Dodaj do ulubionych

Szczęka mi opadła

13.06.11, 19:50
wszystkie słupy w mieście oplakatowane podobizną "wybitnej żarówki" która gorąco zaprasza na spotkania ze swojo znamienito osobo.Czyżby na parę miesięcy przed wyborami wojenki na górze i lansowanie pupilków poszło na razie w odstawkę? Teraz czas biuro poselskie "widmo" otworzyć .....na te parę miesięcy?
Obserwuj wątek
    • croolick Re: Szczęka mi opadła 13.06.11, 21:46
      debest3 napisał:

> wszystkie słupy w mieście oplakatowane podobizną "wybitnej żarówki" która gorąc
      > o zaprasza na spotkania ze swojo znamienito osobo.Czyżby na parę miesięcy przed
      > wyborami wojenki na górze i lansowanie pupilków poszło na razie w odstawkę? Te
      > raz czas biuro poselskie "widmo" otworzyć .....na te parę miesięcy?

Zobacz, na jaki czas ona przyjeżdża. Całe 45 minut! Po co takie spotkanie? Ile osób zdąży zabrać głos? Ile spraw zostanie poruszonych? Że wróci? Pewnie wróci do wyborów nie raz. Po wyborach, jeśli znowu dostanie się do Sejmu, zapomni o Żarach na kolejne 3,5 roku. No chyba, że żaranie to nie stado baranie, i...
      • p.e.k.o Re: Szczęka mi opadła 14.06.11, 00:21
        croolick napisał:

> Po co takie spotkanie? Ile osób zdąży zabrać głos? Ile spraw zostanie poruszonych?

Odpowiedzi na te pytania zapewne będzie można uzyskać udając się na spotkanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka