sibeliuss 26.06.08, 21:58 Obejrzałem wywiad Magdy Mołek z Guruą, no coś przesympatycznego (aczkolwiek JCh kopciła w studio jak parowóz). Szykuje książkę, której akcja ma miejsce w 1967 roku i rzecz się tyczy gwałtu. Szok. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lylika Re: Gurua w TVN Style 26.06.08, 22:07 Łomatko, prawie pół roku się spóźniłeś z tą wieścią Hiobową. Toż to powtórka była. Obejrzane, skomentowane zaakceptowane palenie, porównane nóżki Guruy i Mołek z wynikiem plusowym dla Guruy. Ty zapóźniony jesteś. To niedopuszczalne! Ojciec założyciel! Jak Ci nie wstyd!? Odpowiedz Link
ter.eska Re: Gurua w TVN Style 26.06.08, 22:33 ale zawsze milo obejrzec ponownie)),ja chetnie obejrze jutro. Odpowiedz Link
lylika Re: Gurua w TVN Style 26.06.08, 22:37 Guruę obejrzę zawsze chętnie i na stojąco! Ja tylko się zadziwiłam, że Ojciec Założyciel tego programu nie oglądał wcześniej. Pewnie miał ważniejsze sprawy i zajęcia. Do nas też zagląda jak z łaski... Odpowiedz Link
ter.eska Re: Gurua w TVN Style 26.06.08, 22:40 Guruę obejrzę zawsze chętnie i na stojąco! ja tez,mam nawet nagrana na dvd,wiec nie mam problema)))))))) Odpowiedz Link
thorgalla Re: Gurua w TVN Style 26.06.08, 22:47 No to wstawiaj na jutuba abym i ja mogła obejrzeć. Odpowiedz Link
eulalija Re: Gurua w TVN Style 26.06.08, 23:06 No, toś się wyrwał tym razem jak Filip z Konopielki)))) Sloggi, miej litość, zajrzyj czasem uważniej na forum. Myśmy to już przewałkowali w te, w efte, tam i nazad, nawet niejacy od innych dostali na płytkach, bo kanału nie posiadają. Jak tylko na tym forum chcesz się boso przelecieć w czasie deszczu po ulicach (sorry, ale taki był Twój ostatni wpis) i nie zauważasz, że jedna ze stacji już wkroczyła w wakacje i zaczyna powtarzać nadane wcześniej programy, to nie jest w porządku w stosunku do zapiekłych fanów. Ty nas chyba olewasz. Albo traktujesz jak wyrodne dzieci, co sobie własną ścieżkę udeptały. O kurczę. Chyba wylatuję z forum... Odpowiedz Link
edyta95 Re: Gurua w TVN Style 26.06.08, 23:09 hi hi, nie wylecisz ale co inne Ci zabiorą Odpowiedz Link
eulalija Re: Gurua w TVN Style 26.06.08, 23:15 I o to mi chodzi!! Niech mi Sloggi odbierze wszelkie przywileje, niech ja sobie tu cichcem pobywam, jak szary fan)) Odpowiedz Link
ter.eska Re: Gurua w TVN Style 26.06.08, 23:24 powiem szczerze-nie mam pojecia jak to zrobic. Odpowiedz Link
thorgalla Re: Gurua w TVN Style 27.06.08, 17:12 ter.eska napisała: > powiem szczerze-nie mam pojecia jak to zrobic. W pierwszej kolejności trzeba założyć konto.Fajna rzecz,można wtedy dodawać filmiki do ulubionych,nie trzeba za każdym razem wyszukiwać. Jak się ma konto to w opcji Przesyłanie filmów wideo wgrywasz film. Przyznam,że osobiście tego nie robiłam ale od czego jest POMOC. Wszystko w języku polskim. Przy okazji zapytam. W wątku o Mołek i Gurui był podany link ed2k.Może ktoś wytłumaczy blondynce jak wyszukuje się na emule po linku ed2k. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Gurua w TVN Style 26.06.08, 23:42 Bywam tu rzadko, bo tak naprawdę interesuje mnie tylko tematyka o JCh. Ja konkretny chłop jestem i nie lubię rozwodzenia się nad każdym guzikiem - dla mnie jest to po prostu koszula. Czego jak czego, ale konkretności Wam zarzucić nie można. Odpowiedz Link
romy_sznajder Re: Gurua w TVN Style 27.06.08, 03:28 Tu masz tematyke: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14722&w=76564870&a=76566856&v=2&wv.x=0 Odpowiedz Link
kamila29091 Re: Gurua w TVN Style 29.06.08, 11:01 ja też mam ten wywiad na dvd, ale nie przeszkadza mi go ogladać i na TVN Style powtórki teraz. Ten temat kojarzy mi się z wątkiem z Autobiografi, w czasie którego była Joanna na rozprawie sądowej i wtenczas poznała Marka. Nie kojarzy Wam się to?? A ,,Bułgarski bloczek,,?? Odpowiedz Link
kamila29091 Re: Gurua w TVN Style 29.06.08, 11:07 oczywiście temat gwałtu... I jeszcze mi się przypomniało, że jak się Mołek dopominałą udział w książce to jest opisana w ,,Rzezi Bezkręgowców,,. Przy tym szczęsciu w brydża, co jej karta waliła, to mi się zdaje że w pokoju obok znajdował się Diabeł, bo on był dziwkarz. Odpowiedz Link
zuzaneczka1 Re: Gurua w TVN Style--- 01.07.08, 20:03 Witam! Mam dwa pytanka 1.czy ktoś wie, kiedy będzie kolejna powtórka??? bo dziś załapałam się tylko na końcówkę 2.czy ktoś już moze wrzucił to nagranie na youtube?? pozdrawiam fanów!Zuza Odpowiedz Link
kamila29091 Re: Gurua w TVN Style--- 01.07.08, 20:11 powtorka dzisiaj o 2030 na tvn style. tak pisze na ich stronie Odpowiedz Link
kamila29091 Re: Gurua w TVN Style--- 01.07.08, 20:11 przepraszam, za szybko pisałam. o 23.30 Odpowiedz Link
zuzaneczka1 Re: Gurua w TVN Style--- 01.07.08, 20:14 serdecznie dziękuję i pozdrawiam!)Zuza Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Gurua w Naszej Klasie 02.07.08, 10:33 widzieliscie? bo ja nie nasza-klasa.pl/profile/12123794 Odpowiedz Link
g0p0s Re: Gurua w Naszej Klasie 02.07.08, 10:51 Dlaczego warto się zalogować? To była cytata z linku. Niezrzeszonych nie wpuszczają, a ja nie mam ochoty tam wstępować. Opowie ktoś o co chodzi? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Gurua w Naszej Klasie 02.07.08, 11:02 E nie warto. Tu nas masz, nigdzie nie lataj po kominach. Ktos otworzyl profil tak jakby fanclub JCH i sama Joanna Chmielewska w jednym. Ludzie wpisuja sie jakby do Guruy gadali i mnie zdenerwowalo, bo nie wiem co myslec. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Gurua w Naszej Klasie 02.07.08, 11:15 Jaja sobie ludzie robią, olej, albo jeżeli coś obraźliwego to do p. Tadeusza donos. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Gurua w Naszej Klasie 02.07.08, 11:22 same mile rzeczy, nie ma czego donosic ) Tylko forma dziwna. W galerii 4 zdjecia i bardzo mile komentarze skierowane bezposrednio do Guruy. Chyba zazdrosna jestem czyco )))) Odpowiedz Link
lylika Re: Gurua w Naszej Klasie 02.07.08, 11:53 A mnie się to podoba, bo szerzy i zwiększa popularność, a o to przecież nam chodzi... Odpowiedz Link
lylika Re: Gurua w Naszej Klasie 02.07.08, 11:58 Wpisałam się i zaprosiłam na nasze Forum. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Gurua w Naszej Klasie 02.07.08, 13:45 to dobrze, przyjda nowe gdzie moja szmineczka?! forum popsuli tymi kolorami, bo mnie wykopuje az milo manatki zbierac Odpowiedz Link
ter.eska Re: Gurua w Naszej Klasie 02.07.08, 20:20 fajne,ja tez sie wpisalam(od jakiegos czasu jestem tam zalogowana),sliczne zdjecie naszej GURUY. Odpowiedz Link