carolcia27 30.01.09, 13:32 Odkrylam ostatnio w serwisie audioteka trochę sluchowisk w fajnej "obsadzie", świetnie mi się sluchało,mimo,ze wole ksiązki...a Wy co myslicie o takich wersjach audio?Próbowaiscie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lylika Re: a sluchowiska? 30.01.09, 13:37 A słuchowiska kupujemy co tydzień i słuchamy z różnymi odczuciami. Dotychczas ukazało się 13 w Bibliotece Bluszcza. O te pytasz? Odpowiedz Link
eulalija Re: a sluchowiska? 30.01.09, 14:18 Nasze komentarze do nich są trochę rozrzucone po forum ale generalnie da się wiele znaleźć szukając wątków o tytułach właściwych dla słuchowisk na przestrzeni ostatnich trzech miesięcy. Odpowiedz Link
hortensja66 Re: a sluchowiska? 30.01.09, 14:58 Aaaaaaaa. Muszę Wam podziękować. Na płytki trafiłam tylko dlatego, że podczytywałam to forum. W mojej mieścince nikt o nich nawet nie słyszał. No, prowincja. Na szczęście część rodziny pałęta się po większym kawałku świata i dowożą mi je sukcesywnie. Dziękuję Wam. Odpowiedz Link
goonia Re: a sluchowiska? 30.01.09, 16:51 Czesc Karolciu. Bardzo dobrze, ze napislas, bo ja dostepu do sluchowisk na plytach nie mam, a chcialabym posluchac. Wiecej zreszta tutaj takich, co im do Empiku ni epodrodze Napisz cos wiecej gdzie Ty sluchasz. Link do audioteki tez bym poprosila. Odpowiedz Link