11.10.08, 10:20
Dzień dobry. Większość odsypia? smile
Obserwuj wątek
    • ewa9717 Re: Czołem! 11.10.08, 10:26
      Pewnie tak. To ja, reprezentując mniejszość, ruszam w plener!
      Dzień dobry!
      • 36krzysiek Re: Czołem! 11.10.08, 11:40
        Dzień doberek Państwu smile
    • kamila29091 Re: Czołem! 11.10.08, 12:24
      Dzień dobry.. Ja już posprzatałam, obiadek się gotuję... Jeszcze
      muszę tylko zebrać siły i motywacje i wziąść się za szycie i
      przerobić sukienke...
      • edyta95 Re: Czołem! 11.10.08, 12:51
        wróciłam z zakupów, wjazd na działkę zablokowany, właśnie taki
        wielki pojazd wywożący hm wiecie co, wpadł nad do kanału. O rany,
        głupawki dostałam, czekam czy mu zbiornik pęknie i cały ogrodek będę
        miała....
        • edeka5 Re: Czołem! 11.10.08, 13:36
          edyta95 napisała:

> wróciłam z zakupów, wjazd na działkę zablokowany, właśnie taki
          > wielki pojazd wywożący hm wiecie co, wpadł nad do kanału. O rany,
          > głupawki dostałam, czekam czy mu zbiornik pęknie i cały ogrodek
          będę
          > miała....

... dobrze nawożony na przyszły rok i to w dodatku naturalnym
          nawozem wink
          • edyta95 Re: Czołem! 11.10.08, 13:45
            wyciąnięty, co za ulga, posypię azofoską na wiosne, obiecuje

• edeka5 Re: Czołem! 11.10.08, 13:54
              Ty się ogródkiem martwiłaś?
              Ja to od razu pomyślałam, co to będzie jak spłynie Ci do garażu sad
              • edeka5 Re: Czołem! 11.10.08, 13:56
                Jaki fajny temat nam się trafił wink, prawie jak o d... Maryni smile
                • lylika Re: Czołem! 11.10.08, 14:10
                  Dopiero wróciłam i widzę, że bardzo ładnie wątek się zapowiada. big_grin
                  Jestem po zakupach i po szampanie. Hrabinie z parteru prawnuczka się urodziła. smile
                  • lylika Re: Czołem! 11.10.08, 14:11
                    Najstarsza prawnuczka. big_grin
      • groha Re: Czołem! 11.10.08, 12:52
        Kamilo, zostaw szycie na zimowe wieczory, bo szyć w taki piękny dzień, to
        grzech, po prostu smile
        Mniejszość, świeżutka, jak koperek na wiosnę, najpierw idzie na kawę i milutkie
        pogaduszki, a potem rusza w świat. Dokąd konkretnie, to się jeszcze zobaczy.
        Udanego wieczoru, tfu, chciałam powiedzieć - weekendu!
        • ewa9717 Re: Czołem! 11.10.08, 14:32
          Fakt, szkoda pięknego dnia. Moja mniejszość własnie wróciła znad
          jeziora, połaziła po wodzie, tak do kolan...Pięknie...
        • kamila29091 Re: Czołem! 11.10.08, 14:44
          muszę zostawić, bo nie lubię a jestem tak usilnie zamawiana... jutro
          mam chrzest i pewnie ubiorę taki nudny kostiumik, bo nie mam pomysłu
          na dodatki do innej sukienki...
          • lylika Re: Czołem! 12.10.08, 23:16
            Na jutro czołem.
            Rano idę stać w kolejce po numerek do pierwszego kontaktu. Hi hi... pierwszego... Może mnie przyjmie ten kntakt, może nie. Zatem jutro nie czekajcie na mnie nachalnie, bo z pierwszym kontaktem będę obcować. smile
            • lylika Re: Czołem! 12.10.08, 23:25
              Miałam iść spać, ale KSP tak mnie rozkołysał i kołysze do tej chwili, że nie wiem czy w ogóle spać pójdę. smile
              Toteż powiedziałam sobie:
              Róbta co chceta.
              smile
              I robię. smile
              Herbatko... dopóki ciebie nam pić....
              • ewa9717 Re: Czołem! 13.10.08, 08:01
                Trzyyyyyyynasteeeeeeeeeego, nawet w grudniu jest wiooooooooosna!!!!!
                A co dopiero w październiku!
                Dzień dobry!
                • lylika Re: Czołem! 13.10.08, 09:09
                  Wiosny nie widać. Mgła zasłania. Witam.
                  • kamila29091 Re: Czołem! 13.10.08, 15:29
                    dzień dobry... ja już w domku... jutro wolne i się bardzo cieszę
                  • jotka13 Re: Czołem! 13.10.08, 15:32
                    Mgła się podniosła, słońce przebłyska, niedługo wychodzę z pracy -
                    same dobre wiadomości wink
                    • lylika Re: Czołem! 14.10.08, 08:28
                      Siemanko. Przed chwilą zdrowo lunęło, ale chyba się wypogodzi. smile
                      • lylika Re: Czołem! 14.10.08, 21:47
                        Psia kość, 6 razy się logowałam bo rzekomo podawałam zły login i hasło. We własną pamięć mogę wątpić, ale to hasło z loginem mam pod "control ennter" i co, zapomniał control co ma? Za siódmym razem się udałalo, a przecież nic się nie zmieniło. Wrrr...
                        • ewa9717 Re: Czołem! 15.10.08, 07:42
                          Dzień dooooo...
                          • ter.eska Re: Czołem! 15.10.08, 08:04
                            dobry dzioneksmile
                            • lylika Re: Czołem! 15.10.08, 08:44
                              Siemanko. Ładny dzionek. smile
                              • 36krzysiek Re: Czołem! 15.10.08, 09:15
                                Dzień dobry. Mam nadzieję, bo jak na razie jest do kitu. Wrrrr!
                                • lylika Re: Czołem! 15.10.08, 09:39
                                  Kredki ukradli?
                                • asia.sthm Re: Czołem! 15.10.08, 09:40
                                  oj, ciezko sie dzis wstawalo, ale jakos sie wstalo.
                                  Plucha nie jest wcala taka zla jak sie niektorym wydaje. Ja sie z
                                  plucha przyjaznie.
                                  Dobrej srody wsiem.
                                  • ewa9717 Re: Czołem! 16.10.08, 07:20
                                    Ale leje!!!!! Dzień dobry?
                                    • ter.eska Re: Czołem! 16.10.08, 08:07
                                      witam,u mnie nie leje,ale jest śpiąco i ponurosad
                                      • ewa9717 Re: Czołem! 16.10.08, 14:11
                                        Z pogodą lepięj, się odmeldowuję do leśniczówki wink))
                                        • kocio_pierzaczek Re: Czołem! 16.10.08, 14:24
                                          Właśnie wyszło słońce. No dobra, cos tam zza chmur po prostu
                                          prześwieca, ale od razu lepiej jest na świecie. Wreszcie forum
                                          działa i to najważniejsze, bo już byłam w otchłani rozpaczy.
                                          • groha Re: Czołem! 16.10.08, 14:33
                                            Ufff... jak to dobrze, że przez pół doby nie miałam dostępu do internetu z
                                            powodu awarii operatora, bo jakbym jeszcze miała nie mieć dostępu do tutaj, to
                                            chyba też bym się zdenerwowała.
                                        • 36krzysiek Re: Czołem! 16.10.08, 14:27
                                          Madonna potwierdziła, że się rozwodzi, a Wy tu śmichy-chichy sad
                                          Chociaż, z drugiej strony, teraz będzie wolna... hmmm... Czy ja
                                          jestem gotowy na trójkę dzieci...
                                          • groha Re: Czołem! 16.10.08, 14:39
                                            E tam, dzieci już podchowane, a poza tym od czego są opiekunki? Lepiej niech pan
                                            Baron się zastanowi, czy da radę wytrzymać kondycyjnie i jak długo pociągnie
                                            przy tak, ekhem... ruchliwej i żywotnej kobicie smile
                                            • 36krzysiek Re: Czołem! 16.10.08, 18:35
                                              No trudno będzie ale damy radę! Na ślubny prezent poproszę o garnki
                                              Philipiaka.
                                              • kocio_pierzaczek Re: Czołem! 16.10.08, 18:50
                                                Burżujstwo! Emalia made in Olkusz, nie łaska? A tak w ogóle to
                                                prawie pisze za mnie moja myszka - grypopodobna franca mnie wczoraj
                                                powaliła i nie do końca czuję się poczytalna, zważywszy na to, co
                                                pokazuje termometr. Rumianek, lipa, kurczę, coś to wszystko nie
                                                pomaga.
                                                • 36krzysiek Re: Czołem! 16.10.08, 19:42
                                                  Kocio, po pierwsze nie wiem, czy moja Madi zjadła by owsiankę z
                                                  Olkusza, a po drugie może do wracza jakiegoś się wybierz?
                                                  Mmmmm...Baron w kuchni robi śniadanie a Madi pakuje w siłowni ... smile
                                                  • lylika Re: Czołem! 16.10.08, 21:24
                                                    A jak się Madi napakuje w siłowni i w jadalni, to leci na zakupy, na ploty i do studia żeby powyć trochę. Potem wraca się przebrać i przywitać z dziećmi. Przebrana za stukniętą panienkę z liceum wsiada do limuzyny i objeżdża jakieś gale. Koło północy wstępuje jeszcze do osobistej kabalistki i do rana układają pasjanse i patrzą w kulę. Potem, przed siłownią, wita się z dziećmi, zjada śniadanie i tak wkoło Macieju. Gdzie tu miejsce dla Barona? Samo podawanie owsianki w Olkuszu wystarczy?
                                                  • 36krzysiek Re: Czołem! 16.10.08, 21:26
                                                    Wystarczy smile
                                                  • lylika Re: Czołem! 16.10.08, 21:27
                                                    36krzysiek napisał:

> Wystarczy smile
                                                    ...
                                                    Masochista. big_grin
                                                  • lylika Re: Czołem! 16.10.08, 22:07
                                                    Czy już zacząłeś gotować owsiankę?
                                                  • lylika Re: Czołem! 17.10.08, 08:59
                                                    Dzień dobry państwu. smile
                                                • lylika Re: Czołem! 16.10.08, 21:26
                                                  Rumianek, lipa, kurczę, coś to wszystko nie
                                                  > pomaga.
                                                  ...
                                                  Syrop z cebuli i sok z czarnego bzu dołóż. Polepszenia. smile
                                                  • 36krzysiek Re: Czołem! 17.10.08, 09:26
                                                    Jak to dobrze, że już piątek. Witam szanowne grono.
                                                  • asia.sthm Re: Czołem! 17.10.08, 09:40
                                                    Apropos owsianki...wydaje mi sie, ze Madonna nastepnym razem bedzie
                                                    chciala owsianki od kobiety. Baronie, nie bierz tego jako
                                                    odrzucenie, ot taki porzadek rzeczy nastapi.

Dzien dobry wszystkim - mowi Asia
    • dorka_31 Re: Czołem! 17.10.08, 13:10
      Witam w ten wietrzny i zmienny pogodowo dzień smile
      Zakupiłam dziś sobie na osiedlowym ryneczku ekologiczne kosztele i
      się delektuję. Mmmm... stara, dobra odmiana... Nie to co dzisiejsze
      jakieś wymyślne jabłka! smile
    • stara.gropa Re: Czołem! 17.10.08, 13:27
      Czołem! Siedzę pod stołem.
      • groha Re: Czołem! 17.10.08, 13:36
        Samotnie, czy społem?
        • stara.gropa Re: Czołem! 17.10.08, 13:50
          Wespół cały zespół.
          • g0p0s Re: Czołem! 17.10.08, 14:25
            By żądz moc móc zmóc?
            • stara.gropa Re: Czołem! 17.10.08, 14:31
              Żeby wzmóc!
          • groha Re: Czołem! 17.10.08, 14:33
            O, to duży stół macie, fajnie smile
            A'propos społem, to kiedyś widziałam w zeszycie ucznia takie zdanie: społem, ale
            mnie tato obudził. Bo o tym z użyciem "spod": tato spod z drabiny, to już kiedyś
            pisałam. Szkoda, że Mariurzka nie ma już czasu na takie, szkoda.
            • stara.gropa Re: Czołem! 17.10.08, 14:35
              Stół 220cm długoszcza ma.
              • stara.gropa Re: Czołem! 17.10.08, 14:35
                Poprawka, 420 miało być.
                • g0p0s Re: Czołem! 17.10.08, 14:37
                  Szybko rośnie. Prawie jak złowiona rybasmile
                  • stara.gropa Re: Czołem! 17.10.08, 14:39
                    Bo zespół się powiększa, goście dochodzą.
                    • groha Re: Czołem! 17.10.08, 14:47
                      Nie ma to, jak dobra kawa społem pod stołem.
                      • stara.gropa Re: Czołem! 17.10.08, 14:48
                        Tańce, hulanki, swawola.
                        • g0p0s Re: Czołem! 17.10.08, 14:50
                          Lulki palicie? Uważajcie na policjęsmile
                          • groha Re: Czołem! 17.10.08, 15:04
                            E, pod stołem nie widać. Co innego, gdyby na stole. Jak ta od maku... cała
                            jestem w maku... smile
                            • bbbzyta Re: Czołem! 17.10.08, 15:22
                              Serdecznie wszystkich piątkowo pozdrawiam, a zwłaszcza tych pod stołem. Trochę skrzywiona na gębie, bo jakiś nerwoból wlazł mi w prawy półd...k, pewnie od dysku albo co. Najlepiej chyba będzie się urżnąć wink
                              • lylika Re: Czołem! 17.10.08, 15:29
                                Szkorbut poleca Metaxę. Pomaga, ale drogo ten wychodzi. Prawie 100 zł. flaszka. smile
                                • bbbzyta Re: Czołem! 17.10.08, 15:33
                                  O! Zaiste dobra rada! Mam trochę tego kordyału jako szczątkowe wspomnienie z jakichś zamierzchłych wakacji, zawsze oszczędzane na czarną godzinę smile
                                  • 36krzysiek Re: Czołem! 17.10.08, 15:41
                                    Chyba się dziś urżnę na okoliczność. Ostatnio preferuję dżin z
                                    tonikiem. To co, umawiamy się na wieczór ? wink
                                    • bbbzyta Re: Czołem! 17.10.08, 17:03
                                      Bardzo chętnie Baronie smile Karol może mnie reprezentować per procura. Gin z tonikiem i owszem, ale ja sobie wczoraj nabyłam limonki, żeby utłuc z cukrem trzcinowym, lodem i rumem, z braku brazylijskiej trzcinówki smile
                                      • 36krzysiek Re: Czołem! 17.10.08, 20:24
                                        Caipirinha z cachacy mmmmm...miodek smile
                                      • lylika Re: Czołem! 17.10.08, 23:25
                                        Zyto, jak po limonce z rumem? Przeszła rwa w odwłoku?
                                    • lylika Re: Czołem! 17.10.08, 17:32
                                      36krzysiek napisał:

> Chyba się dziś urżnę na okoliczność. Ostatnio preferuję dżin z
                                      > tonikiem.
                                      ...
                                      To się dobrze składa bo też lubię gin, a mężydło jedzie o 7.00 do Pruszkowa. Chyba się z nim zabiorę i wpadnę na ten gin. big_grin
                                      P.S. Dla mnie z sokiem grapefruitowym.
                                      • 36krzysiek Re: Czołem! 17.10.08, 20:25
                                        Szefowa mnie zaskoczyła z zaskoczenia. Niestety nie ma balangi sad
                                        Dopiero co wróciłem do dom. Za karę mam Merlota smile
                                        • lylika Re: Czołem! 17.10.08, 23:22
                                          Tak tym ginem i urżnięciem mnie zaintrygowałeś, że pomyśłałam; wpadnę, ginu łyknę i nie dopuszczę do samotnego urżnięcia do lustra. A tu masz... obiecanki cacanki a pana nie ma w domu. sad
                                          P.S. Jeśli Merlot jest za karę, to proszę mnie karać przynajmniej trzy razy w tygodniu. big_grin
    • groha Re: Choć burza huczy... 17.10.08, 19:55
      wkoło nas, hu hu hu, to nam nie nahuczy, ha ha ha. Gdy ma się kalosze, ciepłe
      gacie oraz sztormiaczek, rzecz jasna. Wtedy żaden deszcz, ani wiatr nam nie
      podskoczą, mówię Wam. Ani nie nawiuwają. I można do woli łazić po kałużach, i
      robić kaloszkami: ciap, ciap... Jak w "Deszczowej piosence", albo jeszcze
      fajniej. I cera ładnie się nawilża, przy okazji. Więc nawet jeśli sobie pada, to
      niech pada. Miłego wieczoru/weekendu/jesieni/roku/życia... wszystkiego!
      • bbbzyta Re: Choć burza huczy... 18.10.08, 08:58
        Witam! Trochę ponuro, trochę zimno, ale to w końcu sobota smile Limonki i rum ciągle czekają, ale już niedługo, wczoraj padłam za wcześnie i bez nich...
        • lylika Re: Choć burza huczy... 18.10.08, 09:09
          Dzień dobry. Miłego dnia wszystkim. smile
          • lylika Bajeczne kolory jesieni. 18.10.08, 09:30
            Szkoda tylko, że nie ma słońca. Byłoby jeszcze piękniej.
            Widok z okna:
            img266.imageshack.us/img266/9296/081017parkowanie012tq5.jpg
            • ter.eska Re: Bajeczne kolory jesieni. 18.10.08, 09:38
              witam wszystkich(może od razu na zapas na kilka dni bo mi komp zaczął strajkować
              i nie wiem czy nie pójdzie do naprawy sad sad sad)wiec póki zawiesił strajk
              posiedzę z wami jeśli nie macie nic przeciwkosmile
              • ter.eska Re: Bajeczne kolory jesieni. 18.10.08, 09:39
                lyliko-widok z twojego okna bajecznysmile,z mojego to ...ech...szkoda gadać.
            • 36krzysiek Re: Bajeczne kolory jesieni. 18.10.08, 18:34
              Mam nadzieję, że płacisz podatek od takich widoków! wink
              • kocio_pierzaczek Re: Bajeczne kolory jesieni. 18.10.08, 20:26
                Cześć, tu zwłoka bez zwłoki. Miłej reszty łikendu życzę. Nie wiem,
                czy to moje ciśnienie, wzorem Lylikowego jakiś czas temu, gdzieś
                sobie poszło, czy przeziębienie mnie wykończyło, ale nawet wejście
                na i zejście z krzesła wykańcza mnie fizycznie. Na wczoraj miałam
                zamówionego babysittera do dziecka, bo bałam się małego nosić, sama
                jestem słabsza niż niemowlę. Tatuś jak mnie zobaczył, już chciał mi
                smażyć jajecznicę, więc pomyślałam, że nie jest dobrze. Ale dziś
                sobotni wieczór, mój ulubiony fragment łikendu, więc poszaleję.
                Spróbuję wziąć aromatyczną kąpiel z bąbelkami. Bul bul bul...
                • ewa9717 Re: Bajeczne kolory jesieni. 18.10.08, 20:59
                  Kociu, a daj znak, czy wylazłaś z wanny!
                  • groha Re: Bajeczne kolory jesieni. 18.10.08, 21:39
                    Gorączka nam Kocia osłabiła do cna, jak widzę, ona tak potrafi. Kociu, lepiej
                    wyłaź z tej wanny, idź do łóżka i wracaj do siebie, bo z taką słabością nie ma
                    co rżnąc chojraka, naprawdę. Cholerne wirusy.
                    Kurczę, a Groh, wiedziony dziką manią winiarską, przewlókł mnie dzisiaj po
                    takich krzach tarninowych i dzikoróżanych, że drut kolczasty przy tym wysiada.
                    Aż dziwne, że jestem w jednym kawałku, ha ha. Kolejnego lekarstewka mu się
                    zachciało, cholercia, i to w dużych ilościach, więc dałam się powlec, bo
                    przecież sam zbierałby i zbierał, wiadomo. Cóż - gdzie ty Kajus... Za to miło
                    pogadałam sobie ze srokami i takim jednym, co jeszcze nie wiem, jak się nazywa.
                    I bażanty były! Jeden nawet na mnie nakrzyczał. A ja od razu pomyślałam o naszej
                    Asi smile
                    • lylika Re: Bajeczne kolory jesieni. 19.10.08, 10:18
                      Siemanko. Słonecznie witam. Na Żoliborzu wprost cudnie. smile
                      • ewa9717 Re: Bajeczne kolory jesieni. 19.10.08, 10:40
                        Dzień dobry. Królestwo za ko...no, za kawę! Zadnych cudności, szaro,
                        dżdżysto...
                        • dorka_31 Re: Kolory za oknem 19.10.08, 11:47
                          Witam! Słonko próbuje się przebijac i czasem nawet mu to wychodzi smile
                          Żeby jeszcze ten zimny wiatr tak nie przewiewał...
                          Co zaś do pejzaży zaokiennych to u mnie jest tak (pstryknięte
                          dosłownie przed chwilą):
                          img263.imageshack.us/img263/2167/pa180002msj6.jpg
                          Troszkę kolorów jesieni jeszcze się ostało smile
                    • asia.sthm Re: Bajeczne kolory jesieni. 19.10.08, 12:21
                      > I bażanty były! Jeden nawet na mnie nakrzyczał.

To i dobrze, wieksze zrozumienie uzyskam na moje utyskiwanie.
                      Jednakowoz wcale nie chcialabym zyc w swiecie, w ktorym bazanty
                      pieknie cwierkaja. Zaraz bym sie przestraszyla.

U nasz dzis calkiem ladnie. Akurat aby dac sie krzom
                      pokluc...cholera ide trzebic gaszcza dlugoszcza 5 metrow. Ciagle
                      mnie jezyny atakuja.
                      • kocio_pierzaczek Re: Bajeczne kolory jesieni. 19.10.08, 13:59
                        Witam niedzielnie. Jak słoneczko jest, od razu świat pięknieje.
                        • ter.eska Re: Bajeczne kolory jesieni. 19.10.08, 16:39
                          witam,za oknem szaro,dobrze,ze chociaż sucho.
    • ewa9717 Re: Czołem! 20.10.08, 06:50
      Ciemno wszędzie, głucho wszędzie...
      Dzień dobry w samym środku nocy!
      • eulalija Re: Czołem! 20.10.08, 08:20
        Pochmurno jestsad
        I poniedziałek jestsad
        Fuj ...
        Witam.
        • asia.sthm Re: Czołem! 20.10.08, 09:00
          Fajna pluche mamy. Dobrze ze to poniedzialek wink

Dobrego tygodnia wszystkim. Niech wam bedzie z gorki.
          • lylika Re: Czołem! 20.10.08, 09:17
            Cześć. Trochę się rozchmurza. smile
            • 36krzysiek Re: Czołem! 20.10.08, 09:31
              Na szeleszczące szczerzuje! Jak ja nie cierpię poniedziałków!
              • stara.gropa Re: Czołem! 20.10.08, 09:49
                Baronie, dostałeś smsy ode mnie?
                • anmanika Re: Czołem! 20.10.08, 10:33
                  Uprzejmnie informuje szanowne szefostwo, że bezdomny chleb czeka u mnie na
                  adopcję. Dzwoniłam wczoraj i dzwoniłam i dzwoniłam.....
                  • lylika Re: Czołem! 20.10.08, 11:11
                    Aż sprawdziłam komórkę. Ani jednego nieodebranego połączenia. Cuda i dziwy. O której można odebrać?
                    • anmanika Re: Czołem! 20.10.08, 11:17
                      Dzisiaj jestem w domu dopiero po 18:30 a jutro mogłabym podrzucic bo bede w okolicy.
                      • asia.sthm Re: Czołem! 20.10.08, 12:58
                        anmanika ma:
                        Fragment wywiadu Marka Kamińskiego dla GW: "... i im bliżej byłem
                        bieguna tym ładniejsze były białe niedźwiedzice"

sama esencja humoru!

No i prosze, maja te sama umiejetnosc co owiecki i
                        wielbładzice...szmineczki uzywaja i podwiazek

im dalej w las tym mniejsze wymagania, czyco
            • eulalija Re: Czołem! 20.10.08, 12:18
              Nad Targówkiem niebo błękitne i słoneczko radośnie świeci, no, już
              nawet nie jest mi przykro, że to poniedziałeksmile)
              • bbbzyta Re: Czołem! 20.10.08, 14:19
                Witajcie smile! Właśnie zrobiłam sobie pierwszą kawę, zalewając "wrzątkiem" z termosu po zebraniu. Wyszły mi wspaniałe pomyje, którymi akurat się delektuję, bo przeca nie wyleję.
                • eulalija Re: Czołem! 20.10.08, 14:26
                  Ja również przy kawie. Drugiej dziś. I nie są to pomyje, jak uważa
                  MLP. Bo ja, prostaczka, 3 w 1 zażywam popołudniem, a skoro mi
                  pasuje, to świniom nie oddamsmile
                  • ewa9717 Re: Czołem! 20.10.08, 14:29
                    Jaki piękny dzień się zrobił, prawie letni! Szkoda, że nie piątek...
                    • ewa9717 Re: Czołem! 21.10.08, 08:17
                      Cześć i czołem! Pierwszy wstołem?????
                      Wstawć, szkoda dnia!
                      • asia.sthm Re: Czołem! 21.10.08, 08:31
                        Juz dawmo wstaniete choc pada i wcale sie nie chcialo.
                        Zaraz piatek bedzie.
                        • lylika Re: Czołem! 21.10.08, 08:43
                          Pięknie za oknem. Miłego dnia wszystkim. smile
                          • eulalija Re: Czołem! 21.10.08, 09:24
                            Bardzo lubię takie październikismile
                            Witam wtorkowo.
                            • dorka_31 Re: Czołem! 21.10.08, 09:56
                              Witam!
                              Za oknem tak pieknie, a mnie zaraza jakaś dopadła i męczy uncertain
                              Ale póki co, jeszcze żyję smile
                              • eulalija Re: Czołem! 21.10.08, 10:46
                                Na zarazę duuużo herbaty z dodatkami. Miód, cytryna, sok malinowy.
                                Może przegonią. A jak nie, to do konowała.
                                Trzymaj się cieplutkosmile
                                • lylika Re: Czołem! 21.10.08, 11:16
                                  Piękny jest świat kiedy słońce zagląda do okien. Ma to jednak pewną wadę. Trzeba natychmiast brać się za odkurzanie! shock
                                  • 36krzysiek Re: Czołem! 21.10.08, 11:26
                                    Odkurzanie, zaraz po prasowaniu, to sama relaksująca przyjemność.
    • eulalija Re: Czołem! 22.10.08, 08:06
      Jeszcze nikogo? Porannej Ewy nawet nie ma?

Ciągle piękny październik.
      Dziś dzień prasowawczo-szwalny, moja struna grzbietowa już coś
      marudzi.

Witam środkowo.
      • asia.sthm Re: Czołem! 22.10.08, 08:10
        Obecna, nadal nieprzytomna!
        Az sie rwe do roboty smile
        Witam cwierkajaco, cwir cwir
        • lylika Re: Czołem! 22.10.08, 08:32
          Zięć dobry.
          • 36krzysiek Re: Czołem! 22.10.08, 09:26
            Dzień dobry. Uprasza się szanowną Eulalijską, żeby nie mściła się na
            mnie za ten rozbity statek i nie krzyczała na mnie nad grilem, który
            odbywał się w ogrodach Wilanowa. Po drugie kto zaprosił Pudziana i
            dlaczego chodził w takim wielkim, drewnanym różańcu ? A po trzecie
            dlaczego Stefanmaria przyszedł z inną kobietą?
            • eulalija Re: Czołem! 22.10.08, 09:47
              Trzeba było zjeść lekko strawną kolację, wtedy Pudzian miałby
              zwiewny szaliczek a ja pogłaskałabym Cię po główce. Po schabowych z
              kapustą zawsze śnią się głupotysmile))
              • dorka_31 Re: Czołem! 22.10.08, 11:25
                Witam obecnych i nieobecnych smile
                Za oknem nie świeci, ale dziś jest mi wszystko jedno, bo zamierzam
                walczyć z zarazą w domowym zaciszu. Niech sobie wredna pójdzie, a
                sio!
                • ewa9717 Re: Czołem! 22.10.08, 11:50
                  Nie świeci, ale ciepło. Na pohybel zarazom! A jakby ta zaraza pobyła
                  w moim bigosowym wozduchu, od którego nos urywa, zaraz by se poszła!
                  • bbbzyta Re: Czołem! 22.10.08, 12:09
                    Witam! smile Jak tak ciepło, to na pewno halny duje w górach. Mamy tam kogo, żeby potwierdził?
                    • ewa9717 Re: Czołem! 23.10.08, 07:57
                      Buro. Bry.
                      • eulalija Re: Czołem! 23.10.08, 08:10
                        Ciemno i pada.
                        Ale to już czwartek, jakoś da się przeżyć.
                        Witam.
                        • lylika Re: Czołem! 23.10.08, 09:07
                          Łomatko, jakoś się wreszcie zwlokłam. Wszystko mnie boli. No cóż, czuję, że żyję. big_grin
                          • bbbzyta Re: Czołem! 23.10.08, 09:38
                            Siąpu, siąpu, siąpu, siąpu, siąpu, siąpu, siąpu, siąpu, siąpu, siąpu, siąpu, siąpu, siąpu, siąpu, bęc! Dzień dobry smile
                            • asia.sthm Re: Czołem! 23.10.08, 09:45
                              Ale sie ładnie rozsiąpiło!

Ja mam dzis rewizora i urodziny synowej. Impreza na łodziodomu, domu
                              na łodzi, ktory moja synowa ma za gniazdo. Pierwsze wlasne gniazdo
                              na wodzie. Jej tatus buduje takie cuda ze ho ho.

Czyli dzien bardzo dobry.
                              • bbbzyta Re: Czołem! 23.10.08, 09:59
                                Asiu, sprawdź jakoś na wszelki wypadek, czy rewizor jest prawdziwy wink Dom na łodzi! Okropnie bym chciała! Nawet bym zniosła komary i reumatyzm!
                                • asia.sthm Re: Czołem! 23.10.08, 10:07
                                  pociagne go za nos i jak mi w reku nie zostanie to bede mila...

Komarow nie ma, lodka stoi zacumowana w lodziowym osiedlu w centrum
                                  miasta.A reumatyzm to nie od wody pochodzi.
                                  Zdobede fotografie....jakims cudem zdobede.
                                  • g0p0s Re: Czołem! 23.10.08, 11:30
                                    A nie huśta takim domem? Do spania to może dobre, ale tak cały
                                    dzień? No i gra w szachy utrudnionasmile
                                    www.maxtrader.pl/pl/1,2,1,10785,3,0,-1,-1,0,32647,0/Szachy+-+Kieliszki.html
    • dorka_31 Re: Czołem! 23.10.08, 12:37
      Witam! W nocy pokapywało, za oknem mokro... Chyba zaczyna się druga
      część jesieni, ta mniej kolorowa uncertain
      • ewa9717 Re: Czołem! 23.10.08, 14:47
        Ach, u nas zrobiło się cudnie!!!!
        • lylika Re: Czołem! 23.10.08, 14:51
          W Warszawie też świeci morda, ale blada jakaś.
          • ewa9717 Re: Czołem! 24.10.08, 08:27
            Wstawać, szkoda dnia! Aż dziw, że listopad już prawie....
            Dzień dobry!!!!
            • lylika Re: Czołem! 24.10.08, 09:03
              Cześć! Wpadnie ktoś dzisiaj? smile
              • 36krzysiek Re: Czołem! 24.10.08, 09:34
                Powiem Wam coś na ucho, mam na sobie niewyprasowaną koszulę! Ale
                perwersja, co nie?
                • asia.sthm Re: Czołem! 24.10.08, 09:56
                  a ja mam dwie rozne skarpetki.Zgroza!
                  Od kiedy dzieci wrocily do domu nie ma dwoch takich samych choc
                  jupowane sa w paczkach po piec par. Dziwne... jak u Myklanda.
                  • 36krzysiek Re: Czołem! 24.10.08, 10:07
                    W zamierzchłej przeszłości zajmowaliśmy się fenomenem potwora
                    pralkowego, który żywi się skarpetkami smile Mam inny problem, szukam
                    stacji radiowej, która nie nadaje feel. Chyba tylko Radio
                    Luksemburg smile
                    • dorka_31 Re: Czołem! 24.10.08, 11:11
                      Witam!
                      Ja za to miałam z samego rana darmowe słuchowisko za drzwiami pod
                      tytułem: "Czuć gaz!". Myślałam, że sobie odeśpię (bo zaraza jeszcze
                      mnie męczy i w nocy spać nie daje, dopiero nad ranem popuszcza), ale
                      nic z tego. Głównym podejrzanym, sądząc z dźwięków, był sąsiad z pół
                      piętra niżej i całe towarzystwo (tj. pogotowie gazowe i kilka
                      sąsiadek) kotłowało się w pobliżu moich drzwi. Łomotanie w drzwi
                      oraz okrzyki: "Proszę panaaaa!!!" w wersji damskiej i męskiej
                      zniweczyły resztki mojej nadziei na sen. Trudno, ale może i dobrze,
                      bo za oknem dzis znowu tak pieknie, że chyba mimo zarazy skuszę sie
                      na jakis krótki spacer smile)
                      • 36krzysiek Re: Czołem! 24.10.08, 11:34
                        A co z gazem i sąsiadem?
                        • dorka_31 Re: Czołem! 24.10.08, 18:01
                          Nic nie wybuchło, a sąsiad żyje, więc chyba w porządku smile
                    • stara.gropa Re: Czołem! 24.10.08, 12:45
                      Radio PIN.
    • stara.gropa Re: Czołem! 24.10.08, 13:19
      Kochani, zajrzyjcie proszę na tę stronę:
      ola25.posadzdrzewo.pl/
      Koleżanka z pracy sadzi tam wirtualne drzewko. Im więcej odwiedzin,
      tym drzewko szybciej rośnie.
      • 36krzysiek Re: Czołem! 24.10.08, 13:33
        A niech rośnie! Będzie do kominka hi hi hi (złowieszczo)
        • 36krzysiek Re: Czołem! 24.10.08, 15:17
          Jeszcze 45 minut, jeszcze 45 minut, jeszcze 44 minuty, jeszcze 44
          minuty, jeszcze 44 minuty, jeszcze 44 minuty, jeszcze 44 minuty,
          jeszcze 43 minuty.....
          • ewa9717 Re: Czołem! 24.10.08, 16:36
            E, już po jużu!!!!
            • 36krzysiek Re: Czołem! 24.10.08, 17:26
              Niniejszym weekend uważam za otwarty. Na zdrowie! (czerwonym
              południowoafrykańskim)
              • ter.eska Re: Czołem! 24.10.08, 21:10
                oj!Krzysiu ładnie tak pić samemu,podziel sie.a tak ogólnie to czołem!jak to
                dobrze,ze już weekendsmile
              • bbbzyta Re: Czołem! 24.10.08, 22:40
                Ja sobie strzeliłam czerwone wytrawne sycylijskie smile
                • lylika Re: Czołem! 24.10.08, 22:47
                  Jeden Pilsner Urquell na dwoje. Jeszcze pracuję, nie mogę sobie folgować. smile
                  • ter.eska Re: Czołem! 25.10.08, 00:43
                    ja to dziś wieczorkiem bede pewnie piwko.
                    • ewa9717 Re: Czołem! 25.10.08, 08:23
                      Na razie burawo, a mnie dziś ładna pogoda potrzebna na gwałt!
                      Dzień dobry!
                      • edeka5 Re: Czołem! 25.10.08, 09:11
                        ewa9717 napisała:
                        > mnie dziś ładna pogoda potrzebna na gwałt!
                        Planujesz jakieś swawole terenowe wink

Witam, szczególnie serdecznie tych dziś pracujących
                        • lylika Re: Czołem! 25.10.08, 09:20
                          Dzień dobry. Współczuję pracującym. Trzymajcie się.
                        • ewa9717 Re: Czołem! 25.10.08, 09:25
                          edeka5 napisała:

> ewa9717 napisała:
                          > > mnie dziś ładna pogoda potrzebna na gwałt!
                          > Planujesz jakieś swawole terenowe wink
                          Wiedziałam, że tak będzie wink)))
                          Terenowe, ale nie swawole. Niestety...

• bbbzyta Re: Czołem! 25.10.08, 17:03
                            Witam smile No, dzisiaj to dopiero jest pomór... Ale za to przybędzie nam godzina życia (chociaż osobiście wolę jak mi ona w marcu ubywa).
                            • ter.eska Re: Czołem! 25.10.08, 19:47
                              witam,milutkiego wieczorku życzęsmile smile smile
                              • 36krzysiek Re: Czołem! 25.10.08, 22:12
                                Działa?
                                • 36krzysiek Re: Czołem! 25.10.08, 22:15
                                  Działa. Bo do południa nie przyjmowało postów. Z teatru właśnie
                                  wróciłem, Kolacja dla głupca w Ateneum. Brzuch mnie boli od smiechu
                                  a Tyniec przeszedł samego siebie. Nigdy go jakoś nie doceniałem ale
                                  przekonuję się coraz bardziej do jego wielkiego talentu. Razem z
                                  Fronczewskim zrobili naprawdę wspaniałe szoł.
                                  • lylika Re: Czołem! 25.10.08, 22:33
                                    Tyniec dla mnie też był bardzo nierówny. Czasami świetny, czsami nie do przyjęcia.
                                    Trochę obok tematu.
                                    Katarzyna Figura zaistniała u mnie jako aktorka dopiero w serialu Stacyjka.
                                    Dobra aktorka!
                                    • 36krzysiek Re: Czołem! 25.10.08, 22:38
                                      Oj tak! Figura w Stacyjce jest rewelacyjna. Szkoda, że tak mało
                                      takich perełek.
                                      • ewa9717 Re: Czołem! 26.10.08, 07:38
                                        Dzień dobry!
                                        Z pogodą bez gwałtów chyba trzeba - samo się dziś poprawiło!
                                        • lylika Re: Czołem! 26.10.08, 08:40
                                          Ale się pospało! I słońce łypie. Miła niedziela się zapowiada. Dzień dobry. smile
                                          • bbbzyta Re: Czołem! 26.10.08, 10:38
                                            XCzołem, czołem! Tyłem, tyłem! Podarowaną mi dodatkową godzinę życia oczywiście przespałam smile
                                            • asia.sthm Re: Czołem! 26.10.08, 10:42
                                              Ta godzina nam sie nalezala. Bilans musi sie zgadzac.
                                              Czesc kochani....z Wygwizdowa sie klaniam.
                                              • lylika Re: Czołem! 26.10.08, 15:15
                                                Tak się dzisiaj jeździ, a raczej stoi w Warszawie.
                                                img114.imageshack.us/img114/1218/081026niedziela005ia2.jpg
                                                Dojazd i powrót prawie półtorej godziny.
                                                • edeka5 Re: Czołem! 26.10.08, 16:41
                                                  Sądząc ze zdjęcia to jechałaś na Wólkę Węglową. Zgadza się?
                                                  My też planowaliśmy na dziś sprzatanie grobów, ale wystraszył nas zapowiadany wcześniej deszcz i zmobilizowaliśmy się jeszcze wczoraj po pracy. Szczęśliwie zdążyliśmy do zmroku. A deszczu dzisiaj nie było smile
                                                • asia.sthm Re: Czołem! 26.10.08, 17:07
                                                  Ratunku! Znajac sie, pojechalabym w odwrotna strone niz wszyscy i
                                                  udawala ze mi sie spieszy.
                                                  • edyta95 Re: Czołem! 26.10.08, 20:37
                                                    Lylka, trzeba było zadzwonić, tajne ścieżki bym podpowiedziała smile
                                                  • lylika Re: Czołem! 26.10.08, 20:49
                                                    Od Młocin tak się jechało. Powinniśmy byli jechać z drugiej strony.
                                                  • edyta95 Re: Czołem! 26.10.08, 20:52
                                                    powinniście jechać obok mojego domu, albo całkiem od Łomianek
                                                  • lylika Re: Czołem! 26.10.08, 21:51
                                                    Tys prowda!
                                                  • eulalija Re: Czołem! 26.10.08, 22:53
                                                    Załapałam się na powitajnik przed północą, sukces, kurczę, sukces.

A po prawdzie to na cmentarze w Warszawie to lepiej komunikacją
                                                    miejską, autobus z przystanku się zawsze jakoś wypchnie a miejsca
                                                    parkingowe to przeważnie wypadają ze dwa kilometry dalej. Dziś na
                                                    Wincentego ponoć przez cały dzień stał korek gigant, ja odjechałam o
                                                    świcie, wróciłam po zmierzchu, mnie nie dotknęło.
                                                  • ewa9717 Re: Czołem! 27.10.08, 07:37
                                                    Lało bez noc, dali leje...
                                                    Dzień dobry?
    • ter.eska Re: Czołem! 27.10.08, 07:59
      witam wszystkich w poniedziałek.Jak ja nie lubię poniedziałkówsad sad sad
      • 36krzysiek Re: Czołem! 27.10.08, 08:39
        I apiać od nowa, Polska Ludowa. Szlag by to... dzień dobry...
        • asia.sthm Re: Czołem! 27.10.08, 08:46
          jaki piekny dzis poranek!! wstalam sama z siebie o godzine za
          wczesnie, a tu morda na niebie, niebiesciutko wyzej, kolorowo nizej.
          Poszeliscilam nogami w lisciach, troche sie poslizgalam na
          rozdyzdanych i podwijam teraz rekawy na powaznie. Poniedzialek wszak!
          • lylika Re: Czołem! 27.10.08, 09:14
            Cześć pracy! smile
    • groha Re: Czołem! 27.10.08, 11:49
      Dzień dobry w ostatni poniedziałek przed listopadem. Pogoda dzisiaj słoneczna,
      niebo niebieskie, jak Morze Czarne, a na ziemi ogólna radość i zadowolenie,
      którego raczej nikt nie podziela. Biomet korzystny, ciśnienie, jak zwykle
      ciśnie, bodźce bodą, złego żadne diabli nie wezmą, a co ma wisieć, to i tak
      kiedyś spadnie. Miłego dnia!
      • dorka_31 Re: Czołem! 27.10.08, 12:10
        Witam!
        A wczoraj było tak pieknie!.... No ale cóż, koniec kolorowej jesieni
        też kiedyś musi nadejść. W końcu listopad przecież tuż tuż...
        • lylika Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 15:58
          Mówiłam, że w okolicach Wszystkich Świętych przy cmentarzach sprzedają.
          Robiliśmy dziś porządki na Wojskowym. I proszę, jest!
          img259.imageshack.us/img259/8765/081027cmwojskowy003bp4.jpg
          Słać? smile
          • g0p0s Re: Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 16:09
            Było coś u Guruy o niej?
            • lylika Re: Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 16:10
              Nie przypominam sobie. Chyba nie.
          • asia.sthm Re: Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 16:12
            Jaka sliczna! Z przepisowym papierkiem, takim co zawsze sie do
            zoladka zalapie chocby w milimetrowym wydaniu.
            Dziekuje za wrazliwosc na moje tesknoty.
            Jednak nie slac! Musze najpierw plomby zabezpieczyc. Do wakacji
            zdaze wink
            • asia.sthm Re: Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 16:14
              Zjedz Lyliko kochana za moje zdrowie, o kurcze jak ci zazdroszcze wink
              • edyta95 Re: Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 20:42
                a przepisowe odcisnięte linie papilarne ma? bo jak nie, to się nie
                liczy, znaczy nieprawdziwna
                Witam i żegnam, do Poznania wybywam
                jak wrócę to mnie nie poznacie
                • lylika Re: Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 21:23
                  Nie wiem czy miala odciśnięte linie papilarne. Mężydło zeżarł zaraz po sfotografowaniu. Ja jak Asia, przed zakończeniem wizyt u dentysty skórki nie tknę. Właśnie wróciłam z wizyty i jestem zadowolona.(Zmieniłam dentystę przy ostatnich wydarzeniach)
                  Wcaaale nie bolało a znieczulenia nie było. smile
                  • lylika Re: Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 21:30
                    Apropos dentysty. Gdzie jest Cytrynka??? Przecież już dawno powinna wrócić z tych wywczasów!
                  • asia.sthm Re: Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 21:44
                    > Ja jak Asia, przed zakończeniem wizyt u dentysty skórki nie tknę.

ty cholero, najpierw mnie dwukrotnie smiertelnie wystraszylas
                    serkiem homogenizowanym, potem kusisz skorka, a teraz masz gotowa
                    paszcze bez znieczulenia. ja sie kaze znieczulac do pasa bo mnie
                    kurcze w szczeke lapia i mam straszne nerwy od tego az w zoladku.
                    Wiec do pasa mi starczy.

Bez linii papilarnych tez pewnie pyszna.
                    Ja mam jeszcze reszteczke bobu w zamrazalniku. Musi mi starczyc na
                    pocieche. Acha i sezamki mam smile
                    • lylika Re: Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 21:58
                      Asiu, moja nowa dentystka jest super. Robi wszystko delikatnie, bez bólu i bez podpowiadania co ma robić. Dzisiaj, bez proszenia, oczyściła mi 6 zębów, podszlifowała jeden, który był za długi i położyła plombę tam gdzie trzeba. Wszystko w cenie 1 plomby. Cud! smile
                      Oooo, sezamki uwielbiam. Jadam dwa, trzy razy do roku w zaciszu domowym. big_grin
                      • asia.sthm Re: Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 22:10
                        ja tez mam fajna dentystke - Joanne, to jak ma byc niefajna. I tez
                        malo bierze bo sie przyjaznimy. Dlugo to wszystko trwa bo i nagadac
                        sie musimy, podwojny czas ledwo starcza wiec i znieczulenia duzo
                        wychodzi. Nie zmienie jej za skarby, bo ona ma do mnie cierpliwosc
                        nie z tej planety. Ja zas staram sie nie marudzic bo mi wstyd przed
                        kolezanka.
                        • lylika Re: Asiu, jest pańska skórka! 28.10.08, 07:49
                          Uszanowanko! smile
                          • eulalija Re: Asiu, jest pańska skórka! 28.10.08, 08:03
                            Pochmurno ale dość ciepło, nie ma wiatru.
                            Odbyłyśmy miły, długaśny spacer z owczarkową. Teraz owczarkowa, po
                            gonitwach z zaprzyjaźnionym przedstawicielem rasy "wszystkie w
                            jednym" odpoczywa, dobry pies to zmęczony pies smile))
                            Witam wtorkowo.
                • asia.sthm Re: Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 21:38
                  > jak wrócę to mnie nie poznacie

odnawiac sie bedziesz, czy tylko powaznie wyskakac?
                  tak czy siak wracaj szczesliwa
                  • edyta95 Re: Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 21:45
                    służbowo niestety, wyskakiwać w Poznaniu w maju się będę. Jutro
                    założę spódniczkę, białą bluzeczkę i będę udawała poważną panią.
                    Prezentacje robię w firmie x
                    A w sobotę też sobie nabędę pańską, a co. A wiecie, że ten produkt
                    podobno tylko w rejonie warszawskim jest? A może nie i zaraz się o
                    tym dowiem smile
                    • edyta95 no tak 27.10.08, 21:48
                      już wiem czemu tu tak pusto, całe TWCh na naszej klasie przebywa
                      • lylika Re: no tak 27.10.08, 21:58
                        edyta95 napisała:

> już wiem czemu tu tak pusto, całe TWCh na naszej klasie przebywa
                        ...
                        O przepraszam. Ja jestem tutaj!
                    • asia.sthm Re: Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 22:02
                      > Jutro
                      > założę spódniczkę, białą bluzeczkę i będę udawała poważną panią.

Malo akcesoriow ci potrzeba....crying okulary chociaz masz? Nerwowa
                      ondulacje dorzuc, czy co.
                      No, staraj sie nie parskac i bedzie powaznie.
                    • lylika Re: Asiu, jest pańska skórka! 27.10.08, 22:08
                      Jutro
                      > założę spódniczkę, białą bluzeczkę i będę udawała poważną panią.
                      ...
                      Myślałam, że wystąpisz w garniturze. Z krawatem. smile
                      • ewa9717 Re: Asiu, jest pańska skórka! 28.10.08, 08:43
                        Dzień dobry. Sinawo...
                        • ter.eska Re: Asiu, jest pańska skórka! 29.10.08, 08:05
                          wszystkich witam i do pracy zmykam.
                          • lylika Re: Asiu, jest pańska skórka! 29.10.08, 09:15
                            Helołek... jak mawia Edyta. smile
    • stara.gropa Re: Czołem! 29.10.08, 11:17
      Dobre wieści:
      www.chmielewska.pl/index.php?name=News&file=article&sid=355
      • bbbzyta Re: Czołem! 29.10.08, 11:44
        Czołem! Czołem! I bokiem też! Ale z tytułem "Okropieństwa" to ja się ABSOLUTNIE NIE ZGADZAM!!! Może zrobimy jakiś protest?
        • groha Re: Czołem! 29.10.08, 12:06
          Bbbzyto, możesz na mnie liczyć, bo ja do słusznych protestów zawsze bardzo
          chętna, ale najpierw chciałabym zobaczyć, co to za okropieństwa Gurua opisuje,
          bo może jakieś naprawdę okropieńskie i będzie pasowało, jak ulał? I może te
          okropieństwa, to nie jest to, o czym kiedyś pisała Ewa, czyli kolejny stopnień
          po starym próchnie? Nic, poczekamy, zobaczymy, grunt, że jest na co czekać, prawda?
          Dzień dobry, cześć i czołem!
      • 36krzysiek Re: Czołem! 29.10.08, 12:05
        No nareszcie!
        • dorka_31 Re: Czołem! 29.10.08, 15:04
          Super! Właśnie miałam się zacząć nieśmiało dopytywać, czy nic nie
          wiadomo kiedy ma się ukazać smile Też jestem ciekawa co tam będzie...
          • ewa9717 Re: Czołem! 30.10.08, 09:12
            Otwarłam trwożliwie oko, a na zewnątrz noc listopadowa...Bry...
            • lylika Re: Czołem! 30.10.08, 09:34
              Cześć wszystkim. Kolory jesienne już bledną.

https://img300.imageshack.us/img300/5039/081030jesienniemq0.jpg

Ale idziemy dzisiaj na Stacyjkę Zdrój! smile
              • eulalija Re: Czołem! 30.10.08, 15:48
                Trzy cmentarze, osiem grobów. Zrobione na tip top. Korzystałam z
                komunikacji miejskiej i patrzyłam ze współczuciem na tkwiące w
                gigantycznych korkach samochody. Biedne samochodziki, gdzie ci ich
                właściciele mają głowę, żeby w taki wielki ruch się pchać ...
                Witam czwartkowo.
                • lylika Re: Czołem! 31.10.08, 10:19
                  Cześć. Pięknie jak nie wiem co. I tak trzymać! smile
                  • eulalija Re: Czołem! 31.10.08, 22:27
                    Ładny był dzień dziś.
                    Spóźniona, ale jednak jeszcze w październiku, witam.
    • stara.gropa Re: Czołem! 31.10.08, 13:22
      Dziń dybry.
      Jestem wykonczona, bo znowu przyjmuję nowych pracowników. Rozmowy
      kwalifikacyjne są bardziej stresujące dla mnie, niż dla kandydatów.
      Na razie udało mi się zatrudnić dwie osoby.
      • lylika Re: Czołem! 31.10.08, 14:13
        Trzeba było nie zwalniać starych. wink
        • stara.gropa Re: Czołem! 31.10.08, 14:14
          Nikogo nie zwalniałam. Potrzebujemy ciągle nowych i nowych i
          nowych....
          • 36krzysiek Re: Czołem! 31.10.08, 14:43
            Rozbudowujecie się ? Szukam posady w bibliotece, tam gdzie się
            wydaje książki do windy, żeby nie było telefonu i klamka tylko z
            jednej strony smile
            • bbbzyta Re: Czołem! 01.11.08, 13:14
              Nikt się dziś nie wita, to ktoś musi zacząć pierwszy - dzień dobry.
              • anmanika Re: Czołem! 01.11.08, 15:40
                Witam. Wlasnie wrocilam z 3 cmentarzy. Pogoda cudna, ludzi mrowie a
                mrowie.
                • lylika Re: Czołem! 01.11.08, 16:44
                  Ja też wróciłam z cmentarzy. Faktycznie ludzi mrowie. Ja miałam nawet bliskie spotkania 3 stopnia:
                  img407.imageshack.us/img407/8046/081101wszystkichwitych0jo3.jpg
                  img407.imageshack.us/img407/3576/081101wszystkichwitych0br7.jpg
                  • anmanika Re: Czołem! 01.11.08, 17:32
                    Ja nie moge, szkoda, ze jakiegos zgnilego jaja nie mialas w podoredziuwink
                  • eulalija Re: Czołem! 01.11.08, 18:09
                    O kurczę, hardkorek pierwszej wody smile)
                    • 36krzysiek Re: Czołem! 01.11.08, 18:27
                      Przepraszam, ale Halloween było wczoraj! Brrrr!
                      • 36krzysiek Re: Czołem! 01.11.08, 18:28
                        Hi, hi, hi, parę dni temu jechałem windą z Ziobrem. Jeszcze mi się
                        śni ten horror.
                  • asia.sthm Re: Czołem! 01.11.08, 19:40
                    O jerumpajtasz!
                    Temu z lewej od tylu odznacza sie spluwa! Czy co to jest? Mafiozo
                    jak/az sie patrzy
                    • bbbzyta Re: Czołem! 01.11.08, 19:50
                      Upiory w biały dzień!!
                    • bbbzyta Re: Czołem! 01.11.08, 19:52
                      Eee tam, śpluwa... chyba cep wink
                  • lylika Re: Czołem! 01.11.08, 20:36
                    5 minut wcześniej lekko rozdeptałam Maciarewicza. Nadepłam mu z wdziękiem na stopę.
                    Sam sobie winien, zatrzymał się nagle i odwrócił, a nie miał świateł stopu. Jak zobaczyłam kogo rozdeptuję, to z wrażenia zapomniałam o aparacie. big_grin
                    • edyta95 Re: Czołem! 01.11.08, 20:44
                      tfu, na psa urok, że też nawet na cmentarz juz nie można spokojnie
                      iść.
                      Dziś rano obudził mnie gwizdek polcjanta, cały dzień tak było,
                      chłopaki na szczęście się zmieniali, bo jeden to by się wykończył.
                      Jutro obudzę się już nastawiona odpowiednio.
                      • ter.eska Re: Czołem! 01.11.08, 21:00
                        Ha!przenieście sie na lubelskie cmentarze,to zobaczycie co najwyżej ducha.
                        lylika,nie wiem-współczuć ci,czy zazdrościć.
                        • lylika Re: Czołem! 01.11.08, 21:21
                          Dlaczego współczuć i czego zazdrościć. big_grin
                          • lylika Re: Czołem! 02.11.08, 08:48
                            Siemanko. Pięknie na świecie i w okolicach. smile
                    • lylika Re: Czołem! 01.11.08, 20:45
                      Przed chwilą wróciliśmy z Cmentarza Wojskowego. Tłumy jak w dzień. Pogoda cudna. Cmentarz rozjarzony, że latarnie niepotrzebne.
                      Przy grobie Jacka Kuronia:
                      img221.imageshack.us/img221/1081/081101wszystkichwitych0uk5.jpg
                      • bbbzyta Re: Czołem! 02.11.08, 10:32
                        Witam, jak miło, że to ciepełko nam się przedłuża. Wieczorem na spacerze z psiną wyplątywałam się z babiego lata smile
                        • ewa9717 Re: Czołem! 02.11.08, 11:32
                          Dzień dobry. Mżawo i zaduszno jakoś...
                          Ale cmentarz wolny od upiorów dziennych.
                          • ter.eska Re: Czołem! 02.11.08, 20:44
                            witam wieczorkowosmile
                            • lylika Re: Czołem! 02.11.08, 22:06
                              Ale ruch w wątkach! Nie wiem czy dam radę dziś wszystko przeczytać, ale się postaram. big_grin
                              • edyta95 Re: Czołem! 02.11.08, 22:21
                                Lepiej nowego witacza nam załóż, bo z tego już się ulewa
                                • lylika Re: Czołem! 02.11.08, 22:57
                                  edyta95 napisała:

> Lepiej nowego witacza nam załóż, bo z tego już się ulewa
                                  ...
                                  Melduję, ż zadanie zostało wykonane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka