the_dzidka 13.06.08, 23:33 Miło, że poczekało, aż wrócimy do domów, nieprawdaż? Spokojnej nocy, wszystkim Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edyta95 Re: Ale leje! 13.06.08, 23:37 u mnie nic, no tak, inna strea klimatyczna, znowu będę biegać z konewką Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Ale leje! 13.06.08, 23:40 U nas też trochę pokapuśniaczyło i chwatit ;-((( Odpowiedz Link
monia.i Re: Ale leje! 13.06.08, 23:55 Bałam się, wracając do domu wieczorem, że nie zdążę przed tą nawałnicą, której się spodziewałam patrząc na niebo..Zdążyłam krokiem leniwym, nawałnicy nie było - ale teraz miło siąpi. Lubię ten dźwięk - kojarzy mi się, nie wiedzieć czemu, z wakacjami w latach szkolnych... Uwielbiam zapach letniego deszczu - wilgotnego chodnika, zieleni.. Odpowiedz Link
edeka5 Re: Ale leje! 14.06.08, 07:51 the_dzidka napisała: > Miło, że poczekało, aż wrócimy do domów, nieprawdaż? Nieprawdaż, mnie zlało. Garażu, bramy nie dało się otwierać z parasolem. Ale nie narzekam. A przed chwilą rodzina (śpiąca podczas deszczu) skomentowała: Tego deszczu to wiele nie napadało. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Ale leje! 15.06.08, 23:48 Marzę o ulewie. Spacerowałbym ulicami na boso. Odpowiedz Link