p_e_k_o 11.02.06, 13:12 Może ktoś wie, jakie są na naszym żarskim podwórku umowne ceny domowych korepetycji? Jest jakaś stała kwota, czy jest to może uzależnione od konkretnego nauczyciela i przedmiotu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
croolick Re: Korepetycje - ceny? 11.02.06, 14:41 A co potrzebujesz? Przeciez ty wszysko wiesz najlepiej, po co ci korepetycje? Odpowiedz Link Zgłoś
ma.la.wi Re: Korepetycje - ceny? 11.02.06, 15:24 > A co potrzebujesz? Przeciez ty wszysko wiesz najlepiej, po co ci korepetycje? tak, oto wzorowa odpowiedz na temat i pozbawiona atakow personalnych :] nie mowie ze peko jest bez winy w tych wszystkich sporach, ale nie utrzymuj croolicku, ze to on wszystko zaczyna :D i nie pros jako admin o brak postow z argumentami ad personam skoro sam tego sie nie trzymasz :] Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Korepetycje - ceny? 11.02.06, 15:32 Droga Malawi, to po prostu zart. Ze nie przepadam za Peko to oczywiste, szczerze mowiac irytuje on mnie. Tyle zolci zostalo wylane, ze jeszcze jeden zarcik nie zaszkodzi. A wlasciwie to po co on zalozyl taki watek? Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Korepetycje - ceny? 11.02.06, 15:35 Dodam jeszcze, ze nie ma praktycznie watka zalozonego przeze mnie w ktorym Peko nie wtraci, chocby wzietych z sufitu swoich trzech groszy. Skoro Peko ma tylu obrocow to stal sie dla mnie wzorem ;-) pozdrav Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Korepetycje - ceny? 11.02.06, 21:02 Malawi no i popatrz na post Peko, czy widzisz, ze przyznal sie do prowokacji? Odpowiedz Link Zgłoś
p_e_k_o Re: Korepetycje - ceny? 11.02.06, 20:56 croolick napisał: > A co potrzebujesz? Przeciez ty wszysko wiesz najlepiej, po co ci korepetycje? No cóż... szczerze mówiąc liczyłem na informacje przede wszystkim od Ciebie. Ale okazało się, że nawet w tej dziedzinie (w której powinieneś być autorytetem z racji wykonywanego zawodu) nie napisałeś nic mądrego :/ Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Korepetycje - ceny? 11.02.06, 21:01 O ceny korepetycji pytaj rodzicow, to im sa one potrzebne (zazwyczaj dla lepszego samopoczucia). Gdbym był matematykiem czy polonista to moglbym cos o korepetycjach napisac ale nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
s_ares Re: Korepetycje - ceny? 11.02.06, 21:27 croolick napisał: > O ceny korepetycji pytaj rodzicow, to im sa one potrzebne (zazwyczaj dla > lepszego samopoczucia). Gdbym był matematykiem czy polonista to moglbym cos o > korepetycjach napisac ale nie jestem. ---No, Croolicku kochany, tym razem przywaliles:) A nie pomyslales, ze to wlasnie rodzic jakis sie przymierza i dlatego szuka? Jak nie miales nic do powiedzenia, moze nie trzeba bylo tak cynicznie? Przy calej takiej sympatii dla Ciebie...sorry...Ale tez pamietam, ze byles troche sprowokowany:) Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Korepetycje - ceny? 11.02.06, 21:37 s_ares napisała: > A nie pomyslales, ze to wlasnie rodzic jakis sie przymierza i dlatego szuka? e tam, corka Peko ma jeszcze 15 lat do matury i kto tu jest cyniczny? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
s_ares Re: Korepetycje - ceny? 11.02.06, 21:52 croolick napisał: > e tam, corka Peko ma jeszcze 15 lat do matury i kto tu jest cyniczny? ;-) ---No, z rozpedu pomyslalam o wszystkich zainteresowanych rodzicach:) Ale nawet: czy nie wypadaloby odpowiedziec wyacznie na temat, albo zanurzyc otwor gebowy w wypelniony dwuwodorkiem tlenu pojemnik o ksztalcie wycinka stozka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
riki29 Re: Korepetycje - ceny? 11.02.06, 22:18 no i takim sposobem Peko napewno sie dowie:)) Dobrze mi sie wydawało , że Żarskim forumowiczom(niektórym) brak jest kultury. Życzę Wam obu powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
p_e_k_o Re: Korepetycje - ceny? 11.02.06, 22:58 croolick napisał: > O ceny korepetycji pytaj rodzicow No przecież pytam. Rodzice na forum też zaglądają. > Gdbym był matematykiem czy polonista to moglbym cos o korepetycjach napisac A mimo wszystko już tyle razy wypowiedziałeś się w tym temacie :))) A tak poważnie - może przy okazji kolegów z pracy zapytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Korepetycje - ceny? 12.02.06, 21:56 croolick napisał: > O ceny korepetycji pytaj rodzicow, to im sa one potrzebne (zazwyczaj dla > lepszego samopoczucia). Dopiero teraz zdalem sobie sprawe, ze moje slowa mogly byc opacznie zrozumiane. Chodzi mi o to, ze wiekszosci przypadkow dzieciakom wcale zadne korepetycje nie sa potrzbne, bo wystarczy, by rodzic przypilnowal dzieciaka, by sie systematycznie uczyl. Ale rodzice by miec spokojne sumienie czesto na sile szukaja korepetytorow, by miec swiadomosc, ze zrobili wszystko dla swojego szczescia. Niestety to wytwarza niedobra atmosfere - dziecko, ktore nie bierze korepetycji jest postrzegane jako zaniedbane a z drugiej strony np. dzieciaki nie chca sie uczyc jezyka w szkole, bo wiedza, ze sie naucza na korepetycjach. Sam znam wiele absurdalnych sytuacji, gdy dzieciak notorycznie opuszcza lekcje angielskiego w szkole a bierze korepetycje (a lekcje w szkole ma u naprawde dobrej anglistki)... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Korepetycje - ceny? 12.02.06, 17:38 rozpietosc jest duza zalezy od tego, kto z czego i na jakim poziomie tych korepetycji udziela studenci i za 20 złotych, znani lokalnie jezykowcy biorą jakies 50 za godzine lekcyjną podaj więcej szczegółów, wycenimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
p_e_k_o Re: Korepetycje - ceny? 13.02.06, 08:31 moofka napisała: > podaj więcej szczegółów, wycenimy :) Głównie chodzi mi o szkołę średnią (różne przedmioty). A tak z ciekawości - w gimnazjum i podstawówce jest taniej? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Korepetycje - ceny? 13.02.06, 09:39 p_e_k_o napisał: > Głównie chodzi mi o szkołę średnią (różne przedmioty). > A tak z ciekawości - w gimnazjum i podstawówce jest taniej? > ______________________________ chyba taniej :) 25-30-35 zł wydaje sie byc przyzwoita stawką i dla biorącego i dla dającego na poziomie szkoły średniej Odpowiedz Link Zgłoś
qash Re: Korepetycje - ceny? 13.02.06, 13:00 Swego czasu bralem korepetycje z matematyki (u nauczyciela) i placilem 20 zł a za korepetycje z fizyki placilem 25zł. U studentow nigdy korepetycji nie bralem ale chyba lepiej wyslac dziecko do kogos kto uczy juz kilka lat i wie co jest w szkole wymagane niz do studenta ktory bedzie wpychal dziecku niepotrzebna wiedze, zeby zablysnac swoja i w rezultacie taki dzieciak bedzie wiedzial wszystko ale w sumie nic wystarczajaco dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
obiektywna1 Re: Korepetycje - ceny? 13.02.06, 13:26 Croolik ja juz nie rozumiem Twojego toku myslenia...najpierw zarzucasz Peko, ze nie zaklada watkow a teraz masz mu to za zle:) oj gubisz sie gubisz... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Korepetycje - ceny? 13.02.06, 14:32 nie masz racji jak świat światem studenci udzielali korepetycji i czesto robią to duzo lepiej i z wiekszym zaangazowaniem niz nauczyciele rutyniarze dlaczego student miałby chciec blyszczec przed swoim uczniem? chyba wystarczająco duzo okazji ma po temu gdzie indziej :P Odpowiedz Link Zgłoś