lylika 11.10.08, 10:20 Dzień dobry. Większość odsypia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa9717 Re: Czołem! 11.10.08, 10:26 Pewnie tak. To ja, reprezentując mniejszość, ruszam w plener! Dzień dobry! Odpowiedz Link
kamila29091 Re: Czołem! 11.10.08, 12:24 Dzień dobry.. Ja już posprzatałam, obiadek się gotuję... Jeszcze muszę tylko zebrać siły i motywacje i wziąść się za szycie i przerobić sukienke... Odpowiedz Link
edyta95 Re: Czołem! 11.10.08, 12:51 wróciłam z zakupów, wjazd na działkę zablokowany, właśnie taki wielki pojazd wywożący hm wiecie co, wpadł nad do kanału. O rany, głupawki dostałam, czekam czy mu zbiornik pęknie i cały ogrodek będę miała.... Odpowiedz Link
edeka5 Re: Czołem! 11.10.08, 13:36 edyta95 napisała: > wróciłam z zakupów, wjazd na działkę zablokowany, właśnie taki > wielki pojazd wywożący hm wiecie co, wpadł nad do kanału. O rany, > głupawki dostałam, czekam czy mu zbiornik pęknie i cały ogrodek będę > miała.... ... dobrze nawożony na przyszły rok i to w dodatku naturalnym nawozem Odpowiedz Link
edyta95 Re: Czołem! 11.10.08, 13:45 wyciąnięty, co za ulga, posypię azofoską na wiosne, obiecuje Odpowiedz Link
edeka5 Re: Czołem! 11.10.08, 13:54 Ty się ogródkiem martwiłaś? Ja to od razu pomyślałam, co to będzie jak spłynie Ci do garażu Odpowiedz Link
edeka5 Re: Czołem! 11.10.08, 13:56 Jaki fajny temat nam się trafił , prawie jak o d... Maryni Odpowiedz Link
lylika Re: Czołem! 11.10.08, 14:10 Dopiero wróciłam i widzę, że bardzo ładnie wątek się zapowiada. Jestem po zakupach i po szampanie. Hrabinie z parteru prawnuczka się urodziła. Odpowiedz Link
groha Re: Czołem! 11.10.08, 12:52 Kamilo, zostaw szycie na zimowe wieczory, bo szyć w taki piękny dzień, to grzech, po prostu Mniejszość, świeżutka, jak koperek na wiosnę, najpierw idzie na kawę i milutkie pogaduszki, a potem rusza w świat. Dokąd konkretnie, to się jeszcze zobaczy. Udanego wieczoru, tfu, chciałam powiedzieć - weekendu! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Czołem! 11.10.08, 14:32 Fakt, szkoda pięknego dnia. Moja mniejszość własnie wróciła znad jeziora, połaziła po wodzie, tak do kolan...Pięknie... Odpowiedz Link
kamila29091 Re: Czołem! 11.10.08, 14:44 muszę zostawić, bo nie lubię a jestem tak usilnie zamawiana... jutro mam chrzest i pewnie ubiorę taki nudny kostiumik, bo nie mam pomysłu na dodatki do innej sukienki... Odpowiedz Link
lylika Re: Czołem! 12.10.08, 23:16 Na jutro czołem. Rano idę stać w kolejce po numerek do pierwszego kontaktu. Hi hi... pierwszego... Może mnie przyjmie ten kntakt, może nie. Zatem jutro nie czekajcie na mnie nachalnie, bo z pierwszym kontaktem będę obcować. Odpowiedz Link
lylika Re: Czołem! 12.10.08, 23:25 Miałam iść spać, ale KSP tak mnie rozkołysał i kołysze do tej chwili, że nie wiem czy w ogóle spać pójdę. Toteż powiedziałam sobie: Róbta co chceta. I robię. Herbatko... dopóki ciebie nam pić.... Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Czołem! 13.10.08, 08:01 Trzyyyyyyynasteeeeeeeeeego, nawet w grudniu jest wiooooooooosna!!!!! A co dopiero w październiku! Dzień dobry! Odpowiedz Link
kamila29091 Re: Czołem! 13.10.08, 15:29 dzień dobry... ja już w domku... jutro wolne i się bardzo cieszę Odpowiedz Link
jotka13 Re: Czołem! 13.10.08, 15:32 Mgła się podniosła, słońce przebłyska, niedługo wychodzę z pracy - same dobre wiadomości Odpowiedz Link
lylika Re: Czołem! 14.10.08, 08:28 Siemanko. Przed chwilą zdrowo lunęło, ale chyba się wypogodzi. Odpowiedz Link
lylika Re: Czołem! 14.10.08, 21:47 Psia kość, 6 razy się logowałam bo rzekomo podawałam zły login i hasło. We własną pamięć mogę wątpić, ale to hasło z loginem mam pod "control ennter" i co, zapomniał control co ma? Za siódmym razem się udałalo, a przecież nic się nie zmieniło. Wrrr... Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Czołem! 15.10.08, 09:15 Dzień dobry. Mam nadzieję, bo jak na razie jest do kitu. Wrrrr! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Czołem! 15.10.08, 09:40 oj, ciezko sie dzis wstawalo, ale jakos sie wstalo. Plucha nie jest wcala taka zla jak sie niektorym wydaje. Ja sie z plucha przyjaznie. Dobrej srody wsiem. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Czołem! 16.10.08, 14:11 Z pogodą lepięj, się odmeldowuję do leśniczówki )) Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Czołem! 16.10.08, 14:24 Właśnie wyszło słońce. No dobra, cos tam zza chmur po prostu prześwieca, ale od razu lepiej jest na świecie. Wreszcie forum działa i to najważniejsze, bo już byłam w otchłani rozpaczy. Odpowiedz Link
groha Re: Czołem! 16.10.08, 14:33 Ufff... jak to dobrze, że przez pół doby nie miałam dostępu do internetu z powodu awarii operatora, bo jakbym jeszcze miała nie mieć dostępu do tutaj, to chyba też bym się zdenerwowała. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Czołem! 16.10.08, 14:27 Madonna potwierdziła, że się rozwodzi, a Wy tu śmichy-chichy Chociaż, z drugiej strony, teraz będzie wolna... hmmm... Czy ja jestem gotowy na trójkę dzieci... Odpowiedz Link
groha Re: Czołem! 16.10.08, 14:39 E tam, dzieci już podchowane, a poza tym od czego są opiekunki? Lepiej niech pan Baron się zastanowi, czy da radę wytrzymać kondycyjnie i jak długo pociągnie przy tak, ekhem... ruchliwej i żywotnej kobicie Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Czołem! 16.10.08, 18:35 No trudno będzie ale damy radę! Na ślubny prezent poproszę o garnki Philipiaka. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Czołem! 16.10.08, 18:50 Burżujstwo! Emalia made in Olkusz, nie łaska? A tak w ogóle to prawie pisze za mnie moja myszka - grypopodobna franca mnie wczoraj powaliła i nie do końca czuję się poczytalna, zważywszy na to, co pokazuje termometr. Rumianek, lipa, kurczę, coś to wszystko nie pomaga. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Czołem! 16.10.08, 19:42 Kocio, po pierwsze nie wiem, czy moja Madi zjadła by owsiankę z Olkusza, a po drugie może do wracza jakiegoś się wybierz? Mmmmm...Baron w kuchni robi śniadanie a Madi pakuje w siłowni ... Odpowiedz Link
lylika Re: Czołem! 16.10.08, 21:24 A jak się Madi napakuje w siłowni i w jadalni, to leci na zakupy, na ploty i do studia żeby powyć trochę. Potem wraca się przebrać i przywitać z dziećmi. Przebrana za stukniętą panienkę z liceum wsiada do limuzyny i objeżdża jakieś gale. Koło północy wstępuje jeszcze do osobistej kabalistki i do rana układają pasjanse i patrzą w kulę. Potem, przed siłownią, wita się z dziećmi, zjada śniadanie i tak wkoło Macieju. Gdzie tu miejsce dla Barona? Samo podawanie owsianki w Olkuszu wystarczy? Odpowiedz Link
lylika Re: Czołem! 16.10.08, 21:26 Rumianek, lipa, kurczę, coś to wszystko nie > pomaga. ... Syrop z cebuli i sok z czarnego bzu dołóż. Polepszenia. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Czołem! 17.10.08, 09:26 Jak to dobrze, że już piątek. Witam szanowne grono. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Czołem! 17.10.08, 09:40 Apropos owsianki...wydaje mi sie, ze Madonna nastepnym razem bedzie chciala owsianki od kobiety. Baronie, nie bierz tego jako odrzucenie, ot taki porzadek rzeczy nastapi. Dzien dobry wszystkim - mowi Asia Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Czołem! 17.10.08, 13:10 Witam w ten wietrzny i zmienny pogodowo dzień Zakupiłam dziś sobie na osiedlowym ryneczku ekologiczne kosztele i się delektuję. Mmmm... stara, dobra odmiana... Nie to co dzisiejsze jakieś wymyślne jabłka! Odpowiedz Link
groha Re: Czołem! 17.10.08, 14:33 O, to duży stół macie, fajnie A'propos społem, to kiedyś widziałam w zeszycie ucznia takie zdanie: społem, ale mnie tato obudził. Bo o tym z użyciem "spod": tato spod z drabiny, to już kiedyś pisałam. Szkoda, że Mariurzka nie ma już czasu na takie, szkoda. Odpowiedz Link
groha Re: Czołem! 17.10.08, 15:04 E, pod stołem nie widać. Co innego, gdyby na stole. Jak ta od maku... cała jestem w maku... Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Czołem! 17.10.08, 15:22 Serdecznie wszystkich piątkowo pozdrawiam, a zwłaszcza tych pod stołem. Trochę skrzywiona na gębie, bo jakiś nerwoból wlazł mi w prawy półd...k, pewnie od dysku albo co. Najlepiej chyba będzie się urżnąć Odpowiedz Link
lylika Re: Czołem! 17.10.08, 15:29 Szkorbut poleca Metaxę. Pomaga, ale drogo ten wychodzi. Prawie 100 zł. flaszka. Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Czołem! 17.10.08, 15:33 O! Zaiste dobra rada! Mam trochę tego kordyału jako szczątkowe wspomnienie z jakichś zamierzchłych wakacji, zawsze oszczędzane na czarną godzinę Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Czołem! 17.10.08, 15:41 Chyba się dziś urżnę na okoliczność. Ostatnio preferuję dżin z tonikiem. To co, umawiamy się na wieczór ? Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Czołem! 17.10.08, 17:03 Bardzo chętnie Baronie Karol może mnie reprezentować per procura. Gin z tonikiem i owszem, ale ja sobie wczoraj nabyłam limonki, żeby utłuc z cukrem trzcinowym, lodem i rumem, z braku brazylijskiej trzcinówki Odpowiedz Link
lylika Re: Czołem! 17.10.08, 23:25 Zyto, jak po limonce z rumem? Przeszła rwa w odwłoku? Odpowiedz Link
lylika Re: Czołem! 17.10.08, 17:32 36krzysiek napisał: > Chyba się dziś urżnę na okoliczność. Ostatnio preferuję dżin z > tonikiem. ... To się dobrze składa bo też lubię gin, a mężydło jedzie o 7.00 do Pruszkowa. Chyba się z nim zabiorę i wpadnę na ten gin. P.S. Dla mnie z sokiem grapefruitowym. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Czołem! 17.10.08, 20:25 Szefowa mnie zaskoczyła z zaskoczenia. Niestety nie ma balangi Dopiero co wróciłem do dom. Za karę mam Merlota Odpowiedz Link
lylika Re: Czołem! 17.10.08, 23:22 Tak tym ginem i urżnięciem mnie zaintrygowałeś, że pomyśłałam; wpadnę, ginu łyknę i nie dopuszczę do samotnego urżnięcia do lustra. A tu masz... obiecanki cacanki a pana nie ma w domu. P.S. Jeśli Merlot jest za karę, to proszę mnie karać przynajmniej trzy razy w tygodniu. Odpowiedz Link
groha Re: Choć burza huczy... 17.10.08, 19:55 wkoło nas, hu hu hu, to nam nie nahuczy, ha ha ha. Gdy ma się kalosze, ciepłe gacie oraz sztormiaczek, rzecz jasna. Wtedy żaden deszcz, ani wiatr nam nie podskoczą, mówię Wam. Ani nie nawiuwają. I można do woli łazić po kałużach, i robić kaloszkami: ciap, ciap... Jak w "Deszczowej piosence", albo jeszcze fajniej. I cera ładnie się nawilża, przy okazji. Więc nawet jeśli sobie pada, to niech pada. Miłego wieczoru/weekendu/jesieni/roku/życia... wszystkiego! Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Choć burza huczy... 18.10.08, 08:58 Witam! Trochę ponuro, trochę zimno, ale to w końcu sobota Limonki i rum ciągle czekają, ale już niedługo, wczoraj padłam za wcześnie i bez nich... Odpowiedz Link
lylika Bajeczne kolory jesieni. 18.10.08, 09:30 Szkoda tylko, że nie ma słońca. Byłoby jeszcze piękniej. Widok z okna: img266.imageshack.us/img266/9296/081017parkowanie012tq5.jpg Odpowiedz Link
ter.eska Re: Bajeczne kolory jesieni. 18.10.08, 09:38 witam wszystkich(może od razu na zapas na kilka dni bo mi komp zaczął strajkować i nie wiem czy nie pójdzie do naprawy )wiec póki zawiesił strajk posiedzę z wami jeśli nie macie nic przeciwko Odpowiedz Link
ter.eska Re: Bajeczne kolory jesieni. 18.10.08, 09:39 lyliko-widok z twojego okna bajeczny,z mojego to ...ech...szkoda gadać. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Bajeczne kolory jesieni. 18.10.08, 18:34 Mam nadzieję, że płacisz podatek od takich widoków! Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Bajeczne kolory jesieni. 18.10.08, 20:26 Cześć, tu zwłoka bez zwłoki. Miłej reszty łikendu życzę. Nie wiem, czy to moje ciśnienie, wzorem Lylikowego jakiś czas temu, gdzieś sobie poszło, czy przeziębienie mnie wykończyło, ale nawet wejście na i zejście z krzesła wykańcza mnie fizycznie. Na wczoraj miałam zamówionego babysittera do dziecka, bo bałam się małego nosić, sama jestem słabsza niż niemowlę. Tatuś jak mnie zobaczył, już chciał mi smażyć jajecznicę, więc pomyślałam, że nie jest dobrze. Ale dziś sobotni wieczór, mój ulubiony fragment łikendu, więc poszaleję. Spróbuję wziąć aromatyczną kąpiel z bąbelkami. Bul bul bul... Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Bajeczne kolory jesieni. 18.10.08, 20:59 Kociu, a daj znak, czy wylazłaś z wanny! Odpowiedz Link
groha Re: Bajeczne kolory jesieni. 18.10.08, 21:39 Gorączka nam Kocia osłabiła do cna, jak widzę, ona tak potrafi. Kociu, lepiej wyłaź z tej wanny, idź do łóżka i wracaj do siebie, bo z taką słabością nie ma co rżnąc chojraka, naprawdę. Cholerne wirusy. Kurczę, a Groh, wiedziony dziką manią winiarską, przewlókł mnie dzisiaj po takich krzach tarninowych i dzikoróżanych, że drut kolczasty przy tym wysiada. Aż dziwne, że jestem w jednym kawałku, ha ha. Kolejnego lekarstewka mu się zachciało, cholercia, i to w dużych ilościach, więc dałam się powlec, bo przecież sam zbierałby i zbierał, wiadomo. Cóż - gdzie ty Kajus... Za to miło pogadałam sobie ze srokami i takim jednym, co jeszcze nie wiem, jak się nazywa. I bażanty były! Jeden nawet na mnie nakrzyczał. A ja od razu pomyślałam o naszej Asi Odpowiedz Link
lylika Re: Bajeczne kolory jesieni. 19.10.08, 10:18 Siemanko. Słonecznie witam. Na Żoliborzu wprost cudnie. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Bajeczne kolory jesieni. 19.10.08, 10:40 Dzień dobry. Królestwo za ko...no, za kawę! Zadnych cudności, szaro, dżdżysto... Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Kolory za oknem 19.10.08, 11:47 Witam! Słonko próbuje się przebijac i czasem nawet mu to wychodzi Żeby jeszcze ten zimny wiatr tak nie przewiewał... Co zaś do pejzaży zaokiennych to u mnie jest tak (pstryknięte dosłownie przed chwilą): img263.imageshack.us/img263/2167/pa180002msj6.jpg Troszkę kolorów jesieni jeszcze się ostało Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Bajeczne kolory jesieni. 19.10.08, 12:21 > I bażanty były! Jeden nawet na mnie nakrzyczał. To i dobrze, wieksze zrozumienie uzyskam na moje utyskiwanie. Jednakowoz wcale nie chcialabym zyc w swiecie, w ktorym bazanty pieknie cwierkaja. Zaraz bym sie przestraszyla. U nasz dzis calkiem ladnie. Akurat aby dac sie krzom pokluc...cholera ide trzebic gaszcza dlugoszcza 5 metrow. Ciagle mnie jezyny atakuja. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Bajeczne kolory jesieni. 19.10.08, 13:59 Witam niedzielnie. Jak słoneczko jest, od razu świat pięknieje. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Bajeczne kolory jesieni. 19.10.08, 16:39 witam,za oknem szaro,dobrze,ze chociaż sucho. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Czołem! 20.10.08, 06:50 Ciemno wszędzie, głucho wszędzie... Dzień dobry w samym środku nocy! Odpowiedz Link
eulalija Re: Czołem! 20.10.08, 08:20 Pochmurno jest I poniedziałek jest Fuj ... Witam. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Czołem! 20.10.08, 09:00 Fajna pluche mamy. Dobrze ze to poniedzialek Dobrego tygodnia wszystkim. Niech wam bedzie z gorki. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Czołem! 20.10.08, 09:31 Na szeleszczące szczerzuje! Jak ja nie cierpię poniedziałków! Odpowiedz Link
anmanika Re: Czołem! 20.10.08, 10:33 Uprzejmnie informuje szanowne szefostwo, że bezdomny chleb czeka u mnie na adopcję. Dzwoniłam wczoraj i dzwoniłam i dzwoniłam..... Odpowiedz Link
lylika Re: Czołem! 20.10.08, 11:11 Aż sprawdziłam komórkę. Ani jednego nieodebranego połączenia. Cuda i dziwy. O której można odebrać? Odpowiedz Link
anmanika Re: Czołem! 20.10.08, 11:17 Dzisiaj jestem w domu dopiero po 18:30 a jutro mogłabym podrzucic bo bede w okolicy. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Czołem! 20.10.08, 12:58 anmanika ma: Fragment wywiadu Marka Kamińskiego dla GW: "... i im bliżej byłem bieguna tym ładniejsze były białe niedźwiedzice" sama esencja humoru! No i prosze, maja te sama umiejetnosc co owiecki i wielbładzice...szmineczki uzywaja i podwiazek im dalej w las tym mniejsze wymagania, czyco Odpowiedz Link
eulalija Re: Czołem! 20.10.08, 12:18 Nad Targówkiem niebo błękitne i słoneczko radośnie świeci, no, już nawet nie jest mi przykro, że to poniedziałek) Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Czołem! 20.10.08, 14:19 Witajcie ! Właśnie zrobiłam sobie pierwszą kawę, zalewając "wrzątkiem" z termosu po zebraniu. Wyszły mi wspaniałe pomyje, którymi akurat się delektuję, bo przeca nie wyleję. Odpowiedz Link
eulalija Re: Czołem! 20.10.08, 14:26 Ja również przy kawie. Drugiej dziś. I nie są to pomyje, jak uważa MLP. Bo ja, prostaczka, 3 w 1 zażywam popołudniem, a skoro mi pasuje, to świniom nie oddam Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Czołem! 20.10.08, 14:29 Jaki piękny dzień się zrobił, prawie letni! Szkoda, że nie piątek... Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Czołem! 21.10.08, 08:17 Cześć i czołem! Pierwszy wstołem????? Wstawć, szkoda dnia! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Czołem! 21.10.08, 08:31 Juz dawmo wstaniete choc pada i wcale sie nie chcialo. Zaraz piatek bedzie. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Czołem! 21.10.08, 09:56 Witam! Za oknem tak pieknie, a mnie zaraza jakaś dopadła i męczy Ale póki co, jeszcze żyję Odpowiedz Link
eulalija Re: Czołem! 21.10.08, 10:46 Na zarazę duuużo herbaty z dodatkami. Miód, cytryna, sok malinowy. Może przegonią. A jak nie, to do konowała. Trzymaj się cieplutko Odpowiedz Link
lylika Re: Czołem! 21.10.08, 11:16 Piękny jest świat kiedy słońce zagląda do okien. Ma to jednak pewną wadę. Trzeba natychmiast brać się za odkurzanie! Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Czołem! 21.10.08, 11:26 Odkurzanie, zaraz po prasowaniu, to sama relaksująca przyjemność. Odpowiedz Link
eulalija Re: Czołem! 22.10.08, 08:06 Jeszcze nikogo? Porannej Ewy nawet nie ma? Ciągle piękny październik. Dziś dzień prasowawczo-szwalny, moja struna grzbietowa już coś marudzi. Witam środkowo. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Czołem! 22.10.08, 08:10 Obecna, nadal nieprzytomna! Az sie rwe do roboty Witam cwierkajaco, cwir cwir Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Czołem! 22.10.08, 09:26 Dzień dobry. Uprasza się szanowną Eulalijską, żeby nie mściła się na mnie za ten rozbity statek i nie krzyczała na mnie nad grilem, który odbywał się w ogrodach Wilanowa. Po drugie kto zaprosił Pudziana i dlaczego chodził w takim wielkim, drewnanym różańcu ? A po trzecie dlaczego Stefanmaria przyszedł z inną kobietą? Odpowiedz Link
eulalija Re: Czołem! 22.10.08, 09:47 Trzeba było zjeść lekko strawną kolację, wtedy Pudzian miałby zwiewny szaliczek a ja pogłaskałabym Cię po główce. Po schabowych z kapustą zawsze śnią się głupoty)) Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Czołem! 22.10.08, 11:25 Witam obecnych i nieobecnych Za oknem nie świeci, ale dziś jest mi wszystko jedno, bo zamierzam walczyć z zarazą w domowym zaciszu. Niech sobie wredna pójdzie, a sio! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Czołem! 22.10.08, 11:50 Nie świeci, ale ciepło. Na pohybel zarazom! A jakby ta zaraza pobyła w moim bigosowym wozduchu, od którego nos urywa, zaraz by se poszła! Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Czołem! 22.10.08, 12:09 Witam! Jak tak ciepło, to na pewno halny duje w górach. Mamy tam kogo, żeby potwierdził? Odpowiedz Link
eulalija Re: Czołem! 23.10.08, 08:10 Ciemno i pada. Ale to już czwartek, jakoś da się przeżyć. Witam. Odpowiedz Link
lylika Re: Czołem! 23.10.08, 09:07 Łomatko, jakoś się wreszcie zwlokłam. Wszystko mnie boli. No cóż, czuję, że żyję. Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Czołem! 23.10.08, 09:38 Siąpu, siąpu, siąpu, siąpu, siąpu, siąpu, siąpu, siąpu, siąpu, siąpu, siąpu, siąpu, siąpu, siąpu, bęc! Dzień dobry Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Czołem! 23.10.08, 09:45 Ale sie ładnie rozsiąpiło! Ja mam dzis rewizora i urodziny synowej. Impreza na łodziodomu, domu na łodzi, ktory moja synowa ma za gniazdo. Pierwsze wlasne gniazdo na wodzie. Jej tatus buduje takie cuda ze ho ho. Czyli dzien bardzo dobry. Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Czołem! 23.10.08, 09:59 Asiu, sprawdź jakoś na wszelki wypadek, czy rewizor jest prawdziwy Dom na łodzi! Okropnie bym chciała! Nawet bym zniosła komary i reumatyzm! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Czołem! 23.10.08, 10:07 pociagne go za nos i jak mi w reku nie zostanie to bede mila... Komarow nie ma, lodka stoi zacumowana w lodziowym osiedlu w centrum miasta.A reumatyzm to nie od wody pochodzi. Zdobede fotografie....jakims cudem zdobede. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Czołem! 23.10.08, 11:30 A nie huśta takim domem? Do spania to może dobre, ale tak cały dzień? No i gra w szachy utrudniona www.maxtrader.pl/pl/1,2,1,10785,3,0,-1,-1,0,32647,0/Szachy+-+Kieliszki.html Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Czołem! 23.10.08, 12:37 Witam! W nocy pokapywało, za oknem mokro... Chyba zaczyna się druga część jesieni, ta mniej kolorowa Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Czołem! 24.10.08, 08:27 Wstawać, szkoda dnia! Aż dziw, że listopad już prawie.... Dzień dobry!!!! Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Czołem! 24.10.08, 09:34 Powiem Wam coś na ucho, mam na sobie niewyprasowaną koszulę! Ale perwersja, co nie? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Czołem! 24.10.08, 09:56 a ja mam dwie rozne skarpetki.Zgroza! Od kiedy dzieci wrocily do domu nie ma dwoch takich samych choc jupowane sa w paczkach po piec par. Dziwne... jak u Myklanda. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Czołem! 24.10.08, 10:07 W zamierzchłej przeszłości zajmowaliśmy się fenomenem potwora pralkowego, który żywi się skarpetkami Mam inny problem, szukam stacji radiowej, która nie nadaje feel. Chyba tylko Radio Luksemburg Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Czołem! 24.10.08, 11:11 Witam! Ja za to miałam z samego rana darmowe słuchowisko za drzwiami pod tytułem: "Czuć gaz!". Myślałam, że sobie odeśpię (bo zaraza jeszcze mnie męczy i w nocy spać nie daje, dopiero nad ranem popuszcza), ale nic z tego. Głównym podejrzanym, sądząc z dźwięków, był sąsiad z pół piętra niżej i całe towarzystwo (tj. pogotowie gazowe i kilka sąsiadek) kotłowało się w pobliżu moich drzwi. Łomotanie w drzwi oraz okrzyki: "Proszę panaaaa!!!" w wersji damskiej i męskiej zniweczyły resztki mojej nadziei na sen. Trudno, ale może i dobrze, bo za oknem dzis znowu tak pieknie, że chyba mimo zarazy skuszę sie na jakis krótki spacer ) Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Czołem! 24.10.08, 18:01 Nic nie wybuchło, a sąsiad żyje, więc chyba w porządku Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Czołem! 24.10.08, 13:19 Kochani, zajrzyjcie proszę na tę stronę: ola25.posadzdrzewo.pl/ Koleżanka z pracy sadzi tam wirtualne drzewko. Im więcej odwiedzin, tym drzewko szybciej rośnie. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Czołem! 24.10.08, 13:33 A niech rośnie! Będzie do kominka hi hi hi (złowieszczo) Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Czołem! 24.10.08, 15:17 Jeszcze 45 minut, jeszcze 45 minut, jeszcze 44 minuty, jeszcze 44 minuty, jeszcze 44 minuty, jeszcze 44 minuty, jeszcze 44 minuty, jeszcze 43 minuty..... Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Czołem! 24.10.08, 17:26 Niniejszym weekend uważam za otwarty. Na zdrowie! (czerwonym południowoafrykańskim) Odpowiedz Link
ter.eska Re: Czołem! 24.10.08, 21:10 oj!Krzysiu ładnie tak pić samemu,podziel sie.a tak ogólnie to czołem!jak to dobrze,ze już weekend Odpowiedz Link
lylika Re: Czołem! 24.10.08, 22:47 Jeden Pilsner Urquell na dwoje. Jeszcze pracuję, nie mogę sobie folgować. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Czołem! 25.10.08, 08:23 Na razie burawo, a mnie dziś ładna pogoda potrzebna na gwałt! Dzień dobry! Odpowiedz Link
edeka5 Re: Czołem! 25.10.08, 09:11 ewa9717 napisała: > mnie dziś ładna pogoda potrzebna na gwałt! Planujesz jakieś swawole terenowe Witam, szczególnie serdecznie tych dziś pracujących Odpowiedz Link
lylika Re: Czołem! 25.10.08, 09:20 Dzień dobry. Współczuję pracującym. Trzymajcie się. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Czołem! 25.10.08, 09:25 edeka5 napisała: > ewa9717 napisała: > > mnie dziś ładna pogoda potrzebna na gwałt! > Planujesz jakieś swawole terenowe Wiedziałam, że tak będzie ))) Terenowe, ale nie swawole. Niestety... Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Czołem! 25.10.08, 17:03 Witam No, dzisiaj to dopiero jest pomór... Ale za to przybędzie nam godzina życia (chociaż osobiście wolę jak mi ona w marcu ubywa). Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Czołem! 25.10.08, 22:15 Działa. Bo do południa nie przyjmowało postów. Z teatru właśnie wróciłem, Kolacja dla głupca w Ateneum. Brzuch mnie boli od smiechu a Tyniec przeszedł samego siebie. Nigdy go jakoś nie doceniałem ale przekonuję się coraz bardziej do jego wielkiego talentu. Razem z Fronczewskim zrobili naprawdę wspaniałe szoł. Odpowiedz Link
lylika Re: Czołem! 25.10.08, 22:33 Tyniec dla mnie też był bardzo nierówny. Czasami świetny, czsami nie do przyjęcia. Trochę obok tematu. Katarzyna Figura zaistniała u mnie jako aktorka dopiero w serialu Stacyjka. Dobra aktorka! Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Czołem! 25.10.08, 22:38 Oj tak! Figura w Stacyjce jest rewelacyjna. Szkoda, że tak mało takich perełek. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Czołem! 26.10.08, 07:38 Dzień dobry! Z pogodą bez gwałtów chyba trzeba - samo się dziś poprawiło! Odpowiedz Link
lylika Re: Czołem! 26.10.08, 08:40 Ale się pospało! I słońce łypie. Miła niedziela się zapowiada. Dzień dobry. Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Czołem! 26.10.08, 10:38 XCzołem, czołem! Tyłem, tyłem! Podarowaną mi dodatkową godzinę życia oczywiście przespałam Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Czołem! 26.10.08, 10:42 Ta godzina nam sie nalezala. Bilans musi sie zgadzac. Czesc kochani....z Wygwizdowa sie klaniam. Odpowiedz Link
lylika Re: Czołem! 26.10.08, 15:15 Tak się dzisiaj jeździ, a raczej stoi w Warszawie. img114.imageshack.us/img114/1218/081026niedziela005ia2.jpg Dojazd i powrót prawie półtorej godziny. Odpowiedz Link
edeka5 Re: Czołem! 26.10.08, 16:41 Sądząc ze zdjęcia to jechałaś na Wólkę Węglową. Zgadza się? My też planowaliśmy na dziś sprzatanie grobów, ale wystraszył nas zapowiadany wcześniej deszcz i zmobilizowaliśmy się jeszcze wczoraj po pracy. Szczęśliwie zdążyliśmy do zmroku. A deszczu dzisiaj nie było Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Czołem! 26.10.08, 17:07 Ratunku! Znajac sie, pojechalabym w odwrotna strone niz wszyscy i udawala ze mi sie spieszy. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Czołem! 26.10.08, 20:37 Lylka, trzeba było zadzwonić, tajne ścieżki bym podpowiedziała Odpowiedz Link
lylika Re: Czołem! 26.10.08, 20:49 Od Młocin tak się jechało. Powinniśmy byli jechać z drugiej strony. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Czołem! 26.10.08, 20:52 powinniście jechać obok mojego domu, albo całkiem od Łomianek Odpowiedz Link
eulalija Re: Czołem! 26.10.08, 22:53 Załapałam się na powitajnik przed północą, sukces, kurczę, sukces. A po prawdzie to na cmentarze w Warszawie to lepiej komunikacją miejską, autobus z przystanku się zawsze jakoś wypchnie a miejsca parkingowe to przeważnie wypadają ze dwa kilometry dalej. Dziś na Wincentego ponoć przez cały dzień stał korek gigant, ja odjechałam o świcie, wróciłam po zmierzchu, mnie nie dotknęło. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Czołem! 27.10.08, 07:59 witam wszystkich w poniedziałek.Jak ja nie lubię poniedziałków Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Czołem! 27.10.08, 08:39 I apiać od nowa, Polska Ludowa. Szlag by to... dzień dobry... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Czołem! 27.10.08, 08:46 jaki piekny dzis poranek!! wstalam sama z siebie o godzine za wczesnie, a tu morda na niebie, niebiesciutko wyzej, kolorowo nizej. Poszeliscilam nogami w lisciach, troche sie poslizgalam na rozdyzdanych i podwijam teraz rekawy na powaznie. Poniedzialek wszak! Odpowiedz Link
groha Re: Czołem! 27.10.08, 11:49 Dzień dobry w ostatni poniedziałek przed listopadem. Pogoda dzisiaj słoneczna, niebo niebieskie, jak Morze Czarne, a na ziemi ogólna radość i zadowolenie, którego raczej nikt nie podziela. Biomet korzystny, ciśnienie, jak zwykle ciśnie, bodźce bodą, złego żadne diabli nie wezmą, a co ma wisieć, to i tak kiedyś spadnie. Miłego dnia! Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Czołem! 27.10.08, 12:10 Witam! A wczoraj było tak pieknie!.... No ale cóż, koniec kolorowej jesieni też kiedyś musi nadejść. W końcu listopad przecież tuż tuż... Odpowiedz Link
lylika Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 15:58 Mówiłam, że w okolicach Wszystkich Świętych przy cmentarzach sprzedają. Robiliśmy dziś porządki na Wojskowym. I proszę, jest! img259.imageshack.us/img259/8765/081027cmwojskowy003bp4.jpg Słać? Odpowiedz Link
lylika Re: Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 16:10 Nie przypominam sobie. Chyba nie. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 16:12 Jaka sliczna! Z przepisowym papierkiem, takim co zawsze sie do zoladka zalapie chocby w milimetrowym wydaniu. Dziekuje za wrazliwosc na moje tesknoty. Jednak nie slac! Musze najpierw plomby zabezpieczyc. Do wakacji zdaze Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 16:14 Zjedz Lyliko kochana za moje zdrowie, o kurcze jak ci zazdroszcze Odpowiedz Link
edyta95 Re: Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 20:42 a przepisowe odcisnięte linie papilarne ma? bo jak nie, to się nie liczy, znaczy nieprawdziwna Witam i żegnam, do Poznania wybywam jak wrócę to mnie nie poznacie Odpowiedz Link
lylika Re: Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 21:23 Nie wiem czy miala odciśnięte linie papilarne. Mężydło zeżarł zaraz po sfotografowaniu. Ja jak Asia, przed zakończeniem wizyt u dentysty skórki nie tknę. Właśnie wróciłam z wizyty i jestem zadowolona.(Zmieniłam dentystę przy ostatnich wydarzeniach) Wcaaale nie bolało a znieczulenia nie było. Odpowiedz Link
lylika Re: Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 21:30 Apropos dentysty. Gdzie jest Cytrynka??? Przecież już dawno powinna wrócić z tych wywczasów! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 21:44 > Ja jak Asia, przed zakończeniem wizyt u dentysty skórki nie tknę. ty cholero, najpierw mnie dwukrotnie smiertelnie wystraszylas serkiem homogenizowanym, potem kusisz skorka, a teraz masz gotowa paszcze bez znieczulenia. ja sie kaze znieczulac do pasa bo mnie kurcze w szczeke lapia i mam straszne nerwy od tego az w zoladku. Wiec do pasa mi starczy. Bez linii papilarnych tez pewnie pyszna. Ja mam jeszcze reszteczke bobu w zamrazalniku. Musi mi starczyc na pocieche. Acha i sezamki mam Odpowiedz Link
lylika Re: Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 21:58 Asiu, moja nowa dentystka jest super. Robi wszystko delikatnie, bez bólu i bez podpowiadania co ma robić. Dzisiaj, bez proszenia, oczyściła mi 6 zębów, podszlifowała jeden, który był za długi i położyła plombę tam gdzie trzeba. Wszystko w cenie 1 plomby. Cud! Oooo, sezamki uwielbiam. Jadam dwa, trzy razy do roku w zaciszu domowym. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 22:10 ja tez mam fajna dentystke - Joanne, to jak ma byc niefajna. I tez malo bierze bo sie przyjaznimy. Dlugo to wszystko trwa bo i nagadac sie musimy, podwojny czas ledwo starcza wiec i znieczulenia duzo wychodzi. Nie zmienie jej za skarby, bo ona ma do mnie cierpliwosc nie z tej planety. Ja zas staram sie nie marudzic bo mi wstyd przed kolezanka. Odpowiedz Link
eulalija Re: Asiu, jest pańska skórka! 28.10.08, 08:03 Pochmurno ale dość ciepło, nie ma wiatru. Odbyłyśmy miły, długaśny spacer z owczarkową. Teraz owczarkowa, po gonitwach z zaprzyjaźnionym przedstawicielem rasy "wszystkie w jednym" odpoczywa, dobry pies to zmęczony pies )) Witam wtorkowo. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 21:38 > jak wrócę to mnie nie poznacie odnawiac sie bedziesz, czy tylko powaznie wyskakac? tak czy siak wracaj szczesliwa Odpowiedz Link
edyta95 Re: Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 21:45 służbowo niestety, wyskakiwać w Poznaniu w maju się będę. Jutro założę spódniczkę, białą bluzeczkę i będę udawała poważną panią. Prezentacje robię w firmie x A w sobotę też sobie nabędę pańską, a co. A wiecie, że ten produkt podobno tylko w rejonie warszawskim jest? A może nie i zaraz się o tym dowiem Odpowiedz Link
edyta95 no tak 27.10.08, 21:48 już wiem czemu tu tak pusto, całe TWCh na naszej klasie przebywa Odpowiedz Link
lylika Re: no tak 27.10.08, 21:58 edyta95 napisała: > już wiem czemu tu tak pusto, całe TWCh na naszej klasie przebywa ... O przepraszam. Ja jestem tutaj! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 22:02 > Jutro > założę spódniczkę, białą bluzeczkę i będę udawała poważną panią. Malo akcesoriow ci potrzeba.... okulary chociaz masz? Nerwowa ondulacje dorzuc, czy co. No, staraj sie nie parskac i bedzie powaznie. Odpowiedz Link
lylika Re: Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 22:08 Jutro > założę spódniczkę, białą bluzeczkę i będę udawała poważną panią. ... Myślałam, że wystąpisz w garniturze. Z krawatem. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Asiu, jest pańska skórka! 29.10.08, 08:05 wszystkich witam i do pracy zmykam. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Czołem! 29.10.08, 11:17 Dobre wieści: www.chmielewska.pl/index.php?name=News&file=article&sid=355 Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Czołem! 29.10.08, 11:44 Czołem! Czołem! I bokiem też! Ale z tytułem "Okropieństwa" to ja się ABSOLUTNIE NIE ZGADZAM!!! Może zrobimy jakiś protest? Odpowiedz Link
groha Re: Czołem! 29.10.08, 12:06 Bbbzyto, możesz na mnie liczyć, bo ja do słusznych protestów zawsze bardzo chętna, ale najpierw chciałabym zobaczyć, co to za okropieństwa Gurua opisuje, bo może jakieś naprawdę okropieńskie i będzie pasowało, jak ulał? I może te okropieństwa, to nie jest to, o czym kiedyś pisała Ewa, czyli kolejny stopnień po starym próchnie? Nic, poczekamy, zobaczymy, grunt, że jest na co czekać, prawda? Dzień dobry, cześć i czołem! Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Czołem! 29.10.08, 15:04 Super! Właśnie miałam się zacząć nieśmiało dopytywać, czy nic nie wiadomo kiedy ma się ukazać Też jestem ciekawa co tam będzie... Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Czołem! 30.10.08, 09:12 Otwarłam trwożliwie oko, a na zewnątrz noc listopadowa...Bry... Odpowiedz Link
lylika Re: Czołem! 30.10.08, 09:34 Cześć wszystkim. Kolory jesienne już bledną. Ale idziemy dzisiaj na Stacyjkę Zdrój! Odpowiedz Link
eulalija Re: Czołem! 30.10.08, 15:48 Trzy cmentarze, osiem grobów. Zrobione na tip top. Korzystałam z komunikacji miejskiej i patrzyłam ze współczuciem na tkwiące w gigantycznych korkach samochody. Biedne samochodziki, gdzie ci ich właściciele mają głowę, żeby w taki wielki ruch się pchać ... Witam czwartkowo. Odpowiedz Link
eulalija Re: Czołem! 31.10.08, 22:27 Ładny był dzień dziś. Spóźniona, ale jednak jeszcze w październiku, witam. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Czołem! 31.10.08, 13:22 Dziń dybry. Jestem wykonczona, bo znowu przyjmuję nowych pracowników. Rozmowy kwalifikacyjne są bardziej stresujące dla mnie, niż dla kandydatów. Na razie udało mi się zatrudnić dwie osoby. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Czołem! 31.10.08, 14:14 Nikogo nie zwalniałam. Potrzebujemy ciągle nowych i nowych i nowych.... Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Czołem! 31.10.08, 14:43 Rozbudowujecie się ? Szukam posady w bibliotece, tam gdzie się wydaje książki do windy, żeby nie było telefonu i klamka tylko z jednej strony Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Czołem! 01.11.08, 13:14 Nikt się dziś nie wita, to ktoś musi zacząć pierwszy - dzień dobry. Odpowiedz Link
anmanika Re: Czołem! 01.11.08, 15:40 Witam. Wlasnie wrocilam z 3 cmentarzy. Pogoda cudna, ludzi mrowie a mrowie. Odpowiedz Link
lylika Re: Czołem! 01.11.08, 16:44 Ja też wróciłam z cmentarzy. Faktycznie ludzi mrowie. Ja miałam nawet bliskie spotkania 3 stopnia: img407.imageshack.us/img407/8046/081101wszystkichwitych0jo3.jpg img407.imageshack.us/img407/3576/081101wszystkichwitych0br7.jpg Odpowiedz Link
anmanika Re: Czołem! 01.11.08, 17:32 Ja nie moge, szkoda, ze jakiegos zgnilego jaja nie mialas w podoredziu Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Czołem! 01.11.08, 18:27 Przepraszam, ale Halloween było wczoraj! Brrrr! Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Czołem! 01.11.08, 18:28 Hi, hi, hi, parę dni temu jechałem windą z Ziobrem. Jeszcze mi się śni ten horror. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Czołem! 01.11.08, 19:40 O jerumpajtasz! Temu z lewej od tylu odznacza sie spluwa! Czy co to jest? Mafiozo jak/az sie patrzy Odpowiedz Link
lylika Re: Czołem! 01.11.08, 20:36 5 minut wcześniej lekko rozdeptałam Maciarewicza. Nadepłam mu z wdziękiem na stopę. Sam sobie winien, zatrzymał się nagle i odwrócił, a nie miał świateł stopu. Jak zobaczyłam kogo rozdeptuję, to z wrażenia zapomniałam o aparacie. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Czołem! 01.11.08, 20:44 tfu, na psa urok, że też nawet na cmentarz juz nie można spokojnie iść. Dziś rano obudził mnie gwizdek polcjanta, cały dzień tak było, chłopaki na szczęście się zmieniali, bo jeden to by się wykończył. Jutro obudzę się już nastawiona odpowiednio. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Czołem! 01.11.08, 21:00 Ha!przenieście sie na lubelskie cmentarze,to zobaczycie co najwyżej ducha. lylika,nie wiem-współczuć ci,czy zazdrościć. Odpowiedz Link
lylika Re: Czołem! 01.11.08, 20:45 Przed chwilą wróciliśmy z Cmentarza Wojskowego. Tłumy jak w dzień. Pogoda cudna. Cmentarz rozjarzony, że latarnie niepotrzebne. Przy grobie Jacka Kuronia: img221.imageshack.us/img221/1081/081101wszystkichwitych0uk5.jpg Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Czołem! 02.11.08, 10:32 Witam, jak miło, że to ciepełko nam się przedłuża. Wieczorem na spacerze z psiną wyplątywałam się z babiego lata Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Czołem! 02.11.08, 11:32 Dzień dobry. Mżawo i zaduszno jakoś... Ale cmentarz wolny od upiorów dziennych. Odpowiedz Link
lylika Re: Czołem! 02.11.08, 22:06 Ale ruch w wątkach! Nie wiem czy dam radę dziś wszystko przeczytać, ale się postaram. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Czołem! 02.11.08, 22:21 Lepiej nowego witacza nam załóż, bo z tego już się ulewa Odpowiedz Link
lylika Re: Czołem! 02.11.08, 22:57 edyta95 napisała: > Lepiej nowego witacza nam załóż, bo z tego już się ulewa ... Melduję, ż zadanie zostało wykonane. Odpowiedz Link