janwer 16.10.11, 22:10 Z każdym dniem przybywa butów wiszących na liniach elektrycznych przy ulicy Zgorzeleckiej i Okrzei. Ostatnio naliczyłem osiem par. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
croolick Re: Buty na drutach 17.10.11, 22:19 janwer napisał: > Z każdym dniem przybywa butów wiszących na liniach elektrycznych przy ulicy Zgo > rzeleckiej i Okrzei. Ostatnio naliczyłem osiem par. Ciekawe, jak byłem słuchaczem WSO im. S. Czarnieckiego w Poznaniu, to mieliśmy "trampkowe drzewo", gdzie rzucało się przydziałowe cichobiegi po wyjściu do cywila. No ale w Żarach nie mamy już wojska. Odpowiedz Link Zgłoś
roman-v Re: Buty na drutach 18.10.11, 00:08 croolick napisał: > Ciekawe, jak byłem słuchaczem WSO im. S. Czarnieckiego w Poznaniu, to mieliśmy > "trampkowe drzewo", gdzie rzucało się przydziałowe cichobiegi po wyjściu do cyw > ila. No ale w Żarach nie mamy już wojska. Oj panie croolick ranisz uczucia rezerwistów (tych prawdziwych) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Buty na drutach 18.10.11, 00:11 roman-v napisał: > Oj panie croolick ranisz uczucia rezerwistów (tych prawdziwych) :)) A którzy to są ci prawdziwi? Odpowiedz Link Zgłoś
roman-v Re: Buty na drutach 18.10.11, 00:35 croolick napisał: > A którzy to są ci prawdziwi? Jesień wiosna panie Bażant :) Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Buty na drutach 18.10.11, 21:14 roman-v napisał: > Jesień wiosna panie Bażant :) ...i rzekł oto wojskowy emeryt. Odpowiedz Link Zgłoś
carryon Re: Buty na drutach 18.10.11, 08:44 Może prawdziwi to ci, którzy w nikogo ani w nic nie rzucali trampkami ? Odpowiedz Link Zgłoś