Dodaj do ulubionych

Spotkanie grudniowe.

25.11.07, 14:05
Biorąc pod uwagę prośby, groźby i nagabywania wielu członków Towarzystwa, proponuje się termin spotkania wyznaczyć na 7 grudnia. Co Memłon na to?
Obserwuj wątek
    • the_dzidka Re: Spotkanie grudniowe. 25.11.07, 17:16
      Zdecydowanie!
      (Dzisiaj z Poznania przyjechały dwa duże, białe, bawełniane
      prześcieradła - Mamunia dała smile
      • the_dzidka Masz ci los! 25.11.07, 19:27
        Właśnie sobie uzmysłowiłam, że 7 grudnia wracam z Bydgoszczy.
        Ale samolot wyląduje na Okęciu o 16:25, więc pewnie zdążę. Zresztą,
        lepiej się spóźnić na spotkanie z powodu opóźnionego lotu, niż nie
        dojechać w ogóle w powodu alkoholowego odlotu smile
        Najwyżej przybędę prosto z lotniska, z walizą smile
        • anmanika Re: Masz ci los! 26.11.07, 09:44
          A gdzie się odbędzie?
          • lylika Re: Masz ci los! 26.11.07, 20:10
            anmanika napisała:

> A gdzie się odbędzie?
            ...
            W lokalu, w którym można palić. U mnie. smile

Musi być z dala od miejsc publicznych, bo by nas do nowego roku nie wypuścili z paki po takiej próbie generalnej ze strzelaniem. smile)
            • anmanika Re: Masz ci los! 27.11.07, 08:39
              Wpadnę na godzinke, bo od 7 czasowo przebywam na Żoliborzu, pilnując
              zwierza rodzicow.
              • eulalija Re: Masz ci los! 27.11.07, 09:23
                Jaki zwierz? Z pralni?
                • anmanika Re: Masz ci los! 27.11.07, 09:51
                  Zwierz - bo trudno 43 kg mutanta nazwac psemwink
                  • dorka_31 Re: Masz ci los! 27.11.07, 10:33
                    Zabierz go ze sobą! Ja się chętnie zajmę smile)
                    • stara.gropa Re: Masz ci los! 27.11.07, 10:57
                      A co powie na ten pomysł gospodyni i jej zwierzaki?
                    • anmanika Re: Masz ci los! 27.11.07, 11:32
                      No, nie wiem co na to by gospodyni powiedziała. Zwierz kocha
                      wszystkich: inne zwierzeta, ludzi i każdemu na ąsie by wlazł.
                      • dorka_31 Re: Masz ci los! 27.11.07, 12:49
                        To cudnie! Ja zaś chętnie każdego psiaka wezmę na rączki, kolanka
                        (zależnie gdzie się zmieści) lub też przytulę i będę miziać smile)
                        • lylika Re: Masz ci los! 27.11.07, 13:04
                          dorka_31 napisała:

> To cudnie! Ja zaś chętnie każdego psiaka wezmę na rączki, kolanka
                          > (zależnie gdzie się zmieści) lub też przytulę i będę miziać smile)
                          ...
                          Będziesz musiała się zadowolić braniem na kolanka i mizianiem któregoś z dwunożnych, chamów niemytych, bo kinderbal dla menażerii czworonożnej w innym terminie. smile)
                          • dorka_31 Re: Masz ci los! 27.11.07, 13:11
                            Ale Twoje zwierzaki chyba nie uciekną, prawda? A ja już będziesz
                            organizowac ten bal dla czworonożnych sierściuchów, to pamiętaj, co
                            by mnie zaprosić jako "miziacza" wink)
                            • lylika Re: Masz ci los! 27.11.07, 13:24
                              Moje zwierzaki będą oddane na przechowanie. smile
                              • lylika Próba generalna 27.11.07, 13:25
                                Na spotkanie grudniowe należy przynieść kostiumy i rekwizyty - przypominam:
                                - chór grecki – giezła, maski
                                - chamy niemyte - kapelusze, okulary
                                - Pierzaczek-Joanna – co tam przygotuje
                                - Krzysiek-Dyszyciel – dyszenie i wykute całe zdanie
                                - platynowe blondynki - peruki
                                ==
                                - korkowiec (jest-ma Edeka)
                                - ruletka (ma ktoś?)
                                - karty do gry (mam w dostatecznych ilościach)
                                - forsa do siatki (G0p0s proszony o uruchomienie drukarni)
                                - słownik polsko-angielski (mam, dość opasły)
                                - atlas (mam, ale tak wielki i ciężki, że się Pierzaczek załamie)
                                - szal i szydełko (mam co trzeba, mogę zacząć dziergać)
                                ==
                                - źwierzątka do arki

Jeśli o czymś zapomniałam proszę o uzupełnienie. 
                                • dorka_31 Re: Próba generalna 27.11.07, 13:33
                                  A czy można złożyć zamówienie na perukę i odebrać na miejscu??
                                  (jeśli ten hurt w końcu będzie...)

No i już widzę, że znowu będę miec problem z pociągami, bo PKP robi
                                  jakieś kolejne remonty tu i ówdzie. Część pociągów poodwoływana,
                                  część inaczej kursuje... No idzie się wściec! uncertain
                                • g0p0s Re: Próba generalna 27.11.07, 13:34
                                  Trochę się pogubiłem, zostałem sklasyfikowany jako nosiciel okularów
                                  i kapelusza czy peruki? I tak nie mam nic na łebsmile
                                  • lylika Re: Próba generalna 27.11.07, 13:43
                                    Gangster jesteś. smile
                                    • lylika Re: Próba generalna 27.11.07, 13:45
                                      Trochę za szybko poleciało. smile Kapelusz, okulary, czarna koszula, krawacik. Możesz dodać cygaro. smile)
                                      • papuga_ara Re: Próba generalna 27.11.07, 13:50
                                        Tu jedna trzecia chóru. Pytania mam: czy my też w perukach - jeśli
                                        tak, to przyłączam się do zamówienia hurtowego. Pytanie namber tu:
                                        jakie maski, jak rany kota????
                                        • lylika Re: Próba generalna 27.11.07, 14:36
                                          1.W perukach! 2.Greckie! smile))
                                          • lylika Re: Próba generalna 27.11.07, 14:38
                                            Podpowiedż do masek: - wyraz masek przedstawiał cztery zastygłe wyrazy: śmiech, gniew, płacz oraz strach
                                            ...- wyraz masek przedstawiał cztery zastygłe wyrazy: śmiech, gniew, płacz oraz strach...
                                            • lylika Re: Próba generalna 27.11.07, 14:45
                                              To są maski z tragedii antycznej.
                                              www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_030509/nauka_a_1-1.gif
                                              Trzeba wyciąć z kartonu. Można uproszczoną, sam owal, bez włosów i brody. Będą nawet lepsze. smile)
                                              • lylika Re: Próba generalna - maski 27.11.07, 14:51
                                                Ta jest ładna:
                                                img153.imageshack.us/img153/3479/obraz1qo2.jpg
                                                • the_dzidka Hi, hi, hiiii! 30.11.07, 20:47
                                                  W ramach finalnych eksperymentów z modeliną postanowiłam na próbę
                                                  ulepić takie małe, malutkie maseczki antyczne.
                                                  Maska tragiczna - niebieska - w moim wydaniu wygląda jak bardzo
                                                  wkurzony, bezzębny bożek aztecki.
                                                  Maska komiczna - czerwona - wygląda jak pijana, bezzębna dynia na
                                                  Halloween big_grinDDDDDD
                                                  Dlaczego te dziury na usta wyglądają tak ładnie na rysunkach, a mnie
                                                  wychodzą jak otwór gębowy robotnika z PGR?
                                • 36krzysiek Re: Próba generalna 27.11.07, 14:06
                                  czy trup ma być w kapeluszu i okularach?
                                  • papuga_ara Re: Próba generalna 27.11.07, 14:12
                                    I w masce.
                                    • asia.sthm Re: Próba generalna 27.11.07, 14:20
                                      Nikt na swiecie, powtarzam : NIKT!!! za ciezkie pieniadze by takiego
                                      zamieszania nie zrobil, jakie tu, u nas leciutko samo sie robi w
                                      kazdym temacie. To sie nadaje do ksiegi nadzwyczajnych rekordow. Az
                                      dziw ze jeszcze na nas nie poluja, jak nate rzadkie przypadki pod
                                      ochrona smile) dinozarełki ostatnie
                                      • stara.gropa Re: Próba generalna 27.11.07, 14:41
                                        Asiu kochana, jakie zaamieszanie? Każdy nakłada na siebie co ma pod
                                        ręką i przychodzi na zebraniesmile
                                        W kolejności to leci tak: ciepłe majtki, golf, spódnica, garnitur,
                                        maska, peruka, kapelusz, okulary, cygaro, w ręku siatka lub pistolet.
                                        • lylika Re: Próba generalna 27.11.07, 14:43
                                          Potem można się wymieniać. smile)
                                          • dorka_31 Re: Próba generalna 27.11.07, 14:59
                                            lylika napisała:

> Potem można się wymieniać. smile)

Ciepłymi majtkami??! wink)
                                            • g0p0s Re: Próba generalna 27.11.07, 15:03
                                              No przecież nie cygarami - nie wszyscy palą smile)
                                            • lylika Re: Próba generalna 27.11.07, 15:07
                                              >
                                              > > Potem można się wymieniać. smile)
                                              >
                                              > Ciepłymi majtkami??! wink)
                                              ...
                                              I złotymi zębami. smile
                                              • asia.sthm Re: Próba generalna 27.11.07, 15:14
                                                > > Ciepłymi majtkami??! wink)

tak wlasnie czekam az ktos zaproponuje hurtowe nabycie cieplych gaci
                                              • g0p0s Re: Próba generalna 27.11.07, 15:39
                                                To mają być Duńczycy, czy ruskie?
                                                • lylika Re: Próba generalna 27.11.07, 15:49
                                                  Dlaczego ruskie? Zwyczajne, z serem. smile)
                                        • g0p0s Re: Próba generalna 27.11.07, 15:01
                                          I jeszcze na wszystko białe giezło.
                                          • dorka_31 Re: Próba generalna 27.11.07, 15:34
                                            g0p0s napisał:

> I jeszcze na wszystko białe giezło.

I koniecznie maska z peruką! - Wtedy już będzie wszystko jedno... wink
                                  • g0p0s Re: Próba generalna 27.11.07, 14:34
                                    I w ciepłych majtkach, bo Kocio zdaje się niechcesmile
                                    • kocio_pierzaczek Re: Próba generalna 27.11.07, 16:03
                                      Sam se włóż ciepłe gacie. Na garnitur he he smile)))))))))))))))))))))
                                      • g0p0s Re: Próba generalna 27.11.07, 16:28
                                        smile) na kapelusz smile)
                                        • lylika Zamówienie na peruki, kapelusze itp 28.11.07, 13:28
                                          Tylko tu można się wpisywać na listę zamówień. Przy wpisie należy uwzględnić dokładną nazwę z ceną. Żeby potem nie było to tamto. smile)
                                          • dorka_31 Re: Zamówienie na peruki, kapelusze itp 28.11.07, 13:40
                                            No to ja się wpisuję:
                                            - peruka "glamour blond" [24530], szt.1, 34.00 zł. - odbiór osobisty
                                            na spotkaniu grudniowym smile
                                          • anmanika Re: Zamówienie na peruki, kapelusze itp 28.11.07, 13:43
                                            bląd kręcony poproszesmile))
                                          • g0p0s Re: Zamówienie na peruki, kapelusze itp 28.11.07, 13:52
                                            O lista społeczna! I to tak w kąciku, żeby nikt nie idziałsmile)
                                            - kapelutek Blues Brothers 94191, szt 1, 11 PLN
                                            - cyngle Blues Brothers 98669, szt 1, 15 PLN
                                            • kocio_pierzaczek Re: Zamówienie na peruki, kapelusze itp 28.11.07, 14:20
                                              PERUKA CHELSI BLOND
                                              [28537] szt. 1, 42 zł.
                                              • kocio_pierzaczek Re: Zamówienie na peruki, kapelusze itp 28.11.07, 14:23
                                                W ostatniej chwili zmieniłam zdanie. Oczywiście, 46 zł. Plus
                                                ewentualnie koszyczkowe.
                                            • g0p0s Re: Zamówienie na peruki, kapelusze itp 29.11.07, 11:39
                                              Można upgrade'ować zamówienie?
                                              - mega cygaro 23 cm 23109, szt 1, 5 PLN (z uwagi na wzgląd nie będę
                                              używał prawdziwego)
                                              • papuga_ara Re: Zamówienie na peruki, kapelusze itp 29.11.07, 19:43
                                                Ja też to co Eulalija: Peruka "Superstar" platynowa nr 25407 za
                                                32.00 zł. Chyba że chór bez peruk? Ale nie będziemy chór przez cały
                                                czas. Więc perukę poproszę.
                                                A te maski to co? Ktoś mi ulepi? Bo też mi się najbardziej ta
                                                trójwymiarowa podoba wink) Kumy z chóru, jak robimy żeby one jednakie
                                                były w miarę?? Kocio, ulep namsmile)) wink))
                                                Giezło mam.
                                                • the_dzidka Re: Zamówienie na peruki, kapelusze itp 29.11.07, 19:49
                                                  > Kumy z chóru, jak robimy żeby one jednakie
                                                  > były w miarę??

Brystol, kolorowy. W papierniczym niedaleko mnie jest. Nie doniosę
                                                  na spotkanie, bo istnieje duże niebezpieczeństwo, że będę leciała
                                                  prosto z Okęcia. Może się spotkamy zaraz w niedzielę 16-go we trzy?
                                                  Trzeba ładnie namalować wg propozycji Lyliki, i ju!
                                                  • papuga_ara Re: Zamówienie na peruki, kapelusze itp 29.11.07, 19:53
                                                    Chętnie się spotkam na rysowanie!!! Tylko czemu niedziela 16ego to
                                                    jest "zaraz"??? smile)))))
                                                  • papuga_ara Re: Zamówienie na peruki, kapelusze itp 29.11.07, 19:55
                                                    Chociaż w sumie... Ten czas tak szybko leci... wink
                                                    Co pan zrobisz? Nic pan nie zrobisz... big_grin big_grin big_grin
                                                  • the_dzidka Re: Zamówienie na peruki, kapelusze itp 29.11.07, 21:01
                                                    A bo pomylone misie big_grin Niedziela 9-go, zaraz po spotkaniu G.
                                              • lylika Re: Zamówienie na peruki, kapelusze itp 29.11.07, 20:51
                                                g0p0s napisał:

> Można upgrade'ować zamówienie?
                                                > - mega cygaro 23 cm 23109, szt 1, 5 PLN (z uwagi na wzgląd nie będę
                                                > używał prawdziwego)
                                                ...
                                                Gdzie to cygaro? Nie mogę znaleźć.
                                                • g0p0s Re: Zamówienie na peruki, kapelusze itp 30.11.07, 11:06
                                                  Cygar jest w kostiumach i dodatkach. W prawym dolnym rogu jest
                                                  wyszukiwarkawink
                                                  Kapelutek 57? Jakoś się wcisnę, najwyżej będę odchudzał głowęsmile
                                            • lylika Re: Zamówienie na peruki, kapelusze itp 29.11.07, 20:50
                                              g0p0s napisał:
                                              > - kapelutek Blues Brothers 94191, szt 1, 11 PLN
                                              ...
                                              Zwracam uwagę na rozmiar! 57 to tylko na czubek głowy. Przynajmniej mojej. smile)
                                          • stara.gropa Re: Zamówienie na peruki, kapelusze itp 28.11.07, 14:08
                                            - Boa czerwone z piór - 19.90 zł.
                                            Lyliko, trzeba uprzedzić Memłono, że do ceny doliczany jest koszt
                                            przesyłki - 15 zł.
                                            Jak przekazać Ci pieniądze za zamówienie?
                                            • lylika Re: Zamówienie na peruki, kapelusze itp 28.11.07, 14:16
                                              Chyba za przesyłkę tylko raz koszty doliczą. Wpadnij do mnie jutro po pracy, jeśli możesz, to razem zamówimy. smile
                                              • lylika Re: Zamówienie na peruki, kapelusze itp 28.11.07, 14:20
                                                Wpadnij do mnie jutro po pracy, je
                                                > śli możesz, to razem zamówimy. smile
                                                ...
                                                Albo lepiej w piątek, bo może więcej zamówień się zbierze. smile
                                                • stara.gropa Re: Zamówienie na peruki, kapelusze itp 28.11.07, 14:31
                                                  Czwartek, piątek nie mogę, idę się ukulturalniaćsmile
                                                  • lylika Re: Zamówienie na peruki, kapelusze itp 28.11.07, 14:35
                                                    stara.gropa napisała:

> Czwartek, piątek nie mogę, idę się ukulturalniaćsmile
                                                    ...
                                                    O matko, aż dwa dni? Żebyś tylko nie przesadziła.
                                                    Zadzwonię. smile
                                          • eulalija Re: Zamówienie na peruki, kapelusze itp 28.11.07, 14:09
                                            Raz kozie śmierć, to ja też.
                                            Peruka "Superstar" platynowa nr 25407 za 32.00 zł
                                            (jak z forsą? jakiś tajny numer konta może małpą?)
                                            • lylika Re: Zamówienie na peruki, kapelusze itp 28.11.07, 14:19
                                              Forsa przy odbiorze. Muszę się zastanowić jakie doliczyć "koszyczkowe". smile))
                                            • the_dzidka Re: Zamówienie na peruki, kapelusze itp 29.11.07, 19:46
                                              > Peruka "Superstar" platynowa nr 25407 za 32.00 zł

To ja też.
    • dorka_31 Re: Spotkanie grudniowe. 26.11.07, 09:44
      A gdzie? (lub też: u kogo?)
      • kocio_pierzaczek Re: Spotkanie grudniowe. 26.11.07, 19:36
        Będę.
    • kocio_pierzaczek Re: Spotkanie grudniowe. 27.11.07, 16:05
      A o której, bo gdzie z z czem to już wiem? Ino mój cham niemyty
      będzie duchem. Mogę przynieść jego kapelusz. Mam też góralski oraz
      góralski-słowacki. Ale to chyba nie do tej bajki. Jak mój murzyn...
      • anmanika Re: Spotkanie grudniowe. 29.11.07, 11:29
        Gdzie ten adres do peruk bo mi dwa kocie ogony przykryly i nie mo9ge
        znalezc:}
        • g0p0s Re: Spotkanie grudniowe. 29.11.07, 11:34
          A grubsza, to tu:
          www.partybox.pl/index.php?action=categories&category_id=166_134&od=0#
    • kocio_pierzaczek Spotkanie grudniowe-proza życia 29.11.07, 20:55
      Co dla ducha, wiadomo. Podnoszę kwestię, co dla ciała. Co przywieźć?
      • lylika Re: Spotkanie grudniowe-proza życia 29.11.07, 21:03
        Informację o ochapianiu. smile)
        • lylika Re: Spotkanie grudniowe-proza życia 29.11.07, 21:03
          lylika napisała:

> Informację o ochapianiu. smile)
          To do Kocia było. smile
          • lylika Re: Spotkanie grudniowe-proza życia 29.11.07, 21:08
            Ktoś pytał o której godzinie. O 18.00.
            I proszę mi nie przysyłać faksa o 18.04, że uprasza się o wyznaczenie spotkania w innym terminie. smile)
            • bumbecki Re: Spotkanie grudniowe-proza życia 30.11.07, 09:05
              no to ja już wiem na pewno, że stawić się nie mogę 7-go na
              spotkanie - inne, konkurencyjne mi wypado, na kóre muszę pójść ...
              • anmanika Re: Spotkanie grudniowe-proza życia 30.11.07, 09:22
                Dzieki goposie: zamawiam peruke PERUKA CINDY BLOND
                [25389] szt jeden
              • lylika Re: Spotkanie grudniowe-proza życia 05.12.07, 08:55
                bumbecki napisała:

> no to ja już wiem na pewno, że stawić się nie mogę 7-go na
                > spotkanie - inne, konkurencyjne mi wypado, na kóre muszę pójść ...
                >
                ...
                O rany, że ja tego wpisu wcześniej nie zauważyłam.
                Bumbecki, Ty podporą chóru jesteś i nie będziesz na próbie? Zrób coś z tą konkurencją!
                • lylika Re: Spotkanie grudniowe-lista 05.12.07, 09:00
                  Zgłosili udział:
                  Anmanika
                  Eulalija
                  Dorka
                  Dzidka
                  Kocio
                  Krzysiek
                  Papuga
                  Stara.gropa

Cicho siedzą:
                  Cytrynka
                  Edyta
                  Edeka
                  G0p0s
                  Jotka

Wymiguje się:
                  Bumbecki

Kogoś pominęłam?
                  • lylika Re: Spotkanie grudniowe-lista 06.12.07, 07:56
                    Dalej cicho siedzą:
                    Cytrynka
                    Edyta
                    Edeka
                    Jotka

Co jest???

Może udusi lub otruje konkurencję:
                    Bumbecki

Życzymy sukcesu w duszeniu. smile
                    • eulalija Re: Spotkanie grudniowe-lista 06.12.07, 08:18
                      Cytrynka ma pod górkę, rozmawiałam z nią wczoraj, ma szkolenie, z
                      którego nie może się wypisać sad
                      Bierze pod uwagę możliwość wyjścia po angielsku i dotarcia na
                      spotkanie w późnych godzinach, ale nie wie jak jej to wyjdzie.
                      • stara.gropa Re: Spotkanie grudniowe-lista 06.12.07, 08:22
                        Dobra, dobra, znamy te szkolenia o 20.00smile)
                        • edyta95 Re: Spotkanie grudniowe-lista 06.12.07, 08:33
                          w związku ze spotkaniem konkurencyjnym (całkiem prywatnym dla
                          odmiany), niestety ten jeden raz w roku nie nacieszę Towarzystwa
                          swoją obecnością. Żal wielki wyrażam i życzę udanego spotkania.
                          Edyta
                    • lylika Re: Spotkanie grudniowe-lista 08.12.07, 21:59
                      > Dalej cicho siedzą:
                      > Edeka
                      > Jotka
                      ...
                      Pomór jakiś czy zwykła sraczka? smile)
                • edeka5 Re: Spotkanie grudniowe-proza życia 05.12.07, 09:00
                  lylika napisała:

> Bumbecki, [...] Zrób coś z tą konkurencją!

Najlepiej uduś wink
                  • bumbecki Re: Spotkanie grudniowe-proza życia 05.12.07, 10:35
                    nie da rady ... na VI piętro biura (tam gdzie Zarząd najgłowniejszy
                    siedzi)mnie nie wpuszczą sad
                    • lylika Re: Spotkanie grudniowe-proza życia 05.12.07, 10:39
                      To podeślij kawę z trutką. smile)
                    • woloduch1 Re: Spotkanie grudniowe-proza życia 05.12.07, 17:18
                      Tez mi problem... Szydelko masz?

Pozdrawiam

Woloduch
          • kocio_pierzaczek Re: Spotkanie grudniowe-proza życia 30.11.07, 20:13
            Nie mam kiedy nawet nowej Gurui przeczytać, co dopiero grzebać w
            starych... poczekasz jeszcze... ale jak nic więcej, to trudno...
            miałam na myśli coś dla gąb.
            • lylika Re: Spotkanie grudniowe-proza życia 01.12.07, 08:16
              kocio_pierzaczek napisała:
              . poczekasz jeszcze...
              ...
              Poczekam, ale nie odpuszczę.
              Tymczasem ogłaszam konkurs otwarty: Kto coś wie o "ochapianiu"?
            • lylika Re: Spotkanie grudniowe-proza życia 01.12.07, 08:19
              > miałam na myśli coś dla gąb.
              ...
              Dla gąb, jak zwykle mile widziana zupa z chmielu lub inny równie szlachetny trunek.
              • lylika Spotkanie grudniowe-zamówienie 02.12.07, 20:22
                Jutro wysyłam zamówienie:
                the_dzidka
                - peruka SUPERSTAR platynowa nr 25407 za 32.00 zł.

papuga_ara
                - peruka SUPERSTAR platynowa nr 25407 za 32.00 zł.

g0p0s
                - mega cygaro 23 cm 23109, za 5.00 zł.

kocio_pierzaczek
                - peruka CHELSI BLOND 28537 za 46 zł.

eulalija
                - Peruka SUPERSTAR platynowa nr 25407 za 32.00 zł

stara.gropa
                - Boa czerwone z piór - 19.90 zł.

g0p0s
                - kapelutek BLUES BROTHERS nr 94191 za 11.00 zł.
                - cyngle BLUES BROTHERS 98669 za 15.00 zł.

dorka_31
                - peruka GLAMOUR BLOND 24530 za 34.00 zł.

===
                Ktoś jeszcze?
                • lylika Re: Spotkanie grudniowe-lista. 03.12.07, 13:01
                  Kto budziet? smile
                  • eulalija Re: Spotkanie grudniowe-lista. 03.12.07, 13:03
                    Ja. Raczej punktualnie, ale nie jest to na 100% pewne, bo mi MLP
                    jakieś pagórki usypuje, koleiny żłobi, mam wrażenie, że i jakiś okop
                    czy inkszą transzeję kopie.
                    • dorka_31 Re: Spotkanie grudniowe-lista (pytanko do Lyliki) 03.12.07, 13:15
                      Ja też będę - w końcu zamówienie muszę przecież odebrać! smile

A przy okazji... Czy bedę mogła zostać do godzin późnych (tak gdzieś
                      ok. północy)? Bo mój małżonek ma tego dnia też jakieś służbowe
                      spotkanko w stolicy i byłby mnie odebrał, tyle, że nie wiem o której
                      mu się skończy...
                      • lylika Re: Spotkanie grudniowe-lista (pytanko do Lyliki) 03.12.07, 13:33
                        Czy bedę mogła zostać do godzin późnych (tak gdzieś
                        > ok. północy)?
                        ...
                        Wykluczone! smile))
                        • dorka_31 Re: Spotkanie grudniowe-lista (pytanko do Lyliki) 03.12.07, 13:47
                          lylika napisała:

> Czy bedę mogła zostać do godzin późnych (tak gdzieś
                          > > ok. północy)?
                          > ...
                          > Wykluczone! smile))

Echh, to szkoda, bo albo bedę musiała wczesniej wyjść albo małżonka
                          z imprezy wyciągać... wink
                      • 36krzysiek Re: Spotkanie grudniowe-lista (pytanko do Lyliki) 03.12.07, 13:37
                        dorka_31 napisała:

> Ja też będę - w końcu zamówienie muszę przecież odebrać! smile
                        >
                        > A przy okazji... Czy bedę mogła zostać do godzin późnych (tak
                        gdzieś
                        > ok. północy)? Bo mój małżonek ma tego dnia też jakieś służbowe
                        > spotkanko w stolicy i byłby mnie odebrał, tyle, że nie wiem o
                        której
                        > mu się skończy...

Dorka! A wracacie przez Pruszków ? smile))
                        • stara.gropa Re: Spotkanie grudniowe-lista (pytanko do Lyliki) 03.12.07, 13:46
                          Jezu! Też chcesz siedzieć u Lyliki do północy???
                          • lylika Re: Spotkanie grudniowe-lista (pytanko do Lyliki) 03.12.07, 13:47
                            Skończyło się kiedyś wcześniej? smile))
                        • dorka_31 Re: Spotkanie grudniowe-lista (pytanko do Lyliki) 03.12.07, 13:56
                          36krzysiek napisał:

> Dorka! A wracacie przez Pruszków ? smile))

Jeszcze nie wiem, ale myślę, że byłoby to do uzgodnienia smile)
                  • 36krzysiek Re: Spotkanie grudniowe-lista. 03.12.07, 13:41
                    lylika napisała:

> Kto budziet? smile

JA! Muszę się wypłakać po lekturze na Memłonie sad
                    • stara.gropa Re: Spotkanie grudniowe-lista. 03.12.07, 13:47
                      Ja będę. Mogę się wypłakiwać razem z Baronem.
                  • the_dzidka Re: Spotkanie grudniowe-lista. 03.12.07, 14:20
                    Ja. Z tym że nie wiem, o której dotrę, bo mi lot przesunęli. Miałam
                    lądować o wpół do piątej, a laduję o wpół do siódmej uncertain
                    Adres jednakowo poproszę na małpią.
                    • lylika Re: Spotkanie grudniowe-lista. 03.12.07, 14:35
                      Leć powoli i nisko, byle skutecznie. Poczekamy. smile
                      • the_dzidka Re: Spotkanie grudniowe-lista. 03.12.07, 15:18
                        > Leć powoli i nisko

Ty chcesz żeby mnie na szufelkę zbierali? Jakie powoli i nisko?! smile
                        • papuga_ara Re: Spotkanie grudniowe-lista. 03.12.07, 19:16
                          Co przynieść jeszcze?? Proszę o wytyczne. Czy iść bardziej w stronę
                          sałatki, czy rozdyźdańców?
                          • lylika Re: Spotkanie grudniowe-lista. 03.12.07, 19:21
                            Co to są rozdyźdańce? smile)
                            • the_dzidka Re: Spotkanie grudniowe-lista. 03.12.07, 21:27
                              NO, był rozdyźdany kajmaczek na przykłąd. A w ogóle to chała, bo to
                              nie był żaden kajmaczek, kajmaczek u nas to torcik andrutowy (ale
                              nie pfisinger, tylko mleczny).
                              • papuga_ara Re: Spotkanie grudniowe-lista. 04.12.07, 15:08
                                Dzidka, to nie kajmaczek był rozdyźdany, tylko małe kajmaczątka.
                                Kajmaczek akurat prezentował się w jednym kawałku. A poza tym to co
                                to jest pfisinger??!! Pischinger, wedle CK tradycji, a nie jakieś
                                nie wiadomo cuśwink
                      • g0p0s Re: Spotkanie grudniowe-lista. 04.12.07, 15:26
                        > Leć powoli i nisko, byle skutecznie.
                        I zarządź lądowanie na Bemowie, będzie bliżejsmile
                        • the_dzidka Re: Spotkanie grudniowe-lista. 04.12.07, 15:41
                          Przestańcie, bo zapeszycie. A ja chcę jeszcze troche pożyć smile
                          • g0p0s Re: Spotkanie grudniowe-lista. 04.12.07, 15:43
                            Idę po sklejkę, mogę odpukaćsmile
                            (Na Bemowie jest uczciwe lotnisko wojskowe)
                • anmanika Re: Spotkanie grudniowe-zamówienie 03.12.07, 13:18
                  Ja, ja!!== zamawiam peruke PERUKA CINDY BLOND
                  [25389] szt jeden!!!
                • lylika Re: Spotkanie grudniowe-zamówienie 03.12.07, 13:53
                  lylika napisała:
                  > Jutro wysyłam zamówienie:
                  > kocio_pierzaczek
                  > - peruka CHELSI BLOND 28537 za 46 zł.
                  ...
                  Odpowiedź na maila:
                  Kocio, co Ty panikujesz, przecież figurujesz jak byk. Chyba, że to nie Ty smile)
                • lylika Re: Spotkanie grudniowe-zamówienie UWAGA 03.12.07, 14:00
                  Nie ma GLAMOUR I CHELSI. Co ma być w zamian? Ino migiem, bo sytuacja zmienia się jak w kalejdoskopie.
                  • lylika Re: Spotkanie grudniowe-zamówienie UWAGA 03.12.07, 14:05
                    Wejdźcie na stronę. Jest uaktualniona.
                    www.partybox.pl/index.php?action=categories&category_id=165_93&od=0
                    • anmanika Re: Spotkanie grudniowe-zamówienie UWAGA 03.12.07, 14:11
                      Ja twardo Cindy blad za 37 zetel
                      PERUKA CINDY BLOND
                      [25389]
                  • lylika Spotkanie grudniowe-zamówienie UWAGA 03.12.07, 14:47
                    Zamówienie złożone, jutro będzie wysłane. Zapewniają, że w czwartek będzie na miejscu. Szykować szmal! smile
    • kocio_pierzaczek Re: Spotkanie grudniowe - konsumencja 03.12.07, 14:49
      Ponoć mile widziane będą drobne pogryzajki: owoce (np. winogrona),
      słoności (paluszki itp.). Kto co? Ja się piszę na paluchy.
      • 36krzysiek Re: Spotkanie grudniowe - konsumencja 03.12.07, 14:53
        Lylika! Masz sklep z bobem pod nosem? Wodę? Jakiś garnek? Gaz? smile)
        Przyniosę krakersy,pastę rybną i oliwki.
        • lylika Re: Spotkanie grudniowe - konsumencja 03.12.07, 14:58
          > Lylika! Masz sklep z bobem pod nosem?
          ...
          Bób wykluczony. Bedzie grochówka. Wystarczy. smile))
          • lylika Re: Spotkanie grudniowe - konsumencja 03.12.07, 15:02
            Uwaga!
            Przynieście tylko odruchowce lub owoce i to nie w ilościach hurtowych. No i płyny. smile
            Po próbie przewidzane są dwa dania:
            1/ Tradycja.
            2/ Eksperyment.
            Głodni nie wyjdziecie. smile)
        • dorka_31 Re: Spotkanie grudniowe - konsumencja 03.12.07, 14:58
          A ja co?? Znowu pieczywko?
          Lylika, chcesz chlebek z mojej piekarni?
          • lylika Re: Spotkanie grudniowe - konsumencja 03.12.07, 15:05
            > Lylika, chcesz chlebek z mojej piekarni?
            ...
            Się Ci będzie chciało chleb targać tyli świat drogi? smile
            • dorka_31 Re: Spotkanie grudniowe - konsumencja 03.12.07, 15:11
              lylika napisała:

> > Lylika, chcesz chlebek z mojej piekarni?
              > ...
              > Się Ci będzie chciało chleb targać tyli świat drogi? smile

Już raz targałam, mam wprawę smile
              Tylko napisz czy chcesz, bo muszę go rano kupić. Ewentualnie coś
              innego, co by można nabyć gdzies po drodze w sklepie...
    • g0p0s Re: Spotkanie grudniowe. 05.12.07, 11:19
      Się wątek pokręciłsmile
      Jeden normalny(?), dla palących, przy oknie, może być tyłem albo i
      niesmile na spotkanie organizacyjne poproszę.
      • lylika Re: Spotkanie grudniowe. 05.12.07, 12:08
        Może być "normalny inaczej". Przecie my wszyscy trochę ten tego. smile)
    • the_dzidka Re: W kwestii technicznej 05.12.07, 12:19
      Wielka Przejściowa Micha Sałatkowa tym razem nie dotrze. Pozwolicie,
      że zostanie u mnie do spotkania styczniowego?
      Znalazłam u siebie wielką metalową miskę - czy ktoś się do niej
      przyznaje? W każdym razie też nie dotrze smile
      Po trzecie, prosze towarzystwa nie brać sobie do serca, jeżeli
      czegos nie będę jadła. Nie, że nie będzie mi smakowało, tyle że
      ostatnio... no dobra, przyznam się: wpadłam w szpony dietetyka i "są
      granice, których (mi) przekraczac nie wolno!"
      • lylika Re: W kwestii technicznej 05.12.07, 12:25
        Obejdziesz się smakiem. smile))
      • stara.gropa Re: W kwestii technicznej 05.12.07, 12:31
        > Po trzecie, prosze towarzystwa nie brać sobie do serca, jeżeli
        > czegos nie będę jadła.

Więcej zostanie dla nassmile
        • the_dzidka Re: W kwestii technicznej 05.12.07, 12:36
          > Więcej zostanie dla nassmile

O, i to jest własciwe podejście smile
          • anmanika Re: W kwestii technicznej 06.12.07, 08:37
            Prawo Murphego: "jak ma się pieprzyc, to sie pieprzy dokumentnie".
            Raczej nie będę mogła przyscsad((
            • bbbzyta Re: W kwestii technicznej 06.12.07, 12:35
              Czy mogę??? być obecna??? jeszcze mnie pamiętacie??? co prawda na razie zupełnie nie kapuję, o co chodzi, ale wieczorem poczytam zaległe wątki smile
              Coś na pewno przyniosę smile Nie być na regulaminowym spotkaniu TWCh to jakoby nie istnieć w ogóle. Adieu, a bientot!
              • groha Re: W kwestii technicznej 06.12.07, 13:34
                bbbzyta napisała:

> Nie być na regulaminowym spotkaniu TWCh to jakoby nie istnieć w ogóle.

Tak? No, to cześć, mnie już w ogóle nie ma. Najwyższa pora umierać. Ale
                legitymacji nie oddam!!
                • edeka5 Re: W kwestii technicznej 06.12.07, 14:07
                  Groha, jak to Cię nie ma??? Przecież sama pisałaś, że W GŁĘBI DUSZY
                  jesteś na każdym. I to się liczy!!!
                  • groha Re: W kwestii technicznej 06.12.07, 14:28
                    A, jeśli nadal się liczy, to w porządku. Edeko, uspokoiłaś nie tylko mnie, jak
                    sądzę, dziękuję Ci bardzo smile
              • lylika Re: W kwestii technicznej 06.12.07, 14:41
                No, nareszcie ożyłaś. smile) Do widzenia, do jutra.
                Pamiętacie taki film?
                • lylika Re: W kwestii technicznej 06.12.07, 14:43
                  lylika napisała:

> No, nareszcie ożyłaś. smile) Do widzenia, do jutra.

...
                  To do Zyty. smile
                  • papuga_ara Re: W kwestii technicznej 06.12.07, 18:46
                    Nadal nie mam jasności w kwestii czy lepsze coś na słono/ostro czy
                    jednak rozdyźdańce. Proszę o ustosunkowanie sięsmile A Wielka
                    Przejściowa Micha Sałatkowa jest papugowa i oczywiście może jeszcze
                    trochę pobyć w gościachsmile))
                    Cytrynka, jak już Eulalija pisała, ma szkolenie w piątek i pisała w
                    smsach o zamiarze urwania się z tegoż na rzecz Memłonasmile)
                    Dzidka jeść nie będzie, a ja pić tym razem, albowiem zaczynamy
                    tłuczenie helikopterów i worek antybiotyków mnie dotyczy w związku z
                    tym. A coś gdzieś kiedyś słyszałam, że przy antybajotykach to pić
                    nie nada. Ale... To chyba plotki, nie? wink wink
                    • papuga_ara Re: W kwestii technicznej 06.12.07, 18:47
                      BbbbZyto, jak fajnie! Że!! Jesteś!!! I! Że!! Będziesz!!! smile))))))))
                    • lylika Re: W kwestii technicznej 06.12.07, 19:53
                      papuga_ara napisała:
                      czy
                      > jednak rozdyźdańce.
                      ...
                      W rozdyźdańce smile))

coś gdzieś kiedyś słyszałam, że przy antybajotykach to pić
                      > nie nada. Ale... To chyba plotki, nie? wink wink
                      ...
                      Obrzydliwe plotki. Nie mam pojęcia kto takie rozsiewa i po co? smile
                    • eulalija W kwestii motoryzacyjnej 06.12.07, 21:30
                      Papugo, w nieszczęściu swem będziesz autem??
                      Bo ja muszę w krze późną nocą jak w pięknym maju było.
                      • eulalija Re: W kwestii motoryzacyjnej 06.12.07, 21:33
                        Dostarczę pół kilo mnięszanych orzechów laskowo-włoskich i zapas
                        zupy chmielowej dla chętnych, bo ja nie wącham nawet korka.

Późną nocą muszę udać się w krze, by odnaleźć psicę swą, samochód
                        swój i ewentulanie MLP.

A mówiłam wyżej, że pagórki, koleiny i okopy mi na drodze ...
                        • papuga_ara Re: W kwestii motoryzacyjnej 07.12.07, 09:29
                          Tak Eulalijo, w nieszczęsnej mej abstynencji będę autem i zapraszam.
                          • 36krzysiek Re: W kwestii motoryzacyjnej 07.12.07, 09:38
                            Wy tu o żarciu a ja przeżywam męki twórcze godne Oskara!
                            - Ecoute! Wszystko złożone do...
                            • eulalija Re: W kwestii motoryzacyjnej 07.12.07, 10:06
                              36krzysiek napisał:

> Wy tu o żarciu a ja przeżywam męki twórcze godne Oskara!

Bo ja maluczka, godna tylko noszenia halabardy, muszę się czymś
                              pocieszać smile
                            • lylika Re: W kwestii motoryzacyjnej 07.12.07, 11:11
                              Niestety, nie wszystko złożone...
                              Ja to dopiero przeżywam męczarnie. Oczekiwana przesyłka jeszcze nie nadeszła. Telefon długo był zajęty a teraz czekam na odpowiedź co z paczką, bo są trudności z uzstaleniem. sad
                              • g0p0s Re: W kwestii motoryzacyjnej 07.12.07, 12:07
                                Będziemy przebrani mentalnie?
                                • eulalija Re: W kwestii motoryzacyjnej 07.12.07, 12:17
                                  W głębi duszy smile)
                              • lylika najnowsze wiadomości 07.12.07, 13:53
                                Mam dwie wiadomości...
                                Dobra jest ta, że paczka wreszcie się znalazła.
                                Zła, że została wyekspediowana dzisiaj.
                                Słów brak...
                                • g0p0s Re: najnowsze wiadomości 07.12.07, 14:07
                                  Nadawca czy kurierzy przetrzymali? Tak czy siak jest to
                                  niedotrzymanie umowy.
                                  • lylika Re: najnowsze wiadomości 07.12.07, 15:16
                                    g0p0s napisał:

> Nadawca czy kurierzy przetrzymali?
                                    ...
                                    Magazynier nie przypomniał panience żeby mu dała potrzebny do wysyłki papierek. Panienka się kaja;
                                    - Tyle tych paczek...
              • lylika Re: W kwestii technicznej 08.12.07, 21:54
                Adieu, a bientot!
                ...
                Tak delikatnie zapytam: Co się stało do cholery???
    • eulalija Re: Spotkanie grudniowe. 07.12.07, 12:20
      Czy jeśli będę chciała napić się kawy albo herbaty, to mam ze sobą
      przywieźć wszystkie niezbędne utensylia, łącznie z termosem wrzątku??
      • lylika Re: Spotkanie grudniowe. 07.12.07, 15:14
        eulalija napisała:

> Czy jeśli będę chciała napić się kawy albo herbaty, to mam ze sobą
        > przywieźć wszystkie niezbędne utensylia, łącznie z termosem wrzątku??
        >
        ...
        Spokojnie jak na wojnie. Mam Dobrzynkę i dziurawiec. Wrzątek też jest - ino zimny. smile)
    • 36krzysiek Re: Spotkanie grudniowe. 07.12.07, 12:20
      W głębi duszy każdy jest blondynką...
      • kocio_pierzaczek Re: Spotkanie grudniowe. 07.12.07, 13:16
        To może murzyn się nada? ....
        Krzysiu, trenuj leżenie i dyszenie!
        Może choć jaką Złotą Kaczkę czy inną Vivę dostaniesz...
        • 36krzysiek Re: Spotkanie grudniowe. 07.12.07, 13:55

Interesuje mnie jedynie Oskar
          • lylika Re: Spotkanie grudniowe. 07.12.07, 15:25
            36krzysiek napisał:

>
            > Interesuje mnie jedynie Oskar
            ...
            Mówisz i masz. smile
            www.okolicefilmu.ovh.org/nag/grafa/oscar3.gif
    • groha Re: Spotkanie grudniowe. 07.12.07, 14:21
      Życząc tradycyjnie, czyli jak zwykle, owocnego spotkania, pragnę zawiadomić, że
      mój skromny wkład w wiadome co, zostanie wyekspediowany do Szefowej w najbliższy
      poniedziałek, więc mam nadzieję, że dotrze przed godziną zero. Salve! Darz bór!
      I co tam jeszcze na dzisiaj pasuje.
    • eulalija Re: Spotkanie grudniowe. 07.12.07, 16:29
      Miałam zamiar przed spotkaniem wziąć prysznic. Byłam na spacerze z
      psicą, na jedno wyszło, a jaka oszczędność wody smile

Teraz schnę. A potem jadę.
      • asia.sthm Re: Spotkanie grudniowe. 07.12.07, 19:58
        Jestesmy z Wami!
        Grohciu, jak z glebia twej duszy ?
        Moja sie rwie....cugle popuszczam.

Je tu kto jesce?
        • woloduch1 Re: Spotkanie grudniowe. 07.12.07, 21:53
          Dyc jezdem, jezdem...

Pozdrawiom piyknie

Woloduch
          • asia.sthm Re: Spotkanie grudniowe. 07.12.07, 22:15
            to chwala zamorskim smile))
            Jak sie ma dusza Woloducha? Czy tez wyrwana i sie rwie?

Ps Woloduchu, za rzadko bywasz by sie bez Ciebie obywac .
            • woloduch1 Re: Spotkanie grudniowe. 07.12.07, 22:31
              Pewnie, ze sie rwie! A jak ja zazdraszczam warsiawiakom!

Pozdrawiam

Woloduch
              • edyta95 Re: Spotkanie grudniowe. 07.12.07, 22:33
                Długo radzą, nie wiem czy to dobrze smile
            • groha Re: Spotkanie grudniowe. 07.12.07, 22:35
              A moja dusza dzisiaj trochę zmęczona, bo dwa spotkania obskoczyła, w tym jedno z
              naszą Idusią, z którą nie udało mi się zobaczyć na żywo, choć była śliczna
              okazyjka, kurczę dziobate. Z tego wszystkiego trzecią kawę już piję. Całkiem
              spokojnie wink
              • edyta95 Re: Spotkanie grudniowe. 07.12.07, 22:38
                no to teraz ze mną masz trzecie spotkanie, tylko już czwartej kawy nie bierz.
                Dusza moja dziś lekko rozklekotana, mamusi mi nie zoperowano dziś, ponieważ
                lekarze hurtem sraczki, znaczy wirusa Rota dostali. Nie mogłam przestać się
                śmiać po tej cudnej informacji.
                • groha Re: Spotkanie grudniowe. 07.12.07, 23:08
                  Jak nie sraczka, to przemarsz wojska. Może trzeba było do nich wezwać pogotowie?
                  • 36krzysiek Re: Spotkanie grudniowe. 08.12.07, 00:00
                    Nadal obradujemy. Bójcie się! wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka