aniku_k 28.09.11, 22:51 ale sie zdziwiłam, gdy w sobotnich wiadomosciach o 19.30 (24 września) zobaczyłam w czołówce naszego telemanna i szklaną fontannę :) tvp.info/wiadomosci/wideo/24092011-1930/5227869 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.e.k.o Re: Żary w Wiadomościach 28.09.11, 23:04 aniku_k napisała: > ale sie zdziwiłam, gdy w sobotnich wiadomosciach o 19.30 (24 września) zobaczył > am w czołówce naszego telemanna i szklaną fontannę :) Każdy by się zdziwił :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadekzsld Re: Żary w Wiadomościach 28.09.11, 23:15 p.e.k.o napisał: > Każdy by się zdziwił :) Niektórych nic nie dziwi,szczególnie na niecałe dwa tygodnie przed wyborami.:) Odpowiedz Link Zgłoś
p.e.k.o Re: Żary w Wiadomościach 28.09.11, 23:19 dziadekzsld napisał: > Niektórych nic nie dziwi,szczególnie na niecałe dwa tygodnie przed wyborami.:) Pewnie jakiś obecny kandydat na posła załatwił żarską czołówkę w Wiadomościach. Ja się pytam - gdzie ten kandydat był przez ostatnie lata, że dopiero teraz Żary pojawiły się w Wiadomościach!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Żary w Wiadomościach 28.09.11, 23:28 p.e.k.o napisał: > Pewnie jakiś obecny kandydat na posła załatwił żarską czołówkę w Wiadomościach. > Ja się pytam - gdzie ten kandydat był przez ostatnie lata, że dopiero teraz Ża > ry pojawiły się w Wiadomościach!!! :) Ot znalazł się wujek Zenek mistrz celnej riposty. A na coś merytorycznego cię stać?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
p.e.k.o Re: Żary w Wiadomościach 29.09.11, 00:33 croolick napisał: > Ot znalazł się wujek Zenek mistrz celnej riposty. A na coś merytorycznego cię stać?:-) Teraz nie... Po tym Twoim niezwykle "merytorycznym" poście o wyjątkowym zabarwieniu ad personam :) Odpowiedz Link Zgłoś
erykzary Re: Żary w Wiadomościach 28.09.11, 23:40 dziś na deptaku atakowała Bukiewicz z Brzezińskim (chyba bo człowiek, zresztą tak jak i poprzedniczka pokazuje się w mieście tylko z okazji wyborów), myślę że to ich sprawka hehe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jedynahania POgonić PO ! 29.09.11, 09:26 Nie głosujcie na POmpersy ! Do mnie nawet do domu przyszedł ojciec jakiegoś młodzika z PO żebrać o głos, przed ostatnimi wyborami, pogoniłam w 4 światy i polecam rozgonić towarzystwo, bo szykują podatek kastralny, kto ma dom, duże mieszkanie odczuje poważnie, banków nie opodatkowują tylko żerują na uczciwie zarabiającym społeczeństwie. Dodają co rok nowy podatek, podnoszą VAT i chcą jeszcze podnieść ! Pogonić póki czas ! coraz więcej Polaków przy śmietnikach.... ("by żyło się lepiej !" pamietacie ?) Odpowiedz Link Zgłoś
luzyczanin Re: POgonić PO ! 29.09.11, 09:55 jedynahania napisała: > Nie głosujcie na POmpersy ! > Do mnie nawet do domu przyszedł ojciec jakiegoś młodzika z PO żebrać o głos, pr > zed ostatnimi wyborami, pogoniłam w 4 światy i polecam rozgonić towarzystwo, bo > szykują podatek kastralny, kto ma dom, duże mieszkanie odczuje poważnie, bankó > w nie opodatkowują tylko żerują na uczciwie zarabiającym społeczeństwie. Dodają > co rok nowy podatek, podnoszą VAT i chcą jeszcze podnieść ! Pogonić póki czas > ! coraz więcej Polaków przy śmietnikach.... ("by żyło się lepiej !" pamietacie > ?) haniujedyna , pacnij się z rana w łepetynkę z rana przed lustrem i napisz coś po polsku i z sensem . Po polsku jest " rozgonić na cztery strony świata " , banki są opodatkowane jak wszystkie przedsiębiorstwa , jaki NOWY podatek dołożyło PO ? Widzę przy śmietnikach ciągle tych samych Polaków . W czasie rządów PO kilku moich sąsiadów kupiło kolejne samochody , inni wyremontowali domy , polecieli do ciepłych krajów na wypoczynek . W marketach koszyki klientów są z każdym rokiem są pełniejsze a miejsca na parkowanie w mieście coraz mniej . Z tej biedy powstały nowe przedszkola komercyjne , kilka rond w mieście . Tak ciężko się żyje bo coraz ciężej donieść zakupy do domu . ps. Podatek , taki od nieruchomości , nazywa się katastralny , chyba że " POmpersy " będą jaja obcinać - to ja p***dole nie daje głosa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jedynahania Re: POgonić PO ! 29.09.11, 10:26 Chodzą słuchy, że mają w planie wprowadzić zaraz po katastralnym kastralny, co by ograniczyć dzietność w Polsce, ale prezydent szykuje veto, z wiadomych względów. Lepiej pilnuj swojego ... głosa. Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: Żary w Wiadomościach 29.09.11, 10:33 Ta czołówka już kiedyś była. Telewizja ma widać w swoich annałach zbiór różnych lokalnych ciekawostek, które można wyemitować po telefonie "skutecznego" posła :) Odpowiedz Link Zgłoś