wojtwojti 22.12.14, 20:39 zielonagora.gazeta.pl/zielonagora/1,35182,17168685,Regionalny_Program_Operacyjny_Lubuskie_2020_zatwierdzony.html KE zatwierdziła RPO Lubuskie 2020, tylko co z tego będą miały Żary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szafirek68 Re: Lubuskie 2020 22.12.14, 22:45 macie swojego Maciuszonka ..załatwi ale sobie Odpowiedz Link Zgłoś
debest3 Re: Lubuskie 2020 26.12.14, 21:23 Żary będą miały z tego konserwację......formaldehydem. Masz...nawet Wacek się rozchorował od nadmiaru syfu w powietrzu Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: Lubuskie 2020 29.12.14, 12:34 szafirek68 napisała: > macie swojego Maciuszonka ..załatwi ale sobie Odpowiedz godna radnej - która chce więcej władzy dla lewicy ale nie bardzo wie po co ;) W wątku "Mikołaj nadchodzi znienacka" pisałem o ZITach. Gazety pisały jakie propozycje złożyły wspólnie Żary i Żagań. Ścieżki rowerowe, wspólna strefa przemysłowa i parę innych drobiazgów. Kolejnym ważnym projektem dla Żar jest rewitalizacja linii kolejowej Nowa Sól - Żagań, która jest brakującym ogniwem pętli mogącej łączyć najważniejsze miejscowości południa regionu. O ile dobrze pamiętam w planie transportowym dla woj lubuskiego takich połączeń nie ma, ale nic nie stoi na przeszkodzie, by po zakończeniu rewitalizacji je ustanowić. O ile oczywiście znajdą się uparci samorządowcy, którzy mają lepsze cele, niż tylko wygodny stołek i dietka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szafirek68 Re: Lubuskie 2020 29.12.14, 22:18 lizun9 napisał: > Odpowiedz godna radnej - która chce więcej władzy dla lewicy ale nie bardzo wie > po co ;) > W wątku "Mikołaj nadchodzi znienacka" pisałem o ZITach. Gazety pisały jakie pro > pozycje złożyły wspólnie Żary i Żagań. Ścieżki rowerowe, wspólna strefa przemys > łowa i parę innych drobiazgów. > Kolejnym ważnym projektem dla Żar jest rewitalizacja linii kolejowej Nowa Sól - > Żagań, która jest brakującym ogniwem pętli mogącej łączyć najważniejsze miejsc > owości południa regionu. O ile dobrze pamiętam w planie transportowym dla woj l > ubuskiego takich połączeń nie ma, ale nic nie stoi na przeszkodzie, by po zakoń > czeniu rewitalizacji je ustanowić. O ile oczywiście znajdą się uparci samorządo > wcy, którzy mają lepsze cele, niż tylko wygodny stołek i dietka ;) może i godna ale radną nie jestem i nigdy nie miałam takich aspiracji..Ty zaś usiłujesz sprawiac wrażenie że na wszystkim sie znasz najlepiej..Wyemigrowałes stąd więc może zajmij sie sprawami ktore są blizej Ciebie ..nie trac swojego cennego czasu na popisywaniu się na forum Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: Lubuskie 2020 30.12.14, 10:12 szafirek68 napisała: > może i godna ale radną nie jestem i nigdy nie miałam takich aspiracji.. Jasne :) >Wyemigrowałes stąd .. Mój PIT nie wyemigrował. Póki płacę na ten burdel to chyba mam coś do powiedzenia. Jak każdy obywatel. Odpowiedz Link Zgłoś
szafirek68 Re: Lubuskie 2020 30.12.14, 22:37 lizun9 napisał: > szafirek68 napisała: > > > może i godna ale radną nie jestem i nigdy nie miałam takich aspiracji.. > > Jasne :) nie rozumiem aluzji..uważasz że każdy na tym forum tylko kłamie? chyba że sądzisz wg siebie.. Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: Lubuskie 2020 31.12.14, 00:26 szafirek68 napisała: >chyba że sądzisz wg siebie.. Oczywiście że ja kłamię. A teraz wróćmy do tematu wątku ;) Odpowiedz Link Zgłoś