anmanika Re: Giełda książek 05.12.07, 10:53 Zbyt szybko coś kliknęłam. Znajomy organizuje więc propaguję: W najbliższą sobotę i niedzielę - 8 i 9 grudnia w godz. 10.00 - 11.00 odbędzie się kolejna Giełda Książek Przeczytanych. Tym razem na ul. Dobrej 56/66, na terenie BUW-u (dojazd bezpośredni: 118, 150, 506). Zasady: - bilet normalny 30 zł i można wynieść tyle książek ile się udźwignie - bilet ulgowy 10 zł (należy przynieść 40 książek do przekazania na giełdę) i można wynieść tyle książek ile się udźwignie. Więcej szczegółów na stronie: www.conrada11.pl, w zakładce "giełda". Odpowiedz Link
stara.gropa Tania książka 07.12.07, 07:52 Wczoraj byłam na Koszykowej 59 w składzie Tania książka. Jest tam sporo książek Guruy w cenie 13.00-20.00 zł, a więc sporo taniej niż w księgarniach. Widziałam tam też książkę Grodzieńskiej "Już nic nie muszę" A tu adres internetowy dla osób z innych miast www.tanieksiazki.com.pl/go/_category/index.php?idc=id_78 Ale prawdę mówiąc cała przyjemność kupowania u nich to wizyta w sklepie i możliwość buszownaia wśród tysięcy książek Odpowiedz Link
anmanika Re: Tania książka 07.12.07, 10:15 To taka dośc niebezpieczna przyjemnosc) Znowu sie wychodzi z ksiegarni ze stosem książek. Ja już nie kupuje bo nie mam gdzie stawiac, całe szczęście moja biblioteka jest dosc dobrze zaopatrzona. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Tania książka 07.12.07, 11:12 Ja też robię takie postanowienia, ale niestety, niestety, kiedy jestem na Koszykowej to zamieniam się w alkoholika i narkomana na głodzie. Tylko paczka książek w ręku może mnie przywrócić do przytomności Odpowiedz Link