the_dzidka 14.08.08, 14:51 Tutaj możemy sobie pobziumać na różne tematy. Bzium, bzium. Jutro jest święto i nie idziemy do pracy. Bzium, bzium. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goonia Re: Bzium, bzium 14.08.08, 17:49 w takim razie prosze sliczny temat - jak wybrac wlasciwy rozmiar walizki/walizek - biorac pod uwage, ze mam tylko 2 rece, limi wagowy i zero pojecia co i ile bede zabierac? Jedyne co przyszlo mi na mysl to przywleczenie calego majdanu do sklepu w celu zobaczenia w co sie zmiesci. ot, takie tam dylematy przedwyjazdowe. Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Bzium, bzium 14.08.08, 17:58 Dobry bzium nie jest zły. Jak sobie pomyślę, co się teraz dzieje na wylotówkach z Warszawy, mogą tylko pokiwać głową i westchnąć "bziuuuuum". Też, też wyjeżdżamy na weekend, jakże by nie - ale mając dłuższy o dwa dni możemy sobie pozwolić na jechanie jutro świtem. Może wylotówki będą mniej zabziumane... Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Bzium, bzium 14.08.08, 18:51 Oj, to to, my jutro na północ, mam nadzieję, że za Łomiankami już tak źle nie będzie. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Bzium, bzium 14.08.08, 18:53 Znaczy Kociu, że mam Ci jutro biało szmatą z okna machać pozdrawiająco? Tylko o której godzinie Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Bzium, bzium 14.08.08, 19:20 W kratkę. I nie szmatą, tylko porządną lnianą ścierką. Bardzo bocznymi drogami startujemy jutro ok. 10. Bo do Iławy to jakoś głównie bocznymi się jedzie. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Bzium, bzium 14.08.08, 20:51 ja Bzium jutro pracuje((((((,wyjatkowo na prosbe corki podopiecznej. a apropo bocznych drug,to w tamta niedziele mialam ich po dziuki w nosie,szczegolnie,ze czesc z nich(jakies 10 km.z tego 7 km.w upale,a reszte w ciemnosciach)przeszlam na piechote. Odpowiedz Link
eulalija Re: Bzium, bzium 15.08.08, 14:00 To ja sobie też bzium ... O nieobecnych na forum. Bez G0p0sa strasznie głupio, już go tydzień nie ma ... Groha jakieś wakacje też odbywa ... Idusia to się całkiem w wodach zagubiła... Ulla nam zaginęła ... Martawu też ... Mariuszka, przecież nie ma nic do sprawdzania... Sekcja z Pyrlandii aktywna inaczej ... Aganioq się wystraszyła naszych przepowiedni i zniknęła ... Reszta też kurcgalopkiem przeleci ... Szajka bez końca - Forum Fanów Chmielewskiej Odpowiedz Link