22.12.04, 00:37
...szanownych mieszkańców Żar. Zobaczymy co tutaj naszkrobaliście, może i ja
się przyłącze.
Obserwuj wątek
    • croolick Re: Witam... 23.12.04, 00:13
      Witaj :-)
      • neostrador Re: Witam... 23.12.04, 01:23
        Witaj! Hehe, to ja Cię tutaj zaprosiłem... Ale nie mów nikomu, gdzie się
        poznaliśmy! ;-)
        • fuszi Re: Witam... 23.12.04, 17:00
          W każdym razie mam nadzieję, neostrador, że to nie twoje loki Wujek ma nad
          sobą?
          • dzondou Re: Witam... 23.12.04, 20:28
            Witamy i pozdrawiamy...
          • croolick Re: Witam... 23.12.04, 23:07
            fuszi, czyzbys spod znaku ryb?
            • uncledonken Re: Witam... 24.12.04, 20:09
              Mało tu Was ludziska.
              • croolick Re: Witam... 25.12.04, 00:15
                male, ale za to doborowe towarzystwo :-)
            • fuszi Re: Witam... 27.12.04, 18:56
              Nie znam się na zodiaku, gdybym był spod znaku ryb, to co by to znaczyło?
              Niekomfortowo się czuję, nie potrafiąc użyć smacznej riposty.
              I o co chodzi z tymi lokami? Że niby ryby ich nie mają?
              Pomóż.
              • s_ares Re: Witam... 27.12.04, 21:28
                Heh...
                Jakos malo mam ostatnio czasu, zeby sie wypisywyc... :(
                Ale! Ale skoro nowa twarz na forum zarskim.. to.. jak bym nie mogla!!!!
                Witaj, witaj!
                A przy okazji - pozdrowienia z pochmurnego Wiednia! :)
                Niestety..Bylam bardzo krotko w Zarach, wrecz biegiem zalatwialam najwazniejsze
                sprawy, glownie urzedowe...Nawet nie mialam glowy, zeby na forum zajrzec....
                Na nowy rok jestem tutaj, ale to wcale nie znaczy, ze bede na Balu w
                Operze :)))) Szybciej na antyburzujskiej demonstarcji pod Opera, ktora juz
                chyba jest tradycja:)))
                Buzionki:)
                • croolick Re: Witam... 27.12.04, 23:38
                  no, nareszcie dalas jakis znak zycia :-)

s_ares napisała:

> Na nowy rok jestem tutaj, ale to wcale nie znaczy, ze bede na Balu w
                  > Operze :)))) Szybciej na antyburzujskiej demonstarcji pod Opera, ktora juz
                  > chyba jest tradycja:)))

no pasaran! ;-)
              • croolick Re: Witam... 27.12.04, 23:30
                fuszi napisał:

> Nie znam się na zodiaku, gdybym był spod znaku ryb, to co by to znaczyło?
                > Niekomfortowo się czuję, nie potrafiąc użyć smacznej riposty.
                > I o co chodzi z tymi lokami? Że niby ryby ich nie mają?
                > Pomóż.

Nie ukrywam, ze jestem nauczycielem i ostatnio podczas rozmowy z matka uczennicy
                sprawiajacej nieliche problemy natury wychowawczej, zostalem poinformowany przez
                rodzicielke, ze powinienem byc wyrozumialy jako, ze latorosl jest spod znaku
                skorpiona (zatem ma silna, nie dajaca podobno sie okielznac osobowosc).
                Powiedziane zostalo to tonem tak smiertelnie powaznym, ze postanowilem w pracy
                wychowawczej,eureka!, zwracac uwage na znaki zodiaku! ;-))) Choc ze mnie
                racjonalista, zaczelem poglebiac swa wiedze w dziedzine tak zaniedbywanej
                dotychczas. Studia artykulow z prasy kobiecej i Faktu, horoskopy z Gazety
                Regionalnej etc. pozwolily mi poznac arkana astrologicznej wiedzy ludycznej.
                Ryby, jak twierdza autorytety astrologii sklonne sa do dziwacznych dla
                otoczenia, acz nie pozbawionych sensu skojarzen. I tyle.
                • fuszi Re: Witam... 29.12.04, 15:32
                  Jesteś nauczycielem, powiadasz... Jak Cię do tego zmusili? Porwano członka
                  Twojej rodziny? Mam nadzieję, że broniłeś się co najmniej do momentu otrzymania
                  w paczce odciętego kciuka? Albo masz powołanie... Nie, nie, niemożliwe, na
                  pewno porwano Ci kogoś z rodziny!
                  • croolick Re: Witam... 29.12.04, 23:28
                    nikt mnie nie zmuszal, po prostu lubie gadac (co widac na tym forum) :-P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka