the_dzidka 15.05.08, 12:37 Coś cienko dzisiaj tym czwartkiem pisanie Wam idzie... Ja jestem usprawiedliwiona, tłukę zaległe raporty i wyję przy tym jak krokodyl angorski do księżyca ) A reszta?... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eulalija Re: Coście kondycję stracili???? 15.05.08, 12:51 Odrabiam zaległości ( I co zajrzę, to wiatr po pustych salach hula Odpowiedz Link
lylika Re: Coście kondycję stracili???? 15.05.08, 12:55 A reszta?... ... A reszta zajęta bez reszty. Z resztą reszta się nie należy. Rachunek wyszedł bez reszty. ) Odpowiedz Link
eulalija Re: Coście kondycję stracili???? 15.05.08, 13:23 lylika 20.04.08, 21:06 Odpowiedz > A reszta?... > ... > A reszta zajęta bez reszty. Z resztą reszta się nie należy. Rachunek wyszedł be > z reszty. ) Tak mi Cię wyświetliło? Ty z przeszłości nadajesz? Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Coście kondycję stracili???? 15.05.08, 13:34 No właśnie Widzę, że nie tylko mnie ogarnęła niemoc. Nawet oddychać mi się nie chce...A do roboty mam nic, jak zwykle. Może to z tego? Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Coście kondycję stracili???? 15.05.08, 13:39 > A do roboty mam nic, jak zwykle. Możesz mi pomóc. Nie wiem w co najpierw ręce włożyć, choć najchętniejk siedziałabym z palcem w nosie... Zaczynam chorować na papierozę zakaźną w ostrym stadium przewlekłej dokumentozy. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Coście kondycję stracili???? 15.05.08, 14:01 Nie da się metodą Guruy wpisywać 'w koło Macieju' i 'do okoła Wojtek'? Jak nie, to trudno. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Coście kondycję stracili???? 15.05.08, 14:52 > Nie da się metodą Guruy wpisywać 'w koło Macieju' i 'do okoła > Wojtek'? A jak myślisz, dlaczego wyję? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Coście kondycję stracili???? 15.05.08, 14:22 Cały dzień jestem zajęta castingiem na nowych pracowników. Bardzo męczące zajęcie. Odpowiedz Link
edeka5 Re: Coście kondycję stracili???? 15.05.08, 14:44 Że też nie uprzedziłaś. Może bym się zgłosiła na pomoc podlaboratoryjną. Ładnie myję szkło i rzadko tłukę. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Coście kondycję stracili???? 15.05.08, 14:46 Tym razem potrzebuję silnego chłopa do noszenia ciężarów (a nawet dwóch chłopów). Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Coście kondycję stracili???? 15.05.08, 14:52 No, stracili, stracili. Też tłukę, jak Dzidka, tylko nie raporty, a tłumaczenia. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Coście kondycję stracili???? 15.05.08, 15:56 kocio_pierzaczek napisała: > No, stracili, stracili. Też tłukę, jak Dzidka, tylko nie raporty, a > tłumaczenia. No, stracili kondycję. Ja gadam - robotę mam wybitnie gadaną - i gadam) W przerwie dopadłam w kolejności: a) kubeczka kawy b) monitora ) PS. A rano był kolejny rehab i teraz mam już przyjść na kontrolę za dwa tygodnie. Ha. Się będzie działo Zdrowiejemy chyba??? Odpowiedz Link
g0p0s Re: Coście kondycję stracili???? 15.05.08, 14:53 Seksizm! Nie można warunkować zatrudnienia od płci Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Coście kondycję stracili???? 15.05.08, 15:23 stara.gropa napisała: > Tym razem potrzebuję silnego chłopa do noszenia ciężarów (a nawet > dwóch chłopów). Ciekawe jak casting wygląda, pompki robią czy im sztangę przytargałaś? Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Coście kondycję stracili???? 15.05.08, 15:22 Popieram Goposa. Damkobiety to teraz silniejsze od chłopów. Małe słabe i niewinne robią się jedynie na widok myszy, futra z norek i brylantów. Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Coście kondycję stracili???? 15.05.08, 16:17 Ja tam nie mogę pisać, bo noga mnie boli i paluszek. Odpowiedz Link
biaua_glysta Re: Coście kondycję stracili???? 15.05.08, 17:58 Ja przez najbliższy miesiąc będę z Wami jedynie duszkiem, i to bardzo lichym i słabym, bo zbliża się koniec semestru, a wraz z nim sodomia i gomoria. Siedzę martwym bykiem i sprawdzam prace. Jak nie sprawdzam, to akurat jestem na zajęciach, a jak wrócę, to sprawdzam. I tak dookoła Wojtek i wkoło Macieju... Coraz poważniej rozważam propozycję postawienia wszystkim czwórek, jak leci. Bez czytania. ;-D Jedynym przeciwwskazaniem jest to, że większość uważa, że im się piątka po prostu należy. Za sam fakt, że są. ;-D Dlatego muszę ich pozbawić złudzeń. Stąd ten nawał roboty. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Coście kondycję stracili???? 15.05.08, 18:31 Kondycja w dobrej kondycji jest. Za to komputer coś się dzisiaj zbiesił i forum nie chciał wyświetlać. Tak mnie tym zezłościł,że go opuściłam na parę godzin i wiecie co? Pomogło! Skruszał w samotności i teraz działa. Oby tak mu już zostało! Odpowiedz Link
anmanika Re: Coście kondycję stracili???? 15.05.08, 18:44 Ja sie moge zglosic na casting, ostatnio 13 kg paczke tachalam na poczte na Rynku, wiec trening juz mam) Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Coście kondycję stracili???? 15.05.08, 19:20 A ja właśnie wróciłem od miłej pani, koleżanki Cytrynki. Nie kładła się na mnie Przegląd rejestracyjny przeszedłem koncertowo z czego bardzo się cieszymy, ja i moje konto )) Odpowiedz Link
goonia Re: Coście kondycję stracili???? 15.05.08, 19:22 a ja opadlam z sil na sma mysl, ze musze upakowac rodzine na 3 dniowa majowke. Zrobilam wczoraj 3/4 zakupow spozywczych i mam juz zapchany bagaznik. Gdzie ja wloze reszte zarcia + ubrania + rowerki i inne wedki?!!!! Niech mnie ktos nauczy minimalistycznego pakowania bo ja nie umiem. Jak Gurua w 4 czy 5 osob zdolala objechac pol kraju to nie mam pojecia. Ja zapakuje po dach nawet tira z przyczepa na wyjazd nie dluzszy niz tydzien.I to bez zadnych namiotow, krzeselek itp. Jak ja to robie, ze jeszcze meble w domu zostaja to na prawde nie wiem. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Coście kondycję stracili???? 15.05.08, 19:38 Ależ to jest absolutnie zrozumiałe. Dla mnie jedynym ogranicznikiem jest pojemność bagażnika i tyłu samochodu. Dwie walizki na łikend to minimum a i tak zawsze czegoś brakuje Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Coście kondycję stracili???? 15.05.08, 20:29 No co Ty?! My zazwyczaj zabieramy na weekend po jednej małej walizce lub torbie na osobę,a i tak połowa rzeczy wraca w stanie w jakim wyjechała. Odpowiedz Link
lylika Coście kondycję stracili???? 15.05.08, 21:33 Ale szum, ale tłum Czarna noc, biały rum Złote stosy pomarańczy Dudni dom dana da Jak zabawa to zabawa I wariatka dzisiaj tańczy... www.wrzuta.pl/audio/dW90mbfpQn/maryla_rodowicz_-_wariatka_tanczy Odpowiedz Link
goonia Re: Coście kondycję stracili???? 15.05.08, 21:56 Czyli niczego sie od was dzisiaj nie naucze, bo jedni duzo a inni wprost przeciwnie Za to sobie skojarzylam, ze mam zabrac syna na wycieczke 2 dniowa - srodkami komunikacji publicznej, blizej nieokreslonymi. Bagaze nadam na bagaz i zatrudnie tragarza lub dwoch. Inaczej daleko nie zajedziemy jeli bedziemy musieli nosic tobolki na wlasnych plecach. Bedzie ciekawie, to pewne. Odpowiedz Link
szprota Re: Pomór 16.05.08, 15:34 ja to jestem, ale ja jestem nowa, to się jeszcze boję odzywać jakoś na pełniejszy wygar. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Pomór 16.05.08, 16:48 E tam! I chmielewskie, i warszawskie, i pyrsko-poznańskie, i zagraniczne rózne (wedle dawnej nomenklatury nawet dewizowe), i z centraly, czyli kieleckie, i całkiem pipidowskie, czyli ja )) Odpowiedz Link
goonia Re: Pomór 16.05.08, 18:40 Szprotko, tu trzeba wejsc jak na swoje, rozsiasc sie wygodnie a i watek zawsze sie znajdzie w ktorym zechcesz cos napisac. Ja pisze ale mam wrazenie, ze sama ze soba gadam, bo czasowo jestem przesunieta i zwykle jak ja jestem to nikogo innego nie ma. Ale juz czwqarty roczek jakos tak ciagne. Skad jestes, moze zasilisz ktoras z juz istniejacych sekcji. A jak nie to masz zagwarantowane stanowisko przewodniczacej Odpowiedz Link
eulalija Re: Pomór 16.05.08, 22:35 No, gdyby tak Szprotka z Azji była ... ech, ale ramy TWCh by się poszerzyły, bo tam macek żadnych nie mamy ... Witaj Rybeńko (i nie przejmuj się, ja czasem kogoś przechrzczę, na ten przykład Madamepantalon na Gacię) I przyznaj się do tej sekcji, bo o numer buta i kołnierzyka nikogo nie pytamy. Gooniu, ty jesteś czasowo przesunięta, a ja teraz będę czasowo odsunięta ;-((( Odpowiedz Link
lylika Re: Pomór 16.05.08, 22:37 ja teraz będę czasowo > odsunięta ;-((( ... Co to znaczy??? Odpowiedz Link
eulalija Re: Pomór 16.05.08, 22:46 Wyjaśnię w urlopach za chwilę, w majowych snach już jest. Odpowiedz Link
lylika Pomór 17.05.08, 21:22 Eulalija walczy z wirusami. Pewnie z Baronem się zbratała. Wirus i Infekcja. ) Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Pomór 17.05.08, 21:25 Jakieś spotkanie pozaregulaminowe odbywają? Sprawozdanie prosimy zapodać! Odpowiedz Link
eulalija Re: Pomór 18.05.08, 23:09 Odrzucam kategorycznie insynuacje o brataniu się Barona z moimi wirusami. On naszym arystokratą jest, jedynym, musimy go pielęgnować. Z moim wirusem bratać się nie mógł, bo to zły wirus był. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Pomór 16.05.08, 22:40 Goonia przesunieta z Woloduchem, to teraz Rybenke przesuniemy do Azji z jeszcze kims. Ochotnik/czka poszukiwany/ana. Pssyt. ale sie nameczylam zeby mi prawidlowo wyszlo. Odpowiedz Link
szprota Ogólne re 18.05.08, 13:45 Jakież miłe powitanie. No więc ja z Polski centralnej. Z miasta Łodzi znaczy. To mam co zasilać? Zaraz się rozejrzę. I rozsiądę, bo wpadam, witam się i znikam, a chcę się zalęgnąć. Eulaliji uprzejmie zezwalam na rybeńkowanie. Dopóki nie dojdziemy do ropuszki, możemy szaleć z przechrzcinami. A swoją drogą wstałam dziś z takim czymś, co królowa brytyjska by powiedziała, że migrena, a ja mówię "ała, mój szproci łeb". Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Pomór 16.05.08, 22:30 Szproteczko najmilsza, no jakze? Witaj i sie nie certol. Cykor chmielewszczykom malo znany. Psssyt: nowe slowa mi sie przypomnialy i musialam se pouzywac :o) Odpowiedz Link
lylika Re: Pomór 16.05.08, 22:34 Szprota w bojach zaprawiona, tylko czy chmielewska aby Ona? Ale mi się rymnęło!!! Szprota! Zasuwaj! Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Pomór 18.05.08, 16:19 Witaj Szproteczko! Wiem, że z miasta Łodzi to bardzo miłe ludzie są (a mój ojciec to był z Pabianic, więc prawie jak Łódź ) Odpowiedz Link
szprota Re: Pomór 18.05.08, 16:37 Różne są, jak wszędzie. Ale ja, owszem, jestem dość miła. A do Pabianic już wkrótce będzie można z Łodzi dojechać tramwajem. Znaczy już było można, ale wymyślili, że można szybciej, rozkopali miasto w cholerę i aktualnie nie można. Ponoć zaoszczędzą tym całe 12 minut. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Coście kondycję stracili???? 19.05.08, 13:20 Powiedz to serwerowi Albo rusza się jak chora krowa tyłem na czworakach, albo go nie ma. Odpowiedz Link