novacasa 06.08.05, 13:36 Jestem od niedawna w Zarach (mam nieco ponad 30 lat). Gdzie mozna sie w Zarach kulturalnie zabawic w weekendy ? Czy moze trzeba lepiej szuakac zabawy w Zielonej Gorze. Z gory dziekuje za dobre typy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
croolick Re: Dobra zabawa w weekendy 06.08.05, 18:40 Najwazniejsze to dobre towarzystwo, z nim mozna sie bawic wszedzie. Nowemu trudniej. Ze znajomymi czasem wpadniemy do Cegly lub Agrykoli. Mialo byc interesujaco w Anathemie, no wlasnie byl tam ktos? Sobotni wieczor zawsze mozna spedzic na maratonie filmowym w Pionierze, co czesto z malzonka realizujemy, bo kino uwielbiamy. A co do ZG, no coz miasto to duzo zysukje dzieki studentom i dlatego w czasie roku akademickiego sa najlepsze imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
chilarz Re: Dobra zabawa w weekendy 08.08.05, 08:54 Słyszalem że w tej Anathemie można łatwo krzesłem zarobić. źródło: "Gazeta Regionalna" Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Dobra zabawa w weekendy 08.08.05, 12:49 chilarz napisał: > Słyszalem że w tej Anathemie można łatwo krzesłem zarobić. > źródło: "Gazeta Regionalna" wiesz, ci z Regionalnej to wszedzie maja przechlapane ;-) No ale mozliwe, bo jakos promocja lokalu oklapla, mozliwe zatem, ze wlasciciel dal sobie spokoj z robieniem lokalu na poziomie i zostalo jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś