monikar3 19.08.07, 14:14 Na okładce wydawca umieścił zachętę "Chmielewska bis? A skąd! To Rowicki" Hmmmmmmmmmmmm... Tytuł dzieła: "Detekty Żurek". 107 str. Starcza na trasę W-wa - Włoszczowa. Przeczytałam. Mniam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papuga_ara Re: Kryminał w stylu Chmielewskiej 21.08.07, 15:22 Nie czytałam, ale zajrzę Nie dość, że tytuł smakowity, to jeszcze samkowicie poleciłaś książkę. Imć Rowickiego nie znam, może to drugie pseudo Guruy?) Przyda mi się ta książka, często podróżuję na trasie W-W ))) Odpowiedz Link
edyta95 Re: Kryminał w stylu Chmielewskiej 21.08.07, 15:28 o ile wiem, p. Joanna nie pisze pod innym pseudonimem, nie wiem czy miało by sens jeśli chodzi o sprzedaż. Przypuszczam, że ktoś sobie robi taką reklamę, a że trochę "jedzie" na popularności innej osoby to już sprawa dyskusyjna. Odpowiedz Link
eulalija Re: Kryminał w stylu Chmielewskiej 21.08.07, 22:04 papuga_ara napisała: > Przyda mi się ta książka, często podróżuję na trasie W-W ))) Wola - Wrzeciono? Wrzeciono - Wierzbno? Warszawa - Warka? Warka to piwo i już rozumiem ) Precyzja lotu kiepska, jak Ty w gałąź trafiasz???? Odpowiedz Link