36krzysiek 23.04.09, 14:54 Kto pójdzie ze mną do kina? No kto? Jutro ,17.30, Kino Muranów "Powrót do Brideshead" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
36krzysiek Re: Kino 23.04.09, 15:02 Do kawiarni na zygmuntówkę a potem wino z gwinta w Ogrodzie Krasińskich... Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Kino 23.04.09, 15:09 Aż żałuję, żem wyjechana! Baronie, a jakiś długołykendowy wyjazd po okolicy planujesz? Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Kino 24.04.09, 08:39 the_dzidka napisała: > Aż żałuję, żem wyjechana! Baronie, a jakiś długołykendowy wyjazd po > okolicy planujesz? > Nie, ale możemy coś wykombinować. Uprasza się PT. o propozycje wycieczki jednodniowej. Wszystko, tylko nie Kazimierz Odpowiedz Link
lylika Re: Kino 24.04.09, 09:38 Uprasza się PT. o propozycje > wycieczki jednodniowej. Wszystko, tylko nie Kazimierz ... Proponuję Żyrardów. 3 maja jest festyn na Wyspie Piaskowej. Wystąpią: T.LOVE, Big Cyc, happysad, Strachy Na Lachy i O.S.T.R. Ponadto można zajrzeć do Muzeum Mazowsza Zachodniego i zobaczyć Izbę żyrardowskiej rodziny robotniczej z początku XX wieku. A co najważniejsze, spotkać się z Dorką uziemioną przez Martynkę. Dorka zaproponowałaby jakiś miły ogródek kawiarniany i mogłaby przyjść z Martynką. Ładna pogoda gwarantowana. Co Wy na to? Odpowiedz Link
lylika Re: Kino 24.04.09, 11:50 Nie ma chętnych na wycieczkę? Baronie, to blisko od Ciebie. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Kino 24.04.09, 11:56 No ja bardzo chętnie, ale może niekoniecznie na festyn. Skoro Dorka nie może do TWCh, to TWCh może do Dorki, ciekawe co ona na to Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Kino 23.04.09, 18:51 To ciastko co pokonało Wuzetkę,ale nie pytaj mnie jakie ono,bo nie dosłyszałam. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Kino 23.04.09, 18:59 O,To Baron zalinkował: www.um.warszawa.pl/v_syrenka/new/index.php?dzial=aktualnosci&ak_id=18632&kat=3 Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Kino 23.04.09, 22:15 Chyba nie bardzo podoba mi się tworzenie czegoś pseudotradyzyjnego tak na siłę i na hura. Z Muranowa to bardziej tradycyjnie będzie iść do "GRubej Kaśki", czy jak tam się nazywa kawowy barek na ul. Bielańskiej róg Solidarności, niezmieniony chyba od trzydziestu lat. Odpowiedz Link
lylika Re: Kino 23.04.09, 22:23 Wiecie co? Obrzydliwi jesteście. Człowiek towarzystwa pragnie na jeden seans filmowy a Wy co? Same wymówki. Baronie, oczywiście, że idę z Tobą do kina, szczególnie, że kino Móranów budzi we mnie czułe wspomnienia. Przed kinem wpadnij na obiad, będzie zupa jarzynowa z groszkiem ptysiowym i dorsz smażony. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Kino 24.04.09, 08:38 Jedna życzliwa dusza na całym Forum Nie rozumiem dlaczego Asia i Goonia nie chcą iść do kina Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Kino 24.04.09, 08:41 Ja też bym poszła, bo u nas w pipidówku kina niet. Ba, serial angielski w TV bym obejrzała, bo tam za lorda Sebastiana robił Antony Andrews, do dziś mam go w uszach... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Kino 24.04.09, 10:02 > Nie rozumiem dlaczego Asia i Goonia nie chcą iść do kina ja chce! I kiedys pojde. Goonia pewnie tez. Eeeech zycie! Nie w Madrycie, samo wycie skrycie . Jakbyscie zmieniali zawod, to na jaki? Wlasnie jestem jedna noga w bloku startowym aby uciec od buchalterii. Zostane tancerka na linie albo co. Cholera. Odpowiedz Link
lylika Re: Kino 24.04.09, 10:25 > > Jakbyscie zmieniali zawod, to na jaki? ... A nie chcesz wrócić do swojego pierwszego zawodu? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Kino 24.04.09, 10:54 Po tylu latach nie wraca sie do starej wody. Zreszta parchow dostaje od chemii. Malo zachecajace. Korci mnie praca z dziecmi, lecz to wymaga dyplomow. Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Kino 24.04.09, 10:27 Ja! Ja też! Jestem do wzięcia dziś popołudniu, a pracuję stamtąd o dwa kroki. Tyle że film smutny, ale dla towarzystwa wiele można zrobić, nawet dać się powiesić Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Kino 24.04.09, 11:10 Bzyto, to jestesmy umówieni? Szefowej wypadło szydło z worka i ma kinowego niedasia. Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Kino 24.04.09, 13:20 OK, to o 17.15 przed "Muranowem"? W razie czego ze mną komunikacja mailem na "bbbzytową" małpę, bo zostawiłam w domu ładujący się telefon Ew. mogę Ci Baronie posłać swój tel. do roboty, na małpę "baronową". Odpowiedz Link
goonia Re: Kino 24.04.09, 17:56 Alez Pan Baron sie zneca nad ludzmi Ja w kinie, na doroslym filmie bylam 4 lata temu, i nie wiem czy to nie bylo wlasnie kino Muranow. Pianiste wtedy grali. I do teatru bym poszla. No kurka, niech te dzieciaki rosna i sie wyprowadzaja, bo mi zycie ucieka. Asiu, tez mysle o zmianie zawodu. Ale ja jeszcze nie wiem co bym chciala w zyciu robic Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Kino 25.04.09, 02:03 I jak wrażenia po kinie? To był ten film,gdzie Emma Thompson gra baaaardzo katolicką mamusię,tak? Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Kino 25.04.09, 10:23 Dokładnie Cytryno, film, jak to określiła Bzyta, gęsty. Lubię angielskie produkcje, gdzie bez fajerwerków i brazylijskiej gestykulacji opowiada się o trudnych sprawach. Powściągliwość i angielska flegma jest urzekająca. Odpowiedz Link