Dodaj do ulubionych

Jak sie zyje w Zarach ?

17.04.01, 20:03
Witam wszystkich mieszkancow Zar zagladajacych w sieci do portalu Wyborczej.
Proponuje rozpoczac dyskusje w sieci na temat Zar. Czy miasto jest przyjazne
dla jego mieszkancow? Jak mozna przyjemnie i kulturalnie spedzic czas wolny?
Czy Zary sa miastem bezpiecznym? Czy miasto jest czyste i zadbane?
Obserwuj wątek
    • Gość: krea Re: Jak sie zyje w Zarach ? IP: *.gazeta.pl 18.04.01, 12:02
      Byłam u was dwa razy - na dwóch pod rząd Przystankach Woodstock. Bawiłam się rewelacyjnie,
      wspominam wasze miasto baaardzo pozytywnie. To były jak dotąd moje najlepsze wakacje. Szkoda,
      że �było - minęło� i już pewnie nie wróci ...
      • Gość: rolnik Re: Jak sie zyje w Zarach ? IP: *.proxy.aol.com 21.04.01, 06:27
        Ostatni raz bylem w Zarach 10 lat temu, jak skonczylem technikum
        samochodowe.Fajne miasto,tylko ze za duzo pijakow w bramach na deptaku!
        • michalmly Re: Jak sie zyje w Zarach ? 27.04.01, 14:10
          I tak w Żaganiu jest fajniej!!!
          • Gość: rolnik Re: Jak sie zyje w Zarach ? IP: *.proxy.aol.com 03.05.01, 05:07
            A w Szprotawie najlepiej!
            • waldi123 Re: Jak sie zyje w Zarach ? 03.05.01, 17:54
              to napisz pod jakim wzgledem. Pochwal sie swoim miastem publicznie.
              • Gość: ROLNIK Re: Jak sie zyje w Zarach ? IP: *.proxy.aol.com 04.05.01, 04:03
                W Szprotawie nie ma meliniarzy na deptaku.W Zarach to w kazdej bramie!
                • Gość: . Re: Jak sie zyje w Zarach ? IP: 212.185.218.* 04.05.01, 17:28
                  Polecam Lubsko, bardzo spokojne miasto. Nikt tam nie pije
                  • waldi123 Re: Jak sie zyje w Zarach ? 04.05.01, 18:38
                    z tej malej dyskusji wynika, ze problemem Zar sa pijacy na ulicach. Pytanie
                    wiec do rajcow co maja zamiar z tym zrobic? Przeciez z naszych pieniedzy jest
                    oplacana straz miejska, powinna sie tym problemem zajac. Chociaz z drugiej
                    strony ojcowie miasta na dlugi weekend przygotowali festyny, na ktorych chyba
                    najwieksza atrakcja bylo piwo i kielbaski. Czyzby czuc juz bylo oddech
                    przyszlych wyborow? Ciekawe tylko czy wlodarze miasta tu zagladaja, a moze
                    jednak?
                  • Gość: viking Re: Jak sie zyje w Zarach ? IP: *.debis.pl 16.05.01, 13:31
                    ...bo nie ma za co.
            • Gość: slawek Re: Jak sie zyje w Zarach ? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.05.01, 20:32
              • Gość: slawek matury IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.05.01, 20:34
                zdalem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
        • Gość: zuk Re: Jak sie zyje w Zarach ? IP: 212.160.228.* 11.06.01, 00:10
          Jestem nowym mieszkańcem Żar,mieszkam tu dopiero dwa lata. Moje pierwsze wrażenia po przyje�dzie były takie " o Matko to miasto niedawno przeżyło chyba powódz" no i takie wrażenie mi zostało
          • Gość: Viking Re: Jak sie zyje w Zarach ? IP: 53.48.71.* 10.07.01, 16:26
            Gość portalu: zuk napisał(a):

> Jestem nowym mieszkańcem Żar,mieszkam tu dopiero dwa lata. Moje pierwsze wrażen
            > ia po przyje�dzie były takie " o Matko to miasto niedawno przeżyło chyba powódz
            > " no i takie wrażenie mi zostało

Ja tam mieszkalem 16 lat i z powodu podobnego wrazenia zwialem. Teraz jak tam
            przyjezdzam od czasudo czasu to wrazenie odzywa ... niestety :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka