Dodaj do ulubionych

Byłam zombie

15.07.07, 22:05
Przez ponad miesiąc byłam zombie wcale o tym nie wiedząc. Wyszło na jaw w piątek wieczorem przy okazji szukania mojego pulpitu, który znowu ktoś mi ukradł. Teraz już wiem nawet kto mi kradnie. To ten kwadracik do powiększania obrazu na You Tubie potrafi zeżreć pulpit. Nie będę go już dotykać. Wracając do meritum; kiedy dziecko szukało pulpitu zauważyło, że dostałam, wcale o to nie prosząc, Konia Trojańskiego, w dodatku azerskiego aż z Baku. Ten łobuz zrobił sobie ze mnie zombie i rozsyłał co chciał i ile chciał a co jeszcze wyczyniał - nie wiadomo. Trzy godziny trwało czyszczenie za pomocą wszystkich dostępnych programów antywirusowych. Niby byłam zabezpieczona przed tymi paskudami ale w jednym miejscu była dziura. Na Messangerze, który zainstalowałam po wizycie Asi, bo miała przysłać film z lotu swojego dziecka. Asia filmu nie przysłała a ja dostałam konia. Lubię konie pasjami ale tego jednego nie.
I chociaż dziecko się zaklina, że czysto i wszystko w porządku, trochę się boję czy we mnie to zombie nie zostało. smile)
Obserwuj wątek
    • eulalija Re: Byłam zombie 15.07.07, 22:11
      Mało się z Tobą komunikowałam osobistowo, oglądałam co wieszałaś, ale akuratnie
      z racji moich wczorajszych włości i dzisiejszych fumów, fochów, waporów, duchów
      i nawiedzeń, MLP zrobił jakieś strasznie porządki, defragmentacje,
      pierdykla ..., nie, to jakoś inaczej brzmiało, i nic złego nie mamy.

A ja mówiłam do kilku osób, że boję się koni ...
      • lylika Re: Byłam zombie 15.07.07, 22:14
        Diecko przysięga, że sprawdziło pocztę wychodzącą i na 99,99% nikomu nic złego nie podrzuciłam.
        • lylika Re: Byłam zombie 15.07.07, 22:18
          Ja sobie przywłaszczam "defragmentacje pierdykla" i za nic w świecie nie oddam. smile)
          • eulalija Re: Byłam zombie 15.07.07, 22:21
            A daj Ci na zdrowie, tam był chyba przecinek ale razem brzmi też całkiem
            całkiem.
            • lylika Re: Byłam zombie 15.07.07, 22:23
              Ja biorę bez przecinka. Bardziej mi się podoba i nie będzie plagiatu. smile
              • eulalija Re: Byłam zombie 15.07.07, 22:26
                To dostałaś z całym dobrodziejstwem inwentarza, niech Ci się darzy.
    • asia.sthm Re: Byłam zombie 15.07.07, 22:29
      > była dziura. Na Messangerze, który zainstalowałam po wizycie Asi, bo miała
      > przysłać film z lotu swojego dziecka. Asia filmu nie przysłała a ja dostałam
      > konia

No cholera , a skad ja mialam to wiedziec ? Trzeba bylo trabic w tarabany.
      Masz go jeszcze, tego MSNa czy wypadl z lask. Jesli masz, to podaj pod ktorym
      mejladresem masz go podlaczonego wtedy sie zglosze i ty mnie zaakceptujesz.
      Zeby przeslac filmik na MSN to musimy byc jednoczesnie w niego zalogowane, oki?

PS zadnych trojanow nie rozsylalas
      • lylika Re: Byłam zombie 15.07.07, 22:31
        Na razie jestem bez. Jak zainstaluję porządny, bez dziur, to się zgłoszę. smile
        • asia.sthm Re: Byłam zombie 15.07.07, 22:40
          Dobrze, ja mam bez dziur, nie boj sie koni ;D
          • asia.sthm Re: Byłam zombie 15.07.07, 22:44
            Moj zaproponowal instalacje. Wyslalam ci na imienazwisko@wp.pl
            • lylika Re: Byłam zombie 15.07.07, 22:47
              Ok. Dzięki.
              • lylika Re: Byłam zombie 16.07.07, 20:39
                Dziecko na odchodnym powiedziało: sama nic nie instaluj, wrócę, to zainstaluję. Muszę poczekać dwa tygodnie. sad((
                • asia.sthm Re: Byłam zombie 16.07.07, 21:15
                  Za to bedziesz miala bezkonsko smile

Madre dziecko, ja wlasnie pomyslalam, ze ten msn co moj msn zaproponowal, zeby
                  ci wyslac, to on pewnie po szwedzku tlumaczy co zrobic.... i bez konia moglabys
                  sie zdenerwowac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka