36krzysiek 11.02.09, 18:41 Nie, nie zamierzam zostac modelem, ale może wiecie, jak się robi taki amerykański wynalazek? Kiedyś wystarczyło przedstawić życiorys, potem nastała era CV, a teraz to. Zatańczyć i zaspiewać też mogę... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goonia Re: Portfolio 11.02.09, 18:52 To teraz administracja tez ma porfolia? fiu fiu Za moich czasow to tylko artysci, fotograficy i modele oraz sprzet AGD Moze powinienes zebrac projekty nad ktorymi pracowales. A poniewaz byly tajne to nalezy czarnym mazakiem dokladnie wszystko zamazac zostawiajac tylko znaki przestankowe Odpowiedz Link
konopika Re: Portfolio 11.02.09, 22:34 Teraz portfolia są bardzo modne, nawet robią je uczniowie w szkole, np z matematyki zakładają teczkę (port) i do niej wkładają rozwiązane zadania (w foliach) Ostatnio zmieniając pracę pisałam CV i list motywacyjny. Baronie domyślam się, że dokonujesz jakiejś ważnej zmiany - powodzenia. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Portfolio 11.02.09, 22:00 Dwie godziny nad tym ślęczałem. A ile człowiek musi pamięć namęczyć, żeby sobie przypomnieć, co robił przez ostatnie 5 lat! Mroki rozświetlałem latarką. Czy mam załączyć zdjęcie na skórze niedźwiedzia? Niczego nie będę drukował i oprawiał, małpą wyślę, niech się bujają. Odpowiedz Link
lylika Re: Portfolio 11.02.09, 22:17 A o co chodzi? Znowu pracę zmieniasz, czy zaprponowali Ci stanowisko Dyrektora Departamentu Tęsknych Westchnień i Ulgi Niewymownej? Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Portfolio 12.02.09, 12:41 lylika napisała: > A o co chodzi? > Znowu pracę zmieniasz, czy zaprponowali Ci stanowisko Dyrektora Departamentu Tę > sknych Westchnień i Ulgi Niewymownej? Duszę się. Muszę wypłynąć na szerokie wody, brakuje mi lasnu i wymądrzania się, oraz westchnień, ojej! jaki on mądry! Odpowiedz Link
lylika Re: Portfolio 11.02.09, 22:07 the_dzidka napisała: > Przygotuj, zalaminuj, opraw. ... Baronowi chodzi o konkrety. Baronie, podaj wszystkie swoje wymiary, rozmiary i namiary. Dane personalne, adres, telefon, numer buta i kołnierzyka, zdjęcie en face i z profilu, upodobania kulinarne i dokonania na niwie. Ponadto rysunki z wieku dziecięctwa, ulubiony smoczek i obrazek od Pierwszej Komunii. Nie zawadzi podać numer buta dziadka po kądzieli oraz wzór haftu wykonanego przez prababcię. Odpowiedz Link
hortensja66 Re: Portfolio 11.02.09, 23:53 Wiem, ze portfolio to wymóg obecnych czasów. Ale mi kojarzy się tylko ze: zdjęcie w makijażu i bez, zdjęcie w bikini, w sukni wieczorowej, w bieliźnie, bez bielizny, w mini, w maxi itd... Może idź w tym kierunku? Odpowiedz Link
eulalija Re: Portfolio 11.02.09, 23:55 Baron w mini bez makijażu ... Idę spać, to mi się z całą pewnością przyśni. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Portfolio 12.02.09, 08:05 E, równie dobrze może być opcja - baron wyskakujący z bielizny. Którą wybrałaś na tę noc? Odpowiedz Link
anmanika Re: Portfolio 12.02.09, 08:29 O ile dobrze pamiętam to możemy wspomóc portfolio zdjęciami ze spotkań Odpowiedz Link
szkorbut.pl Re: Portfolio 12.02.09, 09:03 A tak już zupełnie na poważnie, to dwa razy w życiorysie portfoliowanie bardzo mi wyszło (pierwszemu zawdzięczam Warszawę). Służę małpą, Baronie, jeśli potrzeba. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Portfolio 12.02.09, 12:39 Szkorbucie, dobry człowieku, będę wdzęczny za małpę. Co prawda już zrobiłem, na czuja, węch i kobiecą intuicję, ale na pewno się przyda. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Portfolio 12.02.09, 12:29 W którymś wątku biografię wiliśmy, nawet sam SzanPan rozpoczął, można wykorzystać. Plus oczywiście zdjęcia z imprez Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Portfolio 12.02.09, 13:10 Myślę, że wizyta w solarium i nr majtek też nie zaszkodzi Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Portfolio 12.02.09, 13:49 Po wizycie w solarium numer majtek drastycznie się zmienia Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Portfolio 12.02.09, 14:33 O? a to coś nowego. In plus czy in minus, że tak powiem? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Portfolio 12.02.09, 16:14 papuga_ara napisała: > Po wizycie w solarium numer majtek drastycznie się zmienia Całych czy tylko w okolicach ...hm...kabury? Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Portfolio 17.02.09, 00:10 Całych. Solarium działa zdecydowanie wyszczuplająco. No, to czysta logika - po solarium się ciemnieje. A skoro ciemny wyszczupla... Odpowiedz Link