sloggi 30.11.03, 16:40 Czy pamiętacie o wybraniu fragmentu z którejś powieści do umieszczenia w motto forum? Motto możemy regularnie zmieniać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkeicam Re: [ADMIN] motto 02.12.03, 13:10 wyciagam watek na gore, bo dobrze by bylo zeby motto postawic kk Odpowiedz Link
stara.gropa Re: [ADMIN] motto 02.12.03, 13:13 A może to: "Powaga jest tarczą głupców". Tylko nie wiem skąd to jest. Czy z Autobiografii? Odpowiedz Link
aniutka77 Re: [ADMIN] motto 02.12.03, 13:18 Już nie wiem, za co sie łapać...za pisanie powieści, czy za wymyslanie motta! Odpowiedz Link
kkeicam Re: [ADMIN] motto 02.12.03, 13:25 aniutka... powiesc... (ale ciiiiiiii) pozdrawiam kk Odpowiedz Link
biuralistka Re: [ADMIN] motto 02.12.03, 14:55 "Zakładając, że jesteśmy kobietą, w żadnym wypadku nie możemy się dziwić ani tym bardziej martwić faktem, że on nie lubi usiąść przed lustrem i przez dwie godziny próbować, w jakim kolorze i kształcie brwi jest mu najbardziej do twarzy. Nie możemy też żywić nawet cienia nadziei, iż kiedykolwiek tego upodobania nabierze." "Jak wytrzymać ze sobą nawzajem" to jedna z propozycji, bo jakoś inni milczą... Odpowiedz Link
biuralistka Re: [ADMIN] motto 02.12.03, 15:00 " Wszystko... złożone... sto czterdzieści osiem... od siedem... tysiąc... dwieście... dwa... od be... jak Bernard... dwa i pół metra... do centrum... wejscie... zakryte... wybuchem...(...) Połączenie... handlarz... ryb... Diego... pa... dri - powiedział jeszcze i nie da się ukryć, opuścił ten padół." Czy ja muszę podawać źródło?? Odpowiedz Link
xkropka Re: [ADMIN] motto 10.12.03, 13:02 biuralistka napisała: > " Wszystko... złożone... sto czterdzieści osiem... od siedem... tysiąc... > dwieście... dwa... od be... jak Bernard... dwa i pół metra... do centrum... > wejscie... zakryte... wybuchem...(...) > Połączenie... handlarz... ryb... Diego... pa... dri - powiedział jeszcze i nie > da się ukryć, opuścił ten padół." Tak! Tak! TAK!!! Odpowiedz Link
stara.gropa Re: [ADMIN] motto 10.12.03, 12:36 Na grudzień proponuję: Ta dama to wasza mać? Odpowiedz Link
lol21ndm Re: [ADMIN] motto 10.12.03, 12:44 stara.gropa napisała: > Na grudzień proponuję: Ta dama to wasza mać? a do tego sub-motto: "o matko, o matko"? Odpowiedz Link
sloggi_chff Re: [ADMIN] motto + linki 15.01.04, 10:41 Czy umieścić w motto linki do ulubionych forów zaprzyjaźnionych i "stowarzyszonych"? Jeśli tak to do jakich? Odpowiedz Link
edeka5 Re: [ADMIN] motto + linki 15.01.04, 10:49 Sądząc z odwiedzających osób to za zaprzyjaźnione fora można uznać: Filmy Barei 60 minut na godzinę Kabaret Potem Co sądzą na to inni nasi forumowicze? Powiedz mi jeszcze co to za kwadraciki się pojawiły? Odpowiedz Link
lol21ndm Re: [ADMIN] motto + linki 15.01.04, 11:40 edeka5 napisała: > Powiedz mi jeszcze co to za kwadraciki się pojawiły? Tak, ja tez mam kwadraciki... Wychodzi mi na to, ze mamy akces do edycji forum...! To chyba nie bylo zamierzone?! Mam nadzieje, ze sie sloggi_chff polapie, nim ludzie pousuwaja watki... Chyba, ze sie myle, i taka opcja jest dla kazdego indywidualnie, i nie ma efektu na cale forum, tylko na porzadek we wlasnym folderze ulubionych... Odpowiedz Link
lol21ndm Re: [ADMIN] motto + linki 15.01.04, 12:21 sloggi napisał: > Zostałyście współadminami. WOW! Czuje sie zaszczycona. Dziekuje. Odpowiedz Link
biuralistka Re: [ADMIN] motto + linki 15.01.04, 16:40 Ojej, u mnie też te kwadraciki. Na początku myślałam, że coś nabroiłam ) Dzięki Adminie Odpowiedz Link
xkropka Re: [ADMIN] motto + linki 15.01.04, 12:49 Zgadzam się z Edeką - Potem, Bareja i 60 minut. A może byśmy zmienili motto? Na ten miesiąc proponuję tekst z angorskimi krokodylami z "Romansu wszechczasów" - jeśli propozycja przejdzie, przepisze w domu i podeślę do Szanownego Admina. Odpowiedz Link
sloggi Re: [ADMIN] motto + linki 15.01.04, 13:39 xkropka napisała: > Zgadzam się z Edeką - Potem, Bareja i 60 minut. > A może byśmy zmienili motto? Na ten miesiąc proponuję tekst z angorskimi > krokodylami z "Romansu wszechczasów" - jeśli propozycja przejdzie, przepisze w domu i podeślę do Szanownego Admina. Jestem za. Odpowiedz Link
biuralistka Re: [ADMIN] motto + linki 15.01.04, 16:42 Dawaj Xkropka Też jestem za angorskimi krokodylami. Odpowiedz Link
xkropka Re: [ADMIN] motto + linki 16.01.04, 08:52 Dzięki za poparcie. Wczoraj byłam zajęta sprawami natury romansowej, ale dziś na pewno napiszę Odpowiedz Link
edeka5 Re: [ADMIN] motto + linki 16.01.04, 09:31 Powód ważny, usprawiedliwienie przyjęte ;-P Odpowiedz Link
klarisa Re: [ADMIN] motto + linki 16.01.04, 14:33 Niestety dawno mnie tu nie było.Otwieram ukochane forum, a tu jakieś kwadaraciki.Myślałam że coś nabroiłam. Jestem zaszczycona.Dziękuję bardzo. Odpowiedz Link
sloggi Re: [ADMIN] motto + linki 16.01.04, 15:37 Nonszalancko Ci rzeknę - nie ma sprawy. Odpowiedz Link
edyta95 Re: [ADMIN] motto + linki 16.01.04, 16:44 o matko nareszcie wiem o co chodzi dzięki pozdrowionka Odpowiedz Link
klarisa Re: [ADMIN] motto + linki 16.01.04, 17:29 Droga Edytko czy ty wiesz, że mogę skasować twoje wypowiedzi odnośnie uśmiercenia mnie? HAHAHAHA))))))) Dzięki sloggi Odpowiedz Link
edyta95 Re: [ADMIN] motto + linki 19.01.04, 08:00 a tylko spróbuj to ja ciebie też skasuję (a zwłaszcza jeśli będziesz tak późno wstawała i unikała kontaktów towarzyskich - tego się po tobie nie spodziewałam, kondycja) pozdrowionka Odpowiedz Link
jotka13 Re: [ADMIN] motto + linki 19.01.04, 10:45 Ja też i ja też zostałam współadminem. Wielkie dzięki Sloggi. Tylko tak cichutko mówiąc nie udzielam się za często, ale przyrzekam że się poprawię Odpowiedz Link
klarisa Re: [ADMIN] motto + linki 20.01.04, 10:19 Cóż mogę powiedzieć na ten temat, miałam piątkowy dzień romansowy. Xkropce wybaczyliście mi też proszęęęęęęęę!!!! A kontaktów towarzyskich nie unikam, szczególnie tak miłego towarzystwa oczywiście jak Twoje i bumbeckich. Jak że bym śmiała. Odpowiedz Link
edyta95 Re: [ADMIN] motto + linki 21.01.04, 13:57 a ja tak po prośbie następne motto jak dla mnie krótsze, to zajmuje mi całą stronę i żeby zobaczyć czy ktoś nowy się odezwał muszę przewijać stronę a czasu na zajrzenie mam czasami tyle ile szefostwo przebywa w toalecie a to niewiele. pozdrowionka Odpowiedz Link
stara.gropa Re: [ADMIN] motto 02.02.04, 09:57 Adminie Drogi! Nowy miesiąc się zaczął, czas pomyśleć o nowym motto (motcie?). Odpowiedz Link
lol21ndm Re: [ADMIN] motto 02.02.04, 15:00 Moze "reklamowa gablooooote", ktora zamarla na ustach...? (przyczepila sie ostatnio do mnie i wciaz ja spiewam... na dodatek spiewam glosno, i moj synek tez podlapal....) Odpowiedz Link
stara.gropa Re: [ADMIN] motto 03.02.04, 12:01 A to? Nada się?: -Nie mów do mnie "wasza eminencjo!"-zażądałam kategorycznym rykiem- Znudziło mi się to!"Wasza eminencjo" mówi się do kardynała! -Przecież sama chciałaś?!!-zdziwił się cieć- To jak mam teraz mówić?! -Wasza królewska mość! Czy Szanowny Admin uświetni nasze spotkanie piątkowe swoją obecnością? Obiecał! Odpowiedz Link
sloggi Re: [ADMIN] motto 03.02.04, 14:16 Motto wkleje wieczorem. Namiar na piątek prosiłbym na @. Stanę na głowie, zamacham odnóżami i postaram się dotrzeć. Odpowiedz Link
sloggi_chff Re: [ADMIN] motto - stare motto 04.02.04, 01:19 "Za drzwiami stał obcy człowiek wyglądający dość gburowato. - Są tu kury? - zapytał niegrzecznym tonem. Szaleństwo zakotłowało się we mnie. Co za bydlę jakieś, budzi mnie o wpół do szóstej rano, żeby pytać o kury!!! - Nie - warknęłam, usiłując zamknąć drzwi. Facet je przytrzymał. - A co? - spytał niecierpliwie. - Krokodyle - odparłam bez namysłu, bliska uduszenia go gołymi rękami. Antypatyczny gbur jakby się zawahał. - Angorskie? - spytał nieufnie. Tego było dla mnie doprawdy za wiele. O wpół do szóstej rano angorskie krokodyle...!!! - Angorskie - przyświadczyłam z furią - Wyją do księżyca. - Marchew jedzą? - Nie, nie jedzą. Trą na tarce! O co, u diabła, panu chodzi?! Facet wydawał się niewzruszony." Odpowiedz Link
czekolada72 Re: [ADMIN] motto - stare motto 03.03.04, 20:21 Ni trzeba by zmienic juz motta? Moze ktos ma jakas mysl? Odpowiedz Link
edeka5 Re: [ADMIN] motto - stare motto 03.03.04, 20:29 Ja głosuję za przedłużeniem kadencji starego motta. Ładne, krótkie, strony nie zasłania. A masz jakąś propozycję? Odpowiedz Link
czekolada72 Re: [ADMIN] motto - stare motto 03.03.04, 20:34 nie mam, w ogole jest do d..., wlazlam na moment przegladnac zaleglosci i tak mi sie to motto skojarzylo Moze byc przedeluzone Odpowiedz Link
lol21ndm Re: [ADMIN] motto - stare motto 03.03.04, 21:00 "- Jak to jednak wciaga, niech pan popatrzy, do poznej nocy... Ten rzut mlotem... - A, tak - odparl konduktor, patrzac na niego dziwnie. - I rzut kowadlem." Odpowiedz Link
xkropka Re: [ADMIN] motto - stare motto 03.03.04, 23:18 A może (przyznaję się bez bicia, że podniosłam świętokradczą rękę na twórczość Guruy i z pierwszego cyatu wycięłam mały kawałek): -Wiecie, państwo, to okropne – powiedział z zakłopotaniem [Kazio], wyciągając z szuflady bułkę z polędwicą. – Jak jestem zdenerwowany, to zaraz muszę jeść... Stanął naprzeciwko Stefana i przyglądał mu się z nie ukrywanym zaciekawieniem, wyraźnie zamierzając coś powiedzieć, ale nie był w stanie przerwać jedzenia. Stał, patrzył i jadł coraz zachłanniej. (...) -Dlaczego on tak żre? – spytała mnie szeptem Danka, spoglądając nieufnie na Kazia, który skończywszy swoją bułkę, natychmiast napoczął śniadanie Alicji. -Atawizm – odparłam bez zastanowienia. – Miał przodków ludożerców. Zobaczył nieboszczyka i od razu mu się jeść zachciało. Albo: -Nie ma żadnego słonia – powtórzył [Lesio], raczej bez przekonania. Jego dziwny upór przeszkadzał milicjantowi zebrać myśli i pojąć istotę konfliktu. -Pan zaprzecza, że tu stoi słoń? – spytał z gniewem. -Zaprzeczam! Nie stoi! -A co robi?! Siedzi? Leży?! -Tańczy... – wyrwało się Lesiowi wbrew wysiłkom. Odpowiedz Link
edyta95 Re: [ADMIN] motto - stare motto 04.03.04, 07:51 jestem za słoniem pozdrowionka Odpowiedz Link
lol21ndm Re: [ADMIN] motto - stare motto 04.03.04, 10:58 Slon! Ale przypominam, ze (co do atawizmu) to mialo byc krotkie, bo potem zaslonia. Odpowiedz Link
sloggi_chff Re: [ADMIN] motto - luty 04.03.04, 11:15 - Nie mów do mnie "Wasza eminencjo!" - zażądałam kategorycznym rykiem. - Znudziło mi się to! "Wasza eminencjo" mówi się do kardynała! - Przecież sama chciałaś?!! - zdziwił się cieć - To jak mam teraz mówić?! - Wasza królewska mość!!! Odpowiedz Link
sloggi_chff Re: [ADMIN] motto do dnia 8.04.2004 08.04.04, 19:05 -Nie ma żadnego słonia – powtórzył [Lesio], raczej bez przekonania. Jego dziwny upór przeszkadzał milicjantowi zebrać myśli i pojąć istotę konfliktu. -Pan zaprzecza, że tu stoi słoń? – spytał z gniewem. -Zaprzeczam! Nie stoi! -A co robi?! Siedzi? Leży?! -Tańczy... – wyrwało się Lesiowi wbrew wysiłkom. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: [ADMIN] motto do dnia 8.04.2004 08.04.04, 22:43 Jak dobrze,ze ten watek sie podniosl,nie widzialam do tej pory... Odpowiedz Link
sloggi Re: [ADMIN] motto do dnia 8.04.2004 08.04.04, 22:48 Podnosi się raz w miesiącu. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: [ADMIN] motto do dnia 8.04.2004 09.04.04, 00:02 Ja jestem nowa od niecalego miesiaca... Buzka .-)))) Odpowiedz Link
at_man Re: [ADMIN] motto 10.04.04, 01:01 "Heroina fałszywego romansu przebierała się we własne purpury i fiolety". Romans wszechczasów, oczywiście... Odpowiedz Link
white.falcon Re: [ADMIN] motto 30.04.04, 22:59 Ludziska, jutro musimy zmienić motto!!! Ktoś ma pomysł? Ja - niestety - nie, bo jestem tak zmęczona po pracy, że mi piórka oklapły i ślipka same się zamykają. Wetknąć zapałki bym musiała, by jeszcze utrzymać się na krzesełku. A jutro znów - do roboty. Buuuu!!! Odpowiedz Link
czekolada72 Re: [ADMIN] motto 30.04.04, 23:28 Moze cos takiego?: "(...)tatuś się zdenerwował, że nikt nic nie załatwi, tylko wszyscy na nim żerują i wszystko musi on sam, więc chcieliśmy brać udział, żeby tatuś nie czuł się jak padlina.... - Jak co?! - Jak padlina. Tatuś powiedział, że czuje się jak padlina, a dookoła niego siedzą sępy, hieny i szakale i czyhają. Żeby go zeżreć." Nawiedzony dom. - W-wa, 1987. Rozdz. 1. Odpowiedz Link
edeka5 Re: [ADMIN] motto 01.05.04, 12:11 Świetne, ale chyba musimy poczekać na Sloggiego ze zmianą. Odpowiedz Link
edeka5 Re: [ADMIN] motto 04.05.04, 01:23 Sloggi jesteś teraz w necie, zmień motto. Czekolada dała nową propozycję. Odpowiedz Link
sloggi Re: [ADMIN] motto 03.06.04, 08:31 Motto już mam - tylko zapomniałem wkleić. Dzisiaj postaram się to nadrobić. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: [ADMIN] motto 09.06.04, 07:39 Gdzie jest motto na ten miesiąc? Zaniedbujesz się Adminie. Odpowiedz Link
klarisa Re: [ADMIN] motto 09.06.04, 09:02 edeka5 napisała: > Obiecanki ... > cacanki ... a głupiemu radość(nie mogłam się powstrzyumać))) Odpowiedz Link
sloggi Re: [ADMIN] motto 01.07.04, 12:51 Do zmiany zostało kilka dni. ps. motto już mam gotowe - wkleję w wolnej chwili. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: [ADMIN] motto 30.07.04, 14:41 Oj Adminie, zaniedbałeś się w tym miesiącu. Odpowiedz Link
sloggi Re: [ADMIN] motto 01.08.04, 08:48 stara.gropa napisała: > Oj Adminie, zaniedbałeś się w tym miesiącu. To wyszło w sumie celowo - bo jest cytatem z ostatniej powieści JCh. Odpowiedz Link
sloggi Re: [ADMIN] motto 14.09.2004 14.09.04, 22:19 "Pan Muldgaard w zadumie kręcił głową. -Zdziwienie odczuwać należy-rzekł-Nader nieordynarny jad spożyły osoby nieżywe. Analiza odpowie nam lubo też nie. Co spożyły osoby nieżywe? -Ordynarną kawę spożyły-odparła Alicja jakby z pewnym wysiłkiem. Paweł ocknął się z zachwyconego zapatrzenia w pana Muldgaarda. -Wcale nie ordynarną!-zaprotestował z oburzeniem-kupiłem najdroższą, jaka była! .... -Azali nie było inne pożywienie w usta owe osoby?-spytał pan Muldgaard. -Nie było. Nic nie jedli, pili kawę i koniak. -Napoje-stwierdził pan Muldgaard-Obaczyć pragnę owe napoje." ["Wszystko czerwone" J.Chmielewska 1974] Odpowiedz Link
mariurzka Re: [ADMIN] motto 07.12.2004 07.12.04, 12:34 A motta to już teraz nie będzie?? Jakoś tak smutno bez niego((( Odpowiedz Link
ida14 Re: [ADMIN] motto 07.12.04, 16:25 Nie wiem czy ktoś już na to wpad bo jestem nowa, ale"ŻYJ I DAJ ŻYĆ INNYM" może????? Odpowiedz Link
bumbecki Re: [ADMIN] motto 07.12.04, 16:39 mogłoby być ale nasze motta są z "Chmielewskiej" ... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: [ADMIN] motto 07.12.04, 17:13 Sloggi, co to wszystko znaczy? Gdzie sa ciagutki? Protest zglaszam (( Odpowiedz Link
asia.sthm Ja chetna. 08.12.04, 00:15 - Bede z toba spal - zawiadomil mnie przy tej kawie bez koniaku. Oburzylam sie i zgorszylam. - Zwariowales? - Powiedzialem,ze bede to bede i nie zawracaj glowy. Wzruszylam ramionami i nie probowalam protestowac. Chce, niech spi, od ladnych paru lat sypiam z chlopem i jestem przyzwyczajona. Duzo mu przyjdzie z tego spania. "Dwie glowy i jedna noga" jakby ktos nie wiedzial ) Odpowiedz Link
edyta95 Re: no co jest 08.12.04, 13:37 oj nieczęsto tu teraz zaglądam, obiecuję poprawę w przyszłym wcieleniu Asiu motto boskie, Sloggi do dzieła Odpowiedz Link
asia.sthm Re: [ADMIN] motto 08.12.04, 21:18 Wygralam przetarg ! Dziekuje! Co za zaszczyt .. ) Odpowiedz Link
eulalija Re: [ADMIN] motto 07.01.05, 20:38 A może tak? "Okrętka pomyślała sobie z rezygnacją, że takim razie rzecz jest beznadziejna i nie pozostaje jej nic innego, jak tylko nastawić się na to, że prędzej czy później będzie zmuszona płynąć na Florydę, jeżeli nie składakiem, to czymś niewiele większym. Tereska tym razem zakochała się w całym świecie! Tereska rozradowanym wzrokiem popatrzyła po niebie. - Świat jest bardzo duży - powiedziała odkrywczo. - Musimy przecież obejrzeć chociaż kawałek! Wybij sobie z głowy takie nędzne, zwyczajne życie!". Odpowiedz Link
edeka5 Re: [ADMIN] motto 10.01.05, 20:35 Eulalija dała dobrą propozycję nowego motta, a kiedy będzie zmiana? Odpowiedz Link
sloggi Re: [ADMIN] motto 10.01.05, 20:39 edeka5 napisała: > Eulalija dała dobrą propozycję nowego motta, a kiedy będzie zmiana? W stosownym momencie. Odpowiedz Link
edeka5 Re: [ADMIN] motto 06.02.05, 22:49 Dlaczego tak szybko zostało zmienione motto podane przez Eulaliję? Nie znalazło akceptacji? Stosowny moment minął? Odpowiedz Link
lol21ndm Re: [ADMIN] motto 06.02.05, 23:43 Nic nie mam do motta Eulalii, ale obecne bardzo mi sie podoba. (Glownie chodzi mi o osoby, ktore za dobrze nie znaja Chmielewskiej, wpadna tutaj i zostana zaciekawione...) Odpowiedz Link
edyta95 Re: [ADMIN] motto 07.02.05, 10:27 za szybko mi poszło przepraszam takie cyferki nie działają na moją wyobraźnie, a jeśli załóżmy nie wiem z czego to i po co, to jakioś mnie mało bawi pozdrowionka krytykonka Odpowiedz Link
sloggi Re: [ADMIN] motto 07.02.05, 20:30 edyta95 napisała: > mnie bardziej ciekawiło to o spaniu Zdziwiłbym się, gdybyś cokolwiek, co pochodzi ode mnie, pochwaliła. Odpowiedz Link
sloggi Re: [ADMIN] motto 07.02.05, 20:30 edeka5 napisała: > Dlaczego tak szybko zostało zmienione motto podane przez Eulaliję? > Nie znalazło akceptacji? Stosowny moment minął? Czy uwżasz, że powiniem napisać stosowne wyjaśnienie? Ton Twojej wypowiedzi chyba nie jest sympatyczny. Odpowiedz Link
awee a motto...? 10.03.05, 08:26 Czy motto też zimuje i nie będzie zmiany aż do wiosny ? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: [ADMIN] motto 11.04.05, 11:42 Adminie drogi! Kolega G0p0s już dawno napisał takie ładne definicje TWCh i Guruy. Dlaczego nie umieściłeś ich tam gdzie motto? Nie spodobały Ci się? Odpowiedz Link
kmsanczia Re: [ADMIN] motto 11.04.05, 23:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14722&w=21776053&a=21972498 Odpowiedz Link
kmsanczia Re: [ADMIN] motto 12.04.05, 00:18 W razie czego przytoczę: ----------------------------- g0p0s 22.03.2005 19:53 Nie wiem czy warto angażować się w zmiany gasnącego niestety forum. Może ci, którzy udzielają się na innych ‘forach’ zajmą się marketingiem? No i ci, którzy tylko czytają w końcu się śmiało odezwą. To nie boli! Na wcześniej aktywnych ostatnio nie można liczyć z różnych zapewne powodów. Propozycja czołówki: Wirtualne miejsce spotkań uzależnionych od książek Joanny Chmielewskiej. Słownik używanych pojęć: Gurua – tytuł zwyczajowy sprawczyni uzależnienia Forumowicz(ka) – uzależnieni, nie poddają się leczeniu i się w nim wzajemnie wspierają TWCh – Towarzystwo Wszystko Chmielewskie – organizacja społeczna uzależnionych Stara.gropa – pseudonim aktualnej szefowej TWCh Sloggi – ojciec założyciel forum Cafe Szpulka – miejsce spotkań TWCh w realu ? ---------------------------- Odpowiedz Link
g0p0s Re: [ADMIN] motto 13.04.05, 22:01 Słownik mówi: pasjonat m IV, DB. -a, Ms. ~acie; lm M. ~aci, DB. -ów człowiek skłonny do wpadania w pasję, gwałtowny, łatwo wybuchający gniewem i co? jesteście tacy? Niemrawo się wypowiadam z przyczyn losowych. Jeżeli zmieniamy czołówkę forum, to wyeliminujmy owych pasjonatów! Odpowiedz Link
edeka5 Re: [ADMIN] motto 13.04.05, 22:13 g0p0s napisał: > pasjonat m IV, DB. -a, Ms. ~acie; lm M. ~aci, DB. -ów > człowiek skłonny do wpadania w pasję, gwałtowny, łatwo wybuchający gniewem > > i co? jesteście tacy? Bywa i tak. Jak dobrze pogrzebać w wątkach forumowych )) Odpowiedz Link
xkropka Re: [ADMIN] motto 12.04.05, 08:55 A cytat proponuję krótki bardzo "Dziobaty jeździ do Zalesia!" - wiosna się zrobiła i można ruszać w Polskę... Odpowiedz Link
edeka5 Re: [ADMIN] motto 13.04.05, 22:15 xkropka napisała: > "Dziobaty jeździ do Zalesia!" - wiosna się zrobiła i można ruszać w Polskę... No, Zalesia jeszcze nie uwzględnialiśmy w planach wyjazdowych, ale czemu nie? Odpowiedz Link
ida14 Re: [ADMIN] motto 25.06.05, 16:56 proponuje na nowy miesiąc: kurza ich parszywa, nie dojona, w galaktykę kopana, z wiaderkiem węgla kolczastym drutem przez most Poniatowskiego w te i nazad ganiana, zardzewiała morda! - ogłosił Zygmunt w przestrzeń. Slepe szczęście. al Odpowiedz Link