janwer 27.09.05, 12:03 Podobno mają otworzyć Disneyland w Warszawie na Wiejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boberzary Re: Kaczor Donald 27.09.05, 12:45 Podobno w Fredry Necie czasami brakuję sygnału. Odpowiedz Link Zgłoś
janwer Re: Kaczor Donald 27.09.05, 13:14 > czasami brakuję sygnału Chciałeś chyba napisać "brakuję sygnał"? Nie wiem na czym to polega, ale fajnie, że masz hobby. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Kaczor Donald 27.09.05, 14:10 Hobby mam ciekawe!!!!!!!!!!! janwer napisał: "brakuję sygnał" Dobrze, szkoda tylko że niektórzy korzystający z twoich usług musieli czekać 2 tygodnie na przybycie własciciela, aby mieć z powrotem neta. Co ty na to. Odpowiedz Link Zgłoś
janwer Re: Kaczor Donald 27.09.05, 14:29 A ja na to: podaj ich nazwiska, bo nie wiem czy mówisz o osobach z mojej sieci czy o innych. Jeżeli ktoś czekał 2 tygodnie na naprawę, to prawdopodobnie miał zaległości do zapłacenia albo awaria wystąpiła ewidentnie z jego winy. Dopóki nie podasz konkretnych danych to uznam, że rzucasz oszczerstwa. Na pocieszenie powiem, że w TPSA czeka się na naprawę netu 3 miesiące. Możesz sam sprawdzić zgłoszenie awarii nr 220800. Od maja leży. Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Kaczor Donald 27.09.05, 15:31 Mówie o jednym twoim kliencie. Danych osobowych nie mogę podać! Ty zacząłęś pisać głupoty o politykach to ja zacząłem o żarskich dostawcach internetu. Na pocieszenie powiem że w telekomunie nie czeka się tak długo!!!!!!!! Wystarczy się przejść do telepunktu lub do infolinni i po kłopocie. Wiem bo od nich mam!!!!!!!!!!!!!! A po co tobie moje dane? Za dużo tu osób piszę żebym podawał! Chce być anonimowy!!!!! Choć na tym forum to trudne!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janwer Re: Kaczor Donald 30.09.05, 20:12 > Mówie o jednym twoim kliencie. Jednym? Na podstawie JEDNEGO twierdzisz, że dana cecha WOGÓLE nie występuje? > Danych osobowych nie mogę podać! Możesz podać IP, inicjały lub ulicę. Będę wiedział o kogo chodzi. > Na pocieszenie powiem że w telekomunie nie czeka się tak długo!!!!!!!! > Wystarczy się przejść do telepunktu lub do infolinni i po kłopocie. Bardzo proszę: zadzwoń do TPSA na BOK 0800 120 811 i zapytaj od kiedy trwa awaria zarejestrowana pod numerem 220800. Od maja albo od czerwca do dziś. > Chce być anonimowy!!!!! > Choć na tym forum to trudne!!!!!!!!!!! Żartujesz sobie, czy jesteś aż tak niedojrzały emocjonalnie? Odpowiedz Link Zgłoś