.07, 13:39 8.Joanna terroryzowała stróża przy dziurze w lochu zamawiając sobie beztrosko: a. tron z kości słoniowej, wysadzany perłami b. kanapę krytą fioletowym safianem c. kompot z ananasa d. pierścionek zaręczynowy od Szefa 9. Panią Właduchnę, przynależną do ś. p. Jarosława Rajczyka, można określić jako: a. fotogeniczna b. frywolna c. fertyczna d. figlarna 10. Jak spędził czas porwany Ojciec w Bocznych drogach? a. jeździł pociągiem na gapę b. karpie sobie łowił w hodowlanym stawie. c . pilnował cudzych krów na pastwisku d. studiował kulturę Inków 11. Wanda Parker, de domo Wandzia Rojkówna, w drodze z lotniska wyraziła ochotę na potrawy kuchni polskiej: a. parzybrodę, kołduny i flaki b. parzybrodę, kołduny i golonkę c. parzybrodę, pyzy i flaki d. parzybrodę, kopytka i golonkę 12.Dlaczego Malwina Wolska postanowiła zabić swojego męża - boszczyka Karola ? a. bo padło przeokropne słowo : rozwód b. bo narobiła straszliwych długów grając w pokera c. bo znalazła sobie gacha z własnym polem naftowym d. bo zdradził ją jawnie, bezwstydnie z gosposią 13. Przydomek "Bubel" nosi dwóch osobników płci męskiej w dwóch różnych powieściach. Proszę zaznaczyć tytuły tych powieści: a. "Babski motyw" i "Depozyt" b. "Depozyt" i "Krętka blada" c. "Kocie worki" i "Krętka blada" d. "Pech" i "Kocie worki" 14.Co nadzwyczajnego potrafiła Florencja? a. wygrywać gonitwy tylko po najedzeniu się mięty b. uginając nogi wyłazić pod żerdzią z paddocku c. przeturlać się pod dodatkową żerdzią d. iść stępa przednimi nogami, tylnymi zaś tańczyć walczyka Proszę spisać swoje odpowiedzi, prawidłowe wyniki w poniedziałek. Proszę nie ściągać) Odpowiedz Link
g0p0s Re: Test Asi&Wołoducha cz. II 14.06.07, 13:53 UWAGA: Odpowiedzi na ten test nigdzie nie wysyłamy! Sami uczciwie zapisujemy sobie odpowiedzi i sami sprawdzamy z odpowiedziami, które będą w poniedziałek. Na spotkaniu też każdy sam sobie sprawdzał. A jak będzie z właściwym testem gimnazjalnym, to się zobaczy Odpowiedz Link
aurelia76 Re: Test Asi&Wołoducha cz. II 14.06.07, 13:55 Ok. Na razie pewna jestem tylko kilku odpowiedzi Zapowiada sie pracowity weekend. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Test Asi&Wołoducha cz. II 15.06.07, 11:17 Gdzieś tak w 15-20 minut trzeba się testem rozgrzewającyn uporać. Odpowiedz Link
eulalija Re: Test Asi&Wołoducha cz. II 15.06.07, 12:54 Machnęłam w jakieś 5 minut, doskonale wiem na czym muszę polec, 4 pytania trochę na oślep, niech kukuryka ciągnie, reszta powinna być OK. Lubię takie zabawy. Szkoda, że już w zagadki nie grywamy, ale zdaje się, że wyczerpały nam się pytania Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Test Asi&Wołoducha cz. II 14.06.07, 13:58 Szkoda, nikt sie nie przyzna co mu sie pokielbasilo. Ja bym lgala na koniec az by mi dym uszami lecial. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Test Asi&Wołoducha cz. II 14.06.07, 14:01 > Ja bym lgala Trochę się pozastanawiałem co byś robiła)) Dopiero później dotarło do mnie banalne ł)) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Test Asi&Wołoducha cz. II 14.06.07, 14:05 Faktycznie glupio to wygladalo. Powinnam napisac w czasie terazniejszym: lze jak pies . Byloby prosciej, prawda? Odpowiedz Link
g0p0s Re: Test Asi&Wołoducha cz. II 14.06.07, 14:09 E tam, wyobraźni też się jakaś strawa należy Odpowiedz Link
myszwkropki Re: Test Asi&Wołoducha cz. II 14.06.07, 16:04 Super teścik, super! Rozumiem, że to dopiero rozgrzewka. A do właściwego dużego testu będzie można przystąpić, czy już lista startowa ułożona i nie należy bruździć w kartotece?(jak mawiała x lat temu pani od geografii) Odpowiedz Link
g0p0s Re: Test Asi&Wołoducha cz. II 14.06.07, 16:12 Listy startowej brak. Każdy będzie odpowiadał, jak będzie miał ochotę. Nie będzie zaganiania) Jak nic nie pokrzyżuje planów, to startujemy w poniedziałek. Póki co rozgrzewka, sparingi, dobieranie pasków od szlafroka. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Test Asi&Wołoducha cz. II 14.06.07, 16:17 Kurczę, a ja od poniedziałku - abstynencka internetowa. Buu. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Test Asi&Wołoducha cz. II 14.06.07, 16:44 Tak, jadę skontrolować temperaturę wody w morzu Odpowiedz Link
myszwkropki Re: Test Asi&Wołoducha cz. II 14.06.07, 16:48 Takiej to dobrze. Ja musze poczekać na koniec roku śkolnego, żeby wysłać dziewczyny na łobuz harcerski, a potem też będę nad morzem. Kłopot w tym, że do tego czasu woda pewnie nieco ostygnie... Odpowiedz Link
groha Re: Test Asi&Wołoducha cz. II 15.06.07, 12:44 Czy ja już przekazywałam autorom testu takie różne wyrazy? Nie? No, to teraz powiem, że udał Wam się prześlicznie. Spociłam się na czółku, jak kiedyś przy teście na inteligencję, słowo daję Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Test Asi&Wołoducha cz. II 15.06.07, 12:58 Dziekuje serdecznie za wyrazy. Upocilam sie wtedy straszliwie i balagan w chalupie zrobilam nieziemski...A wlasciwie to zasluga Goposa...bo myslalam, ze zapomni, ale gdzie tam! Cisnal, cisnal, az wycisnal. Woloduch wspieral i na ambicje wjezdzal. Nie dalo sie nijak wymigac . Dziekuje Panom, prosze Panow, bo jeszcze nie podziekowalam. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Test Asi&Wołoducha cz. II 15.06.07, 13:39 Ale miałem nosa, w dwa Wzorce trafiłem. Nie duszno w tej gablotce? Pewnie mają klimatyzację Odpowiedz Link
paskudek1 Re: Test Asi&Wołoducha cz. II 15.06.07, 15:38 no dobra, trochę wiedziałam, trochę strzelałam. teraz kartkę musze dobrze schować i ukryć. Oraz modlic sie do sił wyższych żeby w poniedziałek net działal bo znowu demolują sale komputerowe na egzaminy i jak mi wyłączą serwery...... to mnie szlag trafi. Ze wstydem przyznaję się i bez bicia, że nie mam pojęcia z czego jest pytanie 6 wzięte, więc odpowiedzi nie mam, zas w 8 mam dwie żeby tylko net działał, żeby trylko net działał, żeby tylko... żeby..... itd. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Test Asi&Wołoducha cz. II 15.06.07, 15:52 Miałem napisać, że kartkę za obrazek schować, i prawie zostałem wyręczony. Nie trzeba się denerwować, wyniki testu rozgrzewkowego będą od poniedziałku dokąd serwer pozwoli. I tak każdy sprawdza sam i chwali się albo i nie Pytania tego zewnętrznego testu będą się pojawiały co poniedziałek i do następnego poniedziałku będzie czas na odpowiedzi. Jeżeli komuś jakiś odcinek umknie, to nic nie szkodzi, przecież inni mogą popełnić błędy. Na wszelki wypadek trzymam kciuki za łączność z forum wszystkich chętnych. PS Dobrych odpowiedzi może być mrowie a mrowie, nie jedna) Odpowiedz Link
eulalija Re: Test Asi&Wołoducha cz. II 15.06.07, 15:57 To z szóstym pytaniem masz tak samo jak ja Paskudku Ale teraz G0p0s mnie zaskoczył! To jak to jest? Tak jak w teście na prawo jazdy? Wszystkie odpowiedzi mogą być prawidłowe? To po ca zatrudniłam w ten upał ostatnie dwie szare komórki do ciężkiej pracy w pytaniu ósmym?? Żeby działał, żeby działał, żeby działał ... Asia.sthm może zatańczysz? Odpowiedz Link
g0p0s Re: Test Asi&Wołoducha cz. II 15.06.07, 16:03 Jest napisane, żeby zaznaczyć prawidłowe, a nie po jednej prawidłowej. Miałem ochotę napisać, że żadna może nie być dobra, ale nie będę wpuszczał w maliny Książka życzeń i zażaleń u Asi i Wołoduch, Sevr pod Paryżem) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Test Asi&Wołoducha cz. II 15.06.07, 16:21 > Książka życzeń i zażaleń u Asi i Wołoduch, Sevr pod Paryżem) Ksiazke juz dawno ukradli....turysty jakies. Odpowiedz Link
lylika Re: Test Asi&Wołoducha cz. II 19.06.07, 09:16 g0p0s napisał: > Jest napisane, żeby zaznaczyć prawidłowe, a nie po jednej prawidłowej. ... Hihi... na tym właśnie rozłożyłam się na spotkaniu grudniowym. )) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Test Asi&Wołoducha cz. II 15.06.07, 16:18 > Żeby działał, żeby działał, żeby działał ... > Asia.sthm może zatańczysz? Dobrze, chetnie podygam na intencje ...bo cie bardzo lubie. w tej odlotowej gablocie oczywiscie )) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Test Asi&Wołoducha cz. II 15.06.07, 16:20 tfuu, w Reeeklaaamoweej gaabloocie ) Odpowiedz Link
g0p0s Odpowiedzi 18.06.07, 12:36 Prawomyślne odpowiedzi: 1 d 2 b 3 c 4 a 5 a 6 a 7 b 8 a,b,c,d 9 c 10 b 11 a 12 a 13 b 14 b,c,d ) Odpowiedz Link
paskudek1 Re: Odpowiedzi 18.06.07, 13:02 no to sprawdziłam > Prawomyślne odpowiedzi: > 1 d u mnie tez d > 2 b u mnie tez b > 3 c u mnie niestety d > 4 a u mnie ok > 5 a też ok > 6 a niestty brak odpowiedzi > 7 b a ja napisałam a szlag by trafił > 8 a,b,c,d napisałam a i c, chyba powinnam pocztac raz jeszcze > 9 c w porządku > 10 b też dobrze > 11 a niestety, pomyłka, u mnie c > 12 a dobrze > 13 b trafiłam > 14 b,c,d a ja głupia wpisałam tylko c, a gdzie reszta???? okazuje sie ze jednak powinnam znowu poczytać, az się boje poważniejszych zadań. > ) Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Odpowiedzi 18.06.07, 13:36 A Martusia wespół zespół z p. Lewkowskim mieli ino 9! Odpowiedz Link
eulalija Wynik mój 18.06.07, 13:28 1 i 2 ok, 3 z metrami dzieciaków – pudło, 4,5,6 ok. (ale uczciwie przyznaję, że 6 zgadywałam), 7 – pudło, miałam wrażenie, że oprócz jednej leżącej na widoku dwie się poturlały, widać mam złe wrażenia, 8,9,10 ok, 11 – pudło, jakoś mi te potrawy w pamięć nie zapadły, 12, 13 ok, 14. Florencji przypisałam tylko turlanie, Wszystkich odpowiedzi było 19, prawidłowych mam 11, czyli 57,894736842105263157894736842105% zgodności. Odpowiedz Link
groha Re: Odpowiedzi 18.06.07, 13:40 O, nie, nie. Taka głupia, to ja już nie jestem, żeby się znów dobrowolnie i publicznie przyznawać do swojej niewiedzy. Może i głupia, ale taka, to już nie, w życiu! Odpowiedz Link
eulalija Re: Odpowiedzi 18.06.07, 13:47 No powiedz, mnie wstyd za ten procent, ale co mam poradzić? Odpowiedz Link
groha Re: Konkurs? 18.06.07, 12:38 No i co dalej? Jedziemy z tym koksem, czy odpuszczamy z powodu niemania zawodników? Odpowiedz Link