Dodaj do ulubionych

Żary w Wiadomościach

28.09.11, 22:51
ale sie zdziwiłam, gdy w sobotnich wiadomosciach o 19.30 (24 września) zobaczyłam w czołówce naszego telemanna i szklaną fontannę :)

tvp.info/wiadomosci/wideo/24092011-1930/5227869
Obserwuj wątek
    • p.e.k.o Re: Żary w Wiadomościach 28.09.11, 23:04
      aniku_k napisała:

> ale sie zdziwiłam, gdy w sobotnich wiadomosciach o 19.30 (24 września) zobaczył
      > am w czołówce naszego telemanna i szklaną fontannę :)

Każdy by się zdziwił :)
      • dziadekzsld Re: Żary w Wiadomościach 28.09.11, 23:15
        p.e.k.o napisał:

> Każdy by się zdziwił :)

Niektórych nic nie dziwi,szczególnie na niecałe dwa tygodnie przed wyborami.:)
        • p.e.k.o Re: Żary w Wiadomościach 28.09.11, 23:19
          dziadekzsld napisał:

> Niektórych nic nie dziwi,szczególnie na niecałe dwa tygodnie przed wyborami.:)

Pewnie jakiś obecny kandydat na posła załatwił żarską czołówkę w Wiadomościach. Ja się pytam - gdzie ten kandydat był przez ostatnie lata, że dopiero teraz Żary pojawiły się w Wiadomościach!!! :)
          • croolick Re: Żary w Wiadomościach 28.09.11, 23:28
            p.e.k.o napisał:

> Pewnie jakiś obecny kandydat na posła załatwił żarską czołówkę w Wiadomościach.
            > Ja się pytam - gdzie ten kandydat był przez ostatnie lata, że dopiero teraz Ża
            > ry pojawiły się w Wiadomościach!!! :)

Ot znalazł się wujek Zenek mistrz celnej riposty. A na coś merytorycznego cię stać?:-)
            • p.e.k.o Re: Żary w Wiadomościach 29.09.11, 00:33
              croolick napisał:

> Ot znalazł się wujek Zenek mistrz celnej riposty. A na coś merytorycznego cię stać?:-)

Teraz nie... Po tym Twoim niezwykle "merytorycznym" poście o wyjątkowym zabarwieniu ad personam :)
    • erykzary Re: Żary w Wiadomościach 28.09.11, 23:40
      dziś na deptaku atakowała Bukiewicz z Brzezińskim (chyba bo człowiek, zresztą tak jak i poprzedniczka pokazuje się w mieście tylko z okazji wyborów), myślę że to ich sprawka hehe ;-)
      • jedynahania POgonić PO ! 29.09.11, 09:26
        Nie głosujcie na POmpersy !
        Do mnie nawet do domu przyszedł ojciec jakiegoś młodzika z PO żebrać o głos, przed ostatnimi wyborami, pogoniłam w 4 światy i polecam rozgonić towarzystwo, bo szykują podatek kastralny, kto ma dom, duże mieszkanie odczuje poważnie, banków nie opodatkowują tylko żerują na uczciwie zarabiającym społeczeństwie. Dodają co rok nowy podatek, podnoszą VAT i chcą jeszcze podnieść ! Pogonić póki czas ! coraz więcej Polaków przy śmietnikach.... ("by żyło się lepiej !" pamietacie ?)
        • luzyczanin Re: POgonić PO ! 29.09.11, 09:55
          jedynahania napisała:

> Nie głosujcie na POmpersy !
          > Do mnie nawet do domu przyszedł ojciec jakiegoś młodzika z PO żebrać o głos, pr
          > zed ostatnimi wyborami, pogoniłam w 4 światy i polecam rozgonić towarzystwo, bo
          > szykują podatek kastralny, kto ma dom, duże mieszkanie odczuje poważnie, bankó
          > w nie opodatkowują tylko żerują na uczciwie zarabiającym społeczeństwie. Dodają
          > co rok nowy podatek, podnoszą VAT i chcą jeszcze podnieść ! Pogonić póki czas
          > ! coraz więcej Polaków przy śmietnikach.... ("by żyło się lepiej !" pamietacie
          > ?)

haniujedyna , pacnij się z rana w łepetynkę z rana przed lustrem i napisz coś po polsku i z sensem . Po polsku jest " rozgonić na cztery strony świata " , banki są opodatkowane jak wszystkie przedsiębiorstwa , jaki NOWY podatek dołożyło PO ? Widzę przy śmietnikach ciągle tych samych Polaków .
          W czasie rządów PO kilku moich sąsiadów kupiło kolejne samochody , inni wyremontowali domy , polecieli do ciepłych krajów na wypoczynek .
          W marketach koszyki klientów są z każdym rokiem są pełniejsze a miejsca na parkowanie w mieście coraz mniej . Z tej biedy powstały nowe przedszkola komercyjne , kilka rond w mieście . Tak ciężko się żyje bo coraz ciężej donieść zakupy do domu .

ps. Podatek , taki od nieruchomości , nazywa się katastralny , chyba że " POmpersy " będą jaja obcinać - to ja p***dole nie daje głosa !!!
          • jedynahania Re: POgonić PO ! 29.09.11, 10:26
            Chodzą słuchy, że mają w planie wprowadzić zaraz po katastralnym kastralny, co by ograniczyć dzietność w Polsce, ale prezydent szykuje veto, z wiadomych względów. Lepiej pilnuj swojego ... głosa.
    • lizun9 Re: Żary w Wiadomościach 29.09.11, 10:33
      Ta czołówka już kiedyś była. Telewizja ma widać w swoich annałach zbiór różnych lokalnych ciekawostek, które można wyemitować po telefonie "skutecznego" posła :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka