Dodaj do ulubionych

5 marca - VECTRA

05.03.13, 13:42
Vectra podała informację o "zmianie układu kanałowego". Po - zgodnie z poleceniem - "przeprogramowaniu odbiornika" okazało się, że wskutek tej zmiany zniknęło ok. 10 programów (m.in. TVP Historia, History, Ale Kino, TVP Kultura...)
Obserwuj wątek
    • szyderca91 Re: 5 marca - VECTRA 05.03.13, 13:55
      Nowy właściciel nowa ramówka.
      • ahaha2 Re: 5 marca - VECTRA 05.03.13, 14:12
        Ale stare stawki opłat.
      • croolick Re: 5 marca - VECTRA 05.03.13, 21:24
        szyderca91 napisał(a):

> Nowy właściciel nowa ramówka.

Nowy właściciel?
    • luzyczanin Re: 5 marca - VECTRA 05.03.13, 14:17
      Jest podstawa do wcześniejszego rozwiązania umowy bez ponoszenia konsekwencji ;)
    • croolick Re: 5 marca - VECTRA 05.03.13, 21:33
      ahaha2 napisała:

> Vectra podała informację o "zmianie układu kanałowego". Po - zgodnie z poleceni
      > em - "przeprogramowaniu odbiornika" okazało się, że wskutek tej zmiany zniknęło
      > ok. 10 programów (m.in. TVP Historia, History, Ale Kino, TVP Kultura...)

Ty się ciesz, że nie jesteś abonentem Dialogu (raz w życiu wziąłem pod uwagę sugestię P.E.K.O. i żałuję, choć już niedługo :-)), bo choć może nie robią numerów z kanałami, to z przepustowością łącz a zatem jakością obrazu, zawieszającym się regularnie dekoderem, burdelem w dokumentach, olewaniem klienta mają powaaaaażny problem. Dziś tęsknię za idyllą z czasów Vectry;-)
      No cóż, w przyszłości po prostu nie zdecyduję się na usługi żadnego operatora kablowo - telekomunikacyjnego się nie zdecyduję. Na oglądanie TV nie za dużo mam czasu, rosną w siłę internetowe serwisy typu Ipla, TVN Player i platformy PPV a i na DVB-T całkiem spora oferta, więc dziś mi potrzeba jedynie dobrego internetu (na pewno nie z Dialogu, który po przejściu na szkielet Netii ma pingi rzędu 50 ms!).
    • debest3 Re: 5 marca - VECTRA 06.03.13, 19:19
      uważam tą kablówkę za jednego z najgorszych dostawców tjuwju. Zmieniłem sobie na Polsat Cyfrowy i jak na razie nie narzekam.
    • cameel.m Re: 5 marca - VECTRA 08.03.13, 14:18
      Żeby nie to że mieszkam w bloku i nie mam ochoty instalować talerza na balkonie to dawno zrezygnowałbym z usług tych fajansiarzy.
      Jakoś N-ka , Polsat i Cyfra udostępniają abonentom karty sparowane z modułami CI i CI+ co załatwia problem zewnętrznych dekoderów i walających się pilotów. Ja zaś mając "dizajnerskiego" podświetlanego pilota od TV muszę używać szkaradnego chińskiego badziewia dostarczanego razem z dekoderem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka