Dodaj do ulubionych

Wezwanie do croolicka !

20.09.05, 16:00
Wzywam wszem i wobec szanownego kolegę croolica do poinformowania wszystkich
mieszkańców Żar co jest nie tak z liniami na sali w gimnazjum nr 3. Szanowny
kolega croolick poinformował społeczeństwo żarskie o "zepsutych" liniach
boisk na nowej sali w G3. Informacje pozyskał od zaprzyjaźnionego
nauczyciela kf (pewne źródło ?)Ja jednak w dalszym ciągu nie wiem co jest
spieprzone tzn. na co burmistrz wypieprzył pieniądze min. z moich podatków.
Obserwuj wątek
    • croolick Re: Wezwanie do croolicka ! 20.09.05, 18:56
      Hmm, jak znam zycie to jutro do twych drzwi ekipa TeleZetu zapuka.
      Pewnie z TeleZetu czy z Regionanej sie dowiemy (i Ty i ja) co nie tak jest z
      tymi liniami, mozna zadzwonic jutro do Gimnazjum nr 3 i zapytac sie ktoregos z
      wuefistow co im w tych liniach nie pasi.
      • gigbon Re: Wezwanie do croolicka ! 20.09.05, 19:18
        croolick napisał:

> mozna zadzwonic jutro do Gimnazjum nr 3 i zapytac sie ktoregos z
        > wuefistow co im w tych liniach nie pasi.

Wykręcasz się kolego sianem ja oczekiwałem odpowiedzi od Ciebie a nie od
        wuefistów z G3, co jest nie tak z tymi liniami, bo to ty puściles famę że jest
        coś nie tak.
        • croolick Re: Wezwanie do croolicka ! 20.09.05, 20:43
          A co mam Ci kolego powiedziec, wuefista nie jestem, nie znam sie na
          przepisach,sali nie widzialem, uslyszalem tylko, ze firma ma zdjac dotychczasowe
          linie i wykonac prawidlowo nowe. Niestety funo sie za jakimis lolitami, co w
          siatke graly ogladal i nic nie zauwazyl, trzeba pytac u zrodla. Zadzwon do G3,
          to pwenie Ci powiedza.
          • brymbrym Re: Wezwanie do croolicka ! 20.09.05, 20:58
            croolick napisał:

>A co mam Ci kolego powiedziec, wuefista nie jestem, nie znam sie na
            > przepisach,sali nie widzialem, uslyszalem tylko, ze firma ma zdjac
            dotychczasowe

Właśnie o to mi chodzi, że jak do końca czegoś nie wiesz to nie pisz o tym na
            forum, bo robisz tylko niepotrzebny ferment. Slyszałeś, że dzwonią w kościele
            tylko nie wiesz w ktorym, tak samo jak i Twoj wuefista - informator.
            • croolick Re: Wezwanie do croolicka ! 20.09.05, 21:25
              brymbrym napisał:

> Właśnie o to mi chodzi, że jak do końca czegoś nie wiesz to nie pisz o tym na
              > forum, bo robisz tylko niepotrzebny ferment.

"ferment" :-) Ladne slowo, po raz kolejny je slysze a myslalem wraz z koncem
              PRLu slowko to stalo sie mniej popupularne

> Slyszałeś, że dzwonią w kościele tylko nie wiesz w ktorym,

No dobra, zatem o jaka fuszerke chodzi, skoro nie o linie? Wyjasnij, nam
              wszystkim, bo "ferment" sie robi i ludzie chca wiedziec dlaczego sala jest
              nieodebrana.

> tak samo jak i Twoj wuefista - informator.

A jaki tam on moj? Ja nie pracuje w G3.
              • drogba666 Re: Wezwanie do croolicka ! 20.09.05, 22:38
                Nie zabierałem zdania na ten temat bo : nie widziałem tej sali, nie znam sie na
                malowaniu linii na boiskach do siatkówki, recznej czy tenisa.
                Ale croolik? Hmm... miałem nadzieje ze powie coś konkretnego. A tu jak zwykle
                banały.

• brymbrym Re: Wezwanie do croolicka ! 21.09.05, 05:27
                croolick napisał:

>i ludzie chca wiedziec dlaczego sala jest nieodebrana.

No widzisz i znowu coś piszesz o czym nie masz zielonego pojęcia. Z tego co ja
                wiem jest już dawno po odbiorach, a na dniach Powiatowy Inspektor Nadzoru
                Budowlanego pan Staszkowian wyda decyzję o pozwoleniu na użytkowanie obiektu.
                Taka decyzja jest wymagana prawem budowlanym przy tego typu obiektach i zanim
                zostanie wydana - swoją opinię musi wyrazić wiele instytucji (patrz art. 56
                prawa budowlanego) Tę informację możesz sprawdzić i potwierdzić u PINB w Żarach
                nr tel. 363-4414 lub 363-4415

> "ferment" :-) Ladne slowo, po raz kolejny je slysze a myslalem wraz z koncem
                > PRLu slowko to stalo sie mniej popupularne

No cóż urodziłem się w PRL i w tym okresie byłem wychowywany, używano tych słów
                w tv i w prasie, może stąd ta naleciałość, ale biorąc pod uwagę jakich słów
                natworzyło się w III Rzeczypospolitej i jakich używa dzisiejsza młodzież, to
                chyba "ferment" aż tak nie razi. Zwłaszcza, że akurat mi kojarzy sie to słowo z
                procesami chemicznym (procesem fermentacji) np. przy produkcji wina a nie z PRL-
                elem.
                • mwb87 Re: Wezwanie do croolicka ! 21.09.05, 14:45
                  nie wiem, o co wam chodzi z croolikiem, dopiepszyli się do niego bo go nie
                  lubią i wszyscy to podchwycili, po co na coś takiego odpowiadać, wdawać się w
                  coś bez sensu bo i tak obiu stron nie interesują racje innych
                  • p_e_k_o Re: Wezwanie do croolicka ! 21.09.05, 18:28
                    mwb87 napisał:

> nie wiem, o co wam chodzi z croolikiem, dopiepszyli się do niego bo go nie
                    > lubią i wszyscy to podchwycili, po co na coś takiego odpowiadać, wdawać się w
                    > coś bez sensu bo i tak obiu stron nie interesują racje innych

Mnie interesują tzw. racje drugiej strony, no oczywiście pod warunkiem że
                    jakieś są.
                  • croolick Re: Wezwanie do croolicka ! 21.09.05, 20:29
                    mwb87 napisał:

> nie wiem, o co wam chodzi z croolikiem, dopiepszyli się do niego bo go nie
                    > lubią i wszyscy to podchwycili, po co na coś takiego odpowiadać, wdawać się w
                    > coś bez sensu bo i tak obiu stron nie interesują racje innych

No coz, croolick, cham jeden, odwazyl sie miec inne zadnie od milosciwie nam
                    panujacych zarskich sfer wyzszych, stad mobilizacja "zdrowych sil narodu" i
                    "aktywu robotniczego" ;-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka